Foorumin kuolinkellot - Tuomion kynä

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6378
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

09.09.2010 10:47

VERIHUORMA BOXING kirjoitti:Mielestäni kaikkia näitä suomalaishäviäjiä pitäis otteluttaa toisiaan vastaan pikkurahalla. Kun nämä matsit lisättäisiin perinteiseen yksi latvialainen vuodessa-ohjelmaan, niin ottelumäärä alkaisi lähennellä inhimillisiä rajoja, ja maamme ammattilaiskulttuuri kukkisi vahvemmin.
Jos otteluhaluja on, niin eikö esim. brittein saarilla olisi pikkuottelutilaisuuksia muutaman matsin kokemuksen omaavia vastustajia vastaan vaikka miten paljon? Onko niihin vaikea päästä, vai onko niissä palkkiot niin pieniä, ettei sitä halpislentoyhtiön lippua ja paria hotelliyötäkään saa niillä katettua? Vai onko sielläkin se meininki, että pikkuotteluihinkin tulevat ulkomaalaiset halutaan vain tuoda häviämään? Vai eivätkö suomalaiset halua lähteä, koska reissun muun riesan lisäksi voitto ei ole sen todennäköisempi vaihtoehto kuin tappio?

Viitaten Tuomion kynän juttuun, kuvittelisin että olisi jossain mielessä "terveellisempää" opetella se häviäminen uran alkupuolella. Kun putoaa matalemmalta, luulisi että siitä toipuminen on helpompaa kuin jos tulee tonttiin jostain pilvien tuolta puolelta.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
seldon71
Prospect
Prospect
Viestit: 1246
Liittynyt: 16.01.2004 12:34

09.09.2010 11:08

Leifhackman kirjoitti:Vai onko sielläkin se meininki, että pikkuotteluihinkin tulevat ulkomaalaiset halutaan vain tuoda häviämään?
Kommenttina vain tuohon yhteen lauseeseen : Kyllä on.
Viimeksi muokannut seldon71, 09.09.2010 23:05. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
0 x
Avatar
Toney
Contender
Contender
Viestit: 2600
Liittynyt: 19.12.2003 02:26
Paikkakunta: Helsinki

09.09.2010 11:15

VERIHUORMA BOXING kirjoitti:Tää nykyinen "olen amatöörien kaksinkertainen SM-pronssimitalisti kymmenen vuoden ajalta, ja ammattilaisena listani on voittamaton 13-0. olen itämeren keisari. kovin matsini oli kristian juhaszia vastaan, kun voitin nenä murtuneena" - meininki alkaa korpeamaan...
Ketä nyrkkeilijöitä tarkoitat tällä?

Tuomion kynen teksti oli mielestäni tällä kertaa hieman vaisuhko ja siitä unohtui erittäin tärkeä pointti. Nyrkkeilyssä jos missä tappion tunne riippuu hirvittävän paljon tavasta millä se tulee. Tyrmäystappio on aivan eri juttu kuin pistetappio. Niiden ero on lähestulkoon kuin maan ja taivaan väliltä. Ja toki silläkin on väliä, että onko hävinnyt pisteillä kilpailukyukyisessä matsissa tai onko tuntenut itsensä ihan avuttomaksi, kuten esim. James Toneylle kävi matsissa Roy Jonesia vastaan. Tappion tunne tulee paljon julkisuudesta. Väitän, että yleensä tappio ei tuntuisi niin pahalta, jos se tulisi jossain salilla piilossa, eikä "kukaan" saisi tietää siitä. Sen tappion kynä toi hyvin esille, että kyse on myös rooleista. Jos nyrkkeilijä on ns. kotikehän mies ja hänen on "tarkoitus voittaa", niin tappio tuntunee pahemmalta kuin jos on jo otteluun lähdettäessä saanut "häviäjän roolin".

