Foorumin kuolinkellot - Tuomion kynä

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
juhaNA
Prospect
Prospect
Viestit: 1044
Liittynyt: 19.10.2009 22:22

16.08.2010 18:51

Ei toimi. Tuomion kynän saarna oli kuin huuto tyhjyyteen. Ei mitään vaikutusta.

Ei ihmisiä voi ohjailla netissa kuin lampaita siirtymään webbisivulta toiseen. ne tekevät niin jos itse sen mielekkääksi kokevat. Kulmassa.fi tai ammattinyrkkeily.net eivät ole mielekkäitä ainakaan keskustelualustoina koska niiden keskusteluforumit ovat lähes kuolleita.

Ylhäältä annetut ohjeet, varsinkin jos niitä jakelee joku nimimerkki ilman auktoriteettia, eivät yleensä toimi eivätkä varsinkaan silloin jos yritetään muovata kirjoittajien kirjoitustyyliä tai viestien sisältöä. Siihen asiaan on vain yksi lääke: moderointi.

Olen kyllä samaa mieltä Tuomion kynän kanssa siitä että tämä palsta on tuuliajolla. Se on sitä paitsi laadullisesti niin myös määrällisesti. Täällä yleisellä puolellahan ei aktiivisia kirjailijoita ole kuin kymmenkunta mikä monella muulla palstalla tarkoittaisi jo palstan sulkemista. Vähän kirjoittajia = kirjoittajat kokevat palstan olevan oma takapihansa jonne voi suoltaa mitä mieleen juolahtaa. Tähän koukkuun olen tainnut sortua itsekin.

Miksi Tuomion kynä ei muuten itse astu areenalle nostamaan tasoa?
0 x
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

16.08.2010 21:19

Joo toi on aika naurettava vaahtoo nimimerkin takaa kirjottelusta ku ite julkaisee kolumniansa nimettömänä tai tuomionkynänä.

Oon kyllä muuten samaa mieltä tästä että foorumi kaipaa moderointia, syy miksi täällä sitä ei ole on yksinkertainen. Ylläpitäjällä ei ole aikaa/halua sitä tehdä,ainakaan ilmaiseksi. Silti oon sitä mieltä koska on tähän ryhtynyt niin miksi tehä paskaa? Tää on luokaton keskustelufoorumi,moderoinnista vois ottaa oppia monelta muulta sivustolta, esim jatkoaika.com. pokeritieto tai muroblaza vai mikä se ny oli.

Täällä jatkuvalla syötöllä kaks selkärangatonta syöttää edelleen paskaansa,millään noista mainitsemmillani sivustoilla noi kaks idioottia ei jatkais kirjotteluaan ku ne sais lopulta pysyvän bannin.

Mun mielestä Miikan pitäs ottaa toi tuomionkynän kirjotus vakavasti ja miettiä mitä tältä sivustolta haluaa. Sen pitäis kuitenki olla aika noloo ylläpitää suomen ykkösfoorumia nyrkkeilyn saralla jos ne ketkä tätä lajia tosiaan rakastaa ajattelee boxing.fi näin.


Sit vähä offtopic, mitä kalle sä teet sillä tiedolla jos sulle tuntematon henkilö mikko mikkelistä sanoo täällä niin ja näin? Mitä sä teet sillä tiedolla et onko se mikkelistä vai jostain muualta ja onko se nimi mikko vai jorma. Jos se asiallisesti vaan kirjoitaa mielipiteensä.Eikö se oo silloin ihan sama.
0 x
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
Juha-82
Prospect
Prospect
Viestit: 1427
Liittynyt: 25.11.2008 06:53

16.08.2010 22:08

Minusta ainakin on mukavaa käydä täällä aina lukemassa kirjotuksia, ja toki välillä osallistuakkin niihin :) Mielestäni täällä on myös asiantuntevia kirjoituksia ihan riittävästi. Ei minua niin haittaa vaikka kaikki kirjoitukset eivät olisikaan ns. asiantuntijoiden kirjoituksia. On myös oikein mukavaa lukea muiden spekulaatioita otteluista jne. Ja kyllä ne yleensä ihan asiallisia on :)
0 x
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

