Viikonlopun otteluarviot

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

17.11.2012 21:54

Rustailen tänne aina ihan vaikka omaksi huviksi pikkusii arvioita tulevien viikonloppujen mätkimisistä. Muutkin mukaan!

Kuva

Carl Froch vs Yusaf Mack

Ennakkopelleilyt:

Paperilla tämä ottelu on vain pieni tuntuman ylläpito ja täydellinen välipalapuolustus Frochille, matka jatkunee tämän jälkeen Frochimaisesti vieraskehiin? Hauska nähdä miten kuviot nyt etenee: liiton määräämä ykköshaastaja on Adonis Stevenson, mutta Butella on edellisen matsin sopimusten tiimoilta oikeus uusintaan. No anyways, Bute oli kyllä sen verta hukassa comebackissaan etten usko hänen hetkeen vielä ottavan Frochia tai ketään muutakaan mestaria vastaan.

Itse ottelusta:

Mack on perusnäppärä ja taitava jenkki, mutta täydellisen ulkona liigastaan tässä ottelussa. Frochin rutiini, kokemus ja yleinen kovuus niin fyysisesti kuin henkisesti ovat niin ylivertaiset, että tasaisen ja yllätysmahdollisuuden näkeminen tässä ottelussa on liki mahdotonta. Vieläpä kun lyödään se fakta, että Mack on historialtaan aika herkästi särkyvä kaveri niin täysien erien näkeminen jo itsessään kuulostaa aika utopistiselta. Toisaalta Mack varmaan saattaa päästä hieman nauttimaan ja osumaan kovilla Frochiin, ehkä kaappaa muutaman eränkin jos Froch niin haluaa tapahtuvan. Eipä liiemmin varmaan Frochia kiinnosta. Se mitä Mack tulee tekemään tänään on jo Frochille kategoriassaan ''niin nähtyä''.

Outcome: Froch TKO5


Adrien Borner - Antonio DeMarco

Ennakkopelleilyt:

Jos edeltävä ottelu on läpihuutojuttu niin tässä on aivan päinvastainen tapaaus kyseessä. Broner on pieni kultapoika, jonka lempileikkeihin kuuluu Mayweatherin jäljitteleminen. Kaikki on tuotu kultalautasella tähän asti eteen ja nyt mies nousee painonveto ongelmiensa johdosta sarjaa ylemmäs haastamaan kivenkovan puolustavan mestarin Antonio DeMarcon. Taitoa ja räjähtävyyttä pienestä kukkopojasta myös löytyy.

Jos Bronerille titteli rakenneltiin helpon polun kautta niin DeMarco on kulkenut täysin päinvastaisen polun. Mies pääsi jo 2010 haastamaan Valeron tittelistä, mutta 9 erää tuli naamaan ennen kuin kulma keskeytti. Reilu vuosi eteenpäin DeMarco kaappasi edesmenneen Valeron tittelin Linaresilta yhdellä viime vuosien komeimmalla come from behind knokkiksella. Linares oli aivan maaginen suurimman osan matsista ja Manny Stewardinkin intoutui jopa hehkuttamaan jotain tyyliin ''one of the most fantastic boxers he has ever seen''. Taustalla toki pientä HBO asskissingii, mutta sieltä DeMarco puski itsensä oikeastaan yhdessä erässä takaisin ja päätti ottelun tavalla, joka ei jättänyt kenellekään paljoakaan sanottavaa. Kivenkova kaveri siis kyseessä. Viimeisessä DeMarcon matsissa oli ennakolta hienoista fight of the year potentiaalinkin tuulahdusta ilmasta, mutta ylläripylläriks ottelui päättyikin jo ensimmäiseen erään DeMarcon hyväksi(btw yksi vuoden typerimmistä tavoista hävitä matsi).