Miksi muuten ainakin itselläni on sellainen olo, ettei amatöörikehissä tulleet tappiot yleensä tunnu yhtä pahalta kuin ammattilaiskehissä tulleet tappiot. Jos amatöörinä häviät pisteillä jossain GeeBee:ssä latvialaiselle ei se ole läheskään yhtä paha nöyryytys jos häviät ammattilaisena latvialaiselle? Ehkeivät amatöörit useinkaan laita samalla tavalla sieluaan peliin kuin ammattilaiset tai onko kyse siitä, että ammattilaisena uran jatkokuviot riippuu aina seuraavasta matsista, kun taas amatöörikehissä jatkouran kannalta on ihan sama voitatko GeeBeessä yhden tai kaksi matsia?
seldon71 kirjoitti:[quote="LeifhackmanVai onko sielläkin se meininki, että pikkuotteluihinkin tulevat ulkomaalaiset halutaan vain tuoda häviämään?
Kommenttina vain tuohon yhteen lauseeseen : Kyllä on.[/quote]

Suomalaisilla tuntuu olevan joku ihmeellinen harhakuva siitä, että briteissä järjestettäisiin suhteellisesti paljon enemmän 50-50 otteluita kuin muualla. SKY Sportsin Saturday Fight Nighteissa pääottelut ovat toki usein hyvinkin tasaisiksi tarkoitettuja, mutta alemmalla tasolla hommat menee ihan samalla tavalla kuin muuallakin. Kuinka moni esim. James DeGalen, Tony Jeffriesin, Frankie Gavinin, Billy Joe Saundersin tai David Pricen otteluista on ollut tarkoitettu oikeasti koviksi testeiksi kavereille? En usko, että yhtään sen useampi kuin normisuomalaisenkaan, melkein päinvastoin.
0 x
No Brain, No Pain!
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6378
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

09.09.2010 22:15

Toney kirjoitti: Suomalaisilla tuntuu olevan joku ihmeellinen harhakuva siitä, että briteissä järjestettäisiin suhteellisesti paljon enemmän 50-50 otteluita kuin muualla.
Vaikkei järjestettäiskään suhteellisesti enemmän, niin silti niitä absoluuttisesti on siellä enemmän kuin täällä. Eli, mikäli 50-50 matsiin pääsyyn suomalaiselle ei ole jotain erityisiä esteitä, myös suhteellisesti paremmat tsäänssit olisi sellaiseen päästä siellä kuin täällä.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
seldon71
Prospect
Prospect
Viestit: 1246
Liittynyt: 16.01.2004 12:34

09.09.2010 23:04

Leifhackman kirjoitti:
Toney kirjoitti: Suomalaisilla tuntuu olevan joku ihmeellinen harhakuva siitä, että briteissä järjestettäisiin suhteellisesti paljon enemmän 50-50 otteluita kuin muualla.
Vaikkei järjestettäiskään suhteellisesti enemmän, niin silti niitä absoluuttisesti on siellä enemmän kuin täällä. Eli, mikäli 50-50 matsiin pääsyyn suomalaiselle ei ole jotain erityisiä esteitä, myös suhteellisesti paremmat tsäänssit olisi sellaiseen päästä siellä kuin täällä.
50-50 -matsit on lähes järjestään brittien keskinäisiä. Mestaruusotteluita lukuunottamatta ei Englantiin(kaan) juuri tuoda ulkomailta voittomahdollisuuden omaavia ottelijoita... Tilanne muuttuu jonkun verran, jos sinne asettuu asumaan ja treenaa paikallisell gymillä. SILLOINKIN ulkomaalaisnyrkkeilijän status on pari luokkaa syntyperäisen takana.
0 x
Avatar
VERIHUORMA BOXING
Champion
Champion
Viestit: 5965
Liittynyt: 19.12.2006 14:10
Paikkakunta: Hyperborea

05.10.2010 10:26

Harkimon ansiota koko juttu. Mies on todellinen suomen nyrkkeilyskenen takapiru.

Käsittääkseni kaikki tallit hyväksyttävät jokaisen vastustajan viime kädessä Hjalliksella.

