Deontay Wilder

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3356
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

01.01.2015 13:20

Mielestäni ottelukohtaiset ketjut ovat huonoja, ottelun jälkeen muutan otsikkoon voittajan nimen, hän on ansainnut oman ketjun.

Vedonlyöntikertoimet ovat luokkaa Wilder 1.6 ja Stiverne 2.25 eli Wilder on ottelussa suurempi suosikki.
Minun mielestäni noilla kertoimilla kannattaa pelata Wilderiä.

Deontayn suurin uhka ottelussa on Deontay itse, kestääkö pää lähteä hakemaan nopeaa ratkaisua? Periaatteessa Stivernellä ei pitäisi olla tässä ottelussa mitään jakoa. Stiverne lyö kovaa, mutta tekeminen kehässä on hidasta ja ennalta-arvattavaa, odottaa puoliottelua että pääsee kerran lyömään kovaa.
Wilderillä on selkeä kokoetu puolellaan, jabilla pitäisi helposti pystyä pitämään sellainen etäisyys B.WAREEN ettei tällä ole edes mahdollisuutta päästä lyömään. Tässä tullaan juuri siihen että mitä pitempään ottelu kestää niin sitä suurempi mahdollisuus Stivernellä on saada tuo yksi isku läpi. Wilderin nopeus- ja räjähtävyysominaisuudet ovat valtavasti paremmat.

Veikkaukseni ottelun kulusta

1. erä Varovaista, kumpikaan ei juuri lyö, yleisöstä kuuluu jo yksittäisiä buuauksia.
2. erä Wilder hakeutuu jo iskuetäisyydelle mutta ei uskalla kuitenkaan tehdä hyökkäystä.
3. erä Wilder tekee hyökkäyksen ja ottelu päättyy, Wilder WKO3
Viimeksi muokannut jahee, 16.06.2016 16:14. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
0 x
Juha-82
Prospect
Prospect
Viestit: 1425
Liittynyt: 25.11.2008 06:53

01.01.2015 15:41

Ite kans aattelen niin, että Wilderin pitäs viedä tää. Stiverne on mielestäni liian passiivinen ja on muutenki outside fighter, eli mielestäni passaa Wilderille kuin nyrkki silimään. Tokiha Stivernellä silti mahis on päästä osumaan ja mieshän onkin oikein tehokas countteri-iskijä. Sanon, että Wilder tyrmää 3-4 erässä. Mutta aivan mahdottomasti en yllättyis vaikka Stiverne löiski Wilderin katolleen.

Yksi asia on mielestäni täysin varma. Jompikumpi pötköttelee kanveesilla matsin jälkeen. Todennäköisemmin se on Stiverne.
0 x
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

02.01.2015 12:18

Kävi miten kävi,tämä matsi voi kertoa vain yhden asian mikä kiinnostaa. Jos Wilder tyrmää Stivernen,ei se kerro vieläkään Wilderin todellisesta tasosta. Mutta jos Stiverne tyrmää Wilderin,kupla puhkeaa. Oma veikkaus on että Be Ware lyö alkuvuoden murskaavimman yhden lyönnin tyrmäyksen. 10 and out.
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Krusher
Club Fighter
Viestit: 150
Liittynyt: 02.01.2015 12:40

02.01.2015 12:55

Liputan Stivernen puolesta tyrmäysvoittoa. Wilderin resumesta ei löydy ketään top30 ukkoa, jonka olisi voittanut. Ainut lähimmäksi päässyt kaveri on Malik Scott, joka hävisi sukeltamisen takia eikä edes halunnut yrittää voittaa ottelua. Muutenkaan kukaan Wilderin aikaisemmista vastustajista ei ole ollut kovakätisiä niin kuin Stiverne. Stivernellä 24 voittoa (21 tyrmäystä) ja on mielestäni teknisesti paljon Wilderia edellä.

Ottelu menee kutakuinkin näin: 1. erä menee tunnustellessa, Wilderin muutama vasen-oikea kombo jotka Stiverne blockkaa. 2. erä jatkuu samalla tavalla Stivernen ollessa passiivinen ja Wilderin varovaisesti hyökätessä. Erän lopussa Wilder tekee virheen ja Stiverne counteraa ja iskee Wilderin sekaisin. Kongi soi ja save by the bell. 3. erän alku ja Stiverne hyökkää aggressiivisesti ja lähtee myllyttämään kovilla koukuilla Wilderiin ja Wilder putoaa lattiaan. Wilder ylös, Stiverne hyökkää uudelleen ja tuomari keskeyttää ottelun. Stiverne TKO3.
0 x
Avatar
MiikaF
Prospect
Prospect
Viestit: 1572
Liittynyt: 02.11.2004 14:11

02.01.2015 22:09

Erittäin mielenkiintoinen matsi! Sinänsä kuvottaa että puhutaan MM-matsista, kun kaikki kuitenkin tietävät että Wladimir Klitschko on maailmanmestari ja tällä matsilla etsitään hänelle mielenkiitoisinta haastajaa. Mutta ei anneta sen haitata.

Isot miehet sopivat Stivernelle hyvin. Sen näki kymmenen vuotta sitten kun hän voitti Tammerissa Robben ja tyrmäsi David Pricen. Stivernellä on hyvä puolustus, hyvä "yleisnyrkkeily", hän ajoittaa iskut hyvin ja on rauhallinen ja kokenut. Ja iskuteho riittää isojen äijien kippaamiseen. Klitschkon haastajaksi Stiverne on ehkä liian passiivinen, mutta Wilder on paljon Klitshkoa hätäisempi ja jättää vastaiskuille/ristiinlyönnille mahdollisuuksia.

Wilderillä on todella hurja urheilullisuus hja iskuteho, eikä häntä voi missään nimessä aliarvioida. Veikkaan kuitenkin että Stiverne pitää päänsä kylmänä, onnistuu suojautumaan Wilderin iskuilta ja parin erän jälkeen pääsee vetämään häntä vastapalloon. Ja veikkaan että Wilderillä ei löydy riittävää kokemusta ja selviytymisvaistoa selviytyäkseen tukalasta tilanteesta.

Tyyppinä Stiverne on todella pidettävä. Haastattelin häntä silloin 10 vuotta sitten. Todella miellyttävä kaveri. Wilderista taas en oikein pidä. Joten sympiatiatkin ovat vahvasti Kanadassa asuneen Stivernen puolella.
0 x
Tomsterr
Brawler
Viestit: 522
Liittynyt: 14.05.2013 09:58

07.01.2015 22:09

Pidän Stivernea aika symppiksen oloisena kaverina, kun taas Wilderista minulle on tullut hieman ylimielinen kuva. Lisäksi Wilderin vastustajien taso on ollut varman päälle pelaamista, joten tarkkaa kuvaa hänen kyvyistään oikeasti ei ole tullut. Malik Scottia vastaan myös hieman erikoisen näköinen tyrmäysvoitto..

Toivon ja veikkaan Stivernen voittoa, taitava kaveri vaikka joutuu antamaan tasoitusta pituudessa melkein kaikille sarjan pitkille vastuksille. Mutta mies on tottunut pidempiin vastustajiin kyllä. Ja kippaa kovaa eikä pelkää iskujen vaihtoa. Jännä ja mielenkiintoinen matsi!
0 x
Avatar
Voldye
Prospect
Prospect
Viestit: 2433
Liittynyt: 12.09.2007 19:19
Paikkakunta: Hämeenlinna

11.01.2015 20:57

Lähenee, lähenee...

Jos Wilder ei pääse yllättämään hitaasti aloittavaa Stivernea kahdessa ensimmäisessä erässä niin veikkaan kokemuksen, paremman suojauksen ja taitotason avaavan aika makoisan vastaiskun mestarille, johon Wilder nukahtaa tai vastaavasti ei osaa handlaa jatkotilannetta. Wilderin tyyli avautuu aika hallitsemattomasti lyödessä ja yleisestikin tekeminen ei oo kovin pieni eleistä tai kompaktia. Tällänen step up voi yllättää ja heittää pasmat sekasin aika äkkii kun sielt pamahtaakin vastaan samantien ku ekat laajakaariset koittaa sujahtaa liikkeelle. Wilderillä ei pitäis olla nyrkkeilyllisesti ja taidollisesti mitään uutta annettavaa Stivernelle. Wilderin nyt pitäis luottaa siihen ainoaan valttikorttiin, joka hänellä selvästi on eli järjetön lyöntivoima. Neppailemalla en usko kaverin saavan mitään järisyttävää menestystä vaan nyt pitää koittaa alusta asti näyttää se et voima on täällä ja nää hanskat nukuttaa. Ukkeli on niin jäätävän kokonen, nälkäinen ja lyöntivoimaltaan poikkeuksellinen niin ikinä ei voi sanoo kaverin olevan täysin vailla mahdollisuuksia. Se on yksittäinen lyönti tai kombinaatio, jolla Wilder tän voittaa jos voittaa. Neppailemal kaveri ei tuu selviä erävoittoja ottamaan jos Stiverne ei pasko housuihinsa. Uskoisin Wilderin lähtevän rauhallisesti liikkeelle ja koittaa alussa ottaa vähä feikaten nätillä ja tarkalla tyylillä niillä kyvyillä mitä siihen hänellä on. Stiverne varmaa kans tsiikailee et lähteeks tyrmääjänä tunnettu kaveri lyömään heti vai himmaileen, sit vast lähetää sitä kuuluisaa omaa peliä rakentamaan, joka todennäköisesti perustuu vastaiskuihin ja Wilderin virheen odottamiseen. Ottelee takajalalla ja yrittää ujuttaa Wilderiä tekemään alotteita juuri niin kuin Arreolaa teki. Täysiä eriä ei mennä, aivan saletti!

Stiverne KO3, Wilder koittaa feikkailla 2 erää nättiä ottelijaa vähä rawia jabia heitellen ja sutjakkaan näköistä liikettä väläytellen kuin bambi jäätiköllä , kolmannes avaa peliänsä enemmän ja sit tulee tää haavoittuvaisuus ja avoimuus esille samantien: Eka Wilderin älytön virheheijari ja vastaiskulla kaneveesiin. boooom

Stiverne KO3
0 x
''be confident in your own abilities, respectfull towards youre opponent, beast in the ring, humble in victory.'' - cesare-borgia ESB
Avatar
Rurik
Journeyman
Viestit: 442
Liittynyt: 22.01.2013 15:43

14.01.2015 12:13

Lähtökohtaisesti samoilla linjoilla Voldyen ja Krusherin kanssa. Varsin uskottava skenaario.

Wilder on kuitenkin siitä jännä tapaus, että vaikka nyt saattaa kupla sanoa *poks* oikein isolla volyymilla, niin se yksi pakasta löytyvä ase saattaa yhtä hyvin kantaa yli passiivisesta ja selvästi pienemmästä Stivernesta. Osapuolten takakäsistä löytyy sen verran räjähdysherkkää ainetta, että joku on pötköllään käytännössä varmasti. Siinä mielessä kyseessä on kiitollinen katsottava mutta samalla vähän silmät kiinni ennustettava tapaus. Kelkka kääntyisi kokeneemmalle Stivernelle mitä pidemmälle mennään, mutta mahdetaanko pitkälle kuitenkaan mennä.

Wilderin jabi on noin valovuoden jäljessä sen maksimaalisen hyödyntämisen mahdollistavasta tasosta, mutta on ihan mahdollista ettei sitä taaskaan tarvita. Muulinpotku oikealla, ehkä vähän vasenta koukkua. Siinäpä se kikkapussi. Tietty Stiverne on ihan eri tason kaveri kuin mitä Wilderin listan takana olevasta tomaattikannukasasta löytyy, mutta tämän yhden tempun pronssiponin yksi temppu saattaa silti riittää tuomioon "jatkoon".

Stiverne vaikuttaa paljon pidettävämmältä kaverilta ja siinä mielessä toivon voittoa sinne. Isommassa kontekstissa pyöriteltynä raskaansarjan suurin mielenkiinto kuitenkin kohdistuu siihen, pystyykö joku ottamaan Wladin paikan mestarilta itseltään. Stiverne tuskin pärjäisi, Wilder saattaisi. Tästä syystä toivotan myös Wilderin voiton tervetulleeksi, mikäli nyt sitten onnistuu olemaan imuroimatta haitilaista unilääkettä hyökätessään pakka auki kuin evakuointitoimenpiteisiin johtanut Surströmming-purkki.
0 x
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3356
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

16.01.2015 04:17

Ensimmäinen pressikuva jossa kaverit ovat naamat vastakkain on julkaistu.
Valtava pituusero Wilderin hyväksi.
Tosin boxrecin mukaan Stivernen reach olisi 203cm joka on iso noin
lyhyelle miehelle. Wilderille ilmoitetaan 211cm jota ei taida huippumiehistä ylittää kuin Furyn 216cm.
Vertailun vuoksi Wallulle ilmoitetaan 206cm.
Reach tiedot ilmoitetaan nyrkkeilijän puolelta joten niihin pitää suhtautua varauksella, mutta suuntaa-antavia ne ovat.
0 x
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2736
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

16.01.2015 06:22

Pressi tilaisuus:
https://www.youtube.com/watch?v=Xgos8uvlYp4

Aika kesy tilaisuus, ei kontaktia eikä kumpikaan innostu v*ttuileen toiselle urakalla. Wilder vaikuttaa aika hermostuneelta ja muutenkin aika pelleltä. Ei vaikuta ainakaan persoonaltaa miltään suurelta mestarilta, perus höpisijä. Stiverne taas perus coolina ja ei innostu iskeen sanansäilällä samalla tavalla kuin Arreolan pressissä, harmi. Olis voinut päästä Wilderin nahan alle helpostikkin, kun olis vähän päästellyt menemään shittiä.

