Vasyl Lomachenko

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Tulee Lomachenkosta myös ammattilaiskehissä tosimestari?

Kyllä, mies dominoi myös ammattinyrkkeilyä
11
69%
Jonkun valtaliiton titteli irtoaa, muttei "tosimestaruus"
4
25%
Ei, Lomachenko ei onnistu nousemaan huipulle
1
6%
 
Ääniä yhteensä: 16
Avatar
juhaNA
Prospect
Prospect
Viestit: 1044
Liittynyt: 19.10.2009 22:22

14.10.2013 20:24

Gyokuro kirjoitti: Itsekin on tullut joskus treenattua kohtalaisen kovaa ja sen harjoittelun ja työn yhdistäminen vain on aika helvetin haastavaa. Vaikka kuinka kiinnität huomiota ruokavalioosi ja lepoon, niin 8 h:n työpäivä aamu- ja iltatreenien välissä, ei ole oikein palauttavaa puhaa. Hetkellisesti voi näin treenata, mutta jossain vaiheessa on pakko tunnustaa, että on joko lopetettava työt, tai sitten kaksi kertaa päivässä treenaaminen. Treenaaminen ei tuo rahaa, joten valinta on monelle varmaan aika helppo.
Tuosta syystä huippu-urheilijan pitäisi aina olla opiskelija. Mielellään korkeakouluopiskelija jotta opiskeluja voi venyttää urheilu-uran pituiseksi. Opintotuilla ja opintolainoilla ei toki juhlita, mutta mahdollistavat hengissä pysymisen. Muu treenaamiseen ja kisaamiseen, leireihin ymv. tarvittava raha on tultava muualta(seura, lajiliitto, olympiakomitea, koti tmv.) Edelleen huipulle nousu on taloudellisesti haastavaa mutta kuitenkin mahdollista. Opiskelu sinänsä kun ei syö harjoittelua(ompa usein hyvää vastapainoa) ja luo turvan(ammatin) jonka varassa jatkaa kun urheilu-ura loppuu.

Se on ainakin selvää, että raksaduuni tmv. fyysinen työ + huippu-urheilu = 100% fail.

Yhteiskunnan kukkarosta on turha odottaa nykyistä suurempa panostuksia. Suomen kansantalous on sellaisessa syöyksykierteessä että nykyistenkin tukijärjestelmien rahoitus on koetuksella.
0 x
Avatar
orava
Brawler
Viestit: 873
Liittynyt: 31.10.2010 15:46

14.10.2013 22:11

juhaNA kirjoitti: Se on ainakin selvää, että raksaduuni tmv. fyysinen työ + huippu-urheilu = 100% fail.
Onko se nyt noinkaan. Enemmänkin tossa on kyse siitä jos tekee raksaduunia, nyrkkeilee ja on nuori jamppa niin tekee mieli pitää välillä hauskaa ja rentoutua. Mitä nää nuoret nykyään tekevätkään, pelaavat tietsikkaa yöt ja ryyppäävät viikonloput. Näin ollen veikkaan, että suurin tekijä miksi ne palaa loppuun liian nuorena on unenpuute ja/tai liian suuri kokonaisvaltainen kuormitus. Ne ei vain jaksa.
Raksahommat ja urheilu-uran musta voi kyllä yhdistää ja se voi olla jopa hyödyllistä peruskunnon kannata, alku-uran aikana tietenkin. Salilla voi sitten keskittyä taitoon. Tärkeintä olisi harjoittelun, työn ja huilin rytmitys, mikä vaatii suht vakavaa askeesaa (muotisana).. Toisaalta jos oikein muistan niin sitähän ei pidä harjoitella väsyneenä, - oliko se näin?
(vakava) Opiskelu + urheilu-ura yhtä aikaa lähes mahdoton yhtälö, siinä on liikaa houkuttimia ja kiusaus on liian suuri elääkseen oikeeta urhelijaelämää. Tosin jos ois nyrkkeilyfanatiikkoharjoittelija niin on eri juttu... Muttaa, menestyksen ehdoton vaatimushan on fanaattisuus (posessed) ,eikö

... Vasilin tapaisia nyrkkeilijöitä ei ole tulossa suomeen lähiaikoina eikä lähitulevaisuudessa, jos koskaan. siinä kun on kyse todella isosta valinnasta vielä pikkupoikana. Aiempien puhujien kanssa samaa mieltä isä-valmentajan nerokkuudesta. Kerran hänet tavanneena olin yllättynyt kuinka vaatimaton hän noin suureksi guruksi (ja tässä en liioittele) on. Pojallahan hän on tatuoitu mahaan ja ylempänä lukee "Victoria". Vilkaisun arvoista.
0 x
Vastaa Viestiin