ROYAL FIGHT NIGHT Vaasassa 7.8.

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

07.07.2010 23:05

Tätä nyt ei tarvii jatkaa mutta sen verran haluan kommentoida että Goodhill noista sun viesteistä paistaa tälläinen ajattelutapa"että asiat voi hoitaa leväperäisesti niin kauan kunnes jotain tapahtuu".Toi ei pitkäs juoksus oo kovin terve ajattelutapa. Ei mul muuta,jatkakaa.
0 x
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

07.07.2010 23:59

Missäs ne pahimmat tapaukset tuomareiden osalta sitten on käyty?
Pari kehään kuollutta eikä muistaakseni kumpikaan ollut Latvian liiton alaisia matseja.
Joku korealainen? kuoli kehässä saamiinsa vammoihin. Entäs McClellan?
Kyllähän mahdollisuus on aina olemassa joten pitäisikö DC:n mielestä kokonaan unohtaa toi nyrkkeileminen?

Suurin syy vissiinkin Latvian liiton käyttöön on SANin eläkeikäiset säännöt.
Kehät noissa juottoloissa on aina olemattoman kokoisia (en ole kehää pikkukehää ikinä nähnyt mutta Epsoon Alladinin "tanssilattialle" kun kehän pystyttää ei se millään voi olla kovin suuri).

DC:n väittely kun perustuu vain omille mielipiteilleen ja vahvalle mutulle eli sun mielipiteille. Faktaahan kirjoituksistasi ei löytynyt nimeksikään.
Samanmoista skeidaa voisi kirjoittaa vaikka niistä SM-otteluun mahdollisista ottelijoista jotka on varustettu vähäisellä ottelukokemuksella. Mutua ja vahvasti.
0 x
JayHoo
Prospect
Prospect
Viestit: 1191
Liittynyt: 12.08.2009 11:18

08.07.2010 01:49

Ai te lopetitte jo? No, minä kaadan vielä kokkini soppaan:
Goodhill kirjoitti:Siihen tulevaisuuden ennustamiseen juuri sinä DC syyllistyit. Se tapahtuuko "pahin mahdollinen" tai "nyrkkeilyn arvostuksen yleinen romahdus" Vaasan illan seurauksena jää nimenomaan tulevaisuudessa katsottavaksi.
Aivan, ei tulevaisuuteen luotu uhkakuva/kauhuskenaario ole mikään fakta – siitä toki voi tulla fakta jollakin todennäköisyydellä, joka tässä tapauksessa näyttää hyvin pieneltä.
Detroit Cobra kirjoitti:
Goodhill kirjoitti:a) liian pieni kehä
b) ottelijoiden turvallisuus (sis. sekä terveydellisen että taloudellisen aspektin)
c) otteluiden reiluus ja oikeudenmukaisuus
d) Latvian liitto
Eikö niitä ollutkaan enempää? Mutta hei, onneksi ne ovat niin pieniä ja mitättömiä asioita, että otetaan se riski vaan! Kyllä noiden asioiden kustannuksella sopiikin leikkiä, ei se niin vaarallista ole.
Eiköhän se mene niin, että ensin varmistetaan kaikin mahdollisin keinoin mm. sellaiset vähäpätöiset seikat kuten ottelijoiden turvallisuus ja ottelutapahtumien oikeudenmukaisuus, eikä niin, että kun kerran "ongelmia tuskin esiintyy" niin niihin ei tarvitse vakavasti suhtautua.
Edelleen DC esittää tässä pelkkiä kauhuskenaarioita: nuo listatut seikat pitää tietysti huomioida myös SAN:in illoissa, eikö?

a) Suomessa on ennenkin käytetty tuon kokoista kehää, kuten ketjussa on tullut ilmi.
d) Ennakkoluulo ei ole fakta.
b)-c) Puhutaan näistä sitten jos uhkakuvat toteutuvat – olipa kyseessä SAN:in tai Latvian liiton ilta.

