Robbe palaa Suomeen

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
bumba
Journeyman
Viestit: 301
Liittynyt: 23.01.2013 23:40

28.12.2013 04:13

Robbe on siis velkaa 40 - 50 000 €. Onko se muka paljon? Tuollaisen summan kerää helposti yhdellä kisahallissa järkätyllä illalla jonka päätähtenä esiintyy Robbe ja vastakulmauksessa kukavaan matkamies. Jos sauerkratsista pääsee eroon 50k€ niin asiathan on helkkarin hyvin. Vai oliko tuossa sittenkään kaikki? Onko koko totuus edelleenkin pimennossa ja jutussa puolia joita emme tiedä?
0 x
bumba
Journeyman
Viestit: 301
Liittynyt: 23.01.2013 23:40

28.12.2013 04:28

Leifhackman kirjoitti:
Lopuksi: Aika vaikea on ymmärtää sitä, miksei tuon kokoluokan toimija halua hoitaa asioita niin, että ottelijat olisivat asioihin tyytyväisiä? Jos nuo ottelupalkkiot pyörivät muutamissa kymppitonneissa, niin kannattaako ottelijoiden motivaatiota syödä sillä että sellaisia summia säästelee jollain tämäntyyppisilla pikku narutuksilla?
Tätä minäkin ihmettelen. Mitä ihmeen järkeä Sauerlandin on yrittää kusettaa Robbelta muutama kymppitonni kun pistämällä äijä kehään Suomessa, voisi tienata moninkertaiset summat?
0 x
Avatar
The Last Emperor
Journeyman
Viestit: 399
Liittynyt: 05.07.2011 07:28
Paikkakunta: Marttisen maksakoukku!

28.12.2013 05:19

bumba kirjoitti:Robbe on siis velkaa 40 - 50 000 €. Onko se muka paljon? Tuollaisen summan kerää helposti yhdellä kisahallissa järkätyllä illalla jonka päätähtenä esiintyy Robbe ja vastakulmauksessa kukavaan matkamies. Jos sauerkratsista pääsee eroon 50k€ niin asiathan on helkkarin hyvin. Vai oliko tuossa sittenkään kaikki? Onko koko totuus edelleenkin pimennossa ja jutussa puolia joita emme tiedä?
Jep tuollainen on velkasumma, mutta ei Sauerland tuollaisella summalla Robbesta luovu. Mitä tulee itse riitelyyn, kun nimi on sopimuspaperissa, niin huonossa hapessa ollaan.
0 x
The one who doesn't fall, doesn't stand up -Fedor Emelianenko-
jake peruli
Journeyman
Viestit: 209
Liittynyt: 11.03.2010 15:47
Paikkakunta: Jyväskylä

28.12.2013 06:43

Tässä tulee nyt milen ekana tämä case Sturm vs hän ex-protori vuodelta 2009 tai 2010.
0 x
lahtelainen
New Kid on the Block
Viestit: 47
Liittynyt: 31.03.2010 08:44

28.12.2013 11:09

Tulee mieleen Heleniuksen amatööri ajat ja Poliisitutkinnat nyrkkeilyliiton toiminnasta.Taisi olla tietämättömyyttä kuinka tuet kuitataan.
0 x
plattan
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 26.02.2011 21:14

28.12.2013 11:28

Tosta ei voi syyttää muuta ku itteensä, ettei tiedä mihin allekirjoittaa.
TAAS TULLAAN KOHTAAN JOSSA HELENIUS EI LÖYDÄ ITSESTÄÄN VIKAAN VAAN MUISTA.
5/10 Ammattinyrkkeilijästä sanoo haastattelussa, että tärkein vinkki mitä ne voi antaa tuleville kundeille on ymmärtää soppari, mitä ne kirjottaa.
Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis..
0 x
ko7
Club Fighter
Viestit: 194
Liittynyt: 14.06.2013 23:20

28.12.2013 11:58

ROBERTIN KOKO URA SAATTAA OLLA NYT OIKEASTI VAAKALAUDALLA!!!
Vuosien tauko ottelemisesta saattaa olla liikaa!

