10.11. Helsinki Robeeeert Heleeenius

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

11.11.2012 16:03

Tuosta hidastuksesta kun katselee niin Williamsin loikka olikin varsinainen tiikerinloikka. Ainakin 30cm kaverin jalka liikkuu eteenpäin :lol: .
Helenius odottelee lyöntiä kuin se punainen kaveri liikennevaloissa. Missä suojaus?
Ja mitä tulee siihen osumaan niin ei jokainen jää tumput suorana odottelemaan lyöntiä.
Wlad otteli kädet alhaalla useassa otteessa Wachia vastaan eikä kertaakaan päässyt edes jabilla Wach kiusaamaan. Siinä puolustautumistaktiikassakin on eroja.
Robbe meinas vaan pidellä läpsyttelyllä Williamsin kaukana.
0 x
aapo
Journeyman
Viestit: 215
Liittynyt: 07.10.2010 13:38

11.11.2012 16:07

JanneR kirjoitti:Tuosta hidastuksesta kun katselee niin Williamsin loikka olikin varsinainen tiikerinloikka. Ainakin 30cm kaverin jalka liikkuu eteenpäin :lol: .
Helenius odottelee lyöntiä kuin se punainen kaveri liikennevaloissa. Missä suojaus?
Ja mitä tulee siihen osumaan niin ei jokainen jää tumput suorana odottelemaan lyöntiä.
Wlad otteli kädet alhaalla useassa otteessa Wachia vastaan eikä kertaakaan päässyt edes jabilla Wach kiusaamaan. Siinä puolustautumistaktiikassakin on eroja.
Robbe meinas vaan pidellä läpsyttelyllä Williamsin kaukana.
Wach on todella hidas käsistään verrattuna tähän tankkiin. Ei noita voi ollenkaan verrata toisiinsa.
0 x
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

11.11.2012 16:12

Wachilla sentään oli ulottuvuutta ja pituutta haastamaan fyysisellä koollaan Wlad. Williams töpötteli pitkin kehää ja vain pari kertaa oli kehän keskiössä Robben venytellessä köysiä.
Wach sentään yritti hakea painostamalla sitä lyöntipaikkaa jossa onnistui yhden kerran, muuten tuli kinnasta nenään.
0 x
rr
New Kid on the Block
Viestit: 42
Liittynyt: 13.08.2004 10:11

11.11.2012 16:21

Vaikken itsekään mihinkään Robben suurimpiin faneihin lukeudu, niin tässä näitä ketjuja lukiessa ei voi kyllä välttyä ajatukselta, että JanneR:n muroihin olisi Robbe ihan henkilökohtaisesti käynyt joskus kusaisemassa... Melkoista vähättelyä ja dissaamista viestistä toiseen.

Itse matsista; ei mitenkään erityisen vakuuttava esitys, mutta kuitenkin selkeä voitto melkein vuoden ottelutauon jälkeen kuitenkin vaarallisesta ja hyvästä nyrkkeilijästä. Mielestäni ihan ok. Seuraavien parin matsin jälkeen (olettaen, että ne käydään tässä reilun puolen vuoden sisällä) voidaan vetää jo parempia johtopäätöksiä jatkosta.

Ja se isku joka osui oli todella kova ja plussaa on, että Robbe sen seisoi. Toisaalta tuollaisia ei pitäisi imuroida yhtään, vaan se etäisyys olisi tosiaan pidettävä sillä jabilla ja tankkityylisen vastustajan lähelle päästessä suojattava ensimmäiset skodet ja sidottava sitten. Tässä JanneR:n kritiikinkin allekirjoitan.
0 x
aapo
Journeyman
Viestit: 215
Liittynyt: 07.10.2010 13:38

11.11.2012 16:23

Noh usein se paras lyöntipaikka tulee sieltä puun takaa kun sitä vähiten odottaa sillä tavalla yllättäen, eikö se näin mene :wink:
0 x
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

11.11.2012 17:06

Jotenkin odotin että Robbe pystyisi pitämään kehähallinnan itsellään ja riisumaan Williamsin aseista. Robben laiska jabi kyllä oli samanmoinen pettymys kuin ja aiemmissa otteluissa. Mitään vaikutusta jabilla ei ollut ja harvoin etäisyyttä pidetään vain takakädellä. Ainakin itsevarmuus oli toista luokkaa ennen ottelua kuin kehässä.
Luulisi että jossain vaiheessa pitäisi pystyä parantamaan taktisesti edellisestä matsista. Jotenkin tuntuu että Wegnerin taktiikat on jo nähty eikä se todellakaan sovi Robbelle tai sitten Robbe ei pysty vain toteuttamaan sovittua.
Ja todellakin pidän vertailukohtana Wladimir Klitschkoa juurikin siitä syystä että jossain vaiheessa kaverit samaan kehään kömpii ja jos Robbe ei petraa ottelu ottelulta ei sitä päivää koskaan nähdä että edes tasaista vastusta Wladille pystytään antamaan.