16.08.2010 22:26

Karl Helenius kirjoitti:Noh kuule rocky, jos asiallisesti kirjoittaa niin miksi ei voisi omalla nimellä tehdä se??
Koska se ei tuo mitään lisäarvoa sille mun mielipiteelleni, sen sijaan haittaa se voi tuoda.Sairainta mitä oon kuullu on että eräs tullityöntekijä sai potkut siitä ku kirjoitti omalla nimellään pokerifoorumille.Laji eri mutta kuitenkin,joku pomo ei ollu tykänny kirjotuksistaan.
0 x
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6384
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

16.08.2010 22:40

En ymmärrä tuomionkynän kitinää. Yksi pahimmista puutteista hänen kolumnissaan mielestäni on se, että hän unohtaa mainita, mistä tunnistaa aidon nyrkkeilyasiantuntijan kirjoituksen? Mistä hän tietää sen, ettei näillä muilla foorumeilla olevat myös ole myöntäneet itse itselleen asiantuntijan pätevyyttä? Sitäpaitsi en ole huomannut, että tällä foorumilla sinänsä ketään pidettäisiin sen parempana asiantuntijana ainakaan erikseen mainiten. Mua on kyllä haukuttu, etten tajua nyrkkeilystä mitään, mutten ole edes yrittänyt väittää vastaan. Sitä en tosiaan muista lukeneeni, että jotain näkemystä pidettäisiin oikeana sen takia, että joku toinen foorumilainen näin on sanonut.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Saki
Master of the universe
Viestit: 587
Liittynyt: 23.01.2004 12:51

16.08.2010 23:25

Mä ainakin kirjoitan omalla kuvallani ja etunimelläni. Mitä vielä vaaditte?! 8)
Ehkä tämä Boxing.fi on nyrkkeilyfoorumeiden Seiska, joka pelittää kuin Hollywood. Paskaa tulee varmasti ja säännöllisesti.
Jos tänne halutaan lisää lukijoita sekä kirjoittajia, niin sitten pitää ottaa nyrkkeilyn lisäksi kaikenmaailman MMA-, K1-, thai-nyrkkeily-osiot mukaan.
0 x
Jerry Blake: Who am I here?
Sue: Jerry?
Jerry Blake: That's right. Jerry Blake. Thanks, honey.
jone
Contender
Contender
Viestit: 2741
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

17.08.2010 08:31

[quote="Saki"]Mä ainakin kirjoitan omalla kuvallani ja etunimelläni. Mitä vielä vaaditte?! 8)


mä kans :lol:
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6384
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

17.08.2010 09:36

jone kirjoitti:
Saki kirjoitti:Mä ainakin kirjoitan omalla kuvallani ja etunimelläni. Mitä vielä vaaditte?! 8)


mä kans :lol:
mä taas en
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
peugeot807
Club Fighter
Viestit: 191
Liittynyt: 29.11.2009 20:56

17.08.2010 10:15

"Liiallinen vapaus johtaa anarkiaan", jyrisee Tuomion kynä. Diktaattorit ovat aina perustelleet sananvapauden ja muiden vapauksien kaventamista juuri samoin sanoin. Caramelito on ottanut marttyyrin roolin ja valittelee, miten sen toimintaa halvennetaan ja haukutaan, vaikka se ansaitsisi pelkästään kehuja ja päänsilitystä. Vastavetona kiusaamiselle valjastetaan Tuomion kynä latelemaan totuuksia ja antamaan kuluttajavalistusta.

Vapaassa maassa, jossa toteutuu sananvapaus, on julkisen toimijan totuttava arvosteluun. Herkkähipiäisyys käy raskaaksi, vaikka on ymmärrettävää, että päivittäisen ankaran puurtamisen mitätöinti tuntuu ikävältä.

Carameliton taustavoimien olisi ollut onnellista elää romahtaneissa sosialistivaltioissa, joissa sallittiin vain rakentava kritiikki, jonka määrittely oli vallanpitäjien etuoikeus.

Tämä foorumi on tarkoitettu kansan syviä rivejä varten, ei nyrkkeilyeliittiä ja heidän lakeijoitaan palvelemaan. Heilläkin on mahdollisuus esiintyä ja lausua käsityksiään.

