EDIS TATLI - HELSINGIN PRINSSI

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
jone
Contender
Contender
Viestit: 2723
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

21.04.2019 17:51

Itseasiassa ihan kova suoritus päästä tunne MGS.sään ottelemaan mutta puheet mm ottelusta voidaan noin pelkurimaisella esityksellä unohtaa,olisi saanut enemmän kredittiä jos olisi edes yrittänyt taistella mutta niin kuin Lopez haastattelussa sanoi niin aina kun löin hän pelkäsi koko ajan. Saas nähdä mitkä on Taatelin omat kootut selitykset :lol:

Sinänsä ei hän huonolle hävinnyt,ei kukaan muukaan ole Lopezia ammatti kehissä kengittänyt. :wink:
0 x
Jaakkomies
Club Fighter
Viestit: 63
Liittynyt: 17.02.2019 16:29

21.04.2019 18:13

Nostan Tatlille hattua siitä, että pääsi ottelemaan MSG:llä ja mittaamaan tasonsa. Kova suoritus ei siinä, mutta itse otteluun. Takkiin tuli ja rumasti, en ymmärrä miksei voida ''kaatua saappaat jalassa''. Rohkealla, taistelevalla suorituksella häviössä voi silti olla voittaja, voi saada hyviä tarjouksia ulkomailta. Meininki, että pakitetaan ja pelätään vastustajaa ei johda mihinkään. Tuskin saadaa enään edes Kisahallia täyteen, kuinka monta oikeasti kiinnostaa nähdä pisteneppailua... Ps. eri someissa ulkomailla Tatli dissataan aika pahasti luovuttajaksi. Luovuttiko Tatli sitten oikeasti? Mene ja tiedä, olihan se kova isku.

Kaiken huippu oli se, että Tatli vähätteli Evan esitystä Jenkeissä. Eva sentään taisteli ja yritti..
0 x
Puncher
Brawler
Viestit: 528
Liittynyt: 15.09.2013 05:10

21.04.2019 18:35

Todelliset huipputason ukot nousee aina jatkamaan matsia ala Fury aivot sammuksiin ja silti takas matsiin, kyllä Tatli olisi pystynyt ylös nousemaan, nousihan hän heti kun ottelu keskeytettiin ja hymyili leveästi helpotuksesta kun pääsi matsista pois.

Tatli osui yllättävän helposti lopeziin, toki ei vaikutusta ollut eikä pelotteena iskuvoimaa, mutta lopez tyhjensi tankkejaan erä erältä lyömällä kokoajan täysillä ja paljon. Tatli olisi voinut kipitellä karkuun erän loppuun kun olisi rohkeasti noussut ja palautellut erätauolla itsensä kutos erään, olisi ollut mielenkiintoista nähdä olisiko lopez alkanut piiputtamaan ottelun edetessä.

No matsi nähtiin, ja Tatlin kyvyt 10vuoden ammattinyrkkeily kokemuksella, ei ne taidot , lyöntivoima, tai henkiset ominaisuudet tuosta enään kehity paremmaksi.

Niinkuin Marttinen kirjoitti, matkamieheksi vielä kelpaa hyvin vieraskehiin. Tatlille sopii kevytkätiset vastustajat joiden kanssa saa taputella kaikki erät.

Uskoa oli Tatliin loppuun asti, mutta luovuttaminen ja heti perään onnellinen naureskelu kertoo paljon soturista.

Itse Lopezista sitten, Tatli osui häneen helposti, Lomachenko tulee osumaan vielä helpommin ja tyrmää tämän nousevan tähden pahasti, ei jakoakaan Lomaa vastaan/siihen matsiin loppuu Lopez hype.


Jäänyt itsellä huomaamatta että Tatli olisi vähätellyt Evan suoritusta, jos näin niin kannattaa miehen katsoa peiliin.
0 x
jone
Contender
Contender
Viestit: 2723
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

21.04.2019 19:52

Kipitellä karkuun?