Ja aapo
Itse rakennetut lyöntipaikat on ne joissa ne ratkaisut tehdään jos otteluita lähdetään voittamaan. Harvemmin yhdellä lyönnillä koko matsia käännetään puhumattakaan useista matseista. Ja Williamsin paikka tuli yllättäen tilanteessa jossa Robbe pudotti vasemman kätensä suojauksesta vyötärön tasolle ja pommi tuli. Ihme kun kaveri lyö jos laskee käden selkeästi alas? Eikö niin.
Eihän Williams lähtenyt lyöntikilpaan hakemalla tyrmäystä vaan tsekkas tilanteen ja pari kokeilua matsin aikana riitti tilipussiin. Ei toi Williams mikään tyhmä ole ja lähde tyrmäystä hakemaan varmasta pistetappiomatsista.
0 x
JayHoo
Prospect
Prospect
Viestit: 1191
Liittynyt: 12.08.2009 11:18

11.11.2012 18:41

Tylsä ei Heleniuksen matsi ollut missään vaiheessa: heti kun näki että Williamsilla on nopeita koukkuja arsenaalissaan, kävi jännittämään että riittääkö Robben ruostesilmä estämään pahat pommit. Klitschkon matsi taas oli tylsä, koska missään vaiheessa ei käynyt mielessäkään, että Wachilla olisi sauman puolikastakaan. Mies on aneeminen nyrkkeilijänä: pelkät käsivoimat eivät ketään kaada, ja iskut ovat niin hitaita ettei niissä ole paljon työntöä enempää potkua takana.

Pidän edelleen selvänä, että illan haastajista Williams oli kovempi ja vaarallisempi kuin Wach.

Kuten sanottu, Robotti-Robert meni tämän matsin vain rutiinillaan, mitään taktista suunnitelmaa ei näyttänyt olevan. Williams sen sijaan oli todella ovelalla taktiikalla liikkeellä, kun totutti Robben vain tuplavasureihinsa ja piilotteli oikeaa moukariaan hyvin. Tuollainen yllätysmomentti voi ratkaista matseja, mutta onneksi nyt ei.

JanneR: keitäs kivipäitä Tua on pudottanut? Ainoat kovat nimet jotka hän on tyrmännyt ovat Michael Moorer 2002 ja Hasim Rahman 1998. Kyllä Williamsin tälli olisi pudottanut myös monen hevarin osuessaan, ainakin Hayen ja ehkä Vladimirin.
0 x
tapio_kautto
Brawler
Viestit: 625
Liittynyt: 14.04.2005 14:03
Paikkakunta: Suomi

11.11.2012 18:50

Ari-Pekka kirjoitti:Tua tyrmäsi John Ruizin johon ei moni kaveri ole pystynyt.
Tämä taasen johtuu Ruizin roikkuvasta otteluasennosta. Otteluasentoon Ruiz siirtyi saatuaan turpaansa Tualta.
0 x
No keheveli', taas joku viesti...
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6406
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

11.11.2012 20:30

JayHoo kirjoitti: Totta, Vladin jabit sattuvat, mutta kyllähän Robbellakin ne sattuvat silloin kun ne lyödään etukenossa hyökkäyskombinaation osina.
JOS niitä ylipäätään lyödään.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Veikko
Journeyman
Viestit: 214
Liittynyt: 09.12.2011 13:19

11.11.2012 20:36

JayHoo kirjoitti:Tylsä ei Heleniuksen matsi ollut missään vaiheessa
Tylsyys oli siinä että oli alusta asti selvää että ihan sama mitä kehässä tapahtuu; kunhan Robbe seisoo loppuun asti jaloillaan niin hän voittaa. Ilman muuta hän voitti, mutta hän ei kyllä näyttänyt mitään sen erikoisempaa kehässä, että voisi sanoa että tässä on tuleva nyrkkeilyikoni?
0 x
"Voittaa lähetään!"
Avatar
mieite
Club Fighter
Viestit: 195
Liittynyt: 26.08.2011 18:33

