Loikkaharjoituksia, minkä tarve tuli esille jo Abril-matsissa? Ja etenkin jos nyt on vielä vastassa pidempi hujoppi.Etäisyydenhallinta hyvää.
EDIS TATLI - HELSINGIN PRINSSI
Valvoja: WEBMASTER
- Leifhackman
- Champion
- Viestit: 6338
- Liittynyt: 15.02.2006 10:19
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
-
- Brawler
- Viestit: 926
- Liittynyt: 17.04.2017 19:04
Loikalla kimppuun...hehehehLeifhackman kirjoitti: ↑10.11.2018 07:29Loikkaharjoituksia, minkä tarve tuli esille jo Abril-matsissa? Ja etenkin jos nyt on vielä vastassa pidempi hujoppi.Etäisyydenhallinta hyvää.



0 x
Sorry offtopic tähän ketjuun, mutta kerros nyt pOKE tarkalleen, että missä kohdassa omaa viestiäni syyllistyin noihin mainitsemiisi tekoihin.
Tatlista sen sijaan; asioista sen enempää tietämättä pitäisin tärkeänä, että mies saisi oman painoluokan maailmanluokan sparria säännöllisesti; eli pakko lähteä reissuun tai tuoda vierailijoita kotisalille. Siihenkin Pekalta löytyy kontaktit ja tarvittaessa joitain kontakteja pystyn itsekin tarjoamaan apuna.
0 x
- Leifhackman
- Champion
- Viestit: 6338
- Liittynyt: 15.02.2006 10:19
Jos kaveri loikkaa aina ulottumattomiin ja kun loikkaa eteen päin niin ylettää lyömään, oma loikka on liian lyhyt.Kallehelenius911 kirjoitti: ↑10.11.2018 19:28Loikalla kimppuun...hehehehLeifhackman kirjoitti: ↑10.11.2018 07:29Loikkaharjoituksia, minkä tarve tuli esille jo Abril-matsissa? Ja etenkin jos nyt on vielä vastassa pidempi hujoppi.Etäisyydenhallinta hyvää.![]()
![]()
![]()
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Luin viestistä ilkeämielisen vihjauksen siitä että Kultsan palkkiot ja Ripan eläköityminen olisi jotenkin sidoksissa siihen, että Ewa siirtyi Paimanderin kautta sovittaviin matseihin + siitä että toi Venäjän ilta ei mahdollisesti toteutuisi .... jos kyse oli väärinymmärryksestä puolellani, pahoittelen sitä ja pyydän anteeksi.Markus kirjoitti: ↑10.11.2018 20:20Sorry offtopic tähän ketjuun, mutta kerros nyt pOKE tarkalleen, että missä kohdassa omaa viestiäni syyllistyin noihin mainitsemiisi tekoihin.
Tatlista sen sijaan; asioista sen enempää tietämättä pitäisin tärkeänä, että mies saisi oman painoluokan maailmanluokan sparria säännöllisesti; eli pakko lähteä reissuun tai tuoda vierailijoita kotisalille. Siihenkin Pekalta löytyy kontaktit ja tarvittaessa joitain kontakteja pystyn itsekin tarjoamaan apuna.
Laatusparreista ja niiden tarpeesta täysin samaa mieltä. Nämä on varmaan näitä nk. teorian ja käytännön eroja. Kaikki tietää, että kovia ja vaikeita sparreja tarvitaan, mutta käytännössä se tarkoittaisi joko sellaista lompsaa, että sparrarit voidaan ostaa, tai sitten repun pakkaamista ja ulkomaille sparrivastustajaksi menemistä. Jälkimmäisessä hankaluutena taitaa olla se, että vierassaleilla sparreja ei vissiin tehdä vierailijan ehdoilla ja ajatuksin, vaan kotikehän ukkoa ajatellen.
0 x
49% Motherfucker, 51% Son of a Bitch
Niinpä. Se on todellakin kova suoritus, jos kerää useita voittoja kevyessä sarjassa Euroopan kärkitasolla (EBU EM-tasolla), niin kuin Edis on tehnyt ja se on yhtälailla todella kova meriitti, jos niitä kerää Aasian kärkitasolla (OPBF-tasolla), niin kuin on Nakatani tehnyt. Silti useinkin se maailman kaikkein parhaiden taso on sitten vielä aivan eri asia.
