Koivula vs. Vargas

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

franky
Club Fighter
Viestit: 132
Liittynyt: 24.03.2013 23:14

12.11.2017 23:14

Kova temppu Koivullta, arvostan kovasti. Tulee varmasti muitakin tarjouksia ja pääsee tekemään lisää tiliä.
0 x
Avatar
pOKE
Prospect
Prospect
Viestit: 1266
Liittynyt: 28.10.2010 22:12

13.11.2017 11:54

Koivula on ikäänkuin uransa uudessa keväässä. Jotenkin nk. oppinut ammattinyrkkeilijäksi suhteessa siihen mitä esim. Matano -matsissa nähtiin.

On entistä kovempi ja ilkeämpi kehässä. Ja harjoittelumoraali + tekninen osaaminen sitä luokkaa, ettei mikään maailman 7. ihme olisi jos äijä vielä EM-vyön saisi
0 x
49% Motherfucker, 51% Son of a Bitch
tekno
New Kid on the Block
Viestit: 19
Liittynyt: 07.11.2017 23:11

13.11.2017 19:24

Voittaminen on osaamiskysymys.
0 x
jone
Prospect
Prospect
Viestit: 2440
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

13.11.2017 21:21

Jos tatli saa jostain kumman syystä vyön niin Jussihan voisi haastaa hänet otteluun ja saataisiin ainakin kisahalli täyteen :o
0 x
Puncher
Journeyman
Viestit: 323
Liittynyt: 15.09.2013 05:10

14.11.2017 03:20

En kyllä tajua tätä Koivulan hehkutusta kun meni häviämään säkille.

Porukka pitää täällä Vargasia jonakin maailman TOP ukkona,ja että jos pystyi "tasaisesti" vääntämään niin nyt on rahkeita ihan TOP ukkoja vastaan :D

Totuus on se että Vargas itsestään on täysi säkki, ja tuossa ottelussa kaksi säkkiä otti vastakkain.

Siinä Vargasin lista: http://boxrec.com/fr/boxer/526597

Ukko ottanut pelkkiä helppoja päänahkoja koko uransa, sitten kun pari TOP ukkoa on kohdattu niin ei jakoakaan ja niistä nätit TKO tappiot. 3.5vuotta sitten Vargas jopa käynyt häviämässä ns yhden tähden ottelijalle Pablo Munguille: http://boxrec.com/fr/boxer/457381

Ei Jussi tule ikänä voittamaan ketään lähellekään TOP ukkoa, totuus on että ei voittanut edes Vargasin säkkiä joka on KAUKANA mistään maailman tason ukosta.

Suomessa 3 Jussin sarjalaista, siinä olisi Jussille sopiva haaste voittaa ne ukot.

Arvostan kyllä Jussia nyrkkeilijänä ja sitä että antanut nyrkkeilylle kaikkensa. Nyt täytyi vain tuoda vähän faktoja pöytään tämän "Jussi pärjäisi vaikka maailman TOP ukkoja vastaan,kun otti häviön Vargasista, ja melkein sai lyötyä sen lattiaankin muttei ihan sitten kuitenkaan lyönyt jne jne" harhojen jälkeen.

Ei suomessa ole kuin yksi ukko kenellä oikeasti on ollut todellisia saumoja todellisen maailman TOP ukon kanssa ja vielä MM vyöstä, Tatli vs Abril. Ja tietty asikaisen voitto Sylvesteristä, se oli maailman ukko,olisi voinut olla eri ajoituksella EM-vyön sijasta MM-vyö tarjolla. Heleniuksesta odoteltu vuosia todellista TOP HW ukkojen haastajaa,valitettavasti viimeiset vuodet,ja varsinkin viimeinen Whyte matsi osoitti sen että mätisäkkeinä ollaan eikä se siitä mihinkään muutu kun ei ole vuosiin muuttunut.
0 x
Flat Foot
Journeyman
Viestit: 493
Liittynyt: 02.02.2016 10:04

14.11.2017 08:33

Aika harvassa on nyrkkeilijät joilta löytyy listalta pelkästään maailman luokan iskijöitä, mätisäkkejä löytyy siis joka sarjan top 10 ukoista ?
Vargas ei lähelläkään maailman kärjen tasoa mutta Koivulalle voitto olisi ollut todella iso. Ja ottelun nyt nähneenä voisin jopa niukan voiton Koivulalle antaa.
Koivulan arvostus nousi ainakin ja ehkä saumat vielä Eu vyöhön on, tuskin mies itsekään luulee MM - vyötä voittavansa, otteluun lähtee varmasti jos sellaista tarjotaan.
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 5649
Liittynyt: 15.02.2006 11:19