Itse ottelusta: Bronerilla puolellaan skill, DeMarcolla will. Todella paha sanoo kummalle menee, Bronerillehan tätä titteliä periaatteessa tässä pedataan ja kertoimet ovat yllättävänkin selvästi Bronerin puolella. Broner on eittämättä taitavampi ja räjähtävämpi nyrkkeilijä kuin mestari. Teemana mä näkisinkin, että Broner outboxaa DeMarcoa ja lyö näyttäviä osumia ja kontrolloi matsia, mutta kestääkö kunto ja pystyykö pitämään yllä tätä? Jännitysmomentum on se mitä tapahtuu puolen välin jälkeen: DeMarco on niin kova kaveri, että hänen työmoraalinsa ja tahtotilansa saattavat hyvinkin olla se ratkaiseva tekijä tässä mitä pidemmälle ottelu menee. Broner todisti jo haavoittuvaisuutensa Ponce De Leonia vastaan, joka yksinkertaisesti outworkkas Broneria läpiottelun rajallisilla taidoillaan. Monien mielestä jopa voitti. JOS Broner pystyy pitämään temmon itsellään niin uskon hänen taitojen puhuvan puolestaan, mutta jos hän päästää DeMarcon rytmiinsä ja kävelemään lähelle niin en ylläty vaikkei mestari vaihtuisikaan. Se mitä tapahtuu kuudennesta erästä eteenpäin tulee ratkaisemaan tän ottelun. Veikkaan Bronerin vievän alkueriä selvästi ja DeMarcon kirivän kovaa ottelun keskieristä eteenpäin. Kylläpä tuli todella sekava analyysi, todella vaikea sopertaa jotain kun pää lyö oikeesti tyhjää sen vahvan tunteen kohdalla että kumpi vie.

Lopullinen veikkaus: Broner vie niukasti pisteillä haistakaa V tuomiolla. Voittaa alkuerät, DeMarco viidennestä eteenpäin -->

Seth Mitchell vs Johnathon Banks

Mukava ja pirtee kohtaaminen raskaassa sarjassa kahden prospectin välillä. Banks on lahjakkaampi ja paremmin koulutettu nyrkkeilijä taidollisesti, mutta ei kuulu raskaaseen sarjaan. Mitchell on vahva ja päättäväinen jässikkä, joka on tyylillisesti ja fysiikaltaan juurikin sitä Banksin myrkkyä. En usko että Banksin fyysisyys riittää pitämään Mitchelliä poissa lähietäisyydeltä. Ja kerran kun Mitchell pääsee sinne niin Banks on kusessa ja toisen kerran niin matsi on ohi. Mitchell ottaa keskeytysvoiton ennen puoltaväliä, vaikka taidot on Banksin puolella niin tässä tapauksessa ero fysiikassa on niin jäätävän suuri, että en näe muuta lopputulosta kuin Mitchellin keskeytysvoitto.

Mitchell TKO4

Brian Viloria vs Hernan Marquez

Viloria vie. Ei niin suurta kiinnostusta tätä matsia kohtaan, kun kumpikaan ei aivan omiin suosikkeihin kuulu. Hassua sinänsä, sillä molemmathan on varsin viihdyttäviä ottelijoita ja Marquezin ensimmäinen matsi Concepcionia vastaan oli yksi kyseisen vuoden parhaista. Ja tästä voi periaatteessa odottaa todella hyvää ottelua, ehkä jopa vuoden parhaita? Marquez on perinteinen meksikolainen taistelija, kova pää ja kovat kädet. Edellinen matsi filipiinien Lumacadia vastaan oli tahmee ja vaivalloinen esitys, motivaation puute? Nyt pitäisi löytyy jos meinaa hawajin ukkelista päästä eroon. Viloria on hyvässä putkessa ja voitti vuosi sitten pienoisena ennakkosuosikkina ja mestarina matsiin lähteneen Seguran todella dominoivalla ja vakuuttavalla esityksellä. Tais puolustaa titteliä kerran sen jälkeen meksikolaista veteraania Romeroa vastaan. En nähnyt matsia, mutta tais aika yksipuolinen näytös olla. Vilorialla on ollut vähän paha tapa näyttää yhdellä kertaa sensaatiomaiselle ja toisella kertaa kovinkin keskinkertaiselle.

