Hamina 30.11.2013

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin

Janne Forsman - Tamas Lodi

Äänestys päättyi 28.11.2013 02:28

Forsman W KO / TKO
12
55%
Forsman W PTS
6
27%
Ratkaisematon
0
Ei ääniä
Lodi W PTS
1
5%
Lodi W KO / TKO
3
14%
 
Ääniä yhteensä: 22
Markus
Journeyman
Viestit: 300
Liittynyt: 05.09.2012 11:43

28.09.2013 16:21

seldon71 kirjoitti:
Mahorka kirjoitti:Tais p3 miehillä mennä luiru puntiin kun Markus julkisti korttinsa. Nyt yritetään vähätellä Markusta lupailemalla "vuoden parasta iltaa", mitään nimiähän te ette tietenkään heitä, kun sellaisia ei ole. Elämme kutkuttavia aikoja ,Robertin nyrkkeilyt saksassa on kohta nyrkkeilty ja paluu suomeen ja suomalaiseen talliin on mahdollinen...
Isä Karl on carameliton väreissä ja uskon että pian on poikakin :wink:
Illassa tulee olemaan jo sovituissa matsipareissa viisi nyrkkeilijää, joille BoxRec rankkaa selkeästi enemmän pisteitä kuin Haminan ykköstykille (Janne Forsman, 32 pistettä). Näin siitä huolimatta että Caramelito/Lammi perustaa matchmakingissa huomattavasti minua enemmän ko. ranking-järjestelmään ie. etsii turvallisimpia hyväpisteisiä vastustajia...

Tulevassa illassamme, joka julkistetaan varmasti seuraavan kahden viikon aikana tulee myös esiintymään korkeampitasoinen (jälleen BoxRec-pisteiden mukaan) vastustaja kuin mitä ottelua edeltävään kahteen vuoteen on Suomessa nähty - tämä mukaan lukien Sauerland-promootiot.

Tämän enempää en nimimerkki Mahorkan kanssa tule keskustelemaan...
Petri, Carameliton illoissa matchmaking pyritään tekemään seuraavien pointtien summana:
1) ennakkoon mahdollisimman tasainen ottelupari
2) omien ottelijoiden taso
3) käytössä oleva raha
4) saatavilla olevat lennot (lennättäminen esim. Vaasaan on huomattavasti kalliimpaa ja erityisesti hankalampaa kuin esim Helsinkiin)
5) rekordi

Esimerkkitapaus välisarjasta:
Mitenkään esim. Jussi Koivulaa jalustalle nostamatta tai oman tallimme Teemu Tuomista mollaamatta (tai päinvastoin), niin Jussi Koivulalle haetaan P3:n illoissa ihan eri mielellä vastustajaa kuin me haemme Teemu Tuomiselle. Koivula on puhdasverinen taitonyrkkeilijä, jolla on pitkä (noin 200 matsia?) amatööriura. Tuominen on puolestaan vasta viime aikoina alkanut panostamaan täysillä nyrkkeilyyn ja hänen amatööri(nyrkkeily)uransa pituus on muistaakseni 10 ottelua! Lisäksi tyyliltään Tuominen on huomattavasti enemmän fighter kuin taitava pistenyrkkeilijä. Kuitenkin uskallan väittää, että yleisön kannalta (joille tätä hommaa myös tehdään), useimmat Tuomisen ottelut ovat olleet viihdyttävämpiä kuin Koivulan, vaikka Koivulan vastustajat ovat olleet parempilistaisia ja tulleet "paremmista" maista. Mutta olemme onnistuneet tuomaan Teemulle "oikeantasoisia" vastustajia huomioituna Teemun oma taso, EHKÄ paremmin kuin te Jussin kohdalla?

Viittaat BoxRec -pisteisiin; mainitsisitko muutaman tapauksen illoistamme, joissa vastustajavalinta on tehty BoxRec-pisteiden perusteella, kuten annat ymmärtää mielestäni.

Mainitset myös, että tulevassa illassanne 5 vastustajalla on korkeampi boxrec-pisteytys kuin meidän Haminan illassa olevilla vastustajilla. Oletan, että tuossa teidän loppuvuoden illassa ottelee ainakin osa teidän ykkösketjun nyrkkeilijöistä, joilla ammattilaisdebyytti on ollut huomattavasti aiemmin kuin esim. meidän Haminan illan kotikehän nyrkkeilijöillä (Forsman 2011, Latifi 2012, Enbom 2012, Fröjdholm 2013, Säteri 2012/Ritala debyytti, Selesmaa 2009). Olisi aika kova ja ennen näkemätön veto, että esim. Säterille tuotaisiin 10 vuotta maailman/Euroopan huipulla nyrkkeillyt kaveri, jolla boxrec pisteytys edelleen tyyliin 100-200. Mielestäni tässä yhteydessä olemme onnistuneet erinomaisesti, sillä julkaistuista ottelupareista Forsmanille, Latifilla, Enbomilla ja Säterillä on tasaväkiset vastukset! Selesmaan vastus on ilmoittanut loukkaantumisestaan ja se menee vaihtoon. Fröjdholmin vastus on vielä julkistamatta...

