Viikonlopun otteluarviot

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

18.08.2013 18:26

Romu kirjoitti:
Itse pidin Kovalevia niukkana suosikkina etukäteen nimenomaan hänen vakuuttavien otteidensa vuoksi, mutta kyllähän hän oli melko testaamaton ennen tätä, kun taas Cleverlystä tuli vaikutelma Frochin ja Burnsin tyyppisestä parempi kuin näyttää -britistä. Mutta kaikki kunnia Kovaleville, jatkaa entisen Itämaan nyrkkeilijöiden väkevää vyöryä huipulle.
No nyt on pakko antaa komppauspeukku tekstistä, jossa yhdistyy totuus ja tieto. On absurdia väittää, että ainoastaan voitot Campillosta ja Whitesta olisivat tehneet Kovalevista ''pomminvarman'' voittajan etukäteen. Se on just tätä hölmöläisten meininkiä, josta en enää jaksanut lähteä kinaamaan. Jotenkin on aina helpottavaa, että tulee joku ja puhuu asiat niin kuin ne ovat.

Mielenkiintoista nähdä mikä on Kovalevin seuraava siirto. Otetaanko helppo tittelinpuolustus vai lähdetäänkö metsästään muita mestareita. Ei haittais vaikka kävis esimerkiksi Stevensonin pudottamassa. Hopkins tuskin on kiinnostunut kun kerran jo skippasi. Veikkaan, että joku tyyliin Tony Bellew tai Allan Green voisi olla kaliiberiltaan mahdollinen vastustaja ekaan puolustukseen jos ei mitään mielenkiintoista heti saada aikaiseksi. Kunhan ei nyt Maccarinellia!
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

18.08.2013 19:07

Ja pari sanasta Geale-Barkerista spoilerissa:
SpoilerShow
Oli kyllä todella intensiivinen ja äärimmäisen tasainen 12-eräinen. Ottelu aikalailla eli odotustensa mukaisesti: Gealen työmäärä vs Barkerin työnlaatu, ja voi pojat: Näiden erottaminen jomman kumman eduksi oli aivan naurettavan vaikeaa lähes jokaisessa erässä. Geale löi ottelun kovimmat osumat ja mielestäni hienoisesti outworkkasi haastajaa ottelun alkupuoliskon, mutta Barker löi enemmän puhtaita osumia ja näytti tyylikkäämmälle nyrkkeilijälle. Kuudennessa erässä aivan yllättäen Geale osui vastapalloon Barkeria solar plexukseen ja britti vaivoin selvitti luvunlaskun ja jälkimylläkässä jokunen tuomari olisi voinut pelin pistää poikki, Barker oli täysin done at the moment mutta niin löi myös Geale itseltään takin tyhjäksi yrittäessään viimeistellä haastajaansa. Itseasiassa seuraavissa erissä näytti jopa, että knockdown-erä oli enemmän ottanut mestarista pois kuin haastajasta: Gealen työskentely alkoi tulla huolimattomaksi sohimiseksi ja työmäärä hieman putosi johon Barkerkaan ei kuitenkaan pystynyt täysin vastaamaan, joka piti erät edelleen erittäin tasaisina. Loppua kohden näytti, että osat vaihtuivat päinvastoin: Barker alkoi ajottain outworkkaamaan Gealea, mutta nyt se oli mestari joka löi selvempiä ja näyttävempiä osumia. Viimeisessä erässä Geale satutti Barkeria taas yläkerrasta, mutta puhti ei riittänyt pudottamaan päättäväistä ja todella urhollisesti taistellutta haastajaa.

Itse sain ottelun 115-112 Geale, mutta suurin osa eristä oli niin älyttömän tasaisia ettei millään voi sanoo kuka tämän oikeasti olisi ansainnut. Esimerkiksi erien voittojen jakaminen vaikkapa 8-4:ksi olisi täysin hyväksyttävissä molemmin päin. Hämmennyn suuresti jos joku pitää jompaa kumpaa ''selvänä voittajana''.

Hyvä ja vauhdikas matsi! Barker oli todella urhollinen.
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Avatar
JaniJ,Tre
Prospect
Prospect
Viestit: 1984
Liittynyt: 05.10.2004 08:37
Paikkakunta: Tampere,Pyynikki

19.08.2013 00:01

Mä sain kans Gealen voittajaksi. Hyyvä ottelu.
0 x
You can call me that ever you like, but don´t call me late for dinner -George Foreman
Avatar
Helldinho
Brawler
Viestit: 547
Liittynyt: 02.08.2010 07:26

21.08.2013 11:49

Sain Barkerin voittamaan 115 - 112 eli samoilla lukemilla kuin HBO:n Weissfeld joka on muuten otteluiden pisteyttäjänä ihan eri tason kaveri kun Harry Lederman joka on hieno mies mutta ammattitaidoton.