Diilin ensi kaudelle haetaan toimitusjohtajan sijaan matchmakeria. Että Hjallis saa vähän omaakin aikaa.
0 x
Masa ja Arvo Kivelä ovat nyt kavereita.
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

05.10.2010 11:04

En ole juuri yhdestäkään Tuomion kynän tekstistä erityisemmin pitänyt, sillä vaikka ihan kivasti kynä kirjoittaakin, ovat jutut yleensä kaikkea muuta kuin loppuun asti mietittyjä.

Tässä uudessakin jutussa on periaatteessa ihan hyvä idea takana, mutta välillä jutut menevät niin koomiseksi, ettei koko tekstiä jaksa oikein tosissaan ottaa. Ihan muutama esimerkki on pakko nostaa esille...

Yksi osoitus Asikaisen asemasta suomalaisten nyrkkeilyfanien silmissä nähtiin viime marraskuussa, kun Asikaisen kannalta kiusallinen julkinen haaste kovaan otteluun tuli Harjavallasta, kun Kai Kauramäki haastoi miehen uusintaotteluun Suomen mestaruudesta. Haaste sivuutettiin vähin äänin ja puolustusjoukot käänsivät ikävän huomion toisaalle; pyrkien ärsyttämään Kauramäkeä suostumaan Niko Jokisen kohtaamiseen.

Periaatteessa tällaista on typerä lähteä edes kommentoimaan, mutta en silti malta jättää tilaisuutta väliin. Tuomion kynän mielestä siis Asikainen-Kauramäki II olisi ollut jollakin tavalla "oikeutettu" ottelu. Historiaa tietämättömille kerrottakoon, että Asikainen (3-0) voitti Kauramäen (9-3) ns. 100-0 pistein vuonna 2003. Tämän jälkeen Asikainen saavutti keskisarjan Euroopan mestaruuden ja keräsi kasaan rekordin 22-3. Kauramäki jatkoi journeyman-uraansa (josta siis todellakin kova kunnioitus Kauraa kohtaan) ja kuudessa vuodessa rekordiin tuli lisämerkinnät 8-11. Näiden faktojen valossa joku siis kehtaa vielä ihmetellä, miksi "P3-fanit" olivat sitä mieltä, että ottelu Jokista vastaan olisi Kauralle huomattavasti realistisempi niin urheilullisesti kuin muutenkin!

Ilta-Sanomiin kirjoittava Mikko Marttinen on kuitenkin päättänyt erottua toivotusta tiedotusvirrasta ja on uskaltanut olla kiittelemättä Asikaisen paluuta ja olla kehumatta paluuvastustajien tasoa. Viimeisimmässä P3 Boxingin illassa Marttinen sai kokea, mitä merkitsee Suominyrkkeilyn pyhimysten arvostelu; kirjoitettuaan P3 Boxingia edustavan Edis Tatlin saaneen lahjan kotikehän tuomareilta tasaisen ottelun päätteeksi tulleen pistevoiton myötä, alkoi Marttiseen kohdistuva kritiikki miehen ammattitaidosta ja taustoista.

Itse arvostan Marttista paljon, mutta mielestäni kritiikki Tatli-ottelun uutisointia kohtaan oli täysin oikeutettua. Marttisen jos kenen tulisi nyrkkeilyihmisenä tietää ja ymmärtää, että vaikka hän ei ottelua Tatlin eduksi pisteyttänytkään, oli ottelu joka tapauksessa TASAINEN, eikä silloin ole mielestäni reilua ketään kohtaan puhua "kotikehätuomiosta", etenkään ns. valtamediassa. Nyrkkeilyllä on tapana hoitaa itselleen ihan riittävästi huonoa julkisuutta muutenkin, muka-kotikehän tuomioista ei sellaista tarvitse väkisin alkaa kaivamaan.
0 x
you don't know what you don't know
MikkoM
Prospect
Prospect
Viestit: 1661
Liittynyt: 04.10.2004 11:49
Paikkakunta: Leiden