DC näyttää nyt olevan hieman puolueellinen sikäli, että ihan samat ”uhkakuvat” leijuvat kyllä SAN:in alaisissakin nyrkkeilyilloissa. Mikset maalaa kauhukuvia siitä, milloin SAN:in järjestämässä illassa nähdään epätasainen ottelu, jossa tuomari ei tajua keskeyttää ajoissa vaan vaarantaa ottelijan terveyden? Ja kun samankokoista kehääkin on käytetty, niin ainoa mikä näiden toimijoiden osalta eroaa, on kansallisuus: SAN on suomalainen, se toinen on latvialainen.

Mikäs peruste kansallisuus on maalata piruja seinille?

RockyBalboa kirjoitti:Tätä nyt ei tarvii jatkaa mutta sen verran haluan kommentoida että Goodhill noista sun viesteistä paistaa tälläinen ajattelutapa"että asiat voi hoitaa leväperäisesti niin kauan kunnes jotain tapahtuu".Toi ei pitkäs juoksus oo kovin terve ajattelutapa. Ei mul muuta,jatkakaa.
Hyvä pointti, vaikka itse en ihan noin näekään Goodhillin pointtia. Minusta (ja käsittääkseni myös Goodhillista) on kyllä tärkeää olla varovainen ja pyrkiä estämään loukkaantumiset yms., mutta vaatimuksissa pitää olla puolueeton ja kohdella eri toimijoita tasavertaisesti.

Ainoa mitä noista DC:n kommenteista jäi käteen, on se epätasapuolinen lähtökohta, että kauhukuvia maalataan tästä Royal Fight Nightista vain koska sen hoitaa Latvian liitto, mutta niitä ei maalata SAN:in hoitamista illoista, vaikka riskit ovat ihan samaa luokkaa.
0 x
olli
Brawler
Viestit: 509
Liittynyt: 30.05.2006 22:24

08.07.2010 03:40

Luulen että tässä pelätään Latvian liiton järjestämien salikisojen tasoisten kisojen rantautumista Suomeen. Noista kyseisistä illoista/salikisoista oli esimerkiksi Niittyvuon vastustaja onnistunut hankkimaan kahden ottelun kokemuksen. Ja kaikki lienevät yhtä mieltä siitä etteivät tuon tasoiset nyrkkeilijät ole omiaan kehittämään suomalaista ammattinyrkkeilyä.

Kuitenkaan en usko että tuohon ollaan menossa. Latvian liiton perimmäinen tarkoitus lienee tässä jo monta kertaa mainittu Jussilan otteleminen illassa. Tosin ymmärrän, myös osin DC:n kritiikin. On hyvä pohtia mihin tällaiset asiat VOISIVAT johtaa, mutta on myös hyvä miettiä miten tällaiselta puljaamiselta oltaisiin voitu välttyä (muuttamalla SAN:in sääntöjä).
0 x
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

08.07.2010 09:14

JayHoo kirjoitti:Aivan, ei tulevaisuuteen luotu uhkakuva/kauhuskenaario ole mikään fakta – siitä toki voi tulla fakta jollakin todennäköisyydellä, joka tässä tapauksessa näyttää hyvin pieneltä.
JayHoo kirjoitti:Edelleen DC esittää tässä pelkkiä kauhuskenaarioita: nuo listatut seikat pitää tietysti huomioida myös SAN:in illoissa, eikö?
JayHoo kirjoitti:Ainoa mitä noista DC:n kommenteista jäi käteen, on se epätasapuolinen lähtökohta, että kauhukuvia maalataan tästä Royal Fight Nightista vain koska sen hoitaa Latvian liitto, mutta niitä ei maalata SAN:in hoitamista illoista, vaikka riskit ovat ihan samaa luokkaa.
Jos se nyt jollekin on vielä epäselvää, niin totta kai nyrkkeily on vaarallinen laji ja ottelutapahtumissa on aina omat riskinsä, valvoi tapahtumaa sitten kuka tahansa.
Jos joku haluaa puhua "samaa luokkaa" olevista riskeistä, niin sitähän ei kukaan estä. Jokainen voi kuitenkin itse miettiä, kumpaan skenaarioon kohdistuu lähtökohtaisesti enemmän riskejä:
a) ammattinyrkkeilyottelua tuomitsee ensikertalainen, joka "omaa kokemusta amatöörinyrkkeilystä", mutta jonka pätevyyttä ei liene millään tavoin testattu. Ennenkuin joku ehtii nokkelasti huomauttamaan, että "tuo ei välttämättä ole fakta", niin totean että ei olekaan, mutta kun tietää mitkä tahot tämän puuhastelun takana ovat, epäilen asian näin olevan.
b) ottelun tuomitsee (eli ottelijoiden terveydestä on vastuussa) SAN:n tuomari, joka on päteväksi todettu ja useassa tapauksessa nauttii myös kansainvälistä arvostusta.

En nyt jaksa tästä sen enempää vääntää. Jos joku haluaa inttää, että kaikki on hoidettu juuri niinkuin pitääkin eikä tavanomaista suurempia riskejä ole olemassa, niin ihan rauhassa.
0 x
you don't know what you don't know
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

08.07.2010 09:16

13.6.2010 - http://www.kulmassa.fi/?p=6388#more-6388
"Markus Lammi kertoi minulle, ettei ole enää missään tekemisissä Caramelito Promotionsin kanssa, Augustin sanoi."

5.7.2010 - http://caramelitopromotions.com/news.php?id=278
"...eiköhän parin päivän kuluessa ihan virallistakin tietoa tule Caramelito Promotionsin yhden nyrkkeilijän matkan aikana neuvotellusta seuraavasta ottelusta, kertoo Markus Lammi."
0 x
you don't know what you don't know
MikaN
Journeyman
Viestit: 278
Liittynyt: 02.04.2008 15:24
Paikkakunta: Kokkola

08.07.2010 10:38

Detroit Cobra kirjoitti:13.6.2010 - http://www.kulmassa.fi/?p=6388#more-6388
"Markus Lammi kertoi minulle, ettei ole enää missään tekemisissä Caramelito Promotionsin kanssa, Augustin sanoi."
Harmi vain Detroitin kannalta, niin tuossa lainatussa tekstissä on asiavirhe. Olen puhunut kummankin, niin Lammin kuin Koskimiehen kanssa muutamiin kertoihin koko tähän Royal Fight Nightiin liittyen ja ovat kuulemma käyneet hyvässä yhteiymmärryksessä keskusteluja SAN:n kanssa koko asian ajan löytääkseen ratkaisuja vaasalaisen nyrkkeilyn kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Lammi ei tule Suomessa toimimaan promoottorina Carameliton järjestäessä tapahtumaa SAN:n alaisuudessa, mutta missään vaiheessa ei ole ilmoittanut pysyvänsä erossa tai eroavansa tallista. Ei kuulemma kirjallisesti eikä suullisesti.

On ainakin paljon saanut julkisuutta ja keskustelua tämä ottelutapahtuma!
0 x
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

08.07.2010 10:43

MikaN kirjoitti:Lammi ei tule Suomessa toimimaan promoottorina Carameliton järjestäessä tapahtumaa SAN:n alaisuudessa, mutta missään vaiheessa ei ole ilmoittanut pysyvänsä erossa tai eroavansa tallista. Ei kuulemma kirjallisesti eikä suullisesti.
Noh, tietoa on erilaista...
0 x
you don't know what you don't know
MikkoM
Prospect
Prospect
Viestit: 1661
Liittynyt: 04.10.2004 11:49
Paikkakunta: Leiden

08.07.2010 10:47

MikaN kirjoitti:
Detroit Cobra kirjoitti:13.6.2010 - http://www.kulmassa.fi/?p=6388#more-6388
"Markus Lammi kertoi minulle, ettei ole enää missään tekemisissä Caramelito Promotionsin kanssa, Augustin sanoi."
Harmi vain Detroitin kannalta, niin tuossa lainatussa tekstissä on asiavirhe.
Pitää poikkeuksellisesti kirjoittaa tällekin puolelle, kun kerran virheistä syytetään.