Pitäisi ajatella mikä olisi robbelle nyt parasta? Se, että hän pääsee harjoittamaan ammattiaan.
NIELE KALLE NYT YLPEYS, ÄLÄKÄ TUHOA ROBERTIN URAA RIITELYLLÄ JA LAITTAMALLA KAPULOITA RATTAISIIN!
Sopimus on laadittu huolella ja sitä pitä noudattaa sen päättymiseen asti. Nyt asia on aivan eri, kuin riita silloin aikoinaan SNL:n kanssa.

AINOA MAHDOLLISUUS ON OTELLA S-LANDIN ALAISUUDESSA, SE EI SIITÄ MUUKSI MUUTU. ASIA VAIN PAHENEE JOS HELENIUS HALUAA JATKAA RIITELYÄ. TALLI TARJOAA OTTELUITA, ÄLKÄÄ OLKO TYHMIÄ.

PEILIIN KATSOMISEN PAIKKA! HERÄTYS OIKEASTI, MAAILMANMESTARUUS JÄÄ MUUTEN VAIN HAAVEEKSI!!!
0 x
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

28.12.2013 12:38

Leifhackman kirjoitti:En ole oikeusoppinut, mutta mulle tuli ekana mieleen, että minkäköhän rikosnimikkeen tunnusmerkistön tässä Kalle katsoo nyt täyttyneen? Jos paperia allekirjoittaessaan Robert on kysynyt, että "Onko tämä sama kuin mitä Helsingissä katsottiin?" ja hänelle on vastattu "On", niin sitäkin on aika vaikea näyttää toteen. Onko Kallella tai Robbella sitä Helsingin asiakirjaa tallessa, millä voidaan näyttää että se Saksassa kirjoitettu paperi ei ole sama? Veikkaan että Helsingin paperia ei ole käsillä tai sitten se onkin sama kuin Saksassa kirjoitettu, koska tuskin Sauerlandin edustaja alkaisi tietentahtoen nyt tämän kärhämän yhteydessä esittämään paikkansapitämättömiä väitteitä tiedotusvälineille tietäen että varmasti jää valehtelusta kiinni.

Toiseksi mua ihmetytti se, että jos Helsingissä oli jo sopimus nähtävillä, niin eikö niissä lapuissa ollut reunassa sen verran tilaa mihin aika, paikka ja allekirjoitus olisi mahtunut? Miksiköhän sen allekirjoittamista piti vielä lykätä? Olisihan ne Sauerlandin puolesta voineet laittaa siihen nimensä sitten myöhemmin.

Satchmon kanssa olen samaa mieltä, että väkisin vääntämällä voi olla että oma käsi tulee vaan entistä kipeämmäksi. Onko sopimusehdot missään suhteessa kohtuuttomat, mihin voitaisiin hakea kohtuullistamista tuomioistuimesta, Saksasta tai EU:sta? Vaikka jotenkin niin, että sopimuksen vaikutus ottelemisen kieltävältä osaltaan voitaisiin vaikka edes oikeuden käsittelyajaksi väliaikaisestiki nollata? Onko soppari olosuhteet huomioiden esim. sellainen, että siinä sovituilla palkkioilla voi tulla toimeen? Ja toisaalta taas, onko nähtävissä jotain sellaista, että Sauerlandi on laittanut Heleniuksen eriarvoiseen asemaan muihin ottelijoihinsa nähden joko ehtojen tai summien suhteen? Millaiset tasa-arvo- ja syrjintäkieltopykälät Saksanmaalla ovat?

Kai se nyt sentään olisi kohtuullista, että mies saisi ammattiaan harjoittaa jo siitäkin syystä että voisi maksella velkojaan ent. työnantajalleen ja verottajallekinko jotain rästiä on? En tiedä onko tuollaista kohtuullistamista tavattu tehdä tämäntyyppisissa asioissa, mutta sen tiedän että esim. jotain asioita raastuvassa ainakin Suomessa mulkataan uuteen uskoon ja siitä hommasta joissain tilanteissa käytetään nimitystä "kohtuullistaminen".

Onkohan siinä sopparissa sanailut eriksensä, että mahd. loukkaantumisten takia kykenemättömyys otella pidentää sopimuksen sitovuutta? Onko sopimuksen voimassaolo esim. sovittu tietyn ottelumäärän pituiseksi vai onko siinä voimassaoloaika? Jos sopparin kestoa ei ole määritelty muutoin kuin laitettu voimassaoloaika, niin vaikea oiden loukkaantumisten on nähdä sopimusaikaa pidentävän.

