Robert Helenius - kuinka pitkälle rahkeet riittävät?

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 713
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

10.11.2020 09:00

jone kirjoitti:
09.11.2020 13:14
Ihan hyvä vaan ettei Ropeerttiä vastaan tule tosiaan mitään Povetkinia,meinaan silloin Röppe saisi niin kunnolla oikein huolella kuonoon että siihen loppuisi ura.

Mutta mutta jokin hyvä mutta vaaraton vastus justiin tuommoinen Kowanacin tapainen hidas tynnyri, Whyte ,Ortiz saatikka sitten oikeasti joku Wilder niin ei ole kyllä jälkipolville kerrottavaa, tosin joku hyvä summa pelimerkkejä niin kyllähän sillä Röppe taas peruuttelee niin kuin Whyte 1 näytti, ei muuta kuin tulta päin sanoi Kaarlo kun Porvoossa setää heitti.
Jos Povetkin olisi tullut vastaan tuolloin maaliskuussa 2020 Kownackin sijaan, niin häviö olisi ollut todennäköinen. Povetkin vs Whyte matsissa kävi kaksi kertaa Pove perseellään. Vaikka Pove on hyökkäystekniikallaan yksi etevämpiä ottelijoita, niin hänen falskaava suojaus, omissa kolisee. Pove on nyt toipumassa sairaalassa koronassa ja uusinta Whyten kanssa on siirretty alkuvuoteen 2021. Povetkinin sairastuminen koronaan palvelee Whyten valmistautumista uusintaan.
Tämä Robben ura on ollut katkolla jo muutamaan otteeseen. Robben kunnossa olevassa takakädessä on sen verran voimaa, kun nasahtaa, niin Pove on katollaan, kun saadaan vielä siihen takakäden jatkoksi vasen sivari, niin noihin iskuihin nukahtaa. Oma veikkaus on, että alkuvuoden 2021 vastustajaksi tulee joko Kownacki tai Ortiz. Ortiz selviytyi edellisestä ottelussa tyrmäysvoitolla ekassa erässä, ei tarvinnut pitkään huhkia, pääsi nopeasti lepäämään. Ortiz on huomattavasti pahempi vastustaja kuin Kownacki.
0 x
Marcello Salaatti.
JOKUMUU
Club Fighter
Viestit: 150
Liittynyt: 27.02.2015 22:14

17.11.2020 19:08

Wilder nosti Robben nimen esiin yhtenä vaihtoehtona mahdolliseksi vastustajaksi tammikuun lopussa tai helmikuun alkupuolella. Toivottavasti se on Robbe, jotta nähdään mihin Ahvenanmaan pojan rahkeet riittää?


https://www.boxing247.com/boxing-news/d ... ter/164395
0 x
We seldom get together and meet each other on those poor borders the luckless lands of the north
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 371
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

17.11.2020 20:33

JOKUMUU kirjoitti:
17.11.2020 19:08
Wilder nosti Robben nimen esiin yhtenä vaihtoehtona mahdolliseksi vastustajaksi tammikuun lopussa tai helmikuun alkupuolella. Toivottavasti se on Robbe, jotta nähdään mihin Ahvenanmaan pojan rahkeet riittää?


https://www.boxing247.com/boxing-news/d ... ter/164395
Siinä olisi kyllä ottelu, joka olisi pakko nähdä. Ja etukäteen kyllä taitaa pelottaa kuinka pahasti Robbe tyrmätään.
Noi Wilderin syytökset Furysta on kyllä niin typeriä ettei mitään järkeä. Fury taisi ilmoittaa, että ton ansiosta hän ei tule ikinä ottelemaan Wilderin vastaan.
0 x
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 713
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

18.11.2020 11:11

Helenius vs Wilder, siinä on mielenkiintoinen matsi, joka varmasti kiinnostaa nyrkkeilymaailmaa ja suurta yleisöä.
Robbe on vastaiskijä, joka odottaa vastustajan virheitä, ei lähde itse eteenpäin tekemään matsia, hyökkäysnyrkkeily ei ole Robben vahvuus. Robben vahvuudet on ollut vastaiskuissa ja ristiinlyömistilanteissa on hyvä., takavuosina Attilan kaatanut lyhyt oikea suora tuli ristiinlyömistilanteessa kehäköysien tuntumassa, luvunlaskun jälkeen kliininen lopetus ja Attila katolleen.
Wilderin ase tiedetään, pitkä askel etummaisella jalalla yhdistettynä vasempaan jabiin, joka hakee kontaktin päähän ja sen jälkeen se on takimmainen "ladattava" massiivinen oikea suora päähän. Tai napauttelee pitkää jabia kaukaa, häiritsee vastustajaa ja valmistelee takakädelle lyöntipaikkaa.
Ortizia vastaan kakkoskohtaamisessa tuli muutama häiritsevä jabin heitto vastustajaan päin ja perään räjähtävä oikea suora ja ilman ns. latausliikettä, joka yllätti täysin Ortizin, ei huomannut iskun lähtemistä Wilderin "elekielestä", ei kerinnyt reagoimaan ja Ortiz katolleen. Wilder oli Ortizia vastaan pisteissä jäljessä ja sitten tuli tyrmäyspaikka, matsi oli ohi seitsemännessä erässä.
Wilderillä on noissa pitkänä koukkuna tulevissa "heijareissa" myös valtavasti voimaa mukana, osuessaan nämä vievät unille. Wilderin pää irti kiskaisussa häneltä menee monesti tasapaino ja näihin huteihin pitää pystyä Robben iskemään kiinni.
Wilderille kun annetaan liikaa tilaa hänen työskentelylleen, niin monesti se on tuhoon tuomittu tie. Samanlainen odottelu kuin Kownackia vastaan ei toimi Wilderä vastaaan ja liikettä pitää jaloista löytyä.
Jos Robbe vain odottaa Wilderin virhettä, että kerkeää väistämään tämän oikean suoran, niin varmaan tulee noutaja. Fury kakkoskohtaamisessa sai Wilderin takajalalle ja eikä hän osannnut pakittaessaan lyödä vastaan. Jos jotain taktiikkaa lähtee miettimään, niin tärkeää on etummainen käsi toimii, jolla pystyy häiritsemään vastustajan työskentelyä, Robbella on kunnossa olevassa takakädessä niin paljon voimaa ja siihen kun yhdistetään etukäden sivari, niin siinä on lopettava yhdistelmä. Robben pitää ns. aistia, että milloin kannattaa lähteä painostamaan, saada Wilder takajalalle ja milloin himmata, katsoa milloin Wilder lähtee hakemaan tätä pitkä askel vasen jabi- voimalyäntiä ladattavaa oikeaa. Ortizin kaatanut tyrmäysisku lähti ilman ns. latausliikettä, ja tulos oli nähtävissä, että ei aina tule sitä latausliikettä.
Robbella on myös hyvä oikean käden alakoukku, jossa on painoa, kun nasahtaa tuonne kylkikaareen tai palleaan, niin ei niitä kannata monta ottaa vartaloon, että rupee puhalluttamaan vastustajaa. Itse odotan, että Robbelta löytyy arsenaalista myös "kaameat uppercutit" ja esimerkiksi yhdistelmät, millä Liachkoviz lähti takavuosina unille tai Samuel Peter meni levyksi.
Wilder on ottelijoista ulottuvampi 201/211 cm ja Robbe 200/201cm, joten ulottuvuus on Wilderin puolella ja "kaukonyrkkeily" on Wilderin etu.
Risitiinlyömistilanteissa, kun Wilder lähtee kauhomaan lähellä ja puolietäisyydellä, Robben lyöntitekniikka on parempi ja väistöt, niin noissa on Robben mahdollisuus lyödä vastaiskut ja Wilder katolleen. Suojaus pitää luonnollisesti olla kondiksessa ja blokit toimia, Sauerlandin aikaisessa pakettinyrkkeilyssä fysiikka oli siinä kunnossa, että kädet pysyi ylhäällä. Oikea kinnas on syytä pysyä leuan suojana, jos rupee valahtamaan jatkuvasti alespäin, niin leuka on suojaton. Taktisesti on Robben etu houkutella Wilder lähellä ja puolietäisyydellä ristiinlyömistilanteisiin, jolloin Robben vahvuudet tulisi esille ristiiinlyömistilanteissa, paremman lyöntitekniikan ja väistöjen kautta, jos on niissä tilanteissa "hitusen" nopeampi, kuin Wilder, joka huiskii "laajakaarisia" pää irti kiskaisuja, niin noissa ristiinlyömistilanteissa tyyliin 10-20 sadaosasekuntia merkkaa paljon.