Mun mielestäni usein juuri tämä kevyt sarja toimii vedenjakajana Euroopan ja Aasia tason keskinäistä parmmuutta puntaroidessa. On aivan selvää, että suurimmissa painoluokissa Euroopan parhaat ovat keskimäärin Aasian parhaita edellä. Samalla tavalla on erittäin helppoa havaita, että yleensä pienimmissä painoluokissa etu on hyvin selvästi Aasialaisilla.
Kevyen sarjan kohdalla se vaaka kallistuu melkein aina Euroopan suuntaan, niin kuin myös tälla hetkellä. Esim. edellisen 5 vuoden aikana sarjan kärkipäässä on pyörinyt liuta euroopalaisia kuten Crolla, Flanagan, Burns, Mitchell, Zlatincanin, Shafikov, mutta eipä juurikaan aasialaisia (jos ei halua tulkita Shafikovia mieluummin aasialaiseksi, kuin eurooppalaiseksi, mikä taitaisi olla hänen syntymäkaupunkisa perusteella jopa täsmällisempikin tulkinta).
Vain yhtä sarjaa alempana alemmassa kevyessä sarjassa sen sijaan maailmanlistan paikkoja on miehittänyt samana edellisen 5 vuoden aikana useampikin japanilainen kuten Masyuki Ito, Takashi Miura, Takashi Uchiyama, Takahiro Ao, Rikki Naito. Eurooppalaisista ei taida sijaa riittäneen sinä aikana juuri muille, kuin Vasyl Lomachenkolle, joka pyyhälsi painoluokan läpi pikaisesti, mutta tehokkaasti.
Numerot eivät tietenkään kerro kaikkea, varsinkaan BoxRecin rankingpisteytysnumerot. Seldon on täälä erinomaisesti kertonutkin miten kovia nyrkkeilijöitä ja tuloksia Nakatanin kohtaamien höpöukkijen numeroiden takaa löytyy.
Numeroita voi monesti tulkita miten päin haluaa. Niinpä mä päätin tähän näistä kyseisistä BoxRecin numeroista saada aikaan vaikka tällaisenkin tarkoituksellisen kärjistetyn tavan tulkita niitä:
BoxRecin rankingissa Tatli on tällä hetkellä sijalla 16, Nakatani sijalla 21, Patera sijalla 22. Tatlin voitoista korkeimman pistemäärän kanssa otteluun tuli Fana, jolla oli tuolloin 90 pistettä. Nakatanin voittamista vastustajista taas Kato, jolla oli ne 142 pistettä. Katon silloinen pistemäärä oikeuttaisi nyt sijaan 12 BoxRecin kevyen sarjan listalla. Fanan sijaan 29.
Siispä voidaan näiden numerojen valossa väittää, ettei Tatli ole koskaan voittanut niin hyvää vastustajaa, kuin Nakatani on voittanut. Tatli ei ole myöskään voittanut ketään, joka olisi yhtä hyvä, kuin Nakatani. Nakatani puolestaan on jo voittanut paremman nyrkkeilijän, kuin mitä Tatli itse on tälle hetkellä.
Onneksi ne on vain numeroita.
0 x
Itsekin haluan kumartaa kunnioitusta Mäen Pekan onnistumisprosentille.pOKE kirjoitti: ↑09.11.2018 23:55Mitä tulee mainittuun Uusivirtaan ja etenkin Kjälliin, niin molempien uria varjostaa, tai niiden mahdollisuuden mitata todellinen tasonsa, vahva leima kyvyttömästä taustavoimasta. Eli manageri/promoottoritahosta ja muusta teamista… Samaa mieltä Markuksen kanssa tosta Pekan velhomaisesta kyvystä luoda ottelijoille, jopa kotikehän mahdollisuuksia EM- ja MM-otteluihin. Veikkaisin että 70-90% suomalaisten kaikista kotiEM- tai MM-otteluista kautta aikain on Pekan jollain konstilla aikaansaamia.
Niin kuin pOKE toteaa, on Mäellä ollut näppinsä pelissä kovin suuressa osassa suomalaisten kohdalle siunaantuneissa isoissa otteluissa. Toki hänen vaikutuksensa ulottuu ajallisesti ”vain” P3-projektin alkuaikoihin, ja niitäkin aikoja ennen oteltiin EM- ja kerran jopa MM-arvosta suomalaisvoimin…
Yhtä kaikki, toivomus ja luottamus on kova sen suhteen, että Edis saa vielä näytön paikkansa kehässä, olipa sen järjestänänä sitten Pekka, tai joku toinen.
