Mayweather Jr. vs. Saul 'Canelo' Alvarez 14.9.

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
Helldinho
Brawler
Viestit: 547
Liittynyt: 02.08.2010 07:26

18.09.2013 14:29

Ja jos puhutaan W. Klitskon aliarvostamisesta niin voidaan ottaa esiin "asiantuntija" DC:n arvio Haye - Klitsko ottelussa jossa ennustit aikaista tyrmäysvoittoa Hayelle. Tosin sehän lähinnä herätti huvitusta niissä foorumisteissa jotka tiesivät ottelijoiden välisen koko- ja tasoeron.

Jälleen kerran sanomattakin selvää että W. Klitsko tullaan muistamaan yhtenä kautta aikojen suurimmista mestareista.
0 x
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

18.09.2013 15:44

Nimimerkki Nikolaos kiteytti aika hyvin tän homman tuolla Kulmassa.fi foorumilla:

"Sen verran taas valitan, että minun käy kyllä meitä kaikkia sääliksi että olemme tavallaan aikakautemme vankeja. Menneet on ne ajat, jolloin mestaruusotteluissa oli dramaa. Ajatelkaa, tämä matsi oli vuoden odotetuin nyrkkeilyottelu ja mitä se oli? Se oli paskaa historiallis-objektiivisessa perspektiivistä katsottuna."
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Avatar
King Kostya
Brawler
Viestit: 916
Liittynyt: 02.06.2009 14:42

18.09.2013 17:32

Nikolain kommenttiin on helppo yhtyä, mutta toisaalta taas pitää muistaa se, että kaikki johtui tuossa ottelussa vain ja ainoastaan Mayweatherin ylivoimasta. Dominointi on varmasti yksi suurimmista kriteereistä kun mietitään ATG -nyrkkeilijää ja se kieltämättä Mayweatherin kohdalla on "kohdallaan".

En siis pidän Mayweatheriä kaikkien aikojen parhaana, mutta kyllähän dominointi on melkoista luokkaa.

P.S. Wladimir Klitschko on kyllä omassa sarjassaan yhtä ylivoimainen kuin Mayweather omassaan tai omissaan. Asiaahan ei tarvitse vertailla, eikä voikkaan, muutoin kuin : löytyykö yhtään uskottavaa haastajaa? Onko kaikki hoidettu? Molempien kohdalta on. Kumpi on "kovempi" määräytyy aivan eri asioista.
0 x
And I have seen the healing hand of God
Reaching out and mending broken hearts
Taste and see the fullness of His peace
And hold on to what's being held out
The healing hand of God
Avatar
Helldinho
Brawler
Viestit: 547
Liittynyt: 02.08.2010 07:26

18.09.2013 19:11

Tylsyyteen liittyy myös molempien ottelutyyli, ei pelkästään heidän ylivoimaisuus. Molemmat voisivat otella viihdyttävämmin mutta se tietysti lisäisi häviämisen riskiä. Klitskolla asiaan vaikuttaa myös että palkka muodostuu oteltujen erien mukaan eli mitä enemmän eriä niin sitä isompi ottelupalkkio. Ei tosin ole varmaa tietoa mutta David Haye kertoi tästä tv-yhtiön ja Klitskon välisestä sopimuksesta. Tuollainen sopimus ei tietysti kannusta hakemaan aikaista tyrmäystä.
King Kostya kirjoitti:P.S. Wladimir Klitschko on kyllä omassa sarjassaan yhtä ylivoimainen kuin Mayweather omassaan tai omissaan. Asiaahan ei tarvitse vertailla, eikä voikkaan, muutoin kuin : löytyykö yhtään uskottavaa haastajaa? Onko kaikki hoidettu? Molempien kohdalta on. Kumpi on "kovempi" määräytyy aivan eri asioista.
Mayweatherilla on edelleen Pacquiao ja Klitskolla ei ehkä tällä hetkellä ole ketään mutta lähitulevaisuudessa edessä voi olla Wilder ja Fury. Klitskolta puuttuu vielä se uran määrittävä, tasainen huippuottelu josta hänet parhaiten muistetaan tulevaisuudessa mutta toivotaan että sellainen vielä tulisi.
0 x
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