Lähiottelussa Wilder ei ole erityisen taitava ja tulee niitä vartalokoukkujakin, eivät ole mitään erityisen hyviä. Robbben takakäden alakoukku on mielestäni huomattavasti parempi kuin Wilderin vastaava. Duhaupasin silloista "kivipäätä" vastaan viitisen vuotta sitten Wilder pystyi lähellä työskentelemään ja lyötyä paljon , kun Duhapas antoi vapaasti tulla, tuossakin matsissa Wilderin silmäkulmat rupesivat turpoamaan, joten osumaa tuli itsekin otettua.
Mitä pidemmälle Robbe saa vietyä matsia ,niin se palvelee Robbea, kun Wilderillä rupeaa paketti leviämään, niin hän aloittaa ns. "huiskimisen" ja tekniikka hajoaa entisestään, ottelemisesta tulee ns. "väkisinyrittämistä", Se vaatii tietty sitä, että kestävyyskunto on saatu viilattua 12 erää kestäväksi, kädet pysyy ylhäällä ja keuhkot viritetty ja vaikka maitohapot jyllää elimistössä pystyy ottelemaan vielä loppuerissäkin, fysiikan pettäessä, matsista tulee Robbelle Via Dolorosa "kärsimysten tie".
Wilder ei tarvitse kuin sen yhden paikan tyrmätäkseen.
Jos ottelu toteutuu, niin Wilder on tietty ennakkosuosikki matsiin, mutta Robbella on omat mahdollisuutensa matsissa. Wilderin leiri laskee, että Robbe saadaan helposti vedettyä kylmäksi, joten voi olla Wilderillä asenneongelmaa matsissa, Robbe on hänelle "piece of cake", vain pala kakkua matkalla kovempiin matseihin. Varmasti Wilderilla painaa takaraivossa Fury kakkosen nöyryytys ja näyttämisen halu on kova, vastustaja on saatava katolleen väkisin: Wild, Wild Wilder is back to business.
Itse ottaisin vastustajaksi Ortizin, joka sekin olisi kiinnostava kohtaaminen. Molemmat ovat pahoja vastustajia, niin knockout-artist Wilder tai taitava ja kovaa kippaava vasuri Ortiz. Jos on pakko saada matsi alle, eikä Wilderiä ja Ortizia saada kehään, niin on vaan pakko tyytyä Kownackia vastaan uusinta, Robben leirillä ei ole varaa kieltäytyä.
Deontay Wilder, "viimeisimmät kuulumiset":

http://ammattinyrkkeily.net/nyrkkeily.p ... E4ivitetty


Viimeksi muokannut Marcello Salas, 19.11.2020 11:55. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
0 x
Marcello Salaatti.
bumba
Journeyman
Viestit: 306
Liittynyt: 23.01.2013 23:40

19.11.2020 10:46

Olen hyvin eri mieltä Wilder - Robbe ottelusta kuin edellinen kirjoittaja.