Mielenkiinnolla odotetaan tätä. Ristiriitaiset fiilikset kumman toivon voittavan tai oikeastaan tää on win-win matsi itelle. Ois mukava nähdä Wilderin kuplan puhkeavan mut wilderin voittaessa, niin saataisiin todella mielenkiintoisia matseja tulevaisuudessa, kun wilder vaikka kohtais Furyn, Wallun taikka Joshuan.
0 x
Triplemmm
Journeyman
Viestit: 260
Liittynyt: 14.03.2006 19:57
Paikkakunta: HKI

16.01.2015 17:48

Tämä matsi muuten tulee Viaplaylta, loisto homma!!

Stiverne vie heti alkuerissä ja Wilderin kupla puhkeaa.
0 x
Avatar
Jake The Mass
Journeyman
Viestit: 342
Liittynyt: 06.12.2005 18:33

16.01.2015 22:48

Nyt sitten toimivaa linkkiä mistä näkyy ! punnitus tuleekin vissiin you tubesta ...
0 x
Refuce to be afraid and the fear doesn't frighten.
Avatar
Taxman
Journeyman
Viestit: 304
Liittynyt: 10.12.2012 09:41

17.01.2015 00:27

Ei toi Stivernen kehäkokemus ole mitenkään häikäisevän ylivoimainen. Deontay Wilder otellut amatöörinä 20-5. Ammattilaisena 32 matsissa 53 erää. Bermane Stiverne otellut amatöörinä 49-10. Ammattilaisena 26 matsia 85 erää.

Wilder vs Evgeny Romanov 2008
https://www.youtube.com/watch?v=tOqhhylGWh8

Wilder vs Haye
https://www.youtube.com/watch?v=g7rhzS1rlOk
kohdassa 1:05 ja kohdassa 1:15

Wilderistä on puhuttu, että sen iskunkestävyys olematon. Youtubessa näitä Wilder KO´d videoita on pilvin pimein. On se isketty kolmasti (melkeen) lattiaan ammattilaisenakin. Musta kun katsoo noita videoita, niin ei se nyt niin heikkoleukanen kuitenkaan ole. Sparrissa Haye:tä vastaan imee sen parhaat pommit ja pysyy vielä jaloillaan. (Sparri sparri) Toisekseen ei Stivernen vastustajat ole olleet yhtään sen kummallisempia kun Wilderinkään. Vaikka kuinka toivoo Stivernen voittoa – luulen että Wilder yllättää. Wilderillä on yksi etu. Se on tullut sille aivan selväksi, että ottelut voi ratkaista nopeasti. Stiverne on vuoden 2008 jälkeen voittanut ekan erän tyrmäyksellä vain kerran. En yllättyis tosin vaikka päättyisi DQ, senverran hienoja rabbitbuncheja Windmill Wilder on jakanut viimesissä matseissaan .... tai vaikka täys ryöstötuomioon. (Ks. Miten ottelun tuomari Tony Weeks lopetti Alvarez – Angulo matsin tai Bermane Stiverne--Demetrice King ottelun lopetus). Haistan katastrofin aineksia ilmassa. Veikataan nyt kuitenkin Stiverne KO 5th.

Tässä on mielestäni tuotu hyvin esiin molempien vahvuudet ja heikkoudet.
https://www.youtube.com/watch?v=tpRRFK7tM9k
Viimeksi muokannut Taxman, 17.01.2015 17:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
0 x
It's better to give than to receive. (S. R. Leonard)
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3356
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

17.01.2015 04:07

Taxman kirjoitti: Tässä on mielestäni tuotu hyvin esiin molempien vahvuudet ja heikkoudet.
https://www.youtube.com/watch?v=tpRRFK7tM9k
Wilder ei tätä ottelua häviä kuin ottelemalla tyhmästi. Tuossa linkissä puhutaan juuri siitä mistä kirjoitin kun aloitin tämän ketjun, eli Wilderin pitäisi helposti pystyä pitämään Stiverne sellaisella etäisyydellä ettei tämä pääse edes lyömään. Stivernen ottelutuuli on passiivinen, hän ei pyri lähietäisyydelle vaan odottaa ja odottaa että saa sen yhden iskun läpi. Stivernen tyyli oli täydellinen Arreolaa vastaan mutta se on tuhoontuomittu Wilderiä vastaan.
Stivernen ainoa mahdollisuus tässä ottelussa on pyrkiä lähiotteluun, jos Wilder sen sallii niin hän häviää. Tämä vain vaatii Stiverneltä sellaista tekemistä mitä häneltä ei ole vielä aikaisemmin nähty. Wilder voittaa 90% varmuudella.

Äkkiä laskien tällähetkellä foorumilaisten veikkaukset

Wilder 2
Stiverne 7
Ei selvää kantaa 1
0 x
anve
Club Fighter
Viestit: 164
Liittynyt: 04.08.2008 19:04

17.01.2015 13:13

Täältä ääni Wilderille. KO4.
0 x
Vastaa Viestiin