Heleniuksen ura tappion jälkeen

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Pawiaani
New Kid on the Block
Viestit: 27
Liittynyt: 17.11.2015 16:42

31.05.2016 00:03

Takuulla hyvä Robbelle tuo leiri Furyn tykönä, henkisesti ennenkaikkea ja muutenkin. Tuo video on hauska, salaperänen ja rassaava Klitskon suuntaan. Psyykkausta tuokin, ettei näytetä mitään hikoilua vaan tollasta kuin savuis löntystelyä ja häröilyä. Kai jokainen tajuaa että tuolla vähä toiseenkin tyyliin sykitään eikä vaan tolleen. On toi Fury tiimeineen hyvällä tapaa härski, primitiivinen röyhkimys joka kuiteski toimii tod harkitusti ja huolellisesti. Tarkka meininki ei silti latista hulluutta ja luovuutta hänellä, kuten Klitskolla tekee. Outo yhdistelmä.

kyllä Roopea mielenkiinnolla seuraan, ja hyvää toivon. Sanotaanko näin, että olishan sekin mälsää, jos paluu olis menny huippuhyvin, ei olis ollenkaan näin jännää, ja silloin spekulointikin olis erilaista, paljon vähempi lajikohtaista kuin nyt.
0 x
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

31.05.2016 00:35

Kalle Helenius kirjoitti:Miehet treenaa ja täällä vellihousut itkee. :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:
Mihinkäs luokkaan me robbe sitte laitetaan? Robbe oli hommattu 3 viikon sparrileirille furua vs mutta robbe oli reissussa alta viikon. Huhu kertoo että olivat furyn porukka sanonu et tuu sit takas ku oot kunnossa. Ja tuo treenivideo kyl vahvistaa asian.

Ei kukaa ala julkisesti mollaan hommattuja sparrareita joten jokainen voi ihan ite päätellä mitä arvoa peter furyn kehuille voi antaa.
0 x
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
TikeMyson
Club Fighter
Viestit: 65
Liittynyt: 08.02.2016 23:28

31.05.2016 01:37

Kalle Helenius kirjoitti:Miehet treenaa ja täällä vellihousut itkee. :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:
Meneekö sulla nyt taas ihmiset sekaisin? Tässä taannoin eräs ranskalainen nyrkkeilijä hakkas läskit pihalle eräästä itkupillistä.

"Iskä, iskä, käske ton lopettaa, se lyö mua. Iskä. Apua. Toi lyö." ja sitten kerättiinkin itseä Jaffalan lattialta.

Surullista miten jollekulle on tärkeempää Peter Furyn twiitti joka on lähinnä semmosta kohteliaisuuskehumista kuin Hartwall Arenan selkäsauna. Toivottavasti ymmärrätte treenata kunnolla ennen seuraavaa ottelua, jos vastassa on taas joku joka on edes lähellä Duhaupasin tasoa niin Robertin kannattaa alkaa harjoittelemaan lähinnä pehmeitä laskeutumisia kanveesiin.
0 x
TikeMyson
Club Fighter
Viestit: 65
Liittynyt: 08.02.2016 23:28

31.05.2016 01:39

RockyBalboa kirjoitti:Ei kukaa ala julkisesti mollaan hommattuja sparrareita joten jokainen voi ihan ite päätellä mitä arvoa peter furyn kehuille voi antaa.
Tosiaan, jos joku ottaa tosissaan tämmöset "good guys good boxing good good, better good, good yeah good"-meiningit niin saa olla hieman yksinkertainen. Ei kukaan sano että "***** sparrivastustaja, hukkaan meni sekin aika" ja sen lisäksi aika monessa maassa Suomen ulkopuolella toi tyhjänpäiväinen selkääntaputtelu kuuluu asiaan. Ei se meinaa yhtään mitään.
0 x
Avatar
Anselmi84
Prospect
Prospect
Viestit: 1127
Liittynyt: 07.01.2012 16:07