Ensinnäkään en usko että ottelu kiinnostaa suurta yleisöä. Ennakkoasetelma on liian selvä ja Robbe liian tuntematon. Toki kyseessä on kuitenkin suomalaisittain superottelu ja kyllähän se täällä kiinnostaa. Jos Wilder valitsee Roopen vastustajakseen niin syy on se, että tämän leiri haluaa lisää kokemusta pitkistä ja teknisesti taitavista ottelijoista. Puhdas tune up kuitenkin Wilderille. Näkevät, ettei Robbesta ole uhkaa suojatilleen.

En myöskään usko, että Robbe pystyy laittamaan juurikaan kampoihin Wilderille. Puutteistaan huolimatta Wilderin iskuvoima on niin hurja ja lyönnit tarkkoja, ja samaan aikaan Robben suojaus vuotaa kuin seula eikä liikekään ole entisenlaistaan, että tiedossa on luultavasti lyhyt ottelu. Veikkaan, että Wilderin ensimmäinen kunnon hyökkäys laittaa Roopen unille. Valitettavasti Robben suojauksen läpi lyö nykyään jo matkamiehetkin, saati sitten Wilder. Toki on aina mahdollista että Wilder tulee matsiin takki auki ja huonosti valmistautuneena, jolloin asetelma saattaa muuttua. Toistaiseksi jenkkiä ei ole nähty rapakunnossa kehässä kertaakaan.

Edelleen haluaisin paljon mielummin nähdä Robbe - Kowanachi II kuin mitään Robbe - Wilder tai Robbe - Fury pahoinpitelysessioita.
0 x
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 713
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

19.11.2020 11:12

Puutteistaan huolimatta Wilderin työskentely on todella tehokasta niinkuin bumba mainitsi, jos hän saa liikaa aikaa ja tilaa näille kaukaa tuleville, vasen-oikea yhdistelmille, jotka on tarkkoja, ne menee ns. "samaan putkeen", takimmaisen käden iskuvoima on raskaan sarjan tuhoisimpia tällä hetkellä. Heti kun osuu, jos ei seisovillta jaloilta kaadu, niin Wilder on nopeasti viimeistelemässä matsia.
Fury oli niin taitava, että pystyi riittävän hyvin väistämään takakäden pommit riitti se "5 cm". Olen edelleen sitä mieltä, että on Robben etu, jos Wilderin paketti rupeaa leviämään, lähtee ns. "huiskimaan" ja saadaan houkuteltua Wilder ristiiinlyömistilanteisiin, jotka ovat olleet Robben vahvuus jo amatööriajoista lähtien. Liikkeeltään Robbe on ollut urallaan raskassarjalaiseksi keskinkertainen, vähän samanlainen kuin Whyte.
Wilder pakittaessaan ei osaa lyödä ja takajalalle joutuessaan on heikolla. Robbe osaa lyödä myös mennessään taaksepäin. Wilderin leirissä on ollut paljon erimielisyyksiä, julkisuudessa Wilder on puhunut tiimissään olevista "käärmeistä", joten siellä pinnan alla kuohuu. Wilder ei taida luonteeltaan olla helpoimmasta päästä.

Itse ottaisin mielummin vastustajaksi 41 vuotiaan Ortizin kuin Wilderin, ja siinä matsissa prosentit olisi 60 % Ortiz ja 40 % Robbe.

Pääasia, että tulee matsi alle.
Sitä odotellessa.
0 x
Marcello Salaatti.
tuomorissanen
New Kid on the Block
Viestit: 27
Liittynyt: 03.10.2018 09:25

19.11.2020 13:05

Mulla ei olisi taas mitään epäilystä siitä, että eikö Robbe pärjäisi Wilderiä vastaan. Aina kun Robert on joutunut "kovaan paikkaan" hän on ollut parhaimmillaan. Robert on erinomainen vastaisku-lyöjä ja varmasti eritoten oikeaa suoraan tottelee kuka tahansa. Lisäksi Robertin yksi eduista on se, että hänellä on pitkä kokemus itsellään ottelijana, pitkä ura+ pitkä amatööriura, joten osaa myös itse reagoida kesken ottelun tilanteeseen. Lisäksi Kownacki lopetus oli sikälikin hieno, että Robert ei kaasuttanut itseään siinä selkeästi tyhjäksi, vaan määrätietoisesti ajoi Kowan yli.