Barkerin voitto oli suhteellisen selvä erien tasaisuudesta huolimatta koska knockdownin jälkeen Barker otti muistaakseni erät 7 - 11 aika selvästi ja varmisti voiton.
0 x
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

13.09.2013 16:21

Voldis!! Laitahan analyysit pöytään!
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

13.09.2013 17:42

Khyyl!

Suoatana, nyt on kyl pari semmost herkkupalaa et jos joskus rustailee nii nyt on sen aika!

Garcia - Matthysse !!!!!

Vaikee laittaa sanoiks sitä kuinka paljon tää matsi sytyttää mut, nyt oikeesti on malttamista odottamises!

Matthysse on ollut aivan äijä viime otteluissaan ja Garcia jo hieman pidempi aikaisena mestarina on saanut kovaiskuisesta argentiinosta aikalaisen päänvaivan median pyöritellessä tätä paria. Vaikka Matthysse ei isoa vyötä olekaan kantanut niin useat pitävät kaveria silti sarjan ykkösenä ja nyt olisi saumat lyödä se käsitys viralliseseti oikeaksi tiedoksi. Garcialla aivan samoin on mahdollisuus tyrmätä epäilijät ja nostaa itsensä kiistatta sarjan kärkinimeksi jos Matthyssen kengittää.


Garcian vinkkelistä

Mulle väkisin tulee mieleen kysymys tätä otteluparia mietittäessä, että ''Miten Garcia tulee handlaamaan Matthyssen voittaakseen?'' Matthysse ei tuu lyömään mitään uutta pöytään, nyt on kysymys siitä miten Garcia pystyy vastaamaan siihen mitä Matthysse on näyttänyt edellisissä otteluissaan. Eli tarkemmin sanoina sen ehkä muotoloisin tähän muotoon: Kykeneekö Garcia tekemään asioita erilailla kuin kaksi edellistä Matthyssen haastajaa? Rehellisesti sanottuna mä en oo siitä varma! Ajose ja Peterson kun ei todellakaan olleet mitään turhia jätkiä ja molemmat jäi aikalailla jyrän alle. Se on tullut selväksi, että jos ottelee liikaa takajalalla niin on aika varmaa että joutuu kuseen Matthyssen kanssa. Mä näkisin, että sitä Garcian tulee ehdottomasti välttää. Toisaalta taas ajautuminen lähietäisyydellä iskujenvaihtoon ei myöskään ole näin ennakkoon kovin suosiollinen ajatus edes Garcialle. Tää on vähä hankala kattella mestarin näkökulmasta, Garcia on niin tasaisen hyvä all-around fighter ilman mitään suurta ''asetta'' ja tää vähän tuottaakin mulle hahmotus ongelmaa siitä, millä mahdollisesti Garcia pystyy ottamaan Matthyssen hallintansa alle.

No tässä nyt on vähän ajatusta siitä mihin Garcian mun mielestä pitäis pyrkiä:

Mestarin siis pitää löytää lauantai aamuyöstä se kultanen keskitie tälle kaikelle: Olla tarpeeks kova äijä, joka ei ottele liikaa taka-jalalla ja lisäksi mä kuvittelisin et Garcian kannalta on oleellista yrittää pitää itse tempoa ja alotteita yllä. Järki on oltava myös päässä, ihan turha lähtee välttämättömiin iskujen vaihtoihin Matthyssen kanssa. Käytännössä Garcian pitää siis tehdä kaikki se ettei Matthysse pääse omaan rytmiinsä: Olla ehkä vähän likainen, täytyy olla sitä munaa iskee kovaa ja paljon takas aina kun on paikka. Ei tapella, mutta antaa kuitenkin Matthysselle omaa lääkettä takaisin: näyttää, että on hän on mestari kehässä ja ei alistu Matthyssen tempoon ja otteluun aivan kuten Peterson ja Ajose tekivät. Garcialla on fysiikkaa ja sitä tulee käyttää! Matthyssen kanssa ei ole varaa epäröidä yhtään. Garciana en lähtis alottelemaan varovaisesti jabin takaa vaan alusta asti lyömään terävästi ja monipuolisesti, sitten alta pois ja taas kädet liikkeelle. Nyt vaaditaan kuntoa ja tahtoa, sillä mun mielestä se ettei Garcialla ole varsinaisesti mitään selvää etua tai asetta tulee vaatimaan sen, että Matthyssea on lähdettävä kaatamaan fysiikalla eikä niinkään taitoneppailulla.