15.11.2017 00:02

Flat Foot kirjoitti:Aika harvassa on nyrkkeilijät joilta löytyy listalta pelkästään maailman luokan iskijöitä, mätisäkkejä löytyy siis joka sarjan top 10 ukoista ?
Vargas ei lähelläkään maailman kärjen tasoa mutta Koivulalle voitto olisi ollut todella iso. Ja ottelun nyt nähneenä voisin jopa niukan voiton Koivulalle antaa.
Koivulan arvostus nousi ainakin ja ehkä saumat vielä Eu vyöhön on, tuskin mies itsekään luulee MM - vyötä voittavansa, otteluun lähtee varmasti jos sellaista tarjotaan.
Onko tuo matsi jossain nähtävissä?
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Flat Foot
Journeyman
Viestit: 493
Liittynyt: 02.02.2016 10:04

15.11.2017 08:09

Twitterissä oli linkki Vimeo palveluun ja sielä oli ei löytynyt enää kyseistä twiittiä mutta voihan se video jostain löytyä.
0 x
sepposalkkareista
Club Fighter
Viestit: 90
Liittynyt: 18.03.2015 23:12

15.11.2017 22:02

Siellä matsi hyvällä kuvanlaadulla, vaikkakin katsomosta kuvattuna.

https://www.youtube.com/watch?v=zM3wU_bEhhQ
0 x
tekno
New Kid on the Block
Viestit: 19
Liittynyt: 07.11.2017 23:11

16.11.2017 00:36

sepposalkkareista kirjoitti:Siellä matsi hyvällä kuvanlaadulla, vaikkakin katsomosta kuvattuna.

https://www.youtube.com/watch?v=zM3wU_bEhhQ
Kaiken aikaa mitä Jussi on ollut ammattilainen olen ollut hänen harras faninsa, mutta ei hän tätä matsia voittanut, vaikka vastassa olikin mokkeri. Mitä ihmettä - TOP ukot? Älkää naurattako. Horn repisi Vargasin kappaleiksi.

Vituttåå vaan se että Koivula on diesel konemainen. Säästelee kaiken matsin aikaa ja kun ottelusta on 30 sekuntia lähtee repimään kunnolla ja vittunäkee että vieläkin on paukkuja vaikka mihin!

Sitten selitellään....

Noh, fakta on kuitenkin se että Jussi otti kuiteskin hyvän ja tasaisen matsin vaikka aktiivisuuden puutteen takia olikin se huonompi osapuoli, mutta tää ottelu varmasti nosti jossain määrin itseluottamusta ja voisi veikata, että tullaan tarjoamaan uusia sopimuksia. En sano että niitä tulee sitten ovista ja ikkunoista tuvan täydeltä mutta kuitenkin tarpeeksi että saa leivän pöydälleen. Sillä tästä matsista hän varmasti ansaitsi kymmeniä tuhansia euroja.

Jussille tekisi ehdottomasti hyvää jos hän lähtisi ihan repun kanssa Britteihin hankkimaan uutta oppia. Eikä se olisi edes mikään kallis reissu jos yksin läksis. 10 puntaa hostellipaikasta. Pari-kolme kymppiä ruokiin päivässä tekee tonnin yhdelle kuukaudelle jos ei lasketa mukaan lentolippuja. En muista enää lentääkö Ryan Air enää Tampereelta, mutta ei ne lentoliput kalliita ole. Siellä menis vaikka Hattonin salille tai kävisi kaikki luukut läpi sparri hakureissuna. Ja kuvais kaiken. Lyön vetoa että olisi hedelmällistä!

Mitä tulee näihin ns. suomi matseihin niin eihän ne muut millään pärjäis Koivulalle ei edes tatli oikeassa matsissa jos Jussi lähtis heti alusta repimään päätä irti. Ja sehän tässä onkin kaikista jännintä: rahkeita kun ois vaikka mihin (ml. ylikovan temmon pitämiseen ottelussa koko ajan) mutta hän ei kuitenkaan sitä tee, vaan himmailee odottaen tuomarin avittavan.

Mutta.

Joka tapauksessa isot tsempit Koivulan Jussille ja tästä on jokseekin hyvä jatkaa!

Kiitos.
0 x
anakonda
Journeyman
Viestit: 364
Liittynyt: 21.11.2015 20:12

16.11.2017 01:02

Että semmonen matsi, ero maailman huippuihin on vaan silmiinpistävän iso. Ensimmäiset viisi erää ois voinut leikata pois. Voi v.... mitä pumpulitumppuja, riittävä kaato puuttuu käsistä molemmilla ukoilla. Myös lähiottelu taidot keskinkertaista heikommat, sitten yritetään sitoa, eikä osata sitäkään kunnolla. Koivula on näköjään yrittänyt opetella koiruuksia, vielä kun yrittäs tehdä niitä paljon huomaamattomammin.
Eniten ihmetyttää kuitenkin nuo Koivulan ns. hyökkäysyritykset, aina samalla hölköilykaavalla mieltä vailla päin ja sidonta. Et sää saa Jussi ketään yhdellä lyönnillä nurin, ja sun vasen ei hämää ketään. Ja tuolla n.s kohokoukulla ei kyllä satuteta ketään oikeata nyrkkeilijää koskaan. Hyökkäyksistä puuttuu oikeat sarjat, niiden edes jonkunlaiset vaihtelevat "perus"variaatiot ja etenkin agressiiviset yllättävät rytminvaihdokset, puolietäisyydelle ei uskalleta pysähtyä. Jussin jalkatyötä on joskus kehuttu, minusta se muistuttaa eniten Eva Wahlströmiä tai nalle puhin tiikerikaverin koikkaloikkasta.

Vargas voitti ottelun ilman pistevähennyksiäkin, Paimanderin näkemyksellä ei taaskaan ollut mitään tekemistä neutraali-sanan kanssa.

Tatlin ja Koivulan taso ero on valtava, etenkin sen suhteen miten luoja on jakanut lahjakkuutta lajiin soveltuvaksi, Koivula on mielikuvitukseton pumpulinyrkkinen diesel, ei muuta kuin EU tittelin kimppuun, ehkä viides kerta toden sanoo, jos ei tule huumatuksi.Ainoa positiivinen asia mikä tulee Koivulasta mieleen on hyvä treenimotivaatio (miten saatas Robbelle siirrettyä :)), mutta ilman lahjoja se ei vaan riitä mihinkään. Ei jatkoon. Sorry
0 x
tekno
New Kid on the Block
Viestit: 19
Liittynyt: 07.11.2017 23:11

16.11.2017 20:26

anakonda kirjoitti: Tatlin ja Koivulan taso ero on valtava, etenkin sen suhteen miten luoja on jakanut lahjakkuutta lajiin soveltuvaksi, Koivula on mielikuvitukseton pumpulinyrkkinen diesel, ei muuta kuin EU tittelin kimppuun, ehkä viides kerta toden sanoo, jos ei tule huumatuksi.Ainoa positiivinen asia mikä tulee Koivulasta mieleen on hyvä treenimotivaatio (miten saatas Robbelle siirrettyä :)), mutta ilman lahjoja se ei vaan riitä mihinkään. Ei jatkoon. Sorry
Koivula on parempi nyrkkeilijä kuin tatli, mutta ei jostain syystä vaan osaa ottaa itsestään sitä viimeistä ripausta irti joka tarvitaan juuri siihen että tulee voitto matsista. Tatlilla on kieltämättä parempi jabi mutta muuten hän on suurempi keskinkertaisuus kuten Koivula. Mikä tän viestin pointti on se, että Jussi oppisi repimään koska hänellä todella on siihen rahkeita. Muutenhan vysiikka on kunnossa ja on asennetta harjoitteluun ym. paskaan joskin huipun erottaa mokkerista se, että osaa laittaa kaiken peliin.
0 x
sofokles
Brawler
Viestit: 655
Liittynyt: 28.06.2008 22:59

18.11.2017 16:30

Koivula voitti tämän matsin. Vargas sai ehkä lisäpisteitä pään alas painamisesta ja kiinni pitämisestä ja kylkiin läpsyttelystä?
Yritystä oli, mutta tuomarit näki ihan eri matsia. Matsi itsessään mikään ihmeellinen ollut. Tasainen, pienet erot ja uusintana voisi olla aivan eri näköinen matsi. Koivula selvästi fyysisesti vahvempi ja tämä ehkä säikäytti Vargasin sitomaan ja painamaan päätään alas? Vaikeasta matsista hyvä esitys Koivulalta. Puuromaisesti otelleen Vargasin kyvyt jäi näkemättä.
0 x
Vastaa Viestiin