Live Stream ketju

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
sofokles
Brawler
Viestit: 854
Liittynyt: 28.06.2008 22:59

17.06.2019 19:05

Iron kirjoitti:
16.06.2019 21:11
Leifhackman kirjoitti:
16.06.2019 19:22
sofokles kirjoitti:
16.06.2019 12:22
Olisi muuten varmasti vielä enemmän Furyllakin otteluintoa esimerkiksi Wilderia vastaan, jos tuomarit olisivat laittaneet Wilderin voittajaksi, silloin kun he kohtasivat. Furylle jäi tasurin myötä tavallaan lässyttämisen ja jossittelun mahdollisuus. Heidän välisen ottelun tulos ei ollut koko sarjan tilanne nähden mitenkään hyvä.
Jossittelua. Kolme dumaria antaa pojoja erä kerrallaan ja siitä tulee lopputulos.
Juuri näin, ilman viimeistä lattiassa käyntiä, Fury olisi voittanut ottelun.
Tilanne on mielestäni nyrkkeilyä seuraavien kannalta sellainen, että meillä on lineaarinen "mestari" Fury, WBC:n mestari Wilder ja WBO, IBF, WBA mestari Ruiz jr. Furyn tilanne on erinomainen. Hän saa otteluja hyvillä palkkioilla olematta minkään liiton virallinen mestari. Voiko parempaa tilannetta edes olla? Ymmärrän siinä valossa oiken hyvin jos motivaatio otella jonkin liiton hallitsevaa mestaria vastaan voi olla hieman nihkeää. Wilder on virallisen liiton hallitseva mestari. Riittääkö se hänelle? Ehkä riittää. Ruizin tulevaisuuden kuviot ovat mielenkiintoiset. Onko tarkoitus yhdistää vöitä vai lähdetäänkö riskittömälle linjalle? Olkoon jossittelua (tämähän on foorumi), mutta Wilderin ja Furyn tasuri ei luonut minkäänlaisia jännitteitä sarjaan. Jos toinen heistä olisi ottelun voittanut olisi tilanne selkeämpi. Toinen olisi selkeästi haastaja ja toinen mestari. Nyt näin ei ole ja mielestäni tämä johtuu siitä, että heidän välinen ottelu meni tasan. Esimerkiksi Ruiz on selkeä mestari, mutta Fury tai Wilder eivät oikein vaikuta nälkäisiltä haastajilta. Tämäkin asetelma olisi erilainen, jos herrojen välinen ottelu olisi selkeästi mennyt kummalle tahansa. Kun Wilder vs Fury meni tasan, raskaaseen sarjaan iski jonkinlainen inflaatio.
0 x
Avatar
Yii
Brawler
Viestit: 507
Liittynyt: 30.01.2004 23:40
Paikkakunta: Helsinki

21.06.2019 16:03

sofokles kirjoitti:
17.06.2019 19:05
Kun Wilder vs Fury meni tasan, raskaaseen sarjaan iski jonkinlainen inflaatio.
Totta. Mä en oo mikään kummonenkaan taloustieteilijä, mutta eikös se juuri niin taida olla, että inflaatio on rahan määrän kasvun seurausta. Ja rahan määrä on kyllä kasvanut valtaviin mittoihin raskaassa sarjassa viime aikoina, joten kyllä me varmasti siinä mielessä todistetaan nyt raskaan sarjan inflaatiota.

Mun tekee mieli tarinoida siitä inflaatiosta, vaikka varmasti moni tämän tarina vaiheet muistaakin.

Fury-Wilder -tasuria seurasi puolivuotta kestänyt ns. kolmen kuninkaan aika raskaan sarjan huipulla, jonka mursi ainakin hetkellisesti Ruizin yllätysvoitto tässä kuussa. Maailman kolme suurinta (tai kolme neljästä suurimmasta) promoottoria ovat viimeisen noin vuoden aikana kukin julistaneet toiminnalleen uusia ennen näkemättömän suuria (joita about kukaan ei olisi voinut uskoa todeksi vain reilu vuosi sitten) rahoitussopimuksia tv-yhtiöiltä. Jokaisella näistä promoottoreista on yksi tuosta raskaasarjan kolmikosta oman tv-tuotteensa yhtenä näkyvimmistä nimistä.

Niin kuin me varmasti kaikki muistamme, lajiin alkoi vyöryä TV-rahaa yli äyräiden viime vuoden keväällä, kun Joshuan promoottori Eddie Hearn julkisti ameriikan valloitussuunnitelmansa, jossa Yhdysvaltain markkinoille urheilulähetysten suoratoistopalvelun samalla avanneen toimijan DAZN:n kerrottiin sitoutuneen 8 vuoden ja miljardin dollarin sopimukseen Hearnin omistaman Matchroomin kanssa. Tärkein yksittäinen urheilija, jonka nimen markkinapotentiaaliin rahoittajat silloin luottivat oli Anthony Joshua.

Numero miljardi dollaria oli jotain niin pöyristyttävää, että se sai jotkut jo uskomaan, että sillä ajetaan jopa muut toimijat pois pelikentältä. Nyt tiedämme, ettei siinä ihan niin käynyt, mutta kaikkein merkittävin nyrkkeilyn näyttäjä maailmassa edellisen yli 30 vuoden ajalta, yhdysvaltain suuribudjettisin kaapelikanava HBO päätti vuosi sitten syksyllä vetäytyä nyrkkeilystä kokonaan, ja sen heidän päätöksensä takana lienee isolta osaltaan ollut DAZN:n pöytään lyömien numeroiden muuttama pelikenttä ja se millä mitalla heidän kilpailijansa aikoivat vastata haasteeseen.

HBO:lla ja sen omistajalla AT&T:llä olisi halutessaan ollut mahdollisuus vastata vaikka jopa yhtä suurella rahallisella panostuksella DAZN:n nokitukseen, mutta he päättivät kai sijoittaa dollarinsa mieluummin Game of Thronesin kaltaisiin menestyssarjoihin.

DAZN:a pyörittää Perform Group -niminen firma, jonka vuotuinen tuotto on netin mukaan n. 250 miljoonaa. Heidän miljardin panostus Matchroomiin perustuu varmasti Yhdyvaltain markkinoiden valloituksen mukanaan tuomaan valtavaan kasvupotentiaaliin.

Al Haymon, joka jo yritti amerikan markkinoiden dominointia valtava budjetin turvin muutama vuosi sitten, siinä epäonnistuen, sai oman Premier Boxing Champions -brändinsä jatkorahoittajaksi kaksi valtavaa tv-toimijaa. Syksyllä julkaistiin PBC:n uusi sopimus, jonka turvin Haymon ja PBC pystyivät vastaamaan Hearnin ja Matchroomin kuviteltuun budjettiylivaltaan. PBC-otteluiden ilmoitettiin näkyvän tulevina vuosina Yhdysvalloissa sekä FOX-kanavalla ja sen urheilukanavalla FS1:llä, että Haymonia jo pitkään tukeneella Showtime-kaapelikanavalla. Yksi tärkeimmistä urheilijoista, jonka nimen markkinapotentiaaliin rahoittajat silloin luottivat oli Deontay Wilder.

Sekä FOXin, että Showtimen ilmoitettiin silloin rahoittavan PBC lähetyksiä 60 miljoonan vuosipanoksella kumpainenkin. Noiden budjettien takana seisoo USA:n tv-jättiläiset. FOXin omistaa Rupert Murdochin mediaimperiumi ja sen Fox Corporation, jonka netti kertoo toimivan 10 miljardin vuosituotolla. Showtimen puolestaan omistaa CBS Corporation, jonka vuosituotoksi netti kertoo noin 15 miljardia. Jos sellaiset firmat ovat sitoutuneet noihin ilmoitettuihin budjetteihin, ei heidän maksukykyään tarviste heti epäillä.

Nyrkkeilypromoottorien vanha velho Bob Arum (87 v.), jota voi halutessaan kutsua myös lajin kaikkien aikojen promoottoriksi, teki Top Rank -firmalleen samoihin aikoihin loppukesästä 7-vuotisen sopimuksen maailman suurimmaksi urheilukanavaksi kutsutun ESPN:n kanssa. Se sopimus sisälsi vuosittain lukuisia otteluita sekä heidän silloin julkaisemalla ”suoratoistoalustalla” nimeltä ESPN+, että myös heidän perinteisellä kaapeli-tv-kanavallaan. Mitään dollarimääriä en muista, että silloin olisi julkistettu, mutta todennäköisesti jossain Matchroomin ja PBC:n hirmubudjettien kanssa kilpailukysyisistä numeroista on luultavimmin kyse.