0 x
Niinpä se taitaa olla, että jotta vyömies suostuisi Suomeen puolustamaan titteliään Edsitä vastaan, ennen kuin Edis on pakollisen haastajan asemassa, pitäisi tittelistille tarjotun rahan olla joko selvästi suurempi, kuin hänelle on saatavilla muualta, tai sitten jos raha olisi vain samaa luokkaa, kuin hän saa muualta, pitäisi Ediksen myös vaikuttaa tittelistin mielestä haastajavaihtoehdoista selvästi helpoimmalta vastustajalta.seldon71 kirjoitti: ↑10.11.2018 00:24voittamalla eliminator-statuksisen ottelun muuttuu PAKOLLISEKSI haastajaksi ja sitä kautta pääsee neuvottelemaan paremmista asetelmista ja saa "varmuuden" siitä että MM-ottelun ovet aukeavat ennemmin tai hieman myöhemmin… Toki MM-otteluun moni nousee myös suoraan ja alemmilta ranking-sijoilta. Silloin ollaan kuitenkin joko velvoitettuja maksamaan niin paljon tuohta että mestari vaivautuu liikkeelle haastajan kehään tai joudutaan tyytymään rahaan minkä mestarin taustavoimat ovat valmiita maksamaan.
Jotta Edikselle tarjottaisiin haastajan paikkaa vyömiehen oman promoottorin toimesta, pitäisi Ediksen vaikuttaa haastajavaihtoehdoista sekä helpoimmalta, että halvimmalta.
Ite oon ajatellut päinvastoin, että nyt juuri saattaisi olla oikea aika ”iskeä”, eikä odotella. Siis mikäli Ediksen tavoitteet yhä ovat sielä aakkosvyö-ottelussa, niin kuin hän on aiemmin puhunut, ja niistä myös juuri tämä nyt likimmältä vaikuttava IBF-vyö kiinnostaa.
Odottelemalla on mun nähdäkseni hyvin todennäköistä, että joku toinen nappaa sen IBF:n pakollisen haastajan paikan ”nenän edestä”.
Odottelemalla ei myöskään mun luullakseni Ediksen kiinnostavuus vastustajana uuden mestarin (joka vapaasti valitsee vapaaehtoiseen puolustukseensa pitkältä listalta vastustajakseen rahakkain-helpoin-huomioarvoisin yhtälön kautta kiinnostavimpana pitämänsä) silmissä nouse lainkaan.
Odottelemalla, mä myöskin luulen, on mahdollisuus missata se Ediksen tunnettuisuuden ja positiivisen julkisuuden piikki, joka ajoittuu tähän tanssikilpailun loppuun. Jos ajatellaan, että Suomessa joku taho olisi uskaltavainen rahoittajaksi Edikselle järjestettävään otteluun, uskoen Ediksen myyvän paljon lippuja, tanssikilpailumaineensa turvin, mä arvaan, että sellaista uskoa on eniten tarjolla heti tanssien jälkeen. Mä luulen, että mitä pikemmin on esillä nimenomaan nyrkkeilijänä tanssi kilpailun loputtua, sen enemmän sitä ohjelman tuomaa tunnettuisuutta on mahdollista hyödyntää.
Siispä nyt olisi vallan mainiota saada itsensä mahdollisimman pian IBF:n eliminaattoriotteluun, ennen kuin kukaan muu ehtii, sillä sellaisen voittamalla olisi sitten mahdollisuus mandatory-haastajan paikallaan odotella, että joku päivä kutsutaan pursebidseihin ja edessä on se tavoitteena ollut ottelu ja siitä kohtuullinen korvaus.
Tilanne olisi toinen, jos täällä Suomessa ja Ediksen takana olisi sellaista rahaa, että sillä voisi ostaa minkä tahansa vyömiehen milloin tahansa tänne käymään. Kun moista rahoitusta ei taida olla, eikä tulla, on tämä IBF:n nyt juuri raollaan oleva tilaisuuden ikkuna lähes vastustamattoman houkutteleva. Ainakaan se ajatus tuskin houkuttelee, että joutuisi katsomaan sivusta, kun se ikkuna sulkeutuu.
Mä uskon, että Pekka ja/tai kuka tahansa muu Ediksen puolesta asiota onkaan nyt junailemassa, on tietoinen siitä miten juuri nyt mahdollisuus IBF:n pakolliseksi haastajaksi on todennäköisesti vain yhden onnistuneen tarjouksen päässä, ja siksi juuri nyt on aika ”iskeä”.
Näinhän se IBF:n sääntökirja taitaa asiasta sanoa.