31.05.2016 09:43

Straw Dog kirjoitti:Robbe takapuoli pystyssä.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... hCuY#t=560


:P
Hahah tää on kun jostain parodiasta! Kattokaa toi loppu missä Fury hyppii traktorin renkaassa niinku eläkeläinen ja Robert heittelee kuntopalloa niinku vanha mummo sit tää narukäsi heiluttelee jotain 2kilon helistimiä tossa etualalla :D tää treenivideo lähtee kyllä jakoon!
0 x
Porttikiellon syy: Rasistiset termit nyrkkeilyfoorumilla
Kalle Helenius
Brawler
Viestit: 946
Liittynyt: 27.02.2015 21:50

31.05.2016 11:22

http://www.iltasanomat.fi/nyrkkeily/art ... ml?ref=rss

Toiset leireilee kun täällä toisilla paha olo. :lol: :lol: :lol:
0 x
Pawiaani
New Kid on the Block
Viestit: 27
Liittynyt: 17.11.2015 16:42

31.05.2016 11:51

Toi oli hyvä juttu iltasanomis, ja Roobertilta hyvää tilannepäivitystä. Täällä monella kommentoijalla vahva viha ja kauna voimavarana mutta sellainen voima ei pitkälle kanna. Anselmi osoittaa jälleen kommenteissaan sen ettei ehkä kuitenkaan ymmärrä laaja alaisesti valmennuksesta, eikä sitä että vuorokaudes on 24 tuntia ja että videoita annetaan ulos taktisesti. Juuri tuollaista Anselmin reaktiota taidetaan noilla videoilla hakeakkin. Eli onnittelut siitä että reagoit toivotulla tavalla provokatiiviseen videoon. Venäläisethän paljon panostanut agenttiensa koulutuksessa siihen että osataan esittää tyhmää ja saadaan toinen siten suhtautumaan ylimielisesti ja ylpeästi sekä aliarvioiden. Sitä kautta sitten viedäänkin ylpeää ylemmyydentuntoista ihmistä kuin litran mittaa. Seuraappa Anselmi Venäläisiä, niin huomaat että moni toimii noin. Setä onkin täti jne, ja Suomessahan yllättävän moni Venäläinen on uinuva tai aktiivisuustasoltaan vaihteleva agentti. Heitä niin paljon, että meidän mielikyva Venäläisistä sksi värittynyt, jos menee paikanpäälle niin huomaa että sieltä ei niin helpisti näitä meille tuttuja koulutettuja stereotypioita tulekkaan vastaan. No mutta kulkurveljemme Tyson toimii videoiden ulostulois samoin, ja Klitshkoa psyykataan täysillä ja myös fanit ihmettelee että mitäs löntystelyä se niiden treeni on ja yllättävän moni luulee että siinä se nyt on koko treeni, tolleen touhuillaan vaan ja ne on treenin ainoat kasvot..eihän siellä tietenkään muulla tavoin treenata, eihän? Vahingonilo ja antipatiat kun on suuret, niin sorrutaan ajattelemaan mustavalkoisesti, niiden omien tuntojen kautta. Kyllä minä uskon että tuolla mennään hyvinki monipuolisesti, ja taktiikka on huipussaan sekä treeneis että median ulostulois.

Ja Roobertin leiris mennään takuulla kans ihan hyvin linjoin, ja myös valmennuksessa on muutkin kasvot kuin vaan Johan Lindströmin
0 x
anakonda
Brawler
Viestit: 574
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

31.05.2016 13:15

"Viha ja kauna" on tässä vääriä ja turhan voimakkaita sanoja. Mutta omalta osalta ainakin pettymys, myötähäpeä, turhautuminen ja uskonpuute ovat oikeampia sanoja kuvaamaan omaa tunnetilaa siitä, että oma fanituksen kohde tulee isoon otteluun rapakunnossa, huonosti valmennettuna ja väärällä taktiikalla.

Ja Kallen puoltakin aluksi pidin näissä keskusteluissa, niinkuin moni muukin meistä, mutta kun totuus paljastui jossain vaiheessa myös näiltä osin, ei voi muuta kuin ihmetellä. Täällä Kalle yrittää taas rakentaa vielä kerran hypeä Rooben ympärille uudestaan samoilla kikka kakkosilla kuin aiemmin, mutta ei taida enää mennä kovinkaan monelle meistä läpi, kupla on puhjennut. Minä en ainakaan usko Robbeen enää, pitäisi tulla uusi valmentaja ja mies alle 110 kg seuraavaan otteluun, ja ihan eri ottelusilmällä ja puolustuksella. Ihmeitä pitäisi tapahtua että juna peruuttaisi takaisin.

Robbe on FIT ja kaikki näiltä osin "JÄTTEBRA", voi kiesus..
0 x
Avatar
Anselmi84
Prospect
Prospect
Viestit: 1127
Liittynyt: 07.01.2012 16:07

31.05.2016 14:48

Eli Pawiaani oliko siis laiskat otteet kehässäkin esitystä? Leikitään huonoa ja huono kuntoista, että päästään helpommin titteliotteluun?

Kerro mulle miten esim venäläiset huippu-urheilijat harjottelee ja kerro mulle yksikin olympialaisiin valmistautuva urheilija kenellä on aikaa esittää osaamatonta ja huonokuntoista ja miten joku atleetti onnistuu muuttamaan perus olemusta ja liikkumista epäurheilijamaiseksi pullamössöksi.... Tää olis vähän kun aitajuoksija juoksis päin jokaista aitaa ja kaatuilis suoralla radalla.. Tämmöstä en ole ikinä nähnyt.

Se on täysin perusteltua olla näyttämättä harjotuksia tai tehdä jotain kevyttä, mutta aika hankala on esittää sitä, että esim voimapyörää tehdessä keskivartalo pettää eli toisinsanoen lihaksisto on heikko ja sen verran mä olen urheilijoita nähnyt ja näen kehonkielestä millon ollaan täynnä hitaita soluja ja millon liikutaan nopeilla :D

Toi tekeminen tossa videolla on täysin samanlaista löntystelyä mitä herrojen otteet on kehässäkin joten tämä antaa täysin realistisen kuvan missä fyysisessä kunnossa kaverit on.
0 x
Porttikiellon syy: Rasistiset termit nyrkkeilyfoorumilla
TikeMyson
Club Fighter
Viestit: 65
Liittynyt: 08.02.2016 23:28

31.05.2016 18:12

Pawiaani kirjoitti:Venäläisethän paljon panostanut agenttiensa koulutuksessa siihen että osataan esittää tyhmää ja saadaan toinen siten suhtautumaan ylimielisesti ja ylpeästi sekä aliarvioiden. Sitä kautta sitten viedäänkin ylpeää ylemmyydentuntoista ihmistä kuin litran mittaa. Seuraappa Anselmi Venäläisiä, niin huomaat että moni toimii noin. Setä onkin täti jne, ja Suomessahan yllättävän moni Venäläinen on uinuva tai aktiivisuustasoltaan vaihteleva agentti.
Nyt se paljastui. Tyson Furyhan on venäläisten agentti. Liekkö yksi kuuluisista Supersotilaista jotka on jalostettu KGB:n legendan, Kremlin Keisarin, Tsaari Vladimir I:n geeneistä? Putin odottanee uutisisa tulevasta ottelusta - otteluhan on tietysti attentaatti jonka tarkoituksena on murhata Ukrainassa liian vahvaan poliittiseen asemaan nousseet tohtoriveljekset Vladimir ja Vitali.

Itse seurasin viime kuussa Robertin korkean paikan leiritystä Taffelin tehtaan katolla, paikalla oli kuin olikin muitakin valmennusryhmäläsiä: Apollo Creed sparrasi Robert "Viikinkijumala" Heleniusta vastaan. Apollo kertoi että tässä on ehