Robert Heleniuksen seuraava vastustaja

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Murikka
Journeyman
Viestit: 361
Liittynyt: 26.06.2016 13:07

20.03.2018 12:35

Kallehelenius911 kirjoitti:
20.03.2018 11:46
Eniten pelotta se että Mikon kirjoitukset vaikuttaa koko Suomen
Nyrkkeilyyn negatiivisesti kun miten Mikko oikein herkuttelee näissä
kaikissa negatiivisessä mitä nyrkkeilyssä ja nyrkkeilijät tekevät.
Robert kun joskus lopettaa niin kuka on seuraava kohde? Matti Kootaa nälvii jo.

Mikon kuuluisi antaa osan palkasta Robertille koska Robertin
haukkumisella on itse päässyt tilanteeseen missä nyt on.
Eipä nuo sinun omatkaan kommentit esim twitterissä ole suuresti ainakaan nyrkkeilyn kuvaa Suomessa kasvattaneet. Eikä ole Robbenkaan. Kun kunto pettää, syytetään hanskoja, koetetaan paisutella pehmeiden vastustajien meriittejä (basile, pikachu) ja piestään täysin avuttomia vastuksia (basile, csomor, lobjanidze, orlov, pikachu) samalla kuitenkin puhutaan maailmanmestaruudesta ja robert 2.0sta ja monipuolisesta harjoittelusta ja vaikka mistä (esim se croissanttitemppu oli aika nolo). Silti kaiken uhon keskellä paino on ollut koholla ja mies silmiin nähden tukevampi, ja tekee tiukkaa piestä melko tusinatason vastuksia (rill, orlov pikachu). Yleisö ei vain näe sitä, mihin tuo kaikki uho perustuu enää nykyään kun edellinen vakuuttava matsi on ollut 2011 Siarhei Liachovitsia vastaan. Siitä on nyt yli 6,5 vuotta aikaa. Sen jälkeen Robbe ei ole esiintynyt vakuuttavasti kertaakaan, mutta puheet on olleet isoja. Lisäksi tiimin somekäytös on ollut todella faniepäystävällistä. Nää on juttuja joista ihan oikeasti olis voinu suodattaa asiallisen kritiikin ties montako vuotta sitten ja parantaa kaikkea jos löytyis nöyryyttä myöntää virheitä ja ottaa opiksi. Itse suhtaudun Robben tilanteeseen ymmärtävämmin mitä Marttinen ja esim moni tällä sivulla mutta usko pois että on iso määrä ihmisiä jotka allekirjoittaa täysin Marttisen kritiikin. Ja, koska aiemmin tuolla kyselit, se johtuu noista yllämainituista teoista ja sanoista. Enkä usko että kellään on vaikeuksia nähdä tätä jos vaan osaa olla rehellinen.
0 x
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

20.03.2018 13:09

Hyvä, Murikka.
Aika näyttää.
0 x
Jabittaja
Club Fighter
Viestit: 83
Liittynyt: 18.08.2017 08:42

20.03.2018 13:21

Marttisen urpoilussa kaikista paskin puoli on se missä sitä toteutetaan.
Nyt tuota paskaa lukee juuri ne ihmiset joille pitäisi saada nyrkkeilyä myytyä hienona lajina.

Ei suuri yleisö tiedä tuon taivaallista Robben isästä ym nyrkkeilyn vehkeilyistä.

Jokainen voi miettiä onko ison kuvan kannalta viisasta 1 menestyneimmän suomalaisen nyrkkeilijän mollaaminen.
0 x
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2733
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

20.03.2018 15:19

Tämmöistä:
SpoilerShow
Näkökulma: Loukkaantuneen Robert Heleniuksen kyseenalainen voitto osoitti ammattinyrkkeilyn perverssin tosiasian

Sunnuntai 18.3.2018 klo 16.44

Robert Heleniukselle voiton tuonut järjetön tuomariratkaisu muistutti jälleen ammattinyrkkeilyn perverssistä puolesta, kirjoittaa Teemu Stubin.
Robert Helenius otti Rakveressa ammattilaisuransa 26:nnen voiton.

Voi pyhä Sylvi, taasko tämä piti nähdä!

Tunnetilat vaihtelivat epäuskoisen naurahtelun ja suoranaisen suuttumuksen välillä. Vaikka sinivalkoiset lasit olivat jo hyvän matkaa jorpakon suunnalla, edes niiden läpi ei olisi voinut sulkea silmiään rumalta totuudelta. Kaikki kunnia Robert Heleniukselle, joka taisteli ottelun läpi parempi käsi murtuneena. Silti, järjetön tuomariratkaisu muistutti jälleen ammattinyrkkeilyn perverssistä puolesta.

Niin. Lajissa on kirjoittamattomia sääntöjä, jotka kirjoitettuina nostaisivat oksennuksen kurkkuun. Esimerkiksi se, että vyötään puolustava mestari tai ennakkosuosikki ei juuri koskaan häviä kotikentällään tuomariäänin, vaikka toinen lopputulema olisi täysin ilmeinen maamyyrällekin.

Virosta on viime aikoina tullut Heleniukselle erään sortin kotikenttä. Rakveressa boksattu lauantainen nyrkkeilyfarssi oli suomalaiselle jo kolmas ottelu Suomenlahden eteläpuolella kolmen vuoden sisään. Kotietu toden totta näkyi, sillä kaikkein rumimmalla tavalla.

Aktiivisesti ja taktisesti erittäin viisaasti otellut Juri Byhautsou voitti omissa papereissani jokaisen erän. Valkovenäläinen huomasi nopeasti, että Robben vaarallisempi käsi on poissa pelistä. Hän hakeutui jatkuvasti lähituntumaan, ulottuvan Heleniuksen heikommalle otteluetäisyydelle. Suomalaisen ainoaksi jonkinlaiseksi aseeksi jäänyt vasen suora oli helposti vesitetty.

Osumien määrä oli sitä luokkaa, että vähänkään kovalyöntisempi kaveri olisi luultavasti tyrmännyt Heleniuksen. Se olisikin ollut ainoa tapa välttää täysin älyvapaa tuomio - hajaäänivoitto.

Robert Helenius, kuvakoostevideo.

Tässä tilanteessa ei olla ensimmäistä eikä takuulla viimeistä kertaa, edes Heleniuksen kohdalla. Voimakas deja vu -ilmiö nousi pintaan heti, kun kehätuomari nosti suomalaisen käden ilmaan rajujen buuausten säestämänä.

3. joulukuuta 2011, Hartwall-areena. Sanooko mitään?

Tuona joulukuisena iltana Helenius puolusti kahden liiton Intercontinental-mestaruusvöitä menestyksekkäästi ja nappasi kaupan päälle vapaan EBU:n EM-vyön. Tuolloinkin käsi hajosi heti ensimmäisten erien aikana. Myös tuolloin vastustaja moukaroi sellaista iskumankelia passiiviseen suomalaiseen, että lopputuleman piti olla selvä.

Mutta niin. Tuonakin iltana oteltiin ammattilaisnyrkkeilyä, ja valtavan kohun aiheuttanut hajaäänituomio julisti Heleniuksen voittajaksi. Tie tähtiin oli pedattu tuomaripelillä.

Siitä pitäen ura on ollut lähes pelkkää alamäkeä. Otsikoita ovat värittäneet pahat loukkaantumiset, kyyneltentäyteinen taistelu Sauerland-tallin kanssa ja jauhosäkkiä muistuttavia ammattihäviäjiä vastaan järjestetyt automaattivoitot.