Nii no olihan se suunitelma mutta kuten eräs heavyweightin kaveri (Mike Tyson)sanoi suunitelmat alkaa muuttumaan ku rupee tulee nyrkkiä joka puolelta :lol:

Se oli se luonto joka lyötiin pois.
0 x
Jaakkomies
Club Fighter
Viestit: 63
Liittynyt: 17.02.2019 16:29

21.04.2019 20:24

Kuinka monta oikeasti kiinnostaa katsoa Tatlin EM/EU matseja jossain Kisahallissa? Sama läpsyttely meno (Pl. Patera 2) ja UD 12 voitto. Monia vuosia junnattu samalla paikalla, liian heppoisia vastustajia suomalaiset usein kohdanneet ja lopputulos on tämä sama kovissa kehissä. Jotain pitää muuttua yleisesti suomalaisella nyrkkeilyssä, ei näytä tulevaisuus hyvältä jos näin jatkuu. Missä on tulevat tähdet tai yleisomagneetit.

Jotenkin itseä jäi harmittamaan Tatlin suoritteet erityisen paljon, odotin paljon enemmän. Ei se Tatli missään vaiheessa ottelua ollut menossa voittamaan. Noh oli hetken aikaa kiva leikkiä staraa aurinkolasit päällä jne..
0 x
Puncher
Brawler
Viestit: 528
Liittynyt: 15.09.2013 05:10

21.04.2019 20:33

jone kirjoitti:
21.04.2019 19:52
Kipitellä karkuun?

Nii no olihan se suunitelma mutta kuten eräs heavyweightin kaveri (Mike Tyson)sanoi suunitelmat alkaa muuttumaan ku rupee tulee nyrkkiä joka puolelta :lol:

Se oli se luonto joka lyötiin pois.

Joo senverran "kipitellä karkuun" että kroppa palautuu tällistä viimeistään erätauolla, ja sen jälkeen alkaa taas haastamaan tosissaan.Toki luovuttaminen johtui enemmän pelosta kuin siitä että olisi kipeetä tehnyt.

Joo kyllä se luonto miehestä lyötiin pois, pelkäsi kehässä prkleesti ja oli helpottunut sekä onnellinen kun matsi loppui...

Noin se monilla Suomi nyrkkeilijöillä on että luontoa ei prkl ole, Haapoja oli siitä päinvastainen että taidoiltaan ei loistanut mutta korvasi periksi antamattomalla luonteellaan puutteita mitkä teki matseista viihdyttäviä.

Aminilla oli luontoa, taitoa ja iskuvoimaa, se mies kaatui saappaat jalassa jos hävisi, ei paskonut housuun.

Sama Robbella, luontoa riitää vaikka muille jakaa, Robben miinus ollut huono kunto(keuhko klamydia) ja paikat hajoilleet, muuten löytyy tarvittavat, kaatovoimaa, luontoa ja nyrkkeilytaitoa.

Kun matsi alkoi niin oli hieno huomata Tatlin käsi nopeus, nätisti ja nopeasti lähti jabi ja oikea suora, pelkuruuteen kaatui tämä matsi.

Jos vuosikymmenen panostanut ammattinyrkkeilyyn tavoitteena MM-mestaruus, niin luulisi että tällaiseen matsiin päästyään taistelisi kunnialla loppuun asti ja häviää sitten rehellisellä KO:lla, eikä luovuttamalla. No nyt pelko voitti miehen ja ainoa/ paras uran mahdollisuus läpilyöntiin oli järkyttävä fiasko.