Caramelito astui nappoon, kun se aloitti omituisen kuluttajavalistuksensa. Vastareaktio voi olla voimakaskin. Kun silmäätekevät haukkuivat Hymy-lehteä aikanaan roskalehdeksi, oli lehden levikki suurimmillaan, peräti 432 000. Kiitos Tuomion kynän foorumin suosio vain kasvaa. Se ei varmaan miellytä Tuomion kynän kaltaista kirjoittamisen huippulahjakkuutta ja viisauden ylipappia.
0 x
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

17.08.2010 10:51

Peugeot puhuu asiaa.Moderoinnilla tarkoitin ite turhan paskanjauhannan spämmäämisen poistamista, en asiallisten kirjoitusten ja kritiikin poistamista. Jos nyt jäi jolleki epäselväksi.

Tosta tuomionkynän kirjotuksesta paistaa kuten peugeot sanoi että mitään negatiivistä vaikka aihetta olisi ei saisi carameliton illoista puhua, mikä kertoo kyseisten toimijoitten amatöörimäisyydestä. Asiallinen ja aiheellinen kritiikki pitäs aina olla tervetullutta yrittäjälle, sillai monesti toiminta kehittyy.Ei tätä foorumia oo tehty miksikään carameliton iltojen päänsilittämiseen/markkinoimiseen. Vaikkakin tän foorumin hyviä puolia on se että näitä iltoja mainostetaan etusivulla ja täällä keskustelualueella.

Mutta huonoja puolia on kuten tuomiokynä sanoi, MODEROINTI. Ja tiedotus muualla maailmalla käytävistä otteluista on heikonlaista tai olematonta.
0 x
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
Wirtanen
Club Fighter
Viestit: 194
Liittynyt: 13.12.2008 21:17

17.08.2010 18:24

Viking Warrior kirjoitti:Siis loppupeleissähän se on aivan sama, vaikka olisikin. Älykkyysosamäärän suhteen riittää ett se on kolminumeroinen, niin tajuaa missä esim. Caramelito itsensä kampittaa. Virheitä tehdään kokoajan ja itsensä huumorimiehenä esiin tuonut Koskimies iniseekin kuin koiran kumilelu saadessaan kritiikkiä. Ei nyt muutama foorumin rääväsuu sitä muuta. Jos ego on väärin konstruoitu, se on isompi prosessi fiksata.
Itselleni jäi epäselväksi, missä Koskimies inisee kuin koiranpentu? Kovasti vaikuttaa erilaiselta tuomionkynän kirjoitukset kuin esimerkiksi Carameliton kulmat! ja kolumnin lopussahan on kirjoitettuna ettei kyseessä ole caramelti promotionsin jäsen vaan ulkopuolinen kirjoittaja.
ja mahtoikohan tässä tulla oikeasti osoitus kuinka herkkänahkaista suomipojat ovat, kun yksi kirjoitus nostattaa kauhean itkun vaikkakin ainakin Verihuorma Boxingin ja Big-J:n kohdalla tuo kirjoitus piti täysin paikkansa (verratkaa esim kaverien aikaansaannosta p3 ketjussa). No hyvää kuitenkin on se, että Carameliton sivuilla olevat kirjoitukset herättävät keskustelua, mutta turha noista kirjoituksista taitaa kuitenkin olla Koskimiestä syyttää!
0 x
petro k.
Club Fighter
Viestit: 154
Liittynyt: 29.03.2007 14:01

18.08.2010 01:01

Herra Viikinki warrioorille terveisiä ja tiedoksi .Minulla ei ole tarvetta saamastani kritiikistä ( asiallinen tai asiaton ) marista julkisesti , eikä varsinkaan nimimerkkien takaa niinkuin sinä koet tarpeelliseksi tehdä. Näin se vaan on . Ihmetellyt olen kyllä monesti mistä tällainen toiminta kumpuaa , jossa on tarve jo reilusti etukäteen mustamaalata ja ampua alas jonkun sellaisen tahon toimintaa, jossa ollaan kuitenkin vasta alkutaipaleella . Toivottavasti tänne Suomen niemelle nyt ja jatkossakin nyrkkeilyn ystävät saavat järjestää tapahtumiaan , vaikka ne eivät televisiotuja EM - tai MM-tasoisia iltoja Helsingistä olisikaan ja illan jokainen kotikehän ottelija ei olisi välttämättä heti huomenna olisi potentiaalinen EM-tittelin omistaja...vai eikö saakkaan ?
0 x
JayHoo
Prospect
Prospect
Viestit: 1191
Liittynyt: 12.08.2009 11:18