Jotain nykytilanteesta kertoo se, että deja vun tarjoilleessa kuuden vuoden takaisessa ottelussa vastassa oli Dereck Chisora - täysin eri maailman mies Byhautsouhun verrattuna. Ne kaksi kertaa, joina Helenius on Chisora-ottelun jälkeen kohdannut ehdan huippunimen, ovat päättyneet rumasti. Johann Duhaupas tyrmäsi, Dillian Whyte järjesti muuten vain totaaliset pieksäjäiset.

On vaikea uskoa, että Rakveren illassa otettu "voitto" liiemmin parantaisi Heleniuksen osakkeita, mitä huippuottelujen saamiseen tulee. Tappion välttäminen nyt sentään pitää mahdollisuudet rahakkaisiin otteluihin elossa. Nyt ei kuitenkaan kannata enää puhua MM-otteluista, vaikka joitakin vuosia sitten puhuttiin vakavissaan Vladimir Klitshkon haastamisesta.

Nyt puhutaan selviytymistaisteluista kehäraakkeja vastaan.

On syytä tähdentää, että farssimaiset tuomariratkaisut eivät todellakaan ole Heleniuksen vika. Ainoastaan nyrkkeilymaailmaa leimaava iänikuinen suhmurointi ja tuomaripelleily ansaitsevat tulla viskatuiksi bussin alle. Helenius totesi Pafin videohaastattelussa epäsuorasti itsekin, että voitto tuli aivan vääränlaisella tavalla.

En muista, että olisin koskaan nähnyt Heleniusta niin masentuneena voitetun ottelun jälkeen. Pääsyy oli tietysti ilmeinen, sillä sittemmin murtuneeksi todettu käsi jarruttaa jatkosuunnitelmia pahan kerran. Mutta on vaikea olla pohtimatta, tiedostiko Helenius itsekin, että ei olisi ansainnut voittoa.

- Surkea voitto tuli. Olen todella pettynyt, Helenius tilitti.

Ammattinyrkkeilymaailman vääristyneet lainalaisuudet kenties pelastivat Heleniuksen uran Rakveren lauantaissa. Sarakkeeseen merkattu tappio yli puolet matseistaan hävinneelle valkovenäläiselle olisi luultavasti ollut kuolinisku pienimmillekin haaveille aidosti isoista otteluista.
TEEMU STUBIN
http://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/ ... 9_bw.shtml
0 x
Flat Foot
Brawler
Viestit: 729
Liittynyt: 02.02.2016 09:04

20.03.2018 16:06

Marttiselle oma ketju pystyyn, kiitos.
Kallelle kysymys, vastaa tai ei. Olisi mukava kuitenkin kuulla.
Miksi Robertin nyrkkeily vain huononee ja miksi esimerkiksi sinä jota voidaan kutsua oikeaksi nyrkkeily valmentajaksi et puutu siihen? Toinen kysymys vielä , väitätkö että Sauerlandilla treenattiin huonosti/ väärin? Harmi vaan näyttää että Sauerland aika jää Ylivoimaisesti parhaaksi R.H uralla.
Ja pieni vinkki jos haluaa oikean kunto valmentajan kannattaa katsella Turkuun päin missä käy kesäisin NHL pelaajat, Futarit, Thai Boxerit, ja jopa ruotsalaisia nyrkkeiliöitä on käynyt , sieltä tulee oikeasti tuloksia.
0 x
Painija69
Club Fighter
Viestit: 65
Liittynyt: 01.12.2015 18:25

20.03.2018 16:40

Marttinen on vasikka eli sitä ei tarvi huomioida muullakun takakädensuoralla vastapalloon tavattaessa.
0 x
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