Sen sijaan myönnän mielihyvin, että tuijotan sen verran BoxReciäkin, etten mielelläni tee matseja, joissa ennakkosijoitusten ero on esim. 1000 sijaa (Piispanen - Ivanovs) ;)

Haminan tapahtumassa meillä on tukena erinomainen paikallinen tekijä, jolla hyvät kontaktit. Helsinkiin on huomattavasti helpompi (ja halvempi) lennättää kuin Vaasaan ja lisäksi Suomen Ammattinyrkkeilyliiton matkakulut, majoituskulut ja ylläpitokulut ovat lähellä pääkaupunkiseutua pidettävissä kisoissa huomattavasti inhimillisemmät kuin esim. Pohjanmaan kisoissa! Näiden kaikkien asioiden summana olemme tekemässä oman historiamme parasta, näyttävintä ja suurinta tapahtumaa 30.11.2013 Haminaan. Samalla toistan edelleen, että tuosta tapahtumasta uskon tulevan Suomen tämän vuoden paras ammattinyrkkeilytapahtuma. Todennäköisesti P3:n tapahtumaan tulee joku nimekkäämpi vastustaja (tai useampi), mutta kokonaisuutena uskon täysin omaan tuotteeseemme! :)

Edelleen toistan, että 30.11.2013 tapahtuma ei jää Carameliton historian suurimmaksi, vaan MIKÄLI Forsman voittaa tuon ottelunsa, uskon, että tuosta vuosi eteenpäin, niin Caramelito on järjestänyt tapahtuman, jossa yleisömäärä on +3000!

Kaiken kaikkiaan uskon siihen, että yksittäisen tallin onnistuminen ei ole pois muilta järjestäjiltä Suomessa, vaan päinvastoin menestys ruokkii menestystä! :)
0 x
ko7
Club Fighter
Viestit: 194
Liittynyt: 14.06.2013 23:20

28.09.2013 17:04

Kova luotto Markuksella Haminan iltaan vuoden parhaaksi nyrkkeilytapahtumaksi Suomessa. Toivon sydämestäni, että kaikki menee hienosti ja jatkoa seuraisi vieläkin isommissa puitteissa.
MUTTA, niinkuin tuossa listasitkin iltanne suomalaisottelijoiden uran aloitusvuosia, eli ovat vielä kovin alkutaipaleella ja siihen tuo suurin mielenkiinto tässä vaiheessa sitten tyssääkin, verrattuna P3:n tulevaan iltaan.

Itse odotan siis innokkaammin P3:n iltaa kuin Carameliton ja niin ehkä suurin osa nyrkkeilyä seuraavista ihmisistäkin. Tottakai Markuksen pitää luottaa ja uskoa omaan iltaansa, mutta ottelijoiden ottelukokemus/kovuus, listasijoitukset/taso ja raha yms. tekee tapahtuman korkeatasoiseksi. Ja kyllähän yleisomääräkin kertoo tapahtuman mielenkiinnosta aika paljon. p3 vetää pidemmän korren mielenkiinnon suhteen jo nyt, vaikka ottelukorttia ei ole vielä edes julkaistu.

Hienoa, että Carameliton iltojen taso nousee pikkuhiljaa.

SUOMI NYRKKEILY NOUSUUN!!!
MENESTYSTÄ MOLEMPIIN TAPAHTUMIIN!

Ps. Mikähän se P3:n seuraavan illan päivämäärä on?
0 x
seldon71
Prospect
Prospect
Viestit: 1246
Liittynyt: 16.01.2004 12:34

28.09.2013 17:15

Markus Lammelle :

Pahoittelen että edellinen vastaukseni saattoi vaikuttaa Haminan illan mollaamiselta... Ei ollut tarkoitus.

Poltin hieman päreet Mahorkan täysin asiattomasta kommentoinnista...

Tästä johtuen vertailin jo tiedossani olevaa seuraavan tv-iltamme ottelijakorttia Haminan ottelijalistaan. Vertailu, jossa iltamme on niin suomalaisten kuin vierailevienkin ottelijoiden osalta KORKEATASOISEMPI.

Käyttämäsi termi "Paras ilta" tai aiemmin mainitsemasi "kiinnostavin ammattinyrkkeilytapahtuma" ovat molemmat täysin subjektiviisia näkemyksiä. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että tunnelman ja ympäristön osalta Hamina tulee jäämään auttamatta kakkoseksi elokuun Savonlinnaan nähden. Tämä johtuen ihan ympäröivistä puitteista - Ruissalon liikuntahalli ei tule koskaan olemaan yhtä komea paikka kisoille kuin Olavinlinna. TV:stä ko. tilan hienous ei edes täysin välittynyt. Se millaisia spektaakkeleja saamme/emme saa P3n puolella vielä aikaiseksi on tietysti niin hyvään kuin huonoonkin suuntaan auki!