05.10.2010 11:16

Detroit Cobra kirjoitti: Itse arvostan Marttista paljon, mutta mielestäni kritiikki Tatli-ottelun uutisointia kohtaan oli täysin oikeutettua. Marttisen jos kenen tulisi nyrkkeilyihmisenä tietää ja ymmärtää, että vaikka hän ei ottelua Tatlin eduksi pisteyttänytkään, oli ottelu joka tapauksessa TASAINEN, eikä silloin ole mielestäni reilua ketään kohtaan puhua "kotikehätuomiosta", etenkään ns. valtamediassa. Nyrkkeilyllä on tapana hoitaa itselleen ihan riittävästi huonoa julkisuutta muutenkin, muka-kotikehän tuomioista ei sellaista tarvitse väkisin alkaa kaivamaan.
Pakko puuttua tähän, kun suoraan arvostellaan väärin perustein. En tiedä, oletko Ville lukenut tuon ihmisiä suunnattomasti ärsyttäneen nettipätkän. Tästä kirjoituksesta ja TBA:n kommenteista päätellen et ole, joten tässä linkki:

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutin ... id=2246607

Kannattaa lukea tarkkaan mitä kirjoitan, sillä vaikka pisteytykseni erosi tuomareiden pisteistä, en ole niin ylimielinen, että väittäisin olevani välttämättä oikeassa. "Kotikehätuomio" on itse keksimäsi yhdyssana, jota en ole käyttänyt.

"Vantaalainen Edis Tatli ja espanjalainen Rudy Encarnacion kävivät kovan ja tasaisen taiston kevyen välisarjan kamppailussaan. Ja kuten ammattinyrkkeilyssä lähes poikkeuksetta tasaisissa otteluissa käy, kotikehän tuomarit antoivat voiton kotikehän nyrkkeilijälle."

Mistä olet eri mieltä?

Pisteytyksestä voi olla montaa mieltä, enkä siitä viitsi alkaa väittelemään, kun tuomarit voittajan onneksi ratkaisevat. Itse arvostan kovia, satuttavia osumia, jotkut toiset työmäärää.

En muuten ollut ainoa valtamediaa edustanut toimittaja, joka sai Tatlin häviämään tuon ottelun. Saatoin olla ainoa, joka kertoi näkemyksensä julkisesti. Minun mielestäni toimittajan tehtävä ei ole miettiä, mitkä asiat ovat huonoa tai mitkä hyvää julkisuutta ja sensuroida juttujaan sen mukaan. Tuloksena on tyhjää journalismia, joka ei anna lukijalle mitään.
0 x
Twitter.com/MikkoMarttinen
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

05.10.2010 12:29

MikkoM kirjoitti:Pakko puuttua tähän, kun suoraan arvostellaan väärin perustein. En tiedä, oletko Ville lukenut tuon ihmisiä suunnattomasti ärsyttäneen nettipätkän. Tästä kirjoituksesta ja TBA:n kommenteista päätellen et ole, joten tässä linkki:
Kyllä olen lukenut jo silloin tuoreeltaan, mutta täytyy tosin tunnustaa, että ennen äskeisen jutun kirjoittamista en sitä käynyt mieleen palauttamassa ja tarkkoja sanamuotoja tarkistamassa.
MikkoM kirjoitti:Mistä olet eri mieltä?
"Tuomarit suosivat Tatlia"
"Vantaalainen Edis Tatli (oik.) hyötyi kotiedusta matsissaan Espanjan Rudy Encarnaciota vastaan."
"IS Urheilu sai Encarnacionin paremmaksi pistein 79-75."
"Lyhyempi Encarnacion hyökkäsi läpi ottelun ahnaasti ja osui varsinkin kamppailun toisella puoliskolla kipeillä iskuilla. Tatlin vastaiskutaktiikka toimi vain ajoittain."