20.03.2018 18:20

Flat Foot kirjoitti:
20.03.2018 16:06
Marttiselle oma ketju pystyyn, kiitos.
Kallelle kysymys, vastaa tai ei. Olisi mukava kuitenkin kuulla.
Miksi Robertin nyrkkeily vain huononee ja miksi esimerkiksi sinä jota voidaan kutsua oikeaksi nyrkkeily valmentajaksi et puutu siihen? Toinen kysymys vielä , väitätkö että Sauerlandilla treenattiin huonosti/ väärin? Harmi vaan näyttää että Sauerland aika jää Ylivoimaisesti parhaaksi R.H uralla.
Ja pieni vinkki jos haluaa oikean kunto valmentajan kannattaa katsella Turkuun päin missä käy kesäisin NHL pelaajat, Futarit, Thai Boxerit, ja jopa ruotsalaisia nyrkkeiliöitä on käynyt , sieltä tulee oikeasti tuloksia.
Sauerland osti valmiin tuotteen.
Aina voi ollaan jälkiviisas kuten
see että tämän päivän tiedoilla mitkä
minulla on en ikon maailmassa olisi
suostunut vaan olisin jatkanut itse valmentajan roolissa koko ajan.
Uli Wegner on Itäsaksan konemaista
nyrkkeily kunnan edustaja ja rikkinäisinä antaa otella.
Robertin viimeinen ottelu olisi oteltu
2013 mikäli olisi jatkanut Sauereilla.

Kukaan ei oikein tunnu ymmärtävn
miten vakavasta olkapäävammasta
oli kyse.

Vitali oli 4v poissa paljon pienemmästä vammasta.
0 x
Flat Foot
Brawler
Viestit: 729
Liittynyt: 02.02.2016 09:04

20.03.2018 19:09

Kiitos.
Wegnerin ottelijat aika klooneja tosiaan , mikä on totta, mutta myös suht menestyneitä ainakin osa.(On varmasti joitain jotka eivät ole menestyneet)
Itse en olkapää vammaa vähättele , eikä kenenkään muidenkaan pitäisi siihen on monen urheilijan ura loppunut. Sauerland jos on sen tiennyt ja laittanut ottelemaan se on kyllä erittäin persiistä.
Mutta sepä Sauerlandista tällä erää.
0 x
Apoel
Club Fighter
Viestit: 146
Liittynyt: 18.09.2015 09:31

20.03.2018 21:43

Kallehelenius911 kirjoitti:
20.03.2018 11:34

Nuo Mikon kirjoitukset ja kateus sai alkunsa jo junioreina kun
Robert pulskana poikana pärjäsi pienellä treenimäärällä ja Mikko
ei pärjännyt vaikka treenasi kuin sika
Pukkarissa Mikko sen ilmaisi törkeällä tavalla sanallisesti
kuten jatkoi sitten kirjoituksissaan kun huomasi menestyvän
Robertin niin amatöörinä kuin ammattilaisena varsinkin ensimmäisenä Suomalaisena Bundesliigan
pääsy oli liian kova pala Mikolle.
Mitäs se Mikko sitten Robbesta heitti? Joyain tämän ulkomuotoon liittyvää ilmeisesti..
0 x
BitchSlap
Journeyman
Viestit: 373
Liittynyt: 20.09.2014 10:32

20.03.2018 23:26

Pienestä ne vuosikymmenien kaunat lähtee ei jeesus :lol: :lol:
0 x
Tän foorumin taso on vajonnut ihan v*tun pohjiin Bitchfuckingslappeineen ja muine asiantuntijoineen
jawaz
Club Fighter
Viestit: 112
Liittynyt: 07.01.2016 12:37

21.03.2018 02:02

Mitä helvettii tässä taivastellaan Marttinen nähnyt aikaa sitten Heleniuksen saksalaisella järjestelmällisyydellä niinsanotun nousukiidon millä yritettiin rahastaa kaikki mitä pystytään.Kertokaa kenet nousevan miehen Helenius on koskaan voittanu!Kaikki olleet samanlaisia rajussa alamäessä olleita ja tauolta elantoa hakemaan tulleita "pummeja" itse en ole ikinä laskenut Heleniusta 30 sakkiin.Noista käsien hajoomisista,miksei kaveri nukahtanu kun noin kovin lyö että käsi menee paskaks Jenkkipoika mätki Ortisia kunnolla enkä ole huomannu että olis valitellu että käsi on pipi.ps. miks Helenius ei treenaa kovilla säkeillä ym et ne handut pysys nyrkissä kun lyörään?
0 x
Silakkalaatikko
New Kid on the Block
Viestit: 2
Liittynyt: 18.03.2018 20:22