Tekstissä ei ole virhettä. Augustin antoi siteeratun kommentin. Jos Lammilla ja Augustinilla oli/on asiasta erilainen käsitys, se on asia erikseen. En ole ollut paikalla, kun he ovat käyneet keskusteluja.
0 x
Twitter.com/MikkoMarttinen
haapis
Club Fighter
Viestit: 174
Liittynyt: 02.04.2007 17:59
Paikkakunta: Kajaani

08.07.2010 11:17

haapis kirjoitti:DC, oletko todella noin kateellinen Markus Lammille?
Haluaisin edelleen esittää saman kysymyksen. Detroit Cobra et oikeasti voi olla tosissasi tuon vouhottamisen kanssa.

Jokaisella tuomarilla on se ensimmäinen kerta, on sitten eriasia onko se Latvian liiton alaisuudessa Vaasassa, vai esim. Sauerlandeventin MM illassa Berliinissä... puntaroippa vähän kummassa on parempi aloittaa??? (tämä oli siis hypoteesi)
0 x
Avatar
MiikaF
Prospect
Prospect
Viestit: 1573
Liittynyt: 02.11.2004 14:11

08.07.2010 12:01

haapis kirjoitti:
haapis kirjoitti:DC, oletko todella noin kateellinen Markus Lammille?
Haluaisin edelleen esittää saman kysymyksen. Detroit Cobra et oikeasti voi olla tosissasi tuon vouhottamisen kanssa.

Jokaisella tuomarilla on se ensimmäinen kerta, on sitten eriasia onko se Latvian liiton alaisuudessa Vaasassa, vai esim. Sauerlandeventin MM illassa Berliinissä... puntaroippa vähän kummassa on parempi aloittaa??? (tämä oli siis hypoteesi)
Pakko kysyä, että oletko ihan aikuisten oikeasti sitä mieltä, että on täysin ok että promoottori saa itse vapaasti valita mieleisensä tuomarin otteluihin?
0 x
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

08.07.2010 12:07

haapis kirjoitti: Jokaisella tuomarilla on se ensimmäinen kerta, on sitten eriasia onko se Latvian liiton alaisuudessa Vaasassa, vai esim. Sauerlandeventin MM illassa Berliinissä... puntaroippa vähän kummassa on parempi aloittaa???
No minäpä puntaroin! Ihan ensin tulee mieleeni, että miten ihmeessä tuo kysymys tähän liittyy, mutta puntaroidaan nyt sitten kuitenkin kun pyydettiin.
- Berliinissä on enemmän nähtävää ja koettavaa kuin Vaasassa ja järjestelyt (alkaen jo tuomareiden pukuhuoneesta) todennäköisesti paremmat johtuen ihan resursseista.
- Lisäksi Sauerlandin illassa tämä hypoteesin tuomari todennäköisesti kohtaa enemmän kollegojaan kuin Vaasassa, joten mahdolliseen ajatustenvaihtoon tarjoutuu mitä mainioin mahdollisuus.
Näiden seikkojen valossa sanoisin, että hypoteesin tuomarin olisi parempi aloittaa Sauerlandin illassa Berliinissä. Oliko tyydyttävä vastaus?