Tän vuoden talvella Arum yllätti ilmoittamalla kiinnittäneensä Tyson Furyn USA:n esiintymiset ja tv-oikeudet Top Rankille ja ESPN:lle. Sen julkistuksen yhteydessä mainosttetiin sitten myös dollarimääriä. Furylle maksettaisiin viidestä ottelusta 100 miljoonaa dollaria. Furyn rahallisesti massiivisen sopimuksen myötä nousi silloin rima raskaan sarjan kolmen kuninkaan rahallisesta arvosta jälleen pari pykälää kohden taivaita kaikkien kolmen osalta. Ja juuri nyt yksi tärkeimmistä urheilijoista, jonka nimen markkinapotentiaaliin rahoittajat Top Rankin sopimuksen takana luottavat on Tyson Fury.

On erittäin helppoa väittää, että mikäli joulukuun Fury-Wilder ottelu ei olisi päättynyt juuri ratkaisemattomaan, vaan jommankumman voittoon, ei tätä vastaavaa kolmen kuninkaan aikaa olisi nähty, eikä sen myötä yhtä lailla jättimäiset rahalliset panostukset kaikilta kolmelta taholta olisi yhtä voimakkaasti kohdistuneet juuri raskaaseen sarjaan.

Ennen Top Rank -sopimustaan Furyllä on ollut viime vuoden keväästä, kun hän aloitti uskomattoman paluunsa huipulle, sopimus Britanian otteluitaan ja tv-oikeuksiaan koskien eurooppalaisten nyrkkeilypromoottorien vanhan velhon Frank Warrenin, jota voi halutessaan kutsua myös vanhan mantereen kaikkien aikojen promoottoriksi, ja hänen nykyisen firmansa Queensberry Promotionsin kanssa. Nuo hänen ottelunsa briteissä näyttää BT Sports -niminen kanava, jonka kanssa Warrenillä puolestaan on suht tuore ja hyvin rahakas sopimus. Tärkein urheilija, jonka nimen markkinapotentiaaliin rahoittajat Warrenin BT-sopimuksen takana nyt luottavat on Tyson Fury.

Jos on omistajat Wilderiä näyttävien kanavien takana mediafirmojen raskasta sarjaa, niin vieläkin järeempää puljua löytyy Furyä esittävien kanavien rahoittajina. BT Sportsin omistaa entinen British Telecom, eli nykyinen BT Group, jolle netti kertoo viime vuoden tuotoksi noin 30 miljardia. ESPN:n omistajalle Walt Disney Companylle vuosituotoksi näyttää olevan merkitty järkälemäinen noin 60 miljardia.

Mä pidän siis Fury-Wilder ottelun tulosta yhtenä katalysaattorina, joka on muovannut tän hetkisen kolmen tahon suuren panostuksen raskaan sarjan huipulle. Isoja nimiä kaikki iskijöistä promoottoreihin, kanaviin ja rahoittajiin. Vaikka suuret sijoitukset varmasti ovat omiaan johtamaan myös protektionismiin, niiden sijoitusten suojelemiseen, niin mä jaksan uskoa, vaikka naivistikin, että Arum, Hearn ja miksei Haymonkin lopulta haluavat toteuttaa ne kaikkein suurimmat matsit. Sitä mä en epäile hetkeäkään, etteikö Fury, Wilder, Ruiz ja Joshua itse mielellään olisi mukana niissä suurimmissa mahdollisissa otteluissa, vaikka juuri niihin ne suurimmat riskitkin liittyy. Ihan tarpeeks riskiä liittyy niihin pienempiinkin matseihin, niin kuin Andy Ruiz meille juuri muistutti.