No Ediksen lista on vielä sopivan hyvä nousevien tähtien päänahaksi, joten kyllä Edis vielä vieraskehistä saa matseja ja sitäkautta voita leivänpäälle vielä muutamista matseista journeymanina.
0 x
sofokles
Brawler
Viestit: 854
Liittynyt: 28.06.2008 22:59

21.04.2019 22:31

Ei tämä matsi mihinkään pelkuruuteen kaatunut. Lopez on aivan eri luokan nyrkkeilijä kuin täällä luultiinkaan. Aivan hyvin voidaan oikeasti herätellä kysymystä siitä, että onko tämä Lopez kovatasoisin vastustaja pitkään aikaan suomalaisen kohdalla? Kuka on ottanut yhtä kovaa kaveria vastaan ja koska? Lopez on aivan eri tason kaveri kuin Sebastian Sylvester tai Ghoren Gevor.. Ketä voidaan verrata Lopeziin taidoiltaan ja kovuudeltaan?

Jos muuten kiinnostaa enemmänkin se miten vatsaan lyönnistä voi toipua, niin suosittelen käymään kokeilemassa vaikka oman kaupungin nyrkkeilyseurassa.... Tekee aika gutaa..... :wink:
0 x
jone
Contender
Contender
Viestit: 2723
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

21.04.2019 23:06

Juuri näihän se on.

Ihan eri planeetalta oli jätkät,ei muuta ku plehat päähän kaulukset ylös ja velipojan kanssa Martinlaakson ostarille leijumaan.
0 x
pniemela
Club Fighter
Viestit: 143
Liittynyt: 23.09.2016 04:47

21.04.2019 23:52

https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit ... c61788dbda
Kohdassa 2:37, leveällä hymyllä ja lempeällä halauksella Lopzista
"I needed the money"
0 x
Lasileuka
Brawler
Viestit: 705
Liittynyt: 14.11.2013 15:37

22.04.2019 00:16

Kaikki kunnia Tatlillle ja taustajoukoille! Kova oli vastus - ja turpiin tuli.
Jengi lässyttää jostäin ...tun luovuttamisesta - luovuttajat ei koskaan edes kehään nouse :P
Menkäähän hieman itseenne - mikäli läskienne löpi sinne eses pääsette :lol:
0 x
Puncher
Brawler
Viestit: 528
Liittynyt: 15.09.2013 05:10

22.04.2019 00:39

Lasileuka kirjoitti:
22.04.2019 00:16
Kaikki kunnia Tatlillle ja taustajoukoille! Kova oli vastus - ja turpiin tuli.
Jengi lässyttää jostäin ...tun luovuttamisesta - luovuttajat ei koskaan edes kehään nouse :P
Menkäähän hieman itseenne - mikäli läskienne löpi sinne eses pääsette :lol:
Monikin luovuttaja kehään on noussut ja nousee jatkossakin, Tatli on yksi niistä luovuttajista.

Täytyi tsekata vielä uusiksi ottelun lopetus, kyllähän siinä Tatli nousee kuin vieteri ylös heti kun kymppiin laskettu ja matsi keskeytetty... Eli ei mitään ongelmaa olisi ollut nousta vaikka 8sekunnin kohdalla ylös ja jatkaa matsia.
0 x
seldon71
Prospect
Prospect
Viestit: 1246
Liittynyt: 16.01.2004 12:34

22.04.2019 01:03

Tämä ottelu kiteytyi siihen tosiasiaan, että Ediksen ura on ollut koko matkaltaan ja aiemmilta otteluiltaan tällaiseen matsiin PÄÄSEMISEN rakentamista.

Missään vaiheessa ei ole oltu valmiita ottamaan riskiä, joka olisi harjaannuttanut VOITTAMAAN tällaista ottelua.

Ja se olennaisin tekijä oli siinä, että kaikesta "kokemuksestaan" huolimatta Edis ei ollut koskaan aiemmin kohdannut yhtään ainoaa sarjansa ns. tyrmäysartistia. 33 aiemman uran aikana vaarallisin kohdattu jyöjä oli tainnut olla satunnaispudottaja Felix Lora? Yvan Mendyllä jotenkuten raskaat nyrkit, mutta ilman räjähtävyyttä...