18.09.2013 19:21

Detroit Cobra kirjoitti:Aivan käsittämätöntä höpinää. Tuolla logiikallahan se on V Klitschko, joka on maailman ylivoimaisin nyrkkeilijä. Varmasti hävinnyt kaikkein vähiten eriä nykynyrkkeilijöistä, ja tyrmännytkin prosentilla 87,2.
Helldinho kirjoitti:Ei ole. Vitali on taantunut ja toinen jalka eläkkeellä kun taas Wladimir on edelleen kovassa iskussa.
Ja höpinä senkun jatkuu... Jos kerran katsotaan niitä tilastollisia arvoja, niin sitten niitä kanssa katsotaan. "On taantunut" ja "toinen jalka eläkkeellä", mitä arvoja ne ovat? Jos itse vedit tilastot erien voittamisesta ja tyrmäysprosenteista esiin, niin käytetään niitä sitten tasapuolisesti kaikkia nyrkkeilijöitä arvioitaessa, eikä vaan silloin, kuin se sattuu "lopputuloksen" kannalta sopimaan.
0 x
you don't know what you don't know
Romu
Contender
Contender
Viestit: 2905
Liittynyt: 02.01.2004 11:37

18.09.2013 19:35

Helldinho kirjoitti:Tylsyyteen liittyy myös molempien ottelutyyli, ei pelkästään heidän ylivoimaisuus. Molemmat voisivat otella viihdyttävämmin mutta se tietysti lisäisi häviämisen riskiä. Klitskolla asiaan vaikuttaa myös että palkka muodostuu oteltujen erien mukaan eli mitä enemmän eriä niin sitä isompi ottelupalkkio. Ei tosin ole varmaa tietoa mutta David Haye kertoi tästä tv-yhtiön ja Klitskon välisestä sopimuksesta. Tuollainen sopimus ei tietysti kannusta hakemaan aikaista tyrmäystä.
Kyseessä lienee ollut Hayelle hyvin tyypillinen trash-talk...
0 x
Avatar
Helldinho
Brawler
Viestit: 547
Liittynyt: 02.08.2010 07:26

18.09.2013 21:30

Detroit Cobra kirjoitti:Ja höpinä senkun jatkuu... Jos kerran katsotaan niitä tilastollisia arvoja, niin sitten niitä kanssa katsotaan. "On taantunut" ja "toinen jalka eläkkeellä", mitä arvoja ne ovat? Jos itse vedit tilastot erien voittamisesta ja tyrmäysprosenteista esiin, niin käytetään niitä sitten tasapuolisesti kaikkia nyrkkeilijöitä arvioitaessa, eikä vaan silloin, kuin se sattuu "lopputuloksen" kannalta sopimaan.
Kuka on puhunut pelkistä tilastoista? Tässä puhuttiin kokonaisuudesta ja esitin samalla faktaa mielipiteeni tukemiseksi.
Romu kirjoitti:Kyseessä lienee ollut Hayelle hyvin tyypillinen trash-talk...
Voi olla trash-talkia mutta tällainen sopimuspykälä olisi loogista. RTL kuitenkin ilmeisesti rahoittaa (korjatkaa jos olen väärässä) Klitskon ottelut väliaikamainoksilla eli mitä enemmän eriä niin sitä enemmän mainosaikaa ja tuloja.
0 x
Avatar
orava
Brawler
Viestit: 873
Liittynyt: 31.10.2010 15:46

18.09.2013 22:39

Sen mitä minä tiedän niin se on oikeasti sillai että Lisko-Siskot tienaavat erien määrän mukaan. Ja sehän on ihan loogista: mitä enemmän eriä, sitä enemmän erätaukoja/mainoskatkoja/rahhoo. Mut tätä teidän Sisko-May vertailua en ymmärrä miten Wladimirin j. nenä liittyy mayn lyöntitekniikkaan.

Dc voisi lopettaa jo tuon jumalolento-palveluksensa. May ei ole kaikkien aikojen paras nyrkkeilijä ja se johtuu tasan yhdestä syystä. Kaikkien aikojen nyrkkeilijän pitää olla tyrmääjä. Se on välttämätöntä. Floyd ei ole tyrmääjä. Hän lyö toki lujaa, mutta ei saa ketään nukutettua - tai ei ole saanut pitkään aikaan. Robinson sai, Leonard, Duran, Ali, Foreman, Lewis ja paljon muita kaikki saivat. Jopa Hernsilla oli one punch knock out -lyönti jota ei FLoydilla ole, lisäksi iän myötä siitä on tullut varovainen ja se lyö juuri sen verran kuin on tarvis "näyttääkseen" et hei, mä voitin. Mutta kun sen oppositio on paskaa kaikkiin muihin kaikkien aikojen huippuihin verrattuna, eksä-***** tajua?!