11.11.2012 21:30

Robbe fanina täytyy todeta, että eilisen illan matsi oli suuri pettymys. Tähän asti olen löytänyt jokaisessa ottelussa selkeää eteenpäinmenoa, mutta nyt sellaisesta ei ollut havaintoa jos ei semmoisena pidä sitä, että Roope kykeni toteuttamaan (aikaisemmasta poiketen) samaa yltiövarovaista taktiikkaa läpi ottelun.
Varovainen taktiikka ei kuitenkaan estänyt yhtä selkeää nukahtamista, joka vähäkään kovempitasoista kaveria vastaan olisi ollut kohtalokasta. Tankin vertaaminen Tua:n ei ole välttämättä niin kaukaa haettu. Tua löi lujempaa, mutta Sherman on mielestäni vähintään yhtä nopea ja ennenkaikkea arvaamaton. Tuan ottelu Lennoksia vastaan jätti aikanaan valjun kuvan, parhaiten mieleen jäi noin 1,5m lyhyeksi jäänyt jabi.
Robben polvien notkuminen ei ollut synti -niin olisi tapahtunut kenelle tahansa - mutta tuollaisen kopin ottaminen tuon tason kaverilta on kyllä helvetinmoinen häpeä. On turha uhota, ettei Wladimir olisi kestänyt Tankin iskua sillä fakta on, että hän ei tuollaisia koppeja ota.
Robben ottelusilmä ja ajoitus oli pahasti ruosteessa. Jabia seurasi usein - ei yhtään mitään. Yhden ainoan hyvän vasen, vasen, oikea yhdistelmän rekistöröin, mutta missä olivat muut sarjat, missä koukut ja upparit? Lennoksin ase Tysonia vastaan olivat jabin ohella upparit ja vasta paljon myöhemmin overhändit. Roopella on hyvä ja nopea uppari, mutta miksi ihmeessä sitä ei edes yritetty käyttää?? En myöskään ymmärrä miksi Roopelle on niin vaikea liikkua sivuttain, miksi aina vain suora pakitus kuin junan raiteilla. Englannin kieliset selostajat totesivat, että Wlad OSUI 8:ssa erässä useammin Wach:n kuin Robbe LÖI yhdessäkään erässä. Ei tuollaisella työmäärällä tulla ikinä voittamaan ketään kymppilistalaista.
Ylävartalossa oli hienoisesti enemmän liikettä kuin aikaisemmin, mutta kokonaisuudesta paistoi rentouden puute. Tämän voi kuitenkin selittää pitkällä ottelutauolla.
0 x
Werty
New Kid on the Block
Viestit: 40
Liittynyt: 04.12.2011 23:29

11.11.2012 21:38

rr kirjoitti:Vaikken itsekään mihinkään Robben suurimpiin faneihin lukeudu, niin tässä näitä ketjuja lukiessa ei voi kyllä välttyä ajatukselta, että JanneR:n muroihin olisi Robbe ihan henkilökohtaisesti käynyt joskus kusaisemassa... Melkoista vähättelyä ja dissaamista viestistä toiseen.
Näitä skenaarioita on mukava kehitellä päissään itse kenenkin. Veikkaan että se muroihin kussut on ollut isä-ukko Karl ja epäilempä että robbe ei ole ollut edes pitelemässä. Nyt sitten vaikuttaa siltä että JanneR:llä on täällä jonkin sortin "personal vendetta" meneillään ja lasten kauttahan se kosto on helpoin toteuttaa. Noh spekuloinnit sikseen.

Jos pitää Robbea noin huonona nyrkkeilijänä kuten jotkut täällä niin matsithan voi oma valintaisesti jättää katsomatta jos meinaa oikein kovasti ruveta muuten harmittamaan. :idea:
0 x
Avatar
The Last Emperor
Journeyman
Viestit: 399
Liittynyt: 05.07.2011 07:28
Paikkakunta: Marttisen maksakoukku!

11.11.2012 21:54

Kiitos Robert voitosta ja päänkestävyydestä. Tämä on melko huvittava palsta täynnä puhujia, mutta ei tekijöitä...
0 x
The one who doesn't fall, doesn't stand up -Fedor Emelianenko-
Avatar
Veikko
Journeyman
Viestit: 214
Liittynyt: 09.12.2011 13:19

11.11.2012 22:02

Mitä sää oot saanu aikaan?
0 x
"Voittaa lähetään!"
Avatar
The Last Emperor
Journeyman
Viestit: 399
Liittynyt: 05.07.2011 07:28
Paikkakunta: Marttisen maksakoukku!

11.11.2012 22:11

Veikko kirjoitti:Mitä sää oot saanu aikaan?

Urheilupuolella SM-tasolla aikoinaan (pingis ja naruhyppely lajeina). Onnellisen lapsen ja terveen parisuhteen. Kämpän perheelle ja v*tusti hyvää ruokaa niille. Nuorena muutamia pahoinpitely tuomioita id*oottien pieksemisestä. Robben nimmarin. Muutaman sijoitusasunnon ja lihavan osakesalkun. Pari yritystä perustanut. Kirjoittanut liirum laarumeja eri foorumeille. Sinkkuna sikana pesää ja kivoja kännejä. Tämä kaikki reilusti alle nelikymppisenä. Tossa nyt muutama alkuun. Mites sä?
0 x
The one who doesn't fall, doesn't stand up -Fedor Emelianenko-
Vastaa Viestiin