Oli aika hassua kun monellakin taholla nähtiin Tatlilla merkittävä "kokemusetu". Joo, määrällisesti kyllä. Jopa huomattavasti useampia otteluita "ihan ok kevytsarjalaisia vastaan" (tällaisiksi laskisin Lopezilla vain W.Silvan, Menardin ja Magdalenon - Tatlilla vastaavantasoisia otteluita oli jo kymmenkunta). Mutta samalla oli ihan selvää että Lopez tuo kehään sellaisen elementin, josta Ediksellä ole kilpakehässä HAJUAKAAN - todellisen tuhovoimaisen iskukyvyn!

Ja Edis taas ei omannut mitään varsinaista uutta tarjottavaa Teofimolle haasteeksi. Ei ainuttakaan osaamisaluetta, joita ei olisi nähty jo aiemmin. Tatlilta puuttui yksi merkittävä kokemusosio, Teofimolla oli haasteena korkeintaan vähän korkeampi taitotaso (tai ei sitäkään...) tehdä ns. jo nähtyjä juttuja.

Tämä ei sitten ole sivustahuutelua, eikä edes puhdasta kritiikkiä.

Minä olen vastuussa 18 vastustajasta, jotka Edis on aiemmin kohdannut.
Mäen Pekka on valinnut useimmat lopuista.
Pari-kolme on tullut liittomääräyksin.

Pari kertaa on ollut tarkoitus ja valmius kohdata sellainen kovemman iskun vastus (Mason Menard prime'ssaan, Kevin Mitchell). Nekin valitettavasti kaatuivat vastustajasta johtuviin syihin...

On myös töysin mahdollista, että uhkapeli tyrmäystaitoisin vastustajin olisi kolissut leuassa tai maksankärjessä jo aiemmin - silloin ei Edistä olisi MSG:llä koskaan nähty (ja tämänkertainen palkkio jäänyt saamatta).

Valittu linja on ehkä tuottanut niin vöinä kuin nyt lopulta rahanakin ns. maksimipotin.

Mutta eilisiltana se linja myös johti Ediksen "impotenttiuteen", kun kysyttiin ominaisuuksia tuollaisen ottelun voittamiseen.
6 x
Lasileuka
Brawler
Viestit: 705
Liittynyt: 14.11.2013 15:37

22.04.2019 01:49

Puncher kirjoitti:
22.04.2019 00:39
Lasileuka kirjoitti:
22.04.2019 00:16
Kaikki kunnia Tatlillle ja taustajoukoille! Kova oli vastus - ja turpiin tuli.
Jengi lässyttää jostäin ...tun luovuttamisesta - luovuttajat ei koskaan edes kehään nouse :P
Menkäähän hieman itseenne - mikäli läskienne löpi sinne eses pääsette :lol:
Monikin luovuttaja kehään on noussut ja nousee jatkossakin, Tatli on yksi niistä luovuttajista.

Täytyi tsekata vielä uusiksi ottelun lopetus, kyllähän siinä Tatli nousee kuin vieteri ylös heti kun kymppiin laskettu ja matsi keskeytetty... Eli ei mitään ongelmaa olisi ollut nousta vaikka 8sekunnin kohdalla ylös ja jatkaa matsia.
Jep - jep! Ylös pääseminen ja ottelun jatkaminen aika eriasioita :evil:

Itekin noussu ylös ja liikkunu murtumisista, poikkimenemisistä jne. huolimatta! Eiköhän se Edis ihan ite tiedä millon ei pysty enää jatkaa...
Joku Furyn ”unesta herääminen” aika erilainen osuma - siitä selvii sitten ku ”tähtiä näkyy vähemmän ku selkeetä kuvaa”. Kovasta runko-osumasta ei pahimmillaan selvii koko ottelun aikana - tiedä sitte kui tässä oli - mut näin itellä ku kylkiluita poksunu??
0 x
Jaakkomies
Club Fighter
Viestit: 63
Liittynyt: 17.02.2019 16:29

22.04.2019 02:12

seldon71 kirjoitti:
22.04.2019 01:03
Tämä ottelu kiteytyi siihen tosiasiaan, että Ediksen ura on ollut koko matkaltaan ja aiemmilta otteluiltaan tällaiseen matsiin PÄÄSEMISEN rakentamista.