Veikkaus: Viloria ottaa keskeytysvoiton lähestyttäessä loppueriä. Hippusen edellä Marquezia joka asteella.
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

17.11.2012 21:58

Ja Bellew vetää argentiinalaista kuokkaan pari erää, jonka jälkeen huutaa Cleverlyn perään rematchia.
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

18.11.2012 15:28

Onhan toi Broner iha v#tun hyvä,mutta en oikein tiedä että mikä oli Demarcolla? Oli ihan jäässä,paikat olis ollu alotteille mutta ei lyöny. Ja lähiottelusta tuli sitten ihan verilöyly. Vaikea nähdä että kuka ton Bronerin vois voittaa. Ärsyttävä ja taitava.
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

18.11.2012 16:42

Joo ei kyllä ihan näin yksipuolista näytöstä olisi uskonut. DeMarco ei koskaan mikään superlahjakkuus ole ollut, mutta kyllä mä tyylillisesti näin etukäteen haastavana matsina Bronerille. Jokunen aika sitten Broner oli sen verta kusessa Ponce De Leonin kanssa , että en kyllä kelannut näin helpohkosti hänen kengittävän DeMarcon.

DeMarcon avaimien odotettiin olevan siinä, että pystyisi puuduttamaan Broneria samalla tapaan kuin Linaresia erien edetessä: eli jatkuvalla painostuksella ja liikuttamalla kaveria. Tätä ei kuitenkaan tapahtunut, sillä DeMarcon tullessa lähelle Broner löi jalat maahan paikoilleen ja DeMarco ei yksinkertaisesti pystynyt liikuttamaan tai edes vaivaannuttamaan haastajaa. Broner oli aivan liian vahva. Lisäksi se käsinopeus ja taito lisättynä järjettömän hyvällä puolustuksella oli kyllä aika brutaalia yksipuolisuutta ottelun edetessä. No eipä voi muuta sanoa kuin, että jos mies voi olla aseeton niin sitä DeMarco kyllä eilen oli. Pari ensimmäistä erää koitti nyrkkeillä Bronerin kanssa tuloksetta ja sen jäkeen siirtyi lähiotteluun 10x heikommalla menestyksellä.

Jäätävän kova esitys Bronerilta. Sai DeMarcon näyttämään vielä keskinkertaisemmalta kuin mitä totuus on.

Silti en pidä kyllä Bronerista yhtään. :evil:
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

18.11.2012 22:02

No kattokaa ny p#rkele kuitenkin toi Viloria-Marques,löytyy SoSoboxingilta. Huikee matsi jos multa kysytään. Hieno nyrkkeilyviikonloppu takana. Sitten vaan Guerrero-Bertoa ja Cotton matsia odotellessa.
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

18.11.2012 23:20

Tuli katseltua Mitchell- Banks.

Ensimmäinen erä meni Banksin osalta tunnustellessa Mitchellin hallitessa erää ja osumalla parikin kertaa. Muutenkin ottelun kuva oli aikalailla selvän oloinen ennakko-odotuksiin nähden.
Toisessa erässä Banks tulee ensin eteenpäin kunnes Mitchell osuu hyvin vartaloon ja lähtee siitä hyökkäykseen ja ristiinlyöntitilanteessa Banks osuu oikealla koukulla Mitchelliä hyvin leukaan ja jatkotilanteesta Banks täräytti kaverin kanveesiin oikea-vasen koukuilla. Mitchell toipui nopeasti pystyyn ja Banks lähti lyömään Mitchelliä pihalle ja iskujen vaihdossa sai kovan Mitchellin osuman jolloin pakitteli nurkkaan jolloin Mitchell lähti lyömään kovia vartaloon. Banksin vasen koukku pistää Mitchellin jalat spagetiksi ja Banks takoo oikea-vasen koukuilla Mitchellin luvunlaskuun. Erää vajaa 40 sekuntia jäljellä ja seuranneessa tilanteessa Mitchell yrittää sitoa ja Banks lyödä kaveria pihalle.Banks rimpuilee sidonnasta irti ja Banksin oikea-vasen-vasen-oikea heijarit osuvat Mitchellin päähän ja Mitchell kellahtaa kolmannen kerran kanveesille ja tuomari päättää matsin.
Kupla on puhjennut.
Taito voitti voiman eikä se Mitchellin aiempi konttaus ollut siis vahinko.
Tässä nähdään mikä ero on entisellä futarilla ja ammattinyrkkeilijällä-
Mitchellin heikkous on niin suuri ettei tuolla leualla pitkälle päästä.
Kiva nähdä ennakkokaavailuissa fyysisesti heikomman, mutta taitavamman ja lahjakkaamman ottelijan voitto. Toki Banks ei raskaassasarjassa "oikeita" ottelijoita vastaan pärjää.
Itse kuvittelin että Mitchellille tämä olisi vain välietappi ja helpohko voitto tulisi etäisyyden pidolla, ja kaukaa pommituksella mutta meni kauhomiseksi lähellä ja matsi kääntyi yhden Banksin oikean koukun osuttua.
0 x
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3279
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