Vastauksen lopuksi voisin esittää toiveen, että puntaroisit mitä eroa on mahdollisesti niissä prosesseissa, jotka tapahtuvat ennen kuin tämä tuomari sinne kehään Vaasassa tai Berliinissä nousee.
0 x
you don't know what you don't know
haapis
Club Fighter
Viestit: 174
Liittynyt: 02.04.2007 17:59
Paikkakunta: Kajaani

08.07.2010 17:58

Detroit Cobra kirjoitti: Vastauksen lopuksi voisin esittää toiveen, että puntaroisit mitä eroa on mahdollisesti niissä prosesseissa, jotka tapahtuvat ennen kuin tämä tuomari sinne kehään Vaasassa tai Berliinissä nousee.
No on siinä varmaan sellainen ero että Sauerlandeventin illoissa ei VARMASTI nähdä yhtään ensikertalaista (siis tuomarina) ellei ole tosiaan jotkut saunanpukuhuoneen mestaruus kilpailut. Ja jos sattuu semmoinen epäonni, että sinne se ensikertalainen osuu kohdalle niin se varmaan prepataan kunnolla ja laitetaan arvostelemaan. ei missään tapauksessa kehään.

MiikaF kirjoitti: Pakko kysyä, että oletko ihan aikuisten oikeasti sitä mieltä, että on täysin ok että promoottori saa itse vapaasti valita mieleisensä tuomarin otteluihin?
No mielestäni sopivaa se ei ole, eikä ole hyväntavan mukaista. Mutta en rupea mustamaalaamaan iltaa sen takia. Pitäisihän Liitonpuolesta tuomarit tulla, jos liitto ei sitä tarjoa minkäs teet pakkohan ne on jonkun hommata ja promoottori sitten varmaan kyselee ympäriinsä. Mutta on tässä maailmassa niin paljon muitakin asioita joista olen erimieltä, joten annetaanko isot ihmiset olla.

Annan topicin tästä lähtien olla, en aio ottaa enempää kantaa asoihin tässä aiheessa.
0 x
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

08.07.2010 18:06

haapis kirjoitti: Annan topicin tästä lähtien olla, en aio ottaa enempää kantaa asoihin tässä aiheessa.
Kiitos.
0 x
you don't know what you don't know
JayHoo
Prospect
Prospect
Viestit: 1191
Liittynyt: 12.08.2009 11:18

08.07.2010 18:35

Karl Helenius kirjoitti:Alusta asti ainakin minulle on ollut selvillä copran viha Lammia kohtaan ja sen takia koko tää vendetta on esillä, ilman copran vihaa Lammia kohtaan ei koko asia olisi täällä puitu.
Nyt seuraavaksi luetaan varmaan miten urpo minä olen kun en tajua tai imbesilli, sallittakoon se copralle, koska tuntuu olevan katkera ihminen, ainakin kirjoitusten perusteella, osaa kijoittaa ja käyttää osaamisen todella taitavasti, miettikää jos kirjoittaisi lehtiin mitä hallaa tekisi nyrkkeilylle.
Minä kyllä toivoisin, että DC kirjoittaisi aiheesta julkisestikin, koska tietoa ja näkemystä mieheltä löytyy. Sitä ei muuta se, että tässä nimenomaisessa ketjussa näen asian eri lailla.

Sinulla täytyy sitten olla joko sisäpiirin tietoa tai kakanruskeat lasit nokalla, koska minä en kyllä ole huomannut mitään Lammi-vihaa DC:n kirjoituksissa. Minähän päädyin edellä olettamaan, että hänellä olisi vain ennakkoluuloja latvialaisia kohtaan. :)

Ei tätä itse vääntöä varmaan kannata enempää jatkaa, koska perustelut on annettu puolin ja toisin, eikä lähentymistä ole havaittavissa. Rauha vaan kaikille, ei anneta tämän mennä henkilökohtaiseksi. Koko köydenveto taitaakin olla pohjoisen miesten provosoima, koska minulle ainakin tuli kova hinku mennä katsomaan, miten Royal Fight Nightissa järjestelyt lopulta hoidetaan ja miten tuomari selviytyy... :wink:
0 x
Vastaa Viestiin