Intoutuneen tarinoinnin päätteeksi vielä tämä lämminhenkinen propagandistinen viisastelu:
sofokles kirjoitti:
17.06.2019 19:05
meillä on lineaarinen "mestari" Fury, WBC:n mestari Wilder ja WBO, IBF, WBA mestari Ruiz jr.
> meillä on lineaarinen mm Fury, WBC:n ”mm” Wilder ja WBO, IBF, WBA ”mm” Ruiz.
1 x
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 371
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

21.06.2019 16:24

Yii kirjoitti:
21.06.2019 16:03
sofokles kirjoitti:
17.06.2019 19:05
Kun Wilder vs Fury meni tasan, raskaaseen sarjaan iski jonkinlainen inflaatio.
Tän vuoden talvella Arum yllätti ilmoittamalla kiinnittäneensä Tyson Furyn USA:n esiintymiset ja tv-oikeudet Top Rankille ja ESPN:lle. Sen julkistuksen yhteydessä mainosttetiin sitten myös dollarimääriä. Furylle maksettaisiin viidestä ottelusta 100 miljoonaa dollaria. Furyn rahallisesti massiivisen sopimuksen myötä nousi silloin rima raskaan sarjan kolmen kuninkaan rahallisesta arvosta jälleen pari pykälää kohden taivaita kaikkien kolmen osalta. Ja juuri nyt yksi tärkeimmistä urheilijoista, jonka nimen markkinapotentiaaliin rahoittajat Top Rankin sopimuksen takana luottavat on Tyson Fury.
Vaikka tämä urheilun ulkopuolinen pelailu välillä ärsyttää, niin on sekin kyllä aikamoista shakinpeluuta.
Mitä olen itse seurannut, niin Furyn motiivina sopimukseen oli saada tasapuolinen tuomarointi ja se onnistui saamalla omaan nurkkaukseen niin raskaansarjan tekijät, että niitä ei kuseteta.
Suunnitelma tuntuu valmiilta eli kun Wilder hoitaa Ortizin ja Fury seuraavan vastustajansa, jonka nimeä en ainakaan itse ole vielä missään huomannut, niin otetaan Wilder-Fury 2. Ei sinänsä ihmetytä ollenkaan, jos nuo tuomaritkin ovat sen tähden takana, koska häviö tietäisi ihan tajuttomia tappioita. Siinä on aikamoinen vedonlyönti pystyssä, että on veikattu oikeaa hevosta. Siinä kun menee väärällä hetkellä häviämään, niin taitaa olla miljardin tappiot kaikille osapuolille tai ainakin se suuri rahapäivä jää välistä tai viivästyy kaukaiseen tulevaisuuteen.

Kyllä nuo uskovat, että kun kaikki menee kuten odotetaan, niin Wilder-Fury ottelun tuotot tulevat lyömään kaikki tähänastiset ennätykset. Suunnitelmissa olisi kolmaskin ottelu, kuten kaikilla oikeilla legendoillakin.
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6406
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

21.06.2019 21:58

Gevorin matsi näkyy täältä, aika hyvä streami vielä!

https://www.sportitalia.com/it-int/playerpage/55309

Koivulan matsi jos ehtii mennä, niin sen näkee Viaplaystä jälkeenpäin :)
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Henkka
New Kid on the Block
Viestit: 19
Liittynyt: 20.02.2019 19:36

22.06.2019 13:11

Onko Erosen EU-matsiin streamiä tiedossa?
0 x
Puncher
Brawler
Viestit: 528
Liittynyt: 15.09.2013 05:10

23.06.2019 05:25

Yii kirjoitti:
21.06.2019 16:03
sofokles kirjoitti:
17.06.2019 19:05
Kun Wilder vs Fury meni tasan, raskaaseen sarjaan iski jonkinlainen inflaatio.
Totta. Mä en oo mikään kummonenkaan taloustieteilijä, mutta eikös se juuri niin taida olla, että inflaatio on rahan määrän kasvun seurausta. Ja rahan määrä on kyllä kasvanut valtaviin mittoihin raskaassa sarjassa viime aikoina, joten kyllä me varmasti siinä mielessä todistetaan nyt raskaan sarjan inflaatiota.

Mun tekee mieli tarinoida siitä inflaatiosta, vaikka varmasti moni tämän tarina vaiheet muistaakin.

Fury-Wilder -tasuria seurasi puolivuotta kestänyt ns. kolmen kuninkaan aika raskaan sarjan huipulla, jonka mursi ainakin hetkellisesti Ruizin yllätysvoitto tässä kuussa. Maailman kolme suurinta (tai kolme neljästä suurimmasta) promoottoria ovat viimeisen noin vuoden aikana kukin julistaneet toiminnalleen uusia ennen näkemättömän suuria (joita about kukaan ei olisi voinut uskoa todeksi vain reilu vuosi sitten) rahoitussopimuksia tv-yhtiöiltä. Jokaisella näistä promoottoreista on yksi tuosta raskaasarjan kolmikosta oman tv-tuotteensa yhtenä näkyvimmistä nimistä.

Niin kuin me varmasti kaikki muistamme, lajiin alkoi vyöryä TV-rahaa yli äyräiden viime vuoden keväällä, kun Joshuan promoottori Eddie Hearn julkisti ameriikan valloitussuunnitelmansa, jossa Yhdysvaltain markkinoille urheilulähetysten suoratoistopalvelun samalla avanneen toimijan DAZN:n kerrottiin sitoutuneen 8 vuoden ja miljardin dollarin sopimukseen Hearnin omistaman Matchroomin kanssa. Tärkein yksittäinen urheilija, jonka nimen markkinapotentiaaliin rahoittajat silloin luottivat oli Anthony Joshua.

Numero miljardi dollaria oli jotain niin pöyristyttävää, että se sai jotkut jo uskomaan, että sillä ajetaan jopa muut toimijat pois pelikentältä. Nyt tiedämme, ettei siinä ihan niin käynyt, mutta kaikkein merkittävin nyrkkeilyn näyttäjä maailmassa edellisen yli 30 vuoden ajalta, yhdysvaltain suuribudjettisin kaapelikanava HBO päätti vuosi sitten syksyllä vetäytyä nyrkkeilystä kokonaan, ja sen heidän päätöksensä takana lienee isolta osaltaan ollut DAZN:n pöytään lyömien numeroiden muuttama pelikenttä ja se millä mitalla heidän kilpailijansa aikoivat vastata haasteeseen.

HBO:lla ja sen omistajalla AT&T:llä olisi halutessaan ollut mahdollisuus vastata vaikka jopa yhtä suurella rahallisella panostuksella DAZN:n nokitukseen, mutta he päättivät kai sijoittaa dollarinsa mieluummin Game of Thronesin kaltaisiin menestyssarjoihin.

DAZN:a pyörittää Perform Group -niminen firma, jonka vuotuinen tuotto on netin mukaan n. 250 miljoonaa. Heidän miljardin panostus Matchroomiin perustuu varmasti Yhdyvaltain markkinoiden valloituksen mukanaan tuomaan valtavaan kasvupotentiaaliin.

Al Haymon, joka jo yritti amerikan markkinoiden dominointia valtava budjetin turvin muutama vuosi sitten, siinä epäonnistuen, sai oman Premier Boxing Champions -brändinsä jatkorahoittajaksi kaksi valtavaa tv-toimijaa. Syksyllä julkaistiin PBC:n uusi sopimus, jonka turvin Haymon ja PBC pystyivät vastaamaan Hearnin ja Matchroomin kuviteltuun budjettiylivaltaan. PBC-otteluiden ilmoitettiin näkyvän tulevina vuosina Yhdysvalloissa sekä FOX-kanavalla ja sen urheilukanavalla FS1:llä, että Haymonia jo pitkään tukeneella Showtime-kaapelikanavalla. Yksi tärkeimmistä urheilijoista, jonka nimen markkinapotentiaaliin rahoittajat silloin luottivat oli Deontay Wilder.

Sekä FOXin, että Showtimen ilmoitettiin silloin rahoittavan PBC lähetyksiä 60 miljoonan vuosipanoksella kumpainenkin. Noiden budjettien takana seisoo USA:n tv-jättiläiset. FOXin omistaa Rupert Murdochin mediaimperiumi ja sen Fox Corporation, jonka netti kertoo toimivan 10 miljardin vuosituotolla. Showtimen puolestaan omistaa CBS Corporation, jonka vuosituotoksi netti kertoo noin 15 miljardia. Jos sellaiset firmat ovat sitoutuneet noihin ilmoitettuihin budjetteihin, ei heidän maksukykyään tarviste heti epäillä.

Nyrkkeilypromoottorien vanha velho Bob Arum (87 v.), jota voi halutessaan kutsua myös lajin kaikkien aikojen promoottoriksi, teki Top Rank -firmalleen samoihin aikoihin loppukesästä 7-vuotisen sopimuksen maailman suurimmaksi urheilukanavaksi kutsutun ESPN:n kanssa. Se sopimus sisälsi vuosittain lukuisia otteluita sekä heidän silloin julkaisemalla ”suoratoistoalustalla” nimeltä ESPN+, että myös heidän perinteisellä kaapeli-tv-kanavallaan. Mitään dollarimääriä en muista, että silloin olisi julkistettu, mutta todennäköisesti jossain Matchroomin ja PBC:n hirmubudjettien kanssa kilpailukysyisistä numeroista on luultavimmin kyse.

Tän vuoden talvella Arum yllätti ilmoittamalla kiinnittäneensä Tyson Furyn USA:n esiintymiset ja tv-oikeudet Top Rankille ja ESPN:lle. Sen julkistuksen yhteydessä mainosttetiin sitten myös dollarimääriä. Furylle maksettaisiin viidestä ottelusta 100 miljoonaa dollaria. Furyn rahallisesti massiivisen sopimuksen myötä nousi silloin rima raskaan sarjan kolmen kuninkaan rahallisesta arvosta jälleen pari pykälää kohden taivaita kaikkien kolmen osalta. Ja juuri nyt yksi tärkeimmistä urheilijoista, jonka nimen markkinapotentiaaliin rahoittajat Top Rankin sopimuksen takana luottavat on Tyson Fury.

On erittäin helppoa väittää, että mikäli joulukuun Fury-Wilder ottelu ei olisi päättynyt juuri ratkaisemattomaan, vaan jommankumman voittoon, ei tätä vastaavaa kolmen kuninkaan aikaa olisi nähty, eikä sen myötä yhtä lailla jättimäiset rahalliset panostukset kaikilta kolmelta taholta olisi yhtä voimakkaasti kohdistuneet juuri raskaaseen sarjaan.

Ennen Top Rank -sopimustaan Furyllä on ollut viime vuoden keväästä, kun hän aloitti uskomattoman paluunsa huipulle, sopimus Britanian otteluitaan ja tv-oikeuksiaan koskien eurooppalaisten nyrkkeilypromoottorien vanhan velhon Frank Warrenin, jota voi halutessaan kutsua myös vanhan mantereen kaikkien aikojen promoottoriksi, ja hänen nykyisen firmansa Queensberry Promotionsin kanssa. Nuo hänen ottelunsa briteissä näyttää BT Sports -niminen kanava, jonka kanssa Warrenillä puolestaan on suht tuore ja hyvin rahakas sopimus. Tärkein urheilija, jonka nimen markkinapotentiaaliin rahoittajat Warrenin BT-sopimuksen takana nyt luottavat on Tyson Fury.

Jos on omistajat Wilderiä näyttävien kanavien takana mediafirmojen raskasta sarjaa, niin vieläkin järeempää puljua löytyy Furyä esittävien kanavien rahoittajina. BT Sportsin omistaa entinen British Telecom, eli nykyinen BT Group, jolle netti kertoo viime vuoden tuotoksi noin 30 miljardia. ESPN:n omistajalle Walt Disney Companylle vuosituotoksi näyttää olevan merkitty järkälemäinen noin 60 miljardia.

Mä pidän siis Fury-Wilder ottelun tulosta yhtenä katalysaattorina, joka on muovannut tän hetkisen kolmen tahon suuren panostuksen raskaan sarjan huipulle. Isoja nimiä kaikki iskijöistä promoottoreihin, kanaviin ja rahoittajiin. Vaikka suuret sijoitukset varmasti ovat omiaan johtamaan myös protektionismiin, niiden sijoitusten suojelemiseen, niin mä jaksan uskoa, vaikka naivistikin, että Arum, Hearn ja miksei Haymonkin lopulta haluavat toteuttaa ne kaikkein suurimmat matsit. Sitä mä en epäile hetkeäkään, etteikö Fury, Wilder, Ruiz ja Joshua itse mielellään olisi mukana niissä suurimmissa mahdollisissa otteluissa, vaikka juuri niihin ne suurimmat riskitkin liittyy. Ihan tarpeeks riskiä liittyy niihin pienempiinkin matseihin, niin kuin Andy Ruiz meille juuri muistutti.

Intoutuneen tarinoinnin päätteeksi vielä tämä lämminhenkinen propagandistinen viisastelu:
sofokles kirjoitti:
17.06.2019 19:05
meillä on lineaarinen "mestari" Fury, WBC:n mestari Wilder ja WBO, IBF, WBA mestari Ruiz jr.
> meillä on lineaarinen mm Fury, WBC:n ”mm” Wilder ja WBO, IBF, WBA ”mm” Ruiz.

Tämä oli kyllä hyvä teksti Yii:ltä. Fury:n paluu takaisin matsaamaan, ja Wilder vs Fury hieno matsi käänteineen ja draaman kaarineen(Fury dominoi, Wilder löi 2 kertaa kanveesille, kerran pahasti aivot sammuneena josta Fury vielä uskomattomasti nousi takas matsiin), ja lopputuloksena tasuri. Joka jätti jokaisessa katsojassa fiiliksen että "uusinta on nähtävä!"

Tähän päälle se että nimenomaan jenkeissä matsi, ja matsin promoaminen meni täydellisesti (varsinkin Furyn osalta).

Tuo Yii:n esiin ottama 3matsin kohtaaminen on varmasti plääni, kävi kakkos matsissa mitä vain, vaikka Wilder tyrmisi ekassa,niin silti kolmas matsi myy vielä helvetisti ja on helppo promota (varsinkin kun Fury kyseessä).
0 x
Buddha
Journeyman
Viestit: 268
Liittynyt: 18.04.2009 21:07

12.07.2019 22:01

Tervehdys,

ammattinyrkkeilyä seuraava ja siitä tällä foorumilla lukeva ja/tai kommentoiva kansalaisjoukkio,

oisko kellään tietoa King Abdullah Sport City, Jeddah, Saudi Arabia -nimisessä paikassa järestetyn illan striimilinkistä? Khani matsi on ja Fury vs Peter skaban voisi katsoa myös.

Lisäys: Khan mainosti twitterissä jotta Channel 5 lähettää UK:ssa
0 x
Avatar
tuaman
Brawler
Viestit: 657
Liittynyt: 16.11.2013 09:09

13.07.2019 20:56

Olisko kenelläkään Gorman-Dubois iltaan toimivaa linkkiä?
0 x
henkireika
New Kid on the Block
Viestit: 40
Liittynyt: 01.04.2016 15:04

13.07.2019 21:39

0 x
Avatar
wotzobeck
Brawler
Viestit: 786
Liittynyt: 05.05.2014 22:06

20.07.2019 22:55

Brittien illassa seuraavaksi kolme isojen miesten ottelua. Ennakkoon tavallaan ihan semikiinnostavia jokainen niistä.
0 x
Avatar
wotzobeck
Brawler
Viestit: 786
Liittynyt: 05.05.2014 22:06

20.07.2019 23:13

Chisora pisti tuulemaan :D
0 x
Tuutti777
Club Fighter
Viestit: 57
Liittynyt: 04.02.2017 21:41

24.08.2019 11:23

Tietääkö kukaan mikä on Kovalev - Yarde ottelun oletettu alkamisaika? Venäjällä tämä siis. Eli ilmeisesti suht aikasin illalla. Todella mielenkiintoinen ottelu.
0 x
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3371
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

24.08.2019 11:52

Tuutti777 kirjoitti:
24.08.2019 11:23
Tietääkö kukaan mikä on Kovalev - Yarde ottelun oletettu alkamisaika? Venäjällä tämä siis. Eli ilmeisesti suht aikasin illalla. Todella mielenkiintoinen ottelu.
Youtubevideon alussa kerrotaan ottelun alkavan n.klo 23 paikallista Venäjän aikaa.
www.youtube.com/watch?v=7wJmaWqz2SE
Kommettikentässä BT Sport Boxing ilmoittaa kehään kävelyn alkavan n.19.30 ilmeisesti Lontoon aikaa.

Kesä/talviaika sotkee asiaa, joten matsi alkaa joko klo 21 tai 22, näistä jälkimmäinen on todennäköisempi vaihtoehto.
Lähetys illasta alkaa klo 19 Suomen aikaa.
0 x
Tuutti777
Club Fighter
Viestit: 57
Liittynyt: 04.02.2017 21:41

24.08.2019 12:21

Kiitos vastauksesta. Ilmeisesti YouTubesta tämä ei kuitenkaan suorana tule? Punnitukset taisivat näyttää.
0 x
Tuutti777
Club Fighter
Viestit: 57
Liittynyt: 04.02.2017 21:41

24.08.2019 20:07

1 x
Vastaa Viestiin