Plus sen kädet on lasia. Jos kattoo tarkasti miten Floyd lyö niin se lyö enemmän sormilla kuin rystysillä jottei kädet menisi paskaksi, hiljentää tietysti iskun voimaa, aikakin työkalut säilyvät ehjinä. Tästähän se Castillo- tappio johtui, Floyd rikkoi kätensä eikä pärjännyt yksikätisenä vielä tuoreelle Castillolle.
0 x
Avatar
mieite
Club Fighter
Viestit: 195
Liittynyt: 26.08.2011 18:33

18.09.2013 22:41

Detroit Cobra kirjoitti:Mitäh?! Tyrmäsikö Foreman myös Jose Romanin? No ilmankos häntä pidettiinkin niin kovana...
Ei vaan, mutta Alin terveyden puolesta pelkäämiset yms. ovat suurelta osin jälkikäteen luotua illuusiota. Todellisuudessa esim. Boxing Newsin ennakkoveikkauksissa ylivoimaisesti suurin osa asiantuntijoista veikkasi nimenomaan Alin voittoa.
Empä tunne kaikkia martta-kerhoja, mutta ainakin virallisesti Foreman oli suosikki 3-1. Mutta tottahan se on, että mies oli aivan turha jätkä. Oli kylläkin voittanut 40 ottelua joista 37 tyrmäyksellä näistä 24 Ali ottelua edeltävää riviin. Nehän oli tietenkin maksettuja stunttikaatumisia hela tyyni....
Detroit Cobra kirjoitti:Ei, mutta loppui ehdottomasti ensimmäiseen Ali-matsiin. Frazierin prime on sijoitettava vuosiin 1968-1971, ts. Mathis-ottelusta ensimmäiseen Ali-otteluun. Tuossa ottelussa Frazier sai niin paljon damagea itsekin (kannattaa lukea esim. Frazierin elämänkerrasta enemmän), ettei koskaan enää päässyt samalle tasolle.
Samaa mieltä, elämänkerrat ovat objektiivisuuden huippuja. Ja kun vielä ainoa TODELLINEN asiantuntija sen vahvistaa.... Joe voitti kuitenkin Quarryn uusinnassa nopeammin Ali-ottelun jälkeen kuin ennen sitä.
Detroit Cobra kirjoitti:Mielenkiintoinen arvostelukriteeri. Eli kaikki, joita vastaan Floyd olisi halutessaan voinut otella, on laskettavat sellaisiksi, jotka hän on kiertänyt. Tulee melkoisen pitkä lista, joka sisältää ainakin kaikki tämän hetken aktiiviset ammattinyrkkeilijät koko maailmassa. Ilmankos Mayweather ei arvostusta oikein saakaan, jos muillakin on yhtä nokkelat kriteerit käytössä...
Tuosta skeidasta ei ota Erkki-setänikään selvää ja hän on sentään ottanut neuvoa antavia jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Fakta on, että Pakman on (oli) Mayweatherin suurin uhka ja nimen omaan tämän matsin kaikki fanit (ehkä tätä "asiantuntijaa" lukuunottamatta)olisivat halunneet nähdä. Fakta numero kaksi on, ettei kumpikaan ole pahemmin huudellut toistensa perään. Fakta numero kolme on, että jos jompi kumpi olisi haastanut toistaan niin toisen olisi ollut aika mahdoton perääntyä kasvojaan menettämättä. Faktana neljä esitän kysymyksen, että ketkä 70-luvun legendoista välttelivät samalla tavalla tosiaan, siis ihan missä tahansa painoluokassa. Itselle ei tule sellaista mieleen.
Fakta viisi on, että Mayweather on aivan loistava nyrkkeilijä eikä sitä tosiasiaa pysty pilaamaan edes mopon käsistään karkuuttaneet fanitkaan.
0 x
Avatar
orava
Brawler
Viestit: 873
Liittynyt: 31.10.2010 15:46

18.09.2013 22:48

Prime Pac voittais Prime Mayn :lol:
Ja se tyrmääjän lahja on muuten most essential, varsinkin raskassarjassa, kysykää callelta olisiko sen pojasta tullu mitään ilman sitä? 8)
0 x
Avatar
ogilthorpe
Club Fighter
Viestit: 128
Liittynyt: 30.09.2011 12:12

19.09.2013 08:00

orava kirjoitti:Sen mitä minä tiedän niin se on oikeasti sillai että Lisko-Siskot tienaavat erien määrän mukaan. Ja sehän on ihan loogista: mitä enemmän eriä, sitä enemmän erätaukoja/mainoskatkoja/rahhoo. Mut tätä teidän Sisko-May vertailua en ymmärrä miten Wladimirin j. nenä liittyy mayn lyöntitekniikkaan.