21.03.2018 09:12

Miksi vaivautua lyömään riskillä et kädet hajoaa,ku näyttää voittavan muutenkin :roll:
0 x
anakonda
Brawler
Viestit: 578
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

21.03.2018 10:49

jawaz kirjoitti:
21.03.2018 02:02
Mitä helvettii tässä taivastellaan Marttinen nähnyt aikaa sitten Heleniuksen saksalaisella järjestelmällisyydellä niinsanotun nousukiidon millä yritettiin rahastaa kaikki mitä pystytään.Kertokaa kenet nousevan miehen Helenius on koskaan voittanu!Kaikki olleet samanlaisia rajussa alamäessä olleita ja tauolta elantoa hakemaan tulleita "pummeja" itse en ole ikinä laskenut Heleniusta 30 sakkiin.Noista käsien hajoomisista,miksei kaveri nukahtanu kun noin kovin lyö että käsi menee paskaks Jenkkipoika mätki Ortisia kunnolla enkä ole huomannu että olis valitellu että käsi on pipi.ps. miks Helenius ei treenaa kovilla säkeillä ym et ne handut pysys nyrkissä kun lyörään?
Ihan pelkkää pettymystä kait tässä faneina taivastellaan, ja se on minusta hieman eri lähtökohta kuin Mikin julkinen dissauskampanja maan lähes suurimman lehden u.toimittajana. Negaa saa ja pitää kirjoittaa silloin kun on asiaa (ja on ollut viime vuodet), mutta jokin roti ja raja senkin määrällä ja tasolla. Asioita voi ilmaista neutraalimmin ja monitahoisemmin kuin pelkästään heittämällä paskaa suoraan eetteriin, ja jonka läpi paistaa omat tarkoitusperät ja - hakuisuus.

Monelta, tai ainakin Kallelta unohtuu se asia, että ilman Sauerlandia Robbe ei ois koskaan päässyt samaan kehään ex mestareiden kanssa, eikä sijoitus missään listoilla ikinä olisi ollut top 30 sisällä ilman Sauerlandin sijoittamia rahoja. Ei olisi EM titteliä ja nousuhypeä ilman Saueria. Joku voisi jopa sanoa, että osa Robben palkkioista kuuluisi tänäkin päivänä Sauerlandille.

Siinä Mikki taitaa olla harvinaisen oikeassa, että nyrkkeiijä ei juuri koskaan ole niin hyvä kuin fanit kuvittelevat hype ja prime aikana, eikä myöskään juuri koskaan niin huono kuin alamäki vaiheessa annetaan ymmärtää. Robben huippumatsejakin kun katsoo, kyllähän sieltä selvästi monia heikkouksia jälkikäteen näkee, ja ymmärtää että hype oli liian kova todelliseen tasoon nähden. Esim. Robbe vs Peter matsia kun katsoo, vaikea jälkikäteen ymmärtää miten Robbe on voitu tämän matsin jälkeen nähdä Klitshkon vallan perijänä. Jälkikäteen on helpompi tosin viisastella.