Yhteenkään ylläolevaan lainaukseen ei voi kommentoida, että "eihän se nyt noin ollut", mutta mielestäni jutun sävy - siitäkin huolimatta, että ensimmäisessä kappaleessa ottelun todetaan olleen tasainen - on vahvasti sen suuntainen, että Encarnacion olisi ottelussa ollut "oikeampi" voittaja. Nämä poimimani lainaukset mielestäni vesittävät jutun avauksen "tasaisesta" ottelusta. Etenkin, kun toimittaja julkistaa oman pistekorttinsa, jossa Encarnacion häviää kahdeksasta erästä ainoastaan yhden, syntyy mielestäni varsinkin nyrkkeilyä ymmärtämättömälle ottelusta sellainen kuva, että Encarnacion olisi ollut selvästi parempi. Näinhän ei kuitenkaan todellisuudessa ollut.

edit. Tämä menee jo vahvasti makuasioihin, mutta kun ottelu nyt tämän verran palstatilaa IS:n netissä sai, niin olisin itse mielelläni nähnyt ottelua (Tatlin ylivoimaisesti paras voitto ja hieno taistelu Edikseltä ylipäänsä) lähestyttävän hieman toisesta perspektiivistä, kuin mistä nyt tehtiin. Eli sen sijaan, että koko juttu muutamaa lausetta lukuunottamatta keskittyi tuomaritoimintaan, olisi Edis ansainnut mielestäni tunnustusta suorituksestaan nyt nähtyä enemmän.
Viimeksi muokannut Detroit Cobra, 05.10.2010 12:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
0 x
you don't know what you don't know
Avatar
VERIHUORMA BOXING
Champion
Champion
Viestit: 5965
Liittynyt: 19.12.2006 14:10
Paikkakunta: Hyperborea

05.10.2010 12:31

Välistä on helppo haistaa useimmiten sellainen pieni katkeruus tai naljailun meininki. Tämän takia Lammi tai siis tarkoitin Tuomion kynä on ihan hauskaa luettavaa.
Jep, ja tuo että tallin kanssa tekemisissä oleva tyyppi kirjoittelee "sitoutumattomia" kolumneja, sopii kyllä hyvin tuohon pelletouhuun, täydellisesti. Vähän samaa leikkiähän Lammi pelasi Perttu Augustininkin kanssa, sanoi ettei muka ole tekemisissä Carameliton kanssa. :lol:
0 x
Masa ja Arvo Kivelä ovat nyt kavereita.
Avatar
King Kostya
Brawler
Viestit: 916
Liittynyt: 02.06.2009 14:42

05.10.2010 13:12

Mielestäni keskustelu on saanut paikkapaikoin vähän hassujakin piirteitä.