Dc voisi lopettaa jo tuon jumalolento-palveluksensa. May ei ole kaikkien aikojen paras nyrkkeilijä ja se johtuu tasan yhdestä syystä. Kaikkien aikojen nyrkkeilijän pitää olla tyrmääjä. Se on välttämätöntä. Floyd ei ole tyrmääjä. Hän lyö toki lujaa, mutta ei saa ketään nukutettua - tai ei ole saanut pitkään aikaan. Robinson sai, Leonard, Duran, Ali, Foreman, Lewis ja paljon muita kaikki saivat. Jopa Hernsilla oli one punch knock out -lyönti jota ei FLoydilla ole, lisäksi iän myötä siitä on tullut varovainen ja se lyö juuri sen verran kuin on tarvis "näyttääkseen" et hei, mä voitin. Mutta kun sen oppositio on paskaa kaikkiin muihin kaikkien aikojen huippuihin verrattuna, eksä-***** tajua?!

Plus sen kädet on lasia. Jos kattoo tarkasti miten Floyd lyö niin se lyö enemmän sormilla kuin rystysillä jottei kädet menisi paskaksi, hiljentää tietysti iskun voimaa, aikakin työkalut säilyvät ehjinä. Tästähän se Castillo- tappio johtui, Floyd rikkoi kätensä eikä pärjännyt yksikätisenä vielä tuoreelle Castillolle.
Pitkään yritin olla osallistumatta, mutta ei onnistu. Eipä nuo mainitsemasi duranit ja muut juurikaan kovempia tyrmääjiä olleet, mitä may.
0 x
lahtelainen
New Kid on the Block
Viestit: 47
Liittynyt: 31.03.2010 08:44

19.09.2013 08:08

Olen jo niin vanha henkilö, että olin 70-luvulla täysi-ikäinen ja seurasin jonkun verran nyrkkeilyä myös 60-luvulla.Silloinhan titteliottelut päättyivät usein keskeytykseen koska olivat 15 eräisiä,useista kehäkuolemista johtuen titteliottelut muutettiin 12 eräisiksi.
0 x
Eläkehtoo
Brawler
Viestit: 629
Liittynyt: 07.04.2010 21:14

19.09.2013 12:39

Eipä tuo alikaan ollut primessään enää tuossa Frazier matsissa. Kaverin tyylikin muokkautui vuosien ottelutauon jäljiltä taiteesta enemmänkin tappeluksi (tottakai oli edelleen fantastinen tanssahtelija ja ottelija), jossa otti päähänsä lukemattomia turhiakin pommeja.

Floydin suurin ongelma on suurien vastustajien puute (siis leisesti eikä listassa). Pacman olisi ollut aikansa kovin nimi, mutta se ottelu ei toteutunut sillä Mannyn tiimi ei ottelua halunnut. (tai pacfanien mielestä Floydin)

Pacinkann listassa ei niitä primenimiä kuitenkaan kauheasti löydy (varsinkaan legendoja) Ainoastaan Barrera ja tosi kyseenalaiset voitot ja tasuri Marquezista. Itselle Floyd selvästi aikansa kovin.

Klitshko toki on todella ylivoimainen ja loistava ottelija. itse nautin tämän katsomisesta suuresti. Hänkin ikävä kyllä juuri missasi kaikki isot nimet, jonka takia ei saa ansaitsemaansa arvostusta.

Ps. Joka kerta kun katson Lewis-Klitshkon minua alkaa harmittamaan se haava. Oi, olisipa se jäänyt tulematta!
0 x
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2732
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

19.09.2013 14:47

http://www.mtv3.fi/urheilu/nyrkkeily/uu ... i-lopettaa

"64-vuotias Ross on ollut ennenkin porun keskellä titteliottelun jälkeen. Vuonna 2012 hän tuomitsi Manny Pacquiaon ja Timothy Bradleyn ottelua, joka päättyi tasapeliin. Monien mielestä Pacquiao oli selvä voittaja, mutta Ross oli toinen niistä tuomareista, joiden kyseenalaistetuilla äänillä ottelu päättyi ratkaisemattomana."

just. Ja eikös Ross ole ilmoittanut vain pitävänsa taukoa nyrkkeilystä?
http://www.boxingscene.com/more-details ... nce--69729

Ross sai 8000$ perseilystään ja ykköspaikan kehänreunalta. Oliko jotain 35 000$ liput parhaimmille paikoille tuossa matsissa?
0 x
tuntsa
Journeyman
Viestit: 400
Liittynyt: 18.10.2006 21:35

21.09.2013 13:00

Joku tossa puhu tyrmääjästä ,että kaikkien aikojen nyrkkeilijän olisi oltava kovempi tyrmääjä .Tosi asia on että Floyd Mayfeather lista on niin kiven kova että eipä näitä herroja kovin moni muukaan ole käyttäny lattiassa.
0 x
Vastaa Viestiin