Kuten mä olen muissa otsikoissa aikojen saatossa useampaan otteeseen julistanut, se ei ole mitenkään poikkeuksellista, etteivät aakkosliittojen päätökset ja heidän sääntönsä kulje käsi kädessä. Siksipä mä olen täysin valmis uskomaan, että kuka ikinä, IBF:n kevyen sarjan haastalistalla sijoilla 3-5 olevien nyrkkeilijöiden taustahenkilöistä ensin ehtiikään tarjota jollekin listan muilla sijoilla (3-10) olevalle nyrkkeilijälle ottelua ja pyytää tälle ottelulle IBF:lle eliminaattoristatusta (ja siten myös maksaa IBF:lle sanktiomaksun ottelusta), tulee sen statuksen saamaan.
Tän mun olettaman tueksi mä vilkaisin IBF:n tämän vuotisia listoja eilen.
Ediksen sarjassa on kuluvan vuoden aikana ollut vain 1 mies ykköshaastajana, Richard Commey. Hän sai paikan voitettuaan maaliskuussa Alejando Lunan. Commey oli silloin IBF:n listalla kolmas ja Luna kahdestoista. Sääntöjen vaatimus sijoista 3-5 ei siis toteutunut.
Mä katsoin tän vuoden rankkaukset läpi kaikista 16 muustakin sarjasta. Tänä vuonna yhteensä 12 miestä on ollut eri sarjoissa IBF:n ykköshaastajan paikalla. Jokainen niistä on sille paikalle päästäkseen otellut IBF:n eliminaattorin (ja maksanut siitä liitolle sanktiomaksun). Kuudessa niistä molemmat otteliat olivat IBF:n listan sijoilla 1-5. Kuudessa niistä vain toinen ottelija oli sijoilla 1-5 ja se toinen oli kyllä listalla, mutta vasta noiden sijojen ulkopuolella.
Tämänkin vilkaisun perusteella luulisin, että vaikka Osakasta ei Ediksen kosiskeluille vastakaikua kuuluisikaan, saattaisi myös esimerkiksi näiden äijien kanssa tärpätä: Roman Andreev (IBF:n listasijoutus nyt 8.), Emiliano Marsili (9), George Kambosos (11).
Andreev tuskin innostuu, onhan hän jo WBO-liiton vastaavalla mandatory-paikalla. Siinä olisi toki jotain, että Andreev ja Tatli toisensa kohtaisivat, olivathan he samassa illassa Helsingissä jo 9 vuotta sitten. Silloin Tatli selvisi uransa yheksännessä matsissa Alex Bonen lähiotteluhaasteesta, ja Andreev kohtas uransa seittemännessä ottelussaan savolaisen taistelevan Terrierin Tuomo Erosen, jolle venäläinen tulivoima oli kuitenkin aivan liikaa jo toisessa erässä.
0 x
Todellakin. Osaka on yks mun suosikki kaupungeista, mutta silti se olis kaikkein maukkainta Stadissa. Toivotaan onnea ottelun järjestelytoimiin, mikäli joku tällasta matsia yrittää kohta saada aikaiseksi.
0 x
Myöhemmässä kirjoituksessasi toki viittasitkin siihen kolmanteen valintakriteeriin helppouden/halpuuden lisäksi, mutta korostetaan vielä tässä että haastajavalinnoissa vaikuttaa myös rajusti MYYNTIARVO. Se on välillä jopa täysin ratkaiseva, kun etenkin jenkeissä tv-kanavat määrittelevät omat shortlistinsä heille kelpaavista haastajista ja niillä nimilistoilla ei välttämättä kaikki ko. aakkosliiton hyväksymät miehet ole.Yii kirjoitti: ↑14.11.2018 10:45Niinpä se taitaa olla, että jotta vyömies suostuisi Suomeen puolustamaan titteliään Edsitä vastaan, ennen kuin Edis on pakollisen haastajan asemassa, pitäisi tittelistille tarjotun rahan olla joko selvästi suurempi, kuin hänelle on saatavilla muualta, tai sitten jos raha olisi vain samaa luokkaa, kuin hän saa muualta, pitäisi Ediksen myös vaikuttaa tittelistin mielestä haastajavaihtoehdoista selvästi helpoimmalta vastustajalta.
Ediksen myyntiarvon kannalta ovat komeat listanumerot toki plussaa, mutta valitettavasti ei miestä ole käytännössä lainkaan nähty laajemman kansainvälisen levityksen tv-otteluissa. Täten myyntiarvonsa osalta Tatli on edelleen kansainvälisesti tuntematon ja sitä varsinkin, jos MM-ottelu pitäisi toteuttaa Euroopan ulkopuolella. MM-kehään pääsymahdollisuudet (ilman että mestaruusottelua riskillä Suomeen ostaa) kasvaisivat taas merkittävästi jos esim. joku brittiottelija tittelin voittaisi.