Lopuksi: Aika vaikea on ymmärtää sitä, miksei tuon kokoluokan toimija halua hoitaa asioita niin, että ottelijat olisivat asioihin tyytyväisiä? Jos nuo ottelupalkkiot pyörivät muutamissa kymppitonneissa, niin kannattaako ottelijoiden motivaatiota syödä sillä että sellaisia summia säästelee jollain tämäntyyppisilla pikku narutuksilla?

Joo, en itsekään nyt oikein ymmärrä, että mikä rikosnimike tässä nyt voisi tulla kyseeseen? Vaikka sopimus olisikin vaihtunut, niin kyllä yleiseen huolellisuusvevollisuuteen kuuluu sen tarkastaminen, että mihin sopimukseen nimensä kirjoittaa.

Sopimusten kohtuullistamiseen suhtaudutaan Saksassa yleisesti pidättäytyväisemmin kuin Suomessa. Kohtuullistamisen edellytyksenä on sopimuksen kohtuuttomuus. Nuo ottelupalkkiot (esim 15 000 euroa) eivät mielestäni ole aiemmin mainitsemallani tavalla kohtuuttomia. Kohtuuton sopimus on mielestäni sauerlandin kannalta, jos Helenius ei pysty ottelemaan, mutta heidän olisi maksettava miehen elinkustannukset. Miten pitkään Helenius odottaa Sauerlandin maksavan miehen sairastamisesta. Vuoden vai pari vuotta? Eihän se ole kohtuullista SAuerlandin kannalta. Sairastaminen ja kuntoutus pitäisi pyöriä vakuutuksen kautta, joten en oikein ymmärrä, että mitä sairastamiskuluja ovat Heleniukselta vailla. Kyllä nyt olisi oikea ratkaisu poltella rauhan piippua, niin kuin muutkin ovat täällä todenneet. Varsinkin kun Sauerland on suhtkoht sovittelevalla tuulella.
0 x
Avatar
Samson
New Kid on the Block
Viestit: 29
Liittynyt: 26.12.2013 15:00

28.12.2013 13:27

Ei Robert oikeasti halua edes nyrkkeillä, ja Kalle tietää sen..
0 x
Avatar
petri
Journeyman
Viestit: 247
Liittynyt: 05.12.2011 19:24

28.12.2013 13:56

Sanokaa te oikeusoppineet mitä sanktioita seuraa jos Robert sopimuksenvastaisesti ottelee omiin nimiinsä?
0 x
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

28.12.2013 15:08

Sauerlandin ja Heleniuksen välisessä sopimuksessa voi olla lauseke sopimusrikkomuksen varalle, kuten esim jokin sopimussakkolauseke. Jos tällaisesta ei ole sovittu, niin ainakin Sauerlandilla on oikeus saada korvaus sopimusrikkomuksen aiheuttamista vahingoista. Jos tilanne polarisoituu pahasti, niin Sauerland vaatinee mahdollisen sopimussakon/vahingonkorvauksen lisäksi Heleniukselle annetun lainan sekä oikeudenkäyntikulut. Nämä oikeudenkäyntikulut voivat parin vuoden oikeudenkäynnin johdosta nousta suuremmiksi, kuin mitä Heleniuksen nykyinen velka Sauerlandille on. Asian sopiminen on kaikista parhain ratkaisu.

Jotenkin ajattelisin niin, että kyllä Sauerlandin tapaisen suurpromoottorin selusta on näissä sopimuskuvioissa varmasti sen verta hyvin turvattu, että vain hullu lähtee tällaisen tekijän kanssa oikeuteen riitelemään. Sauerlandilla on myös rahaa riidellä. Heleniuksella ei, ellei joku näistä "liikemiestuttavista" lähde sponsoroimaan. Riitelemällä Helenius voi kaivaa itsensä sellaiseen taloudelliseen kuoppaan, ettei sieltä kyllä enää nousta rehellisin keinoin. Tosin tämä maa on täynnä ihmisiä joiden taloudellinen tilanne on muodollisesti varaton, mutta tosiasiassa elelevät ihan mukavasti, mutta tämä keskustelu meneekin sitten jo eri aihepiiriin
0 x
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