Samoin voin jo tässä vaiheessa sanoa, että KANSAINVÄLISEN kiinnostavuuden kannalta tuleva iltamme ohittaa Haminan, koska (kuten mainitsitkin) ottelijat ovat olleet pidempään ammattilaisia ja edenneet korkeammalle tasolle. Tämä EI ole sama asia kuin paremmat ottelut. Vasta jälkikäteen tiedetään missä vuoden illoista on toteutuneet urheilullisesti kiinnostavin ja jännittävin ottelu / kokonaiskortti. Tässä kisassa Haminan illallanne on mahdollisuus jopa olla voittaja - tulee hyvin pitkälti riippumaan Lödin panoksesta. Jos näin käy, niin luulen minulla olevan kanttia se myöntää. Sen sijaan (vaikka puhelimessa voimmekin avoimesti keskustella) sinun suunnaltasi on julkiset kehut minun matchmakingille tai P3n tilaisuuksille olleet todella vähissä (Loraa kehuit ajankohtaan mainioksi valinnaksi).

Sopiiko, että kunhan korttimme on jossakin vaiheessa lokakuuta kokonaan julki, niin tehdään rinta rinnan vertailu matsi matsilta? Kiinnostaa tietää millä perusteilla siinä kohdassa todistat Haminan PAREMMAKSI nyrkkeilytapahtumaksi?

Hyvä se kortti on, jos pysyy lopuiltakin elementeiltään kasassa (tanskalaisperuutus toivottavasti jää ainoaksi takaiskuksi niin katsojien kuin ETENKIN järjestäjän kannalta). Aion tulla paikalle ja mielelläni maksan tuosta tarjonnasta lippuni. Toivon vaan samanlaista rehellisyyttä suhtautumisessa myös tämän suunnan tekemisiin...

P.S. YleisöMÄÄRÄ on minusta hiton huono kriteeri tapahtuman onnistumiselle. Kokonaislipputulot (ml mahdolliset VIP-pöydät) on jo paljon parempi. Mieluummin 100 ihmistä 100 euron lipuilla kuin 1000 kympin katsojaa. Pienempi tila teettää vähemmän kuluja 8)
0 x
Avatar
Mahorka
Club Fighter
Viestit: 88
Liittynyt: 26.03.2013 13:14

28.09.2013 17:18

Markus kirjoitti:Petri, Carameliton illoissa matchmaking pyritään tekemään seuraavien pointtien summana:
1) ennakkoon mahdollisimman tasainen ottelupari
2) omien ottelijoiden taso
3) käytössä oleva raha
4) saatavilla olevat lennot (lennättäminen esim. Vaasaan on huomattavasti kalliimpaa ja erityisesti hankalampaa kuin esim Helsinkiin)
5) rekordi

Juuri näin, oon aina tykännyt carameliton tyylistä. Teidän illoissa sattuu ja tapahtuu, välillä hiukan kolisee omissakin mutta illat ovat erittäin viihdyttäviä. Toisin kuin eräällä kehäkolmosen sisäpuolella olevalla tallilla jonka kriteerit otteluihin ovat jotakuinkin seuraavanlaiset:


1) Ottelupari on epätasainen ja vastustajan voiton mahdollisuudet pienet.
2)vastustajan huonotaso
3) halpa vastustaja
4)maksaako omat lentonsa, suostuuko yöpymään lentokentällä punnituspäivänä.
5) ottaako omat eväät mukaan.

Markus kirjoitti: Tuomisen ottelut ovat olleet viihdyttävämpiä

Touche! Itsekin arvostan Teemu Tuomista enemmän kuin ketään muuta nyrkkeilijää, hän on ikäänkuin yksi suominyrkkeilyn parhaiden pidetyistä salaisuuksista. Uskallan väittää että Tuomisen ottelut ovat viihdyttävämpiä kuin Asikaisen ja Robertin urat yhteensä.
Viimeksi muokannut Mahorka, 28.09.2013 18:52. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
0 x
"Eilisen testijuoksun jälkeen Wegner oli seissyt sepalus auki ja katsellut jallua."
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2733
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

28.09.2013 17:24

seldon71 kirjoitti:tanskalaisperuutus toivottavasti jää ainoaksi takaiskuksi niin katsojien kuin ETENKIN järjestäjän kannalta
Perhana Kesslerkö peruutti tulemisensa :D
0 x
seldon71
Prospect
Prospect
Viestit: 1246
Liittynyt: 16.01.2004 12:34