19.11.2012 01:29

JanneR kirjoitti:Tuli katseltua Mitchell- Banks.
Tossa matsi itäsuomenmurteella selostettuna.

http://www.youtube.com/watch?v=jiXCINkZOKwla

Hätäiset voivat siirtyä kohtaan 5.20.
0 x
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

19.11.2012 17:36

Butkus kirjoitti:No kattokaa ny p#rkele kuitenkin toi Viloria-Marques,löytyy SoSoboxingilta. Huikee matsi jos multa kysytään. Hieno nyrkkeilyviikonloppu takana. Sitten vaan Guerrero-Bertoa ja Cotton matsia odotellessa.
On muuten sekava äijä toi Larry Holmes,oli kommentaattorina tässä matsissa. Selostajat ei saanu sanaa väliin kun Holmesi tykittää "Yo see wat im talking about,yo see!?" "Left to body,right to the head!" "Just listen to me,i now this game!" "I told yo,just listen to me!" "Fighting southpaws was the easiest thing for me,once i learned one,i beat them all" .
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

19.11.2012 20:11

Jos Holmesin kehäluonnetta voidaan kuvailla sanalla mahtava niin ihmisluonteena kaveri on kyllä narsismin ja omituisuuden yhtälö.. Oli aika hilpeetä kuunnella kaveria asiantuntijan roolissa. :)

Holmesin supermanhyppy auton katolta Berbickin päälle on yks hilpeimmistä ja samalla surkeimmista asioista mitä nyrkkeilyssä on nähty :D
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

22.11.2012 18:38

Andre Berto vs Robert Guerrero nyt lauantaina!

Super mielenkiintoinen! Kaksi ehdotonta huippunimeä vastakkain! Guerrero pääsee vihdoin todistamaan itsensä, tai ainakin yrittämään: Iso matsi, jota miehen ura on kipeästi kaivannut. Vaikkakin sarjaa ylempänä. Berto taas on Ortizia vastaan kokeneen tappionsa jälkeen ollut aikalailla poissa kuvioista, taisipa tuossa rematch Ortizin kanssa olla alkuvuodesta aivan ovella, mutta Berto loukkas kätensä muutama viikko ennen uusintaa. Jos en väärin muista.. No, nyt olisi paikka kerralla rykäistä itsensä takaisin kartalle! Vaikea kyllä kumpaakaan laittaa selväksi ennakkosuosikiksi, Bertosta muut puhuu mut itte en menis vannoon kaverin nimeen? Toisaalta miten tämä ikinä päättyykiin niin uskon niin häviäjän kuin voittajan kantavan vielä mestaruusvyötä lanteillaan. Kuvaa sitä kuinka kovanluokan match up tässä on kyseessä.

Berto on kovalyöntisempi, vahvempi ja yleisestiottaen vaarallisempi ottelija, Guerrero taas on aktiivisempi ja henkisesti kovempi. Berto on vähän neiti jos sikseen sattuu.. Tekniikaltaan molemmat on pätevii kavereita, Berto ehkä hieman taitavempi. No anyways, uskon Guerreron lähtevän viemään ottelua alotteillaan ja olemalla se eteenpäin tuleva kaveri. Eli toisin sanoen huokuen itseluottamusta ja päättäväisyyttä. Berto tyytynee alkuun katselemaan, luottaa vastaiskuihinsa ja nyrkkeilytaitoihinsa. Alkuerät saatta hyvinkin olla vaikeasti pisteytettäviä.. Mul on pieni kutina, että mitä pidemmäks matsi etenee niin sitä tulisemmaks ottelu käy. Ja mitä tulisemmaks se käy niin sitä enemmän se palvelee Guerreroa. Guerrero on vähän do or die tyyppinen jätkä ja mä veikkaan, että se rooli tuleen näyttelemään suurta osaa tässä ottelussa. Eli täysillä mennään loppuun asti, meni sitten syteen tai saveen. Ja uskon illan sanan olevan ''DO'' Guerreron kohdalla. Berto mitä todennäköisesti pääsee lyömään kovimmat ja näyttävimmät osumat, mutta Guerreron päättäväisyys ja aktiivisuus tulee olemaan tehokkaampaa mitä pidemmälle ottelu menee. En yllättyisi yhtään jos Guerrero nappaa henkisen yliotteen Bertosta ja käytännössä sillä ratkaisee ottelun. Berto on psyykkeltään murrettavissa ja suistettavissaa itseluottamus-sektoriltaan. Kyllä Berto ihan sotaan lähtee ja laittaa hanskaa heilumaan, mutta esim Ortiz matsissa ei vaan voinut välttyä siltä tunteelta, että kuka tässä vikisee ja kuka vie mitä pidemämälle ottelu meni. Ja se tulee ratkaisemaan tässäkin. Se ei riitä, että haluu voittaa tässä ottelussa. Se pitää päättää!

