EDIS TATLI - HELSINGIN PRINSSI

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Flat Foot
Brawler
Viestit: 730
Liittynyt: 02.02.2016 09:04

03.02.2020 18:33

Sellaista huhua että Pateran leiri kieltäytyi, eli tarkoittaako että Edis ottelee EBU vyöstä jonkun muun kanssa? Mene ja tiedä.
Pekka lupaili infoa lähiaikoina.
0 x
Marcello Salas
Journeyman
Viestit: 489
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

04.02.2020 14:12

https://twitter.com/pateraboxing?lang=fi

Patera ottelee Devis Boschiero nimistä jannua vastaan. Vastustaja lienee tarkasti valittu, vanha sotaratsu, jonka Patera hoitelee Ud:llä tai loppuerien TKO/KO-voitolla.
https://boxrec.com/en/proboxer/288588
http://www.sportenote.com/vedi_dettagli.asp?id=16743

Pateran leiri kieltäytyi oletuksena, kolmoskohtaaminen Edistä vastaan on iso riski, kun kakkoskohtaamisessa ei Pateralla ollut mitään palaa., vaikka Patera on kehittynyt tuosta kohtaamisesta nyrkkeilijänä, ottanut hyviä voittoja, niin mututuntumalla arvelivat matsin olevan todennäköisesti niin iso riski, koska molemmat tuntevat toistensa tyylit ja Tatli dominoi kakkoskohtaamista.
Otettiin vastustajaksi pienemmän riskin vanha sotaratsu Boschiero. Em-tittelikin on meriitti ja siinä liikkuu kohtuullisen isot rahat. Tarkoin valikoimalla, niin Em-tittelin puolustuksia saadaan lisää näitä tarkoin valikoituja vastustajia vastaan, jotka hoidetaan himaan.
Jos Tatlilta olisi tullut nokkiin, niin Patera olisi silloin ollut ex-euroopan mestari. Maksimoidaan taloudellisesti tuote nimeltä Fransisco Patera.
Jos joskus tulee kutsu MM-otteluun Pateralle, niin varmaan otetaan vastaan ja juostaan shekki kädessä nauraen pankkiin.

Onhan tällä Boschierolla kokemusta ammattikehistä ja ei kannata aliarvioida Pateran leirin. Ura on alkanut jo 2004. Matseja 56, joista 48 voittoa, joista keskeytyksellä 22, 6 tappiota, joista 1 keskeytyksellä ja 2 ratkaisematonta, joten kokemusta on pitkistä matseista ja ammattikehistä. Amatööriuran meriitit ovat tuolla yläpuolella linkin takana, joten sielläkin puolella on tullut menestystä.
Aika suoraviivainen tyyli tällä Boschierolla, löytyy myös teknistä osaamista ja osaa rauhoittaa nyrkkeilyään, kuitenkin aika suoraviivainen tyyli hänellä on, ottelee mielellään lähi -ja puolietäisyydellä, on treenatun oloinen ja harjoittelee kovaa, joten myös kunnon pitäisi kestää.
Patera liikkuu matsissa paljon ja lyö pitkiä sarjoja, yrittää juoksuttaa vastustajaa, odottaa tilaisuutta vetää vastaiskut väistöistä tai suoraan vastapalloon, Boschieron rynniessä lyöntipaiikoille. Kun vastustajan suojaus ja paketti aukeaa, kokeillaan taas alakertaan maksapommia.
Patera on 26 v ja vastustaja 38 v, joten Patera on tuoreempi tapaus.

Mielenkiintoista on nähdä, mitkä ovat Ediksen suunnitelmat, ketä vastaan ottelee, kun kolmoskohtaaminen Pateran kanssa ei toteudu.
0 x
Marcello Salas
Journeyman
Viestit: 489
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

08.02.2020 17:53

https://boxrec.com/en/proboxer/515084

Gianluca Ceglia

Eiköhän tämän Em-matsin Tatli hoitele Ud:llä. Patera lähti uusille urille ja hakemaan toisenlaista titteliä, interim World Boxing Association World Light Title.
Taloudellisesti ja urheillullisesti järkevä siirto Pateran leiriltä. Hoitivat Pateran taustatiimi hommansa hyvin, otetaan vastustajaksi Devis Boschiero, ja lähdetään tavoittelemaan WBA- kevytsarjan titteliä, kuin lähteä riskllä naputtelemaan Edista vastaan Em-matsissa, jossa liikkuu pienemmät rahapinot. Aika kovan sakin joukossa Patera on rankingissa.
https://www.wbaboxing.com/wba-ranking#.Xj7yF2hKiM8
0 x
Vastaa Viestiin