28.09.2013 17:25

Markus kirjoitti:Viittaat BoxRec -pisteisiin; mainitsisitko muutaman tapauksen illoistamme, joissa vastustajavalinta on tehty BoxRec-pisteiden perusteella, kuten annat ymmärtää mielestäni.
En mainitse, koska perustuu luottamuksellisiin keskusteluihin välillämme. Tällainen esimerkki löytyisi niin Forsmanin, Katajiston kuin Enbominkin uralta, jossa vastustaja on ollut merkittävästi BoxRecin ylirankkaama ja tilanteen olette "hienosti" hyväksikäyttäneet... Ei siinä mitään pahaa ole.
0 x
seldon71
Prospect
Prospect
Viestit: 1246
Liittynyt: 16.01.2004 12:34

28.09.2013 17:26

raksa kirjoitti:
seldon71 kirjoitti:tanskalaisperuutus toivottavasti jää ainoaksi takaiskuksi niin katsojien kuin ETENKIN järjestäjän kannalta
Perhana Kesslerkö peruutti tulemisensa :D
Viittasin Markuksen omassa vastauksessaan jo kertomaan seikkaan, että Ole Buller Carlsen ei tulekaan Aki Selesmaata vastaan. Ei liittynyt siis P3- vaan Caramelito-tapahtumaan.
0 x
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3279
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

28.09.2013 23:30

Tulkitsen Paimanderin jutut niin, että suomessa nähdään v.2013 Tatli EM- tai MM-ottelussa.
0 x
jone
Contender
Contender
Viestit: 2708
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

29.09.2013 11:25

päinvastoin,joku tulee saamaan fyrkkaa :lol:
0 x
bp08
Prospect
Prospect
Viestit: 1023
Liittynyt: 01.08.2008 18:57

02.10.2013 20:58

Karl Helenius kirjoitti:
jahee kirjoitti:Tulkitsen Paimanderin jutut niin, että suomessa nähdään v.2013 Tatli EM- tai MM-ottelussa.
Minä tulkitsen sen niin että joku menettää taas fyrkkaa. :lol:
Kyllä Kalle, joku menettää fyrkkaa ja toivottavasti se on joku yhtä katkera nillittäjä kuin sinä.. ei oo meinaa mitään tolkkuu tossa sun jatkuvassa itkussa.

Itse asiaan. 1.Aivan loistavaa, että caramelito nostaa tasoaan kuin sika juoksuaan 2.Mukava nähdä Lammen ja Paimanderin "väittelyä" näin julkisesti, kun kyse ei ole kummankaan katkeroitumisesta/v*ttuilusta 3."Kilpailu" parhaan tallin paikasta tuo Suomeen mukavasti piristystä P3:sen yksin eloon vaikka toki caramelito vielä iltojensa puolesta on valovuoden päässä P3en parhaista illoista. 4.Onneksi isä helenius on taas saanut näpeilleen niin on koiralle räksytettävää... miten se meni "karavaani kulkee ja koirat...." 5. Forsman tko4
0 x
Let the base boom!
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

02.10.2013 21:27

Kalle. Kyllähän sinä kirjoitat omalla nimelläsi. Etkä edes häpeä, poikasi kuitenkin voi hävetä. Uskoisin että ei Robert sulle uskalla sanoa totuutta jos kirjoituksesi lukisi.
Sulla on kova tarve huudella joka suuntaan ja paikan tullen nillität kuin pikkutyttö.
Äläkä vastaa että tiedät mitä Robert vastaisi, sen tietää vain Robert itse.
Kalle on oikeasti Jumalan hylkäämä vellihousu joka omaa surkeuttaan täällä käy pönkittämässä.
0 x
jone
Contender
Contender
Viestit: 2708
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

03.10.2013 10:47

ja omalla kuvalla :lol:
0 x
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2733
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

08.10.2013 00:46

Goodhill kirjoitti: Pari viikkoa män, laittakee ies pekulaatioita pellii
M.Marttinen on jo kertonut, että ilta on 7.12 ja Ewa Wahlstöm on ainakin illassa.

Ite tässä pähkäillyt tulisko sieltä semmonen jymypauku kuin Tatli vs. Shafikov pääotteluna? Se ois hullua mut samalla helvetin hienoa.
0 x
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

08.10.2013 14:13

Älä edes heitä tollasta,nousee vesi kielelle kuitenkin ihan turhaan. Eikä ne ole vielä valmiita siihen että Ediksen kupla puhkeaa. Tulis kyllä sellainen selkäsauna prinssille että moro.
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Avatar
Ankardo
Brawler
Viestit: 577
Liittynyt: 12.12.2012 22:07

22.10.2013 13:00

Eiköhän tuossa Sweeneyssä olisi jo ihan riittämiin näin alkajaisiksi.
0 x
Vastaa Viestiin