18.08.2010 03:33

Kappas, täällähän tapahtuu.

Minusta Tuomion Kynän jutut olivat aika asiallisia.
JuhaNA kirjoitti:Täällä yleisellä puolellahan ei aktiivisia kirjailijoita ole kuin kymmenkunta mikä monella muulla palstalla tarkoittaisi jo palstan sulkemista. Vähän kirjoittajia = kirjoittajat kokevat palstan olevan oma takapihansa jonne voi suoltaa mitä mieleen juolahtaa. Tähän koukkuun olen tainnut sortua itsekin.
Näinhän se helposti menee: tulee tarve aktivoida foorumia, ja epätoivoissaan rima laskee viestien suhteen. Ja toinen syy on se sama, miksi kotona pierrään sohvalla likaisissa kalsareissa nenää kaivaen. :D KUN EI KUKAAN KERRAN KATSELE!

Karlin linjoilla olen siinä, että noin virallisen tahon sivustolla kolumneja julkaiseva saisi kyllä esiintyä nimellään. Seuraava taso olisi yksityinen blogi, ja viimeinen taso foorumi, jossa minusta saa asiantuntijeerata nimimerkin suojistakin (kunhan pysyy asialinjalla).

Ehkä te ette kaikki tiedä, että tätä foorumia moderoidaan, jos ette koskaan käy viesteinenne sillä rajalla. Voin kertoa, että minultakin on poistettu lukemattomia (heh) viestejä, jotka eivät mielestäni ole olleet vielä edes pahoja - ja vielä monin verroin enemmän poistetaan varmasti pahimmilta showmiehiltä. Ja nuo viagra-mainoksetkin katoavat päivittäin. Miika tekee siis kyllä duunia, mutta ympärivuorokautista valvontaa ei kai voi odottaa...

Tosin yövuoroihin voisi pestata toisen moderaattorin. Jos täältä löytyisi ketään fiksua ja puolueetonta asiallisuuden puolustajaa... :wink:
0 x
Avatar
Akhilleus
Brawler
Viestit: 777
Liittynyt: 21.03.2005 12:32

18.08.2010 10:19

Goodhill kirjoitti:Missä velipojat? Milloin viimeksi on ollut vuorokausi ilman Big J:n tai VHB:n kommenteerausta?
Onko Miika rankaissut pojat ulos foorumilta Tuomion kynän vuoksi?
Miten tästä eteenpäin?
Mitä..mitä?
Huhujen mukaan pojat ovat syömässä banaania, tovin.
0 x
Sic vis pacem para bellum.
Avatar
Akhilleus
Brawler
Viestit: 777
Liittynyt: 21.03.2005 12:32

19.08.2010 12:05

Eiköhän Tuomion kynän identiteetti ole aika selvä. Ei se Caramelito ole. Kynän takana hääriin ilmiselvästi
Mr. Lamm.

Itse komppaan kyllä tämän ketjun alkuvaiheilla ollutta peugeottia.

Kaikessa "komeudessaan" melko tekopyhä kirjoitus Lam..... (?) siis nimimerkiltä Tuomion kynä. Peräänkuulutetaan nimimerkitöntä kirjoittamista - kirjoitetaan itse nimimerkillä - ja suositellaan siirtymistä foorumeille, jossa niinikään kirjoitetaan nimimerkeillä. Siis täh?

Mitä tuohon asiantuntijuuteen tulee niin ei kai keskustelufoorumilla mikään asiantuntija (miten sitten ikinä määritelläänkään) tarvitse ollakaan? Keskustelufoorumit ovat yleensä mielipiteiden vaihtoa varten, tulit sitten mistä kastista tahansa ja omasit mimmoiset tiedot tahansa.