Suomi on pieni nyrkkeilymaa, jossa "sisäpiiriläiset" tuntevat toisten sisäpiiriläisten taustat ja menneisyyden nyrkkeilyn saralla. Julkisuudessa suomalaisia sisäpiiriläisiä, ainakaan valtamedian osalta, ei esiinny kuin puolen kymmentä henkilöä aktiivisesti. En millään jaksa uskoa, että Ilta-Sanomiin kirjoittava toimittaja olisi jotenkin katkera siitä, ettei saanut näyttöpaikkaansa ja toisi sen esille kirjoittamalla "tahallaan" mustamaalaavasti.
-Muistaakseni tämän yhden ammattilaisottelun pois jääntiin syyt lähtivät aivan muualta kuin P3:sen puolelta, muun muassa loukkaantumisista ja Evensenistä.-
Muutoinkin jokainen epäasiallinen kritiikki -jos sitä tulee- osattaisiin yhdistää sisäpiiriläisen taustoihin, onko sitä kaunaa vai ei. Marttisen kohdalla kaunaa tuskin on. Tatliakaan kohtaan sitä tuskin on.
Se, että kirjoittaa ottelusta oman näkemyksensä, päinvastaisen mitä suuri yleisö ja muut näkevät, on mielestäni vain kunnioitettavaa. Jokaisen lajin taustalta löytyy erilaisia vaikuttajia ja erilaisia mielipiteitä. Yksittäisestä ottelusta kirjoitettu tuloksellinen erimielisyys ei tarkoita samaa asiaa kuin katkeruus.
Asikaisesta puheen ollen; tuomion kynän kanssa täytyy olla sen verran samaa mieltä, Idin aika on kiistatta ohi. Asikainen on vain suomalaisen ammattinyrkkeilyn ikuinen stara. Uskomaton, suureenkin yleisöön vetoava karisma saa ihmiset aina ajattelemaan; vielä kerran Amin!
Myönnän, että itsekin olin aluksi hieman innostunut, Idi palaa taas kehään! Mietittyäni uudelleen tuli mieleeni ajatus, että onko kyse vain ns. "harhasta", jonka kulttihahmo Asikainen on luonut. Hän on suomalaisille nyrkkeilyfaneille aina sankari, kävi miten kävi. Sen tähden hänen jokainen ottelunsa on niin suuri.
Realistisesta näkökulmasta ajatellen Amin ei ole enää sama Amin, joka iski Sylvesterin kumoon ja toi vyön Suomeen. Joka tapauksessa tuo muisto hämää edelleen ja luo Asikaisen ympärille ainaisen suosion. Toki täydellisesti ansaitun, mutta ehkä tänä päivänä ei enää niin realistista.
Kaikki kunnioitus Aminin uralle, mutta realismin rajoissa hän on enää mestari kulttihahmossa, joka sen turvin edelleen liikuttaa faneja kerta toisensa jälkeen ja sen turvin kohottaa odotukset uudesta mestaruudesta, ehkä turhaan.
0 x
And I have seen the healing hand of God
Reaching out and mending broken hearts
Taste and see the fullness of His peace
And hold on to what's being held out
The healing hand of God
Avatar
King Kostya
Brawler
Viestit: 916
Liittynyt: 02.06.2009 14:42

05.10.2010 13:36

Big-J kirjoitti:
Kaikki kunnioitus Aminin uralle, mutta realismin rajoissa hän on enää mestari kulttihahmossa, joka sen turvin edelleen liikuttaa faneja kerta toisensa jälkeen ja sen turvin kohottaa odotukset uudesta mestaruudesta, ehkä turhaan.
Se kuuluu faniuteen. Se kuuluu kannatukseen. Se kuuluu kulttihahmon maineessa olevalle.

MM-95 never forget potee täysin samaa ongelmaa. Suomessa jaksettiin hehkuttaa heikko tasoisen turnauksen voittoa kuin mitäkin uskomattominta voittoa. Ihan vaan vertailun vuoksi sillä elettiin vielä 2000-luvun alussa kulta-aikaa uudestaan. Uskomatonta!

Edelleen jaksan vääntäytyä HIFK:n hallille katsomaan matseja vaikka odotukset uudesta mestaruudesta ovat ehkä turhia.

Jos, ihmiset eivät olisi kiinnostuneita Asikaisen tuomasta ottelusta tai hänen persoonastaan niin ei hallissa varmaan kukaan kävisi ? Ei faneja suorastaan enää kiinnosta se ottaako Asikainen vielä superottelun vai otteleeko hän muuten vain. Hallissa on aina porukkaa.
Juuri sitä tarkoitinkin, kuten ylempänä kirjoitin. Amin on kulttihahmo, jota seurataan, oli vastassa Andre Ward tai Sandris Tomsons. Kirjoitin vain siitä, onko Aminin kulttihahmosta sykkivät odotukset realistisia, vai ovatko ne vain enää tällä fanilla pohjalla, josta kirjoitit.
0 x
And I have seen the healing hand of God
Reaching out and mending broken hearts
Taste and see the fullness of His peace
And hold on to what's being held out
The healing hand of God
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