Joten..

Guerrero on kovempi jätkä(ottelun mainpoint) ja murtaa, hyydyttää, puuduttaa, väsyttää Berton.. Mitä tahansa sanaa nyt haluaakin käyttää. Guerrero loppuerien TKOLLA! Bertolla olis kaikki kyvyt voittaa kuten Ortizia vastaan mut can't do nothing 8)
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Markus
Journeyman
Viestit: 300
Liittynyt: 05.09.2012 11:43

23.11.2012 12:49

Itse panostin Guerreroon ja yhtenä perusteena vasenkätisyys... Berton toistaiseksi ainoa tappio on tullut juuri vasuria vastaan. Joka tapauksessa mielenkiintoinen match-up.
0 x
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

24.11.2012 20:52

Hyvää tykitystä Voldye,itellä on kanssa kovat odotukset tästä matsista. Lähetysaika taitaa olla aika tappava,joskus aamuyöllä luultavasti? Hyvät pointit pisti Voldis pöytään,mutta itsellä on eri kutina nimenomaan Guerreron tyylistä/taktiikasta.

Guerrero on varustettu isommalla sydämmellä näistä kahdesta,true,mutta en pidä Guerreroa minään perus prässääjänä vaan uskon että Berto outboxataan tässä matsissa. Eli toisin sanoen Berto on joo se tän matsin puncher,mutta se ei auta koska tänä yönä vastaan tulee lähes JMM-veroinen taktikko/teknikko. Guerrero wpts,ja aika selkeästi.

Fuk kun ei pysty valvomaan tätä matsia,tää kiinnostaa eniten taas pitkään aikaan. Nää kevyet äijät kun nyt vaan rulettaa.
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

25.11.2012 13:04

Berto oli istahtanut pari kertaa,ja Guerrero vei selkeällä pistetuomiolla. Kyllä on muuten weltterissä asiat kohdallaan,miettikää minkälaisia match-uppeja tässä painoluokassa löytyisi. Kenen kanssa heittäisitte "the ghostin" kehään? Canelo? Ortiz?
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2733
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

25.11.2012 13:22

Kuva

Kyllä oli harvinaisen ruvella molempien naamat matsin jälkeen. Ja matsihan oli täyttä rautaa. Vedettiin silmät ummessa toisia 8)
0 x
Avatar
JaniJ,Tre
Prospect
Prospect
Viestit: 1984
Liittynyt: 05.10.2004 08:37
Paikkakunta: Tampere,Pyynikki

25.11.2012 20:55

Mun mielestä Guerrero oli loistava. Varsinkin mua sytytti se, että alun pienen vaikeuden jälkeen Guerrero yksinkertaisesti otti Bertolta tilan pois, jottei tämä pysty lyödä. Hieno taktinen oivallus. Berto ei pystynyt missään vaiheessa taistelemaan voitosta. Tämä taisi olla viimeinen naula arkkuun sen suhteen, että Guerrero tekee viimeistään seuraavalla matsillaan "omaisuuden".

Kenen kanssa hän sen "miljoonaottelun" sitten ottaisi? Pacman, Bradley, Mayweather, Marquez.....jne. Jokaisen kanssa klouvoo tulisi kasapäin. Ortiz olisi vastaantulija, samaten Malignaggi. Enkä usko Maidanankaan pärjäävän????
0 x
You can call me that ever you like, but don´t call me late for dinner -George Foreman
Vastaa Viestiin