Se myös ihmetyttää, miten Sauerlandissa ei nähty Robben heikkouksia, ja tehtiin Robben uran kannalta suurin virhe, matchmaking meni täysin pieleen Chisoran valikoituessa vastustajaksi, vastaavan virheen teki team Helenius myöhemmin Duhaupausia vastaan. Robbea ei olisi koskaan pitänyt päästää ottelemaan Chisora ja Duhaupas tyyppista ottelijaa vastaan, joka tulee hyväkuntoisena tarvittaessa 12 erän kovalla paineella päälle ja lähelle. Robbe ei yksinkertaisesti pysty pitämään tämmösiä hemmoja kaukana, vaan ne tulevat aina halutessaa kävelemällä heittämällä läpi ja lähelle ja Robbe vielä jää aika usein siihen perinteisesti paikalleen ottamaan osumaa. Olis pitänyt valkata vastustajat eri tavalla, ja olisi nähty todennäköisesti jossain vaiheessa suomalainen HW MM titteliottelussa.
0 x
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

21.03.2018 11:27

anakonda kirjoitti:
21.03.2018 10:49

Ihan pelkkää pettymystä kait tässä faneina taivastellaan, ja se on minusta hieman eri lähtökohta kuin Mikin julkinen dissauskampanja maan lähes suurimman lehden u.toimittajana. Negaa saa ja pitää kirjoittaa silloin kun on asiaa (ja on ollut viime vuodet), mutta jokin roti ja raja senkin määrällä ja tasolla. Asioita voi ilmaista neutraalimmin ja monitahoisemmin kuin pelkästään heittämällä paskaa suoraan eetteriin, ja jonka läpi paistaa omat tarkoitusperät ja - hakuisuus.


Hyvin tiivistetty. Ei muakaan haittaa lukea faktoja ja kantaa ottavia kirjoituksia. Mut tää homma nyt on lähteny lapasesta jo niin kauan sitten. Lähti Kallelta, lähti Mikolta. Nyt tässä maksetaan kaikki yhdessä kun toinen henkilöistä sattuu pyörimään klikkisivuston kirjoittajana. Paljo kehittävämpää Mikon olisi täällä kirjoittaa ja jutella meidän kanssa kuin pitää tuota mustamaalauskampanjaa yllä vuodesta toiseen iltasanomissa, joissa lukijat ovat perustallaajia ja imevät kaiken kuin pesusienen.

Kyllähän Robbe on puhunut itsestään liikoja, mutta ei ketään muuta urheilijaa samalla tavalla lyödä mediassa maahan tällä hetkellä systemaattisesti ja tietoisesti. Marttisen taustalla ei ole rohkea urheilutoimittaja vaan henkilökohtaisia patoutumia tehokkaaseen kanavaan purkava henkilö. Se on oksettavaa jos mikä. Eikä oikeastaan ne tekstit itessään vaan enemmänkin ne päivänselvät motiivit niiden taustalla.
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

21.03.2018 11:50

Ajattelin etten vastaa anakondalle mutta kun siinä on niinpaljon
Virheitä että on pakko oikaista.
Ensinnäkin Sauerland vie nyrkkeilijää eteenpäin vaikka tietävät
että lääkäri on loukkaantumisen takia kehoittanut lepoa.
Toisekseen Sauerland ei laittanut omia rahojaan Robertin eteenpäin
viemiseen vaan ARD televisioyhtiö missä Robert oli ARD ottelija ja
näin ollen Robertin olisi kuulunut saada rahoista 10% mutta nekin
menivät Wilfredin taskuun ja Etelä-Afrikkaan .
Lopetin Sauerland ARD yhteistyön ilmoittamalla tämän asian heille,
ja näin monien miljoonien sopimuksen loppuminen oli Sauerland
alamäen alkua, tai alkoi Robertia kusettamalla.
Nykyinen Sauerland on pelkkä varjo siihen ARD aikaiseen ja alamäki
jatkuu.
Sopimussotkut vievät Chris Mayerin aikaa yhä enemmän.

Ja kyllä Robert olisi Suomessa esim. Pekka Mäen tallissa ja minut
valmentajana saavuttanut samoja hienoja menestyksiä kuin
Sauerland pystyi ja kaikenlisäksi ehjänä.
0 x
Vastaa Viestiin