Tosin olisi "hyvä idea" kasata foorumi vain täyteen "asiantuntijoita". Tuomion kynä nohevana taistelijana voisi laatia listan sopivista kirjoittajaprofiileista boxing.fi:n tulevaisuutta ajatellen. Me muut - itseni mukaanlukien - kävisimme sitten vain lukemassa mitä SUURI "asiantuntijoiden" sisäpiiri aiheesta jos toisesta kirjoittelisi. Kirjoitusoikeuksia voisi hakea foorumin modelta. Tuomion kätyri laatisi tarvittavan meriittilistan oikeuksien saamiseksi. Kriteereinä voisivat toimia vaikkapa > vähintään 50 ottelun amatöörikokemus tai vaihtoehtoisesti 10 ottelun kokemus paidattomalta puolelta, tuomarikokemus yli viiden vuoden ajalta, kokemus BBU-liiton toiminnasta jossain vaiheessa elämäänsä jne.

Esimerkki boxing.fi -foorumista tulevaisuudesta v.2015 (ainoastaan lajin kovimmat asiantuntija-Niilot omaavat oikeuden keskusteluun [nimet muutettu]):

Pedro: Värkhätän iltaa pystöhön Pattijoelle. Menhän iskulaushella - Kymmenes kerta toren sanoo - Onko Katajisto yhä Baltian herra? Miltääs kuulostaa?
mr. Lamm: Ihan hyvältä. Anna mennä vaan.
Pedro: Sitähä määki. Tuon kaltaanen iskulause uppovaa kansaan ku "suonikas" Jenna Jamesoniin.
MiigaF: Petro, pysytään asialinjalla! Ei vitsejä eikä härskejä vertauksia.
Pedro: Ok, anteekshi.
Piri: Tarviitteko lääkäriä? Mää voisin toimia vastaavana, nyt kun noin nyrkkeilyhommatkin on jääny taustalle...
Pedro: Kahtothan ny.
mr Lamm: Tuodaan lekuri Latviasta, saadaan halvemmalla.
Pecca: Saanko mä ilmasen tiketin iltaan? Sellasen VIP-lipun johon kuuluu kahvi ja nisu.
Pedro: Eiköhä tuo onniistu. Muistat sitten vastaten mikä on homma teirän illoossa.
Pecca: Oukkelis doukkelis :)
Pecca: Niin muuten, ketä tulossa suomalaisille vastaan?
Pedro: Latvialaiset rupee olemhan loppuhun hakattuja. Tuorahan seuraavaks kehätyölääsiä Puolasta.
Pecca: Ok, cool. Ette sentään Sosnowskia Katajistolle tai Haapojalle meinaa syöttää?
Pedro: Ei aivan. Adamekki oli aatoksissa, mutta Golotan jos eläkkeeltä omille pojille hommaisin.
Bigg-J: Caramelli - tuleeko Anne-Mari Berg iltaan? Jos tulee olen paikalla.. siinä vasta kuuma tsixi...
mr Lamm: Mitä hemmettiä? kuka osallistuu meidän keskusteluun! MiigaF tee jotain!!!
MiigaF: Poistin kirjoitusoikeudet. En tiedä mistä kyseinen urpå oli ne saanut?!?!
....

Okei, VHB ja Big-J sai banaania, mutta eivätköhän herrat ole oppineet läksynsä. Näiden herrojen jutuissa kytee lähes aina pieni huumorin siemen, eikä niitä tule ottaa too seriously. Piikikkäitähän veljekset ovat kuin siilit. Silti toivoisin että kärsimänsä huilin jälkeen homma jatkuisi lähes kuin ennen. Jos touhu tällä foorumilla menee jokun yhden kirjoituksen takia liian vakavaksi, ei täällä kohta ole enää mitään luettavaa.

Näin jälkikäteen ajateltuna pikkuisen käsistähän veljesten keskustelu lähti... mutta hauskaa luettavaa se oli silti. :D
0 x
Sic vis pacem para bellum.
Vastaa Viestiin