Missään vaiheessa ei ole oltu valmiita ottamaan riskiä, joka olisi harjaannuttanut VOITTAMAAN tällaista ottelua.

Ja se olennaisin tekijä oli siinä, että kaikesta "kokemuksestaan" huolimatta Edis ei ollut koskaan aiemmin kohdannut yhtään ainoaa sarjansa ns. tyrmäysartistia. 33 aiemman uran aikana vaarallisin kohdattu jyöjä oli tainnut olla satunnaispudottaja Felix Lora? Yvan Mendyllä jotenkuten raskaat nyrkit, mutta ilman räjähtävyyttä...

Oli aika hassua kun monellakin taholla nähtiin Tatlilla merkittävä "kokemusetu". Joo, määrällisesti kyllä. Jopa huomattavasti useampia otteluita "ihan ok kevytsarjalaisia vastaan" (tällaisiksi laskisin Lopezilla vain W.Silvan, Menardin ja Magdalenon - Tatlilla vastaavantasoisia otteluita oli jo kymmenkunta). Mutta samalla oli ihan selvää että Lopez tuo kehään sellaisen elementin, josta Ediksellä ole kilpakehässä HAJUAKAAN - todellisen tuhovoimaisen iskukyvyn!

Ja Edis taas ei omannut mitään varsinaista uutta tarjottavaa Teofimolle haasteeksi. Ei ainuttakaan osaamisaluetta, joita ei olisi nähty jo aiemmin. Tatlilta puuttui yksi merkittävä kokemusosio, Teofimolla oli haasteena korkeintaan vähän korkeampi taitotaso (tai ei sitäkään...) tehdä ns. jo nähtyjä juttuja.

Tämä ei sitten ole sivustahuutelua, eikä edes puhdasta kritiikkiä.

Minä olen vastuussa 18 vastustajasta, jotka Edis on aiemmin kohdannut.
Mäen Pekka on valinnut useimmat lopuista.
Pari-kolme on tullut liittomääräyksin.

Pari kertaa on ollut tarkoitus ja valmius kohdata sellainen kovemman iskun vastus (Mason Menard prime'ssaan, Kevin Mitchell). Nekin valitettavasti kaatuivat vastustajasta johtuviin syihin...

On myös töysin mahdollista, että uhkapeli tyrmäystaitoisin vastustajin olisi kolissut leuassa tai maksankärjessä jo aiemmin - silloin ei Edistä olisi MSG:llä koskaan nähty (ja tämänkertainen palkkio jäänyt saamatta).

Valittu linja on ehkä tuottanut niin vöinä kuin nyt lopulta rahanakin ns. maksimipotin.

Mutta eilisiltana se linja myös johti Ediksen "impotenttiuteen", kun kysyttiin ominaisuuksia tuollaisen ottelun voittamiseen.
Mitä veikkaat, oliko Ediksen ura tässä? Riittääkö motivaatio enään Euroopan matseihin?
0 x
jone
Contender
Contender
Viestit: 2723
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

22.04.2019 09:12

Katsokaas nyt se lyönti uudestaan,sehän tulee siihen alasuojaan,ei edes kylkeen,kyllä siinä vaan luonto meni eikä uskaltanut jatkaa.

Katsoin aika monta kertaa ja pysäytin niin isku tulee alasuojaan ja liukuu siitä kylkeen mutta lyönti ei ollut edes kova vaan takakäden heitto.

No Em vyötä taas jahtaamaan,se tosiaan kun Taateli moralisoi Eevan taistelemattomuutta niin eipä tuossa omassakaan esityksessä mitään taistelua Taatelin puolelta nähty,se vaan on jos pelkää niin ei se toimi.
0 x
Vastaa Viestiin