05.10.2010 14:52

King Kostya kirjoitti: Se, että kirjoittaa ottelusta oman näkemyksensä, päinvastaisen mitä suuri yleisö ja muut näkevät, on mielestäni vain kunnioitettavaa. Jokaisen lajin taustalta löytyy erilaisia vaikuttajia ja erilaisia mielipiteitä. Yksittäisestä ottelusta kirjoitettu tuloksellinen erimielisyys ei tarkoita samaa asiaa kuin katkeruus.
Eihän siitä olekaan kyse, että "oman näkemyksensä" kirjoittamisessa olisi jotain pahaa, vaan tavassa millä sen tekee.
0 x
you don't know what you don't know
teppote
Brawler
Viestit: 551
Liittynyt: 05.01.2009 10:00

05.10.2010 14:59

Detroit Cobra kirjoitti:olisin itse mielelläni nähnyt ottelua (Tatlin ylivoimaisesti paras voitto ja hieno taistelu Edikseltä ylipäänsä) lähestyttävän hieman toisesta perspektiivistä, kuin mistä nyt tehtiin. Eli sen sijaan, että koko juttu muutamaa lausetta lukuunottamatta keskittyi tuomaritoimintaan, olisi Edis ansainnut mielestäni tunnustusta suorituksestaan nyt nähtyä enemmän.
Samaa mieltä. Oliko tämä ns kotikehätuomio todellakin se uutisarvoisin seikka tuosta matsista. Ei olisi pitänyt olla. Se on tietenkin selvää, että vain voitettua ottelua kannattaa hehkutella, mutta ei tässä tapauksessa voitto millään erityisellä vääryydellä tullut. En erä erältä pisteytellyt, mutta yleisvaikutelmaksi jäi nimen omaan tasainen koitos, jonka olisi voinut antaa kummalle tahansa. Vastus oli kovin tähän asti, mutta siitäkin huolimatta ajattelen, ettei Edis lopulta yltänyt aivan parhaimpaan iskuun. Edellisen matsin perusteella odotin todella terävää nyrkkeilyä, mutta ihan sitä en nähnyt. Joka tapauksessa hieno ja loistavat näkymät avannut ottelu. Se kait tuossa olisi nyrkkeilytoimittajan pitänyt ennen muuta noteerata.
0 x
Avatar
King Kostya
Brawler
Viestit: 916
Liittynyt: 02.06.2009 14:42

05.10.2010 15:00

Detroit Cobra kirjoitti:
King Kostya kirjoitti: Se, että kirjoittaa ottelusta oman näkemyksensä, päinvastaisen mitä suuri yleisö ja muut näkevät, on mielestäni vain kunnioitettavaa. Jokaisen lajin taustalta löytyy erilaisia vaikuttajia ja erilaisia mielipiteitä. Yksittäisestä ottelusta kirjoitettu tuloksellinen erimielisyys ei tarkoita samaa asiaa kuin katkeruus.
Eihän siitä olekaan kyse, että "oman näkemyksensä" kirjoittamisessa olisi jotain pahaa, vaan tavassa millä sen tekee.
Valitsin tuohon ehkä sanani huonosti, mutta tarkoitin sitä, että jos todella on sitä mieltä mitä kirjoittaa, on kunnioitettavaa olla eri mieltä. Minä en näe Marttisen kirjoituksen tyylissä/tavassa mitään "pahaa". Journalistin työssään hänen on kirjoitettava työnsä edellyttämällä tavalla ja siinä journalisti tekisi suuremman virheen mikäli kirjoittaisi jonkun asian puolesta, mitä mieltä hän ei itse oikeasti ole. Journalistin tehtävä ei ole kirjoittaa aina kaikkia miellyttävällä tavalla, vaan juuri tässä kysymyksessä olevasta asiasta sen mukaan mitä itse näki.
Monissa lajeissa journalistit sulkevat silmänsä omilta näkemyksiltään ja kirjoittavat ns. "oikean asian puolesta".
Minun mielestäni Tatli ansaitsi voittaa, mutta kunnioitan Mikon näkemystä ja varsinkin sitä, että hän toi oman näkemyksensä julkisesti esiin, vastavirtaan.
0 x
And I have seen the healing hand of God
Reaching out and mending broken hearts
Taste and see the fullness of His peace
And hold on to what's being held out
The healing hand of God
Vastaa Viestiin