28.12.2013 15:10

Samson kirjoitti:Ei Robert oikeasti halua edes nyrkkeillä, ja Kalle tietää sen..
Mitä tarkoitat?
0 x
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

28.12.2013 15:36

satchmo kirjoitti:
Samson kirjoitti:Ei Robert oikeasti halua edes nyrkkeillä, ja Kalle tietää sen..
Mitä tarkoitat?
Mulle on tullu sellainen fiilis aika ajoin että Helenius-kaksikosta isä Kalle on se joka sitä menestystä ja voittoja janoaa. Roope vaikuttaa jotenkin haluttomalta koko lajia kohtaan.
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2732
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

28.12.2013 16:12

Iron kirjoitti:Oikeasti, Robben pitäisi niellä ylpeys ja yrittää päästä sopuun sauerlandin kanssa. Laiha sopukin olisi väliaikaisesti parempi kuin ei mitään. Sen jälkeen kun sopimus loppuu Robbella on edelleen aikaa tehdää rahaa ammttilaiskehissä paremmilla sopimuksilla. Sen verran Suomen/Euroopan oikeusjärjestelmää tietävänä voin kertoa, että kestää vuosia päästä lopulliseen sopuun oikeuden kautta tällaisessa asiassa.
Kyl mää lähen komppaan tätä, vaikka kuinka vaikeaa se olis ja kuinka se ottais kunnian päälle.

Ajatellaans positiivisesti, Sauerland matsas Robbea 3:n maailmanmestarin kanssa ja teki siitä todellisen uhan Klitshkoille. Ja otteli noitakin ennen muitakin nimi miehiä vastaan: Gammer, Bidenko, Levin, Sprott ja sokerina pohjalla Pukall :) ja aina "kotikehässä". Saivat euroopanmestaruus matsin suomeen. Asikainen joutui meneen voittaan ja häviämään sen Saksaan, eikös Sylvester ollut Sauerlandin miehiä tuolloin? Ei tollasta settiä moni promoottori saa aikaseksi.

Ilman noita loukkaantumisiahan tässä ei olis ongelmaa. Mut nythän toikin asia on kunnossa, Kalle valmentaa ja sopivat kuka sitoo kädet.

Selittäkää maallikolle, mikä noissa käsien sitomisessa voi mennä pieleen? ja miten se on mahdollista tuolla tasolla? eikö nyrkkeilijä itse tiedä milloin kädet on sidottu hyvin?

Edit. Muistakaa mikä VALTAVA hype ennen tuota Chisora matsia oli! oli juuri voittanut kaksi ex-maailmanmestaria (Peter, Liakhovich) ja sitä ennen "skandinavian mestaruuden" kukistamalla Levinin ihan palasiksi. Suomi odotti nähdä sankarinsa jälleen kehässä jälleen. Mikä valtava pettymys se olis ollut jos tuo ottelut olis peruttu! hotelli oli loppuunmyyty. sitä odotettiin ihan valtavasti. Puhdas veikkaus vaan on, että Robbe kaiken ton hypen jälkeen se ajatteli että kestää kivun ja hakkaa kaverin vaikka ykskätisenä. Ei vaan halunnut pettää fanejaan peruuttamalla matsia.
0 x
Avatar
Samson
New Kid on the Block
Viestit: 29
Liittynyt: 26.12.2013 15:00

28.12.2013 16:57

satchmo kirjoitti:
Samson kirjoitti:Ei Robert oikeasti halua edes nyrkkeillä, ja Kalle tietää sen..
Mitä tarkoitat?
Näkyyhän se flegmaattisuus (haluttomuus) nyrkkeilytyylissä kin + se kieltäytyy nyrkkeilemestä, yhtään kiertelemättä, sauerlandin illoissa joilla on eksklusiiviset oikeudet sen heilumiseen.

Nyt vaan ura nopeesti pakettiin, natseilta kipurahat ja siitä sitten rakentelemaan sitä Oikeata unelmaa...
0 x
Vastaa Viestiin