Robert Heleniuksen seuraava vastustaja

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
anakonda
Brawler
Viestit: 591
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

15.10.2017 22:39

anakonda kirjoitti:voihan se olla että tarjonta ja kysyntä ei nyt kohtaa, ja arjen realismi on vähän enemmän kuin hukassa palkkioiden suhteen...

jotenkin on kuitenkin vielä sellainen typerä lapsen faniusko ja kutina, että koska haukikin hylättiin, manageri on kiinni jossakin paremmassa tai ainakin kohtuu hyvässä sopimuksessa ja vastustajassa... tai sitten vaan yrittää epätoivoisesti saada jonkun hyvän diilin tilalle. Jos kuitenkin tulee välimatsi vielä kerran ja supaukko vastustajaksi, kyllä ura on siinä, ulkomailta voi vielä saada nimellä jonkun kymppitonnin sopparin pari kertaa (jotka hylkää..), ei muuta, Suomessa ketään ei kiinnosta enää siinä vaiheessa isommin.
Mähän sanoin teille (ja fanilleni Raksalle) että manageri saattaa sittenkin olla kiinnin jossain paremmassa... epäusko on perseestä, ja Robbe on kova jätkä, kävi matsissa miten kävi.
0 x
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3327
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

29.10.2017 08:25

http://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/ ... 7_bw.shtml
Helenius kertoo videolla mm seuraavia asioita. Valmistauduimme vain viikon, ura tulee jatkumaan.
Fysiikka alkoi pettämään jo toisessa erässä jossa huomasin satuttaneeni Whyteä .
Nyt kotiin kuntoa rakentamaan.

Wtf, miksi ei pistänyt kaikkea yhden kortin varaan toisessa erässä ja lähtenyt hakemaan voittoa? Ai niin, olisi tullut Paffille kalliiksi 41 kertoimella.
0 x
Helei
New Kid on the Block
Viestit: 45
Liittynyt: 08.01.2013 13:55

29.10.2017 11:07

Whytea vastaan ei nähty huippukunnossa olevaa Heleniusta, joten siinä mielessä voi olla vielä mielekästä jatkaa uraa. Eri asia sitten on pääseekö Helenius enää koskaan vuosien 2010-2011 tasolle. Duhaupas-tappion jälkeen oli yli vuosi aikaa ottaa opiksi virheistä ja laittaa itsensä kuntoon. Tarvittiinko vielä toinenkin tappio, että viesti menee perille? Jos ja kun Helenius jatkaa harjoittelua nykyisen valmennustiiminsä kanssa Ahvenanmaalla, niin en jaksa enää uskoa nousuun.
0 x
Avatar
wotzobeck
Brawler
Viestit: 783
Liittynyt: 05.05.2014 22:06

29.10.2017 11:19

Mikäli näillä resursseilla edetään kuin mitä tähän asti, niin mielestäni sitten pitäisi lisätä merkittäväsi kestävyyskuntoharjoittelua. Lisäksi Heleniuksen pitäisi otella ensi vuonna 3-4 matsia top-50 sisällä olevia, sellaisia vastustajia vastaan jotka pystyvät taistelemaan riittävän hyvin. Tähän olisi tarjolla Ruotsin miehet Wallin ja Granat. Lisää vastaavanlaisia kavereita löytyy mm. Saksasta. Otteluista puolet voisi olla Suomessa ja puolet ulkomailla.

Enää ei pidä lähteä ottelemaan Basilen kaltaisia tyyppejä vastaan, joilla ei ole tarjottavana mitään kehitystä uran kannalta ja joiden kanssa menee vain aikaa hukkaan.

Eli nyt mahdollisimman pian puhelimet käteen ja soitto Granatin tiimille ja matsi pystyyn viimeistään maaliskuulle ja niin eteenpäin..
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6268
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

29.10.2017 12:04

wotzobeck kirjoitti: Eli nyt mahdollisimman pian puhelimet käteen ja soitto Granatin tiimille ja matsi pystyyn viimeistään maaliskuulle ja niin eteenpäin..
Ja se hullu joka ottaa Heleniuksen iltaansa Granatia vastaan löytyy mistä? Tuommoista iltaa ei rahoita kukaan muu kuin Helenius itse, joka tuskin on halukas laittamaan rahojaan kiinni.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Iskukone
Contender
Contender
Viestit: 3145
Liittynyt: 16.04.2008 17:55