1 x
Ediksen pitäisi saada pikaiseen jokin suht tasokas ottelu Suomeen, nimenomaan siis kotikehään.
Nyt on julkisuudessa kova Edis-hype päällä. Vaikka hype on ulkourheilullisin keinoin rakennettu niin se tuo ihan uutta mielenkiintoa ottelua kohtaan sekä takaa ottelulle hyvän medianäkyvyyden.
Mutta se momentum on nyt. Puoli vuotta hiljaiseloa ja ollaan taas siinä samassa tilanteessa jossa lehterit on tyhjiä ja vain fanaattisimpia lajiniiloja kiinnostaa Ediksen otteet.
Nyt on julkisuudessa kova Edis-hype päällä. Vaikka hype on ulkourheilullisin keinoin rakennettu niin se tuo ihan uutta mielenkiintoa ottelua kohtaan sekä takaa ottelulle hyvän medianäkyvyyden.
Mutta se momentum on nyt. Puoli vuotta hiljaiseloa ja ollaan taas siinä samassa tilanteessa jossa lehterit on tyhjiä ja vain fanaattisimpia lajiniiloja kiinnostaa Ediksen otteet.
0 x
Marttisen twiitistä luin, että Commey ja Tshanijev ratkovat IBF-tittelin helmikuun toisena päivänä. Voittaja olisi sitten ehkä Lomatshenko vs Pedraza matsin voittajaa vastaan.
Elikkä suomeksi siis: Sinne meni mahikset titteli matsiin. Ei mikään lista kakkonen tai kolmonen näytä pääsevän tässä lajissa automaattisesti mihinkään, ilman aktiivista ja aika lailla rahaa omaavaa taustaryhmää.
On tämä rankka laji. Jotenkin tämä kertoo suomalaisten nyrkkeilyn parissa olevien toimijoiden jonkinlaisesta "kyllä se siitä" asenteesta. Huippua lähdetään tavoittelemaan, mutta sitten kun siellä lähellä ollaan niin taktiikka muuttuu eteenpäin pyrkimisestä jonkinlaiseksi "odottamiseksi". Odota, niin sinun aikasi koittaa! Mikä ihmeen eteenpäin menemisen taktiikka se on? Tai sitten siellä on kyllä osaamista ja kokemusta ja kaikkea mahdollista tietoa ja taitoa, mutta kun rahat on loppu, niin ei siinä ole sitten mitään enää tehtävissä.
Takaisin realistisempiin kuvioihin, mikäli nyrkkeily vielä maittaa. Elikkä EBU-tittelin metsästys.
Elikkä suomeksi siis: Sinne meni mahikset titteli matsiin. Ei mikään lista kakkonen tai kolmonen näytä pääsevän tässä lajissa automaattisesti mihinkään, ilman aktiivista ja aika lailla rahaa omaavaa taustaryhmää.
On tämä rankka laji. Jotenkin tämä kertoo suomalaisten nyrkkeilyn parissa olevien toimijoiden jonkinlaisesta "kyllä se siitä" asenteesta. Huippua lähdetään tavoittelemaan, mutta sitten kun siellä lähellä ollaan niin taktiikka muuttuu eteenpäin pyrkimisestä jonkinlaiseksi "odottamiseksi". Odota, niin sinun aikasi koittaa! Mikä ihmeen eteenpäin menemisen taktiikka se on? Tai sitten siellä on kyllä osaamista ja kokemusta ja kaikkea mahdollista tietoa ja taitoa, mutta kun rahat on loppu, niin ei siinä ole sitten mitään enää tehtävissä.
Takaisin realistisempiin kuvioihin, mikäli nyrkkeily vielä maittaa. Elikkä EBU-tittelin metsästys.
0 x
Tatli haukkuu Evaa uskalluksesta. Eva teki kaiken voitavan, joten ihmetellä täytyy miksi Tatli päästelee tämmöisiä suustaan.
https://www.urheiluveikkaus.com/artikke ... a-ja-halua
Useampi muistaa kuinka Tatli ei uskaltanut itse mennä Abrilin kanssa iskujen vaihtoon, vaikka valmentaja sitä häneltä vaati.
https://www.urheiluveikkaus.com/artikke ... a-ja-halua
Useampi muistaa kuinka Tatli ei uskaltanut itse mennä Abrilin kanssa iskujen vaihtoon, vaikka valmentaja sitä häneltä vaati.
0 x