Matthyssen laseista katsottuna

Just be Matthysse. Mitä enemmän argentino pystyy Garcialta ottamaan tilaa pois niin sitä vahvemmilla haastaja on. Ja mä vahvasti epäilen, että näin tulee käymään ja tällöin vaan all gunz blazing ja bang bang. Matthysse omaa ehkä jopa hieman ali-arvostetut nyrkkeilytaidot, koska hänet ollaan omalla tapaa käsitetty pelkäksi bangeriksi. Kaveri pystyy otella etäältä ja pyrkii rauhassa äärimmäisen hyvällä rytmillä ja taidolla lähelle: Tappavan tasainen rytmi kills. Tähän ynnättynä se, että haastaja lyö tarkasti ja määrätietoisesti, suojaa itseään eteenpäin kulkevaksi ottelijaksi poikkeuksellisen hyvin ja on todella vaikea kaveri syöstä pois omasta rytmistään. Tuskin tarjoaa mitään uusia trickejä nyt lauantaina, se on vähän niin että joko Matthysse pystyy toteuttamaan itseään Garciaa vastaan tai ei, eli yllämainittu kysymys Garcian kyvyistä handlata Matthysse päinvastoin esitettynä. Kyllä käännyn hieman Matthyssen puoleen jo tässä vaiheessa höpötyksiäni enkä anna sen haitata :D

Ja villit veikkaukset mitä kehässä tapahtuu:

Nyt tulee aikalailla pelkistetty visio! Garcia lähtee itsevarmasti liikkeelle ensimmäisestä kongista, todennäköisesti vie ottelun alkua 1-2 erän verran Matthyssen liikutellessa mestaria ja tyytyessään tutkailemaan Nevadan iltaa. Garcia pyrkii olemaan aktiivinen ja pyrkii viestittämään olemuksellaan päättäväisyyttä. Matthysse lähtee kiristämään ruuvia ja step by step alkaa ottaa tilaa pois mestarilta. Kelkka alkaa kääntymään, Garciasta tulee epävarma ja keinot alkaa vähenemään ohjaksien hallussa pidossa. Pian ollaan Garcian suurimman ongelman äärellä: Kaveri ei ole erityisen hyvä puolustautumaan, ei ole erityisen hyvä vastaiskijä eikä myöskään tarpeeksi liukas luistelemaan alta pois. Jos ei ole kykyjä välttää ja pysäyttää Matthyssen aikeita niin milläs selviät? Et millään. Matthysse TKO6-7, Garcian hyvä alku laskeutuu kuin lehmän häntä ja Matthysse poimii marjat pois. Ja pakko myöntää et neutraalin mielipiteen ulkopuolella toivon myös tätä samista tulosta! Angel Garcia on aivan saa tanan rasittava.

Oven voin avata myös sille mahdollisuudelle, että Garcia lyö aivan helkutisti ja pystyy pitämään Matthyssen aktiivisuudellaan aisoissa vähän niinkuin Alexander ja Judah ajoittain tekivät.. En vaan jotenkin usko miehen kykenevän siihen
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2733
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

13.09.2013 18:38

Hyvää shittiä Voldyeltä!

Samoissa tunnelmissa olen itsekkin. Itse en vain anna paljon yhtään mahdollisuuksia Garcialle, Matthysse rokkaa kaverin jo alkuerissä, 5:ttä erää ei tulla näkemään. TKO 4 Matthysse.

Angel Garcia on kyllä yhdenlainen persoona ja negatiivisessa mielessä.
0 x
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

13.09.2013 18:56

Kiitos Voldye,nää sun ennakot on meikälle jo ihan must juttu ennen isoja matseja. Saa odotuksen tuntumaan ihan eri tasoselta.
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

13.09.2013 20:22

Butkus kirjoitti:Kiitos Voldye,nää sun ennakot on meikälle jo ihan must juttu ennen isoja matseja. Saa odotuksen tuntumaan ihan eri tasoselta.
Kiitos itelles, mahtavaa kuulla! : )
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

13.09.2013 20:50

On kyllä pakko mainita, vaikka harvemmin ilman kritiikkiä kukaan pääsee: Hemmetin hyvät ennakkoanalyysit. Harvapa moisiin kykenee ja pakko antaa tunnustusta.
Kiitos Voldye.


Mathysse KO8
0 x
Avatar
Mahorka
Club Fighter
Viestit: 88
Liittynyt: 26.03.2013 13:14

13.09.2013 21:26

,
0 x
"Eilisen testijuoksun jälkeen Wegner oli seissyt sepalus auki ja katsellut jallua."
Avatar
Ankardo
Brawler
Viestit: 577
Liittynyt: 12.12.2012 22:07

14.09.2013 02:34

Joo, kyllä nää aina lukea täytyy. Yhdyn täysin edellisiin puhujiin... (verbaalisesti...)
0 x
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2733
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

21.09.2013 21:48

Chisora vs. Gerber ilta menossa. Gerberillä do or die matsi. Mielenkiinnolla odotetaan.
0 x
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2733
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

21.09.2013 23:31

Jokohan seuraavaksi olis Chisora matsi?
0 x
Juha-82
Prospect
Prospect
Viestit: 1411
Liittynyt: 25.11.2008 06:53

22.09.2013 00:43

Mistä näkyy Chisora-Gerber?
0 x
Vastaa Viestiin