Wilderin teknistäosaamista kritisoidaan "asiantutijoiden" toimesta. Jututin taannoin Robertin isää Kallea, ja hän sanoi Robertin kertoneen, että Wilder on teknisesti mainettaan parempi ottelija. Mutta kyllähän sokeakin näkee, että Robert on todella hyvä teknisesti.

Tottakai Wilder lähtisi otteluun ennakkosuosikkinia jo pelkästään recordin vuoksi, mutta ei ole missään nimessä selvää, että Wilder Robertin voittaisi. Pistenyrkkeilystä ei ole Wilderillä kovinkaan paljoa kokemusta, taitaa olla kaksi matsia joista vain toinen voitettu pisteillä. Eli koko 12 erän paketin pitäminen kasassa ei ole mitenkään vankasti todistettua.
0 x
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 371
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

19.11.2020 14:20

tuomorissanen kirjoitti:
19.11.2020 13:05
Mulla ei olisi taas mitään epäilystä siitä, että eikö Robbe pärjäisi Wilderiä vastaan. Aina kun Robert on joutunut "kovaan paikkaan" hän on ollut parhaimmillaan. Robert on erinomainen vastaisku-lyöjä ja varmasti eritoten oikeaa suoraan tottelee kuka tahansa. Lisäksi Robertin yksi eduista on se, että hänellä on pitkä kokemus itsellään ottelijana, pitkä ura+ pitkä amatööriura, joten osaa myös itse reagoida kesken ottelun tilanteeseen. Lisäksi Kownacki lopetus oli sikälikin hieno, että Robert ei kaasuttanut itseään siinä selkeästi tyhjäksi, vaan määrätietoisesti ajoi Kowan yli.

Wilderin teknistäosaamista kritisoidaan "asiantutijoiden" toimesta. Jututin taannoin Robertin isää Kallea, ja hän sanoi Robertin kertoneen, että Wilder on teknisesti mainettaan parempi ottelija. Mutta kyllähän sokeakin näkee, että Robert on todella hyvä teknisesti.

Tottakai Wilder lähtisi otteluun ennakkosuosikkinia jo pelkästään recordin vuoksi, mutta ei ole missään nimessä selvää, että Wilder Robertin voittaisi. Pistenyrkkeilystä ei ole Wilderillä kovinkaan paljoa kokemusta, taitaa olla kaksi matsia joista vain toinen voitettu pisteillä. Eli koko 12 erän paketin pitäminen kasassa ei ole mitenkään vankasti todistettua.
Washington tiputti Heleniuksen just sillä lyöntikompinaatiolla, jonka Wilder tekee kymmenen kertaa paremmin. Wilderista on löytynyt yksi heikkous ja se on jos sen saa liikkumaan kunnolla taaksepäin. Helenius ei siihen pysty, vaan on lähinnä siinä edessä lyötävänä samalla lailla kuin oli Ortiz. Sitten vielä sekin, että Wilder ei kyllä väsähdä Heleniuksen temmolla, mutta Helenius on todennäköisesti loppuerissä valmista kauraa, jos sinne asti päästään.

Itse toki toivoisin ihmettä ja Helenius pärjäisi, mutta kyllä etukäteen ei ole odetettavissa mitään muuta kuin paha tyrmäys.
0 x
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 713
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

19.11.2020 14:23

Wilderin ensimmäinen pistevoitto oli 2015 Stiverneä vastaan, Siinä näki mikä on hänen vahvuutensa, vasen-oikea yhdistelmä ja otteli hyvin Stiverneä vastaan UD-voitto. Tässä matsissa makailtiin kanveesissa sylikkäin. Kakkonen oli selkeää kauraa, ekan erän tyrmäys.
Duhaupasia vastaan, vastustaja otti itseensä melkoisia moukkuja koko ajan ja rupesi Wilderillä itsellään silmäkulmat turpoamaan molemmin puolin, Duhaupas pääsi tälläämään, kun Wilder antoi tulla ja otettiin lähiottelussa mittaa toisistaan. Oliskohan tässä syynä Wilderin tekniikan hajoamiseen, että on niin vahva halu lyödä vastustaja aivan levyksi, että sitten välistä tekniikka hajoaa täysin, vedetään semmoisia mällejä, että itse menee iskun perässä ja tasapaino menee. Vaikka treeneissä tulee teknisesti hyvin, niin sitten matsissa on niin kova halu vetää vastustaja levyksi ja pää irti, että unohtaa "tekniset seikat" ja alkaa tämä "huiskiminen" voimalla. Unohtaa kehäkulmauksen antamat ohjeet ja kehäplanit.
Pidän kyllä vielä siitä kiinni, että Robbe on parempi lähellä ja puolietäisyydellä, kun on erinomainen vastaiskulyöjä, teknisesti parempi ja pystyy väistämään pienillä väistöillä. Wilder ei pahemmin väistele, pistetään jalkaa lattia ja vetää 100 lasissa, antaa nyrkkien puhua. 100 % varma asia on, että Wilder hakee heti alussa tätä vase-oikea yhdistelmää, joko hakemalla jabin kautta ja laittaa perään räjähtävän oikean suoran tai ottaa pitkän askeleen etummaisella jalalla, samalla tulee vasen jabi ja perään räjähtävä oikea suora, jatkona sitten vielä pitkä vasen sivari. Wilder roikottaa tuota oikeata kättään aika alhaalla, lähtee monesti ns. rinnan korkeudelta, joten siellä olisi etukäden vasemmalle sivarille tai pitkälle uppercutille, tai oikean käden suoralle paikka, kun kinnas ei ole leuan suojana. Mitä tulee tähän Washingtonin oikeaan suoraan, niin se on hänen yksi vahvuutensa, kun pääsee tälläämään täysiä. Robbe oli aivan sipissä, kun tuommonen mälli tulee täysin sipissä olevaan boxariin, siihen tipahtaa moni muukin raskaansarjan ottelija.
Wilderin luonteesta kertoo, kun otti yhteen 2015 "internet-trolli" Charlie Zelenoffin kanssa harjoitussalillaan, kun tämä Zelenoff pilkkasi sosiaalisessa mediassa Wilderin kehitysvammaista tytärtä.0 x
Marcello Salaatti.
anakonda
Brawler
Viestit: 626
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

20.11.2020 10:14

Kyllähän Roopertilla on ihan kohtuulliset mahdollisuudet osua Wilderiin alkuerissä, varsinkin jos Wilder lähtee näyttämisen halussa hakemaan näyttävää tyrmäystä heti alkuun eikä pidä Robbea minään. Todennäköisesti käy kuitenkin niin, että Robbe taas väsyy ja kädet laskevat, jalat seisovat ja siitähän se tulee etukäden yli suoraan tauluun, täsmälleen samalla kaavalla kuin Duhaupas ja Washington matseissa.

Kun katsoo kuinka helposti Kowanakki osui Robbeen oikealla suoralla ja millä lyöntinopeudella ja räjähtävyydellä Wilder osui esim. gorillaan ja Breazaleen, kyllähän se hirvittää etukäteen.

Ettei vaan kuitenkin tulis Fury vs Wilder III...
0 x
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 713
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

20.11.2020 12:22

Wilderin leiri voi olla hitusen sekaisin. Wilder erotti lopullisesti Mark Brenladin "apuvalmentajan" paikalta ja pitkään "päävalmentaja" ollut Jay Deas jatkaa. Mark Brelandin erottaminen taisi olla iso virhe. Jotenkin "rivien" välistä luen, on erimielisyyksiä, miten Wilderiä valmennetaan. Johtuu myös tästä pyyhkeen heittämisestä kehään, todennäköisesti Breland pelasti keskeytyksellään/pyyhkeen heittämisellä kehään Wilderin nyrkkeilyuran. Wilder ei vaan arvostanut tätä pätkääkään ja hänen luonteellaan ei antanut anteeksi pyyhkeen heittämistä kehään, Deontay ei vaan funtsi järjellä, vaan menee tunteella. Brelandi koitti vaan suojella, ettei tulisi enempää damagea. Breland on vedetty omalla komealla prourallaan kolme kertaa ulos, joten näki mihin ottelu on menossa.
Minulla on semmoinen kutina, että sekoilut Wilderin leirissä, sekoilut valmentajien kesken, keskeytetäänkö vai ei matsi Furya vastaan ja Breland otti vastuun pyyhkeen heittämisestä kehään, julkinen "apuvalmentajan" kyykyttäminen, erottaminen ja puhumisen tiimissä olevista "käärmeistä", niin ei se voi olla vaikuttamatta kehäesityksiin ja valmistautumisiin matseihin.
https://www.boxingnewsonline.net/the-se ... s-success/
https://talksport.com/sport/boxing/7683 ... yson-fury/

0 x
Marcello Salaatti.
Petri M67
New Kid on the Block
Viestit: 3
Liittynyt: 28.11.2020 15:19

28.11.2020 15:42

Wilderin kohtaaminen voi olla lähellä. Eddie Hearn on näyttänyt Wilderin ja Whyten kamppailulle vihreää valoa, mutta se voidaan otella vasta alkuvuonna käytävän Whyte-Povetkin II:n jälkeen. Voittoisan Whyten lyöminen olisi Wilderille lyhin tie Joshua-Furyn voittajan kohtaamiseen. Tuolle polulle Wilder tarvitsee alkuvuoteen tune up -ottelun. Luulenpa, että Wilderin mainitsemien Parkerin, Usykin tai Ruizin kohtaaminen nähdään tarpeettoman suurena riskinä Wilderille – toisin kuin Helenius. Siinä ottelussa onkin sitten rukoiltava köysikahinaa ja ristiinlyöntitilannetta alkueriin, jossa Helenius on vahva. Muuten Wilderin suora ehtii nasahtaa samoin kuin Duhaupasin, suojauksen keskeltä läpi. Olkoonkin, että Helenius on paremmassa kunnossa fysiikaltaan ja mieleltään kuin yhdeksään vuoteen.
0 x
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 371
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

28.11.2020 19:37

Petri M67 kirjoitti:
28.11.2020 15:42
Wilderin kohtaaminen voi olla lähellä. Eddie Hearn on näyttänyt Wilderin ja Whyten kamppailulle vihreää valoa, mutta se voidaan otella vasta alkuvuonna käytävän Whyte-Povetkin II:n jälkeen. Voittoisan Whyten lyöminen olisi Wilderille lyhin tie Joshua-Furyn voittajan kohtaamiseen. Tuolle polulle Wilder tarvitsee alkuvuoteen tune up -ottelun. Luulenpa, että Wilderin mainitsemien Parkerin, Usykin tai Ruizin kohtaaminen nähdään tarpeettoman suurena riskinä Wilderille – toisin kuin Helenius. Siinä ottelussa onkin sitten rukoiltava köysikahinaa ja ristiinlyöntitilannetta alkueriin, jossa Helenius on vahva. Muuten Wilderin suora ehtii nasahtaa samoin kuin Duhaupasin, suojauksen keskeltä läpi. Olkoonkin, että Helenius on paremmassa kunnossa fysiikaltaan ja mieleltään kuin yhdeksään vuoteen.
Noinko varmoja ollaan siitä, että White sen uusintaottelun vie? Mutta toisaalta vaikka ei oltaisi varmoja, niin kyllähän Wilder varmaan ekaksi ottelukseen ottaa jonkun kevyemmän kaverin ja Helenius voisi olla just sopiva. Elleivät sitten ota täyttä pummia.
1 x
Vastaa Viestiin