29.10.2017 12:08

EM-titteli vielä kerran tähtäimeen ja sitä kohti. Maailman kärki on mennyt menojaan. Capish!?
Agit Kabayel ja Dereck Chisora ottavat EM-matsin 4.11. Monacossa. Sinne lehtereille Robbe huutelemaan: "Löysää touhua! Äijät on ku velliä pussissa! Hakkaan teidät vaikka yhdellä kädellä!"
EM-titteli, tai ainakin EM-ottelu hakuseen ja treeni sen mukaiseksi.
Ei Euroopanmestaruuttakaan pakittelemalla voiteta.
0 x
Shatterhand
Club Fighter
Viestit: 56
Liittynyt: 10.06.2016 17:39

29.10.2017 14:17

Nyt on suunnilleen kaksi vuotta comebackin alkamisesta. Kyllä siinä ajassa pitää täysipäiväisesti urheilevan ihmisen päästä parempaan, kuin kahden erän kuntoon.
Aamulla heti herätyskellon soitua mandariini naamaan ja sen jälkeen aamulenkille ja siihen venyttelyä päälle ja ruokaa, niin sillä jo luotaisiin sitä vankkaa peruspohjaa.

Aerobista kuntoa olisi muutenkin pitänyt alusta lähtien mitata tietyin välein, vaikka cooperin testillä ja heti puuttua harjoitteluun jos tulos ei ole noussut edellisestä mittauksesta. Robertin olemus oli kuitenkin aloittaessa tätä projektia sen verran lihava, että lähtötaso on ollut todella matala ja sen perusteella jo vuodessa olisi pitänyt tulla tasaisesti kehitystä koko ajan. Olen aivan varma, että mitään tällaista kontrollia ei ole harrastettu, koska matsissa Johann Duhaupasia vastaan kondiksen lopahtaminen tuli selkeästi yllätyksenä koko Team-Heleniukselle.

Robertin ja Johan Lindströmin treenaaminen on ollut varmasti mukavaa ja ehkä se on luonut sellaisen illuusion, että positiivisella meiningillä tulee myös hyvää tulosta. Todellisuudessa laiska ihminen tarvitsisi sellaisen Immo Kuutsan tai Raimo Summasen tyyppisen piiskurin, joka huutaa pää punaisena mäen pohjalta, että vielä kerran ylös vaikka henki meinaisi mennä.

Ikävä kyllä Robertista on tullut jo tähän ikään ja asemaan sellainen oman itsensä herra, joka sulkee epämiellyttävät asiat ja henkilöt pois mielestään ja silmistään. Hän on leiriytynyt jo niin vahvasti sinne omalle mukavuusalueelleen, että sieltä ei kaiveta millään sitä tarvittavaa 12 erän kuntoa.
0 x
Avatar
petri
Journeyman
Viestit: 247
Liittynyt: 05.12.2011 19:24

29.10.2017 14:38

Ei halunnut kommentoida suomalaisille tiedotusvälineille mitään. Ihmeellisen ylimielistä käytöstä. Miksi kenenkään enää pitäisi fanittaa kusettajaa?
0 x
Apoel
Club Fighter
Viestit: 146
Liittynyt: 18.09.2015 09:31

29.10.2017 14:38

Teoriassahan Robben ura olisi edelleen nostettavissa takaisin raiteilleen yhden, tai korkeintaan kahden vakuuttavan esityksen jälkeen. Tulosruudun mukaanhan Robbelle kaavailtiin Duhaupas-uusintaa, ennen kuin tehtiin diili Whyten kohtaamisesta. Duhaupas on myös urallaan vähän umpikujassa, eikä rahakkaita ottelutarjouksia varmaan hirveästi sada, eli tuo uusinta lienee edelleen järjestettävissä. Jo Duhaupasin kippaaminen nostaisi Robben uskottavuuden kertaheitolla. Sitten myös Granat olisi kiinnostava vastustaja. Voitoilla noista voisi hyvinkin päästä uusintaan Chisoraa vastaan, panoksena EBU-vyö jos Chisora hoitaa Kabayelin.

MUTTA, kaiken tämän spekuloinnin tekee tyhjäksi se, että sitä Sauerlandin aikaista Robbea, joka noihin voittoihin voisi pystyä, ei enää ole, eikä tule. Kuten Shatterhand tyhjentävästi asian ilmaisi, on Robbe itsepäisesti omalla mukavuusalueellaan, eikä tule sieltä pois kirveelläkään. Robbe ei todellakaan, missään olosuhteissa lähde enää Britteihin tai minnekään muualle oikeasti kovaan leiritykseen useaksi kuukaudeksi. Se tie käytiin Saksassa, ja isojen sakkojen uhalla Robert pakeni.

Loppu-uransa Helenius kaapii vanhalla maineellaan ne dollarit mitä on kaavittavissa. Yllättävän pitkälle Robert lopulta on saanut seliteltyä itsensä, antaen aina ymmärtää , että ensi kerralla jysähtää kunhan saa kunnollisen astmapiipun ja flunssakaan ei vaivaa. Tämä Whyte ottelu oli mitä todennököisimmin se viimeinen isompi rahastus. Nyt alkaa olla uskottavuus nollassa niin kotimaan kuin ulkomaankin kehissä. Ulkomaille Robbea ei enää kalliilla hinnalla osteta paistiksi, koska se ei enää ole niin arvokas päänahka, ja kotimaassa ei katsojia tule tarpeeksi paikalle ison tilin saamiseksi. Ainoastaan vakuuttavat esitykset nostaisivat taas Robben markkina-arvoa, mutta niitä ei tule, koska siihen vaadittavaa epämukavuusalueelle menoa ei Robbe tule tekemään, se on ihan satavarmaa.
0 x
Shatterhand
Club Fighter
Viestit: 56
Liittynyt: 10.06.2016 17:39

29.10.2017 14:56

Kuka edes haluaisi maksaa tuollaisesta nyrkkeilijästä, joka pakittelee kymmenen erää?

Saappaat jalassa kaatuminen tai muuten vain häviö erissä taistelun päätteeksi olisi ollut ihan jees, mutta että pakenee kymmenen erää niin se on vähän liikaa jo. Tuo ottelu oli niin tylsä, että se syö taatusti pahasti jäljellä olevaa markkina-arvoa. Nyrkkeily on kuitenkin show businesta ja siinä arvostetaan esiintyjiä, jotka viihdyttävät ja saavat katsojat kokemaan jännittäviä hetkiä.

Tällä hetkellä Robertin suurin valtti on kaksi ensimmäistä erää ja sen jälkeen kyky pysyä pystyssä vielä aika monta erää ja kenties jopa koko matsi. Toki ne vikat kymmenen erää on vain yhteen päätyyn pelaamista, mutta kumminkin.
Viimeksi muokannut Shatterhand, 29.10.2017 14:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6268
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

29.10.2017 20:21

Kyllä Heleniuksen mahdollista olisi vielä saada itsensä ihan selkeästi EU...EBU -kuntoon. Aerobinen ja lihaskestävyyskunto vaan kohdalleen. Muuten näytti, että kyvyt olisivat riittäneet Whyten voittamiseen.

Toinen juttu on se, onko halua ja luontoa tehdä tarvittava työ. Sen lisäksi pitäisi olla myös nöyryyttä käydä rakentamassa uskottavuutensa uudelleen aukottomaaksi, ja niistä matseista ei ainakaan aluksi paljoa rahaa tulisi tuon työnäytöksen perusteella. Sekin on mahdollista, että monet promoottorit eivät ottaisi kuin ilmaiseksi 4-eräiseen. Ei tuo eilinen hoipertelu kyllä missään nimessä television ohjelmasisällön laatukriteereitä täyttänyt. Itse ainakin jos olisin promoottori, haluaisin nähdä miten Helenius menisi suunnutellun ottelun pituisen sparrin, ennenkuin ottaisin ottelemaan edes ilmaiseksi. Johan tuollainen syö promoottorinkin mainetta ja uskottavuutta.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Shatterhand
Club Fighter
Viestit: 56
Liittynyt: 10.06.2016 17:39

29.10.2017 21:32

Ajattelin jo tämän comebackin alussa, että vaikeaa tulee olemaan 30v kaverille nousta takaisin entiselle tasolleen. Pidin itsestään selvänä, että kuntopohjaa lähdetään parantamaan ensin kunnolla, koska sen varaan kaikki muukin harjoittelu perustuu ja itse otteleminen myös tietysti.

Sitäkin ajattelin alussa, että tietyt matsien väistöt kuuluivat vain siihen viivyttelytaktiikkaan, että saataisiin pelattua aikaa hoitaa Robbe parempaan tikkiin. Totuus kuitenkin oli, että Robbe otti ***** matseja ja paino vain nousi. Ranskalaista vastaan koetun häviön jälkeen sitten siellä päässä tajuttiin, että tuolle aerobisellekin puolelle pitäisi vissiin tehdä jotain. Nyt on vuosi mennyt siitäkin ja astmalääkkeet tulleet jne mutta ihan samanlaista tuo touhu silti on.

En mitenkään jaksa uskoa, että sitä motivaatiota löytyy Robertilta tämän jälkeen yhtään sen enempää kuin tähänkään asti. Samalla sapluunalla ja temmolla mennään loppuun asti.
0 x
olli
Brawler
Viestit: 509
Liittynyt: 30.05.2006 22:24

29.10.2017 22:57

viimeisimmällä näytöllä (Whyte matsi) ei kyllä aleta heavyweightissä journeymaniksi. Tai siis teoriassa voidaan alkaa, mutta ottelupalkkiot tulevat romahtamaan sellaiselle tasolle ettei sillä voi kovin mukavasti ahvenanmaalla elellä. Raskaan hyvistä journeymaneista ensimmäisenä tulee mieleen Chisora, tai Michael Sprott ja heidän otteluistaan en ole nähnyt yhtään sellaista jota voi verrata eiliseen kuurupiiloon. Tällä tyylillä voitaisiin päästä samantyyppisiin iltoihin missä Danny Williams uransa loppuvaiheella otteli. Toivottavasti ura kuitenkin vielä jatkuu ja jotain treenaamisessa muutetaan.
0 x
bullbear83
Journeyman
Viestit: 291
Liittynyt: 29.10.2017 23:52

30.10.2017 00:01

Heleniuksella oli kova flunssa ja antibiootti kuuri ennen ottelua: http://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/ ... 9_bw.shtml

Huikeaa että Helenius tuossakin kunnossa pystyi näyttämään noin varmoja otteita. Hän varmasti saa kyllä nyt rahakkaita ottelutilaisuuksia, koska monet nousevat contenderit voivat nähdä Robertin sopivana Gatekeeperinä ennen Wilderiä tai Joshuaa.

Kunhan pari erää selviää Heleniuksen pommeista, niin sitten on pistevoitto varma. Näin voi moni manageri nyt ajatella, mutta Helenius voi vielä yllättää, 33 vuotias on vielä nuori raskassarjalainen.

Ja se oli vielä hienoa että Helenius suojeli itseään niin hyvin. Väistöt ja käsisuojaukset toimi hienosti. Tämä ottelu antoi taas toivoa!
0 x
Murikka
Journeyman
Viestit: 371
Liittynyt: 26.06.2016 13:07

31.10.2017 07:32

Tie huipulle on nyt taas parin mutkan takana.


Ainoa ongelma on se kestävyyskunto. Jos sitä ei viitsi laittaa kondikseen niin sitten kaikki oikeat ottelijat pesee Heleniuksen taitotasosta riippumatta. Kakkoserässä Whyte oli selvästi sekaisin eikä kyse ole mistään ihan lasileukaisesta kaverista joten kyllä Robbella sitä iskutehoa on edelleen. Pitää vaan jaksaa lyödä niitä pommeja ja viimeistellä kun aika on.

Nyt Robben pitää vaan saada pari voittoa alle. Hammer, Granat, Dimitrenko kaikki kumoon ens vuonna niin voi ruveta uhoomaan. Sitten kun voittaa Chisoran uusinnassa niin uus nousu haastajamatsiin ihan mahdollista. Ja vaikka häviis niin siltikin olis parempi kun kovakuntoisena vois saada aikaan kunnon matseja.

Kaikenkaikkiaan edelleen Robbe on valittettavastikin Suomen potentiaalisin ammattilainen. Jos vaan se laiskottelu loppuis.
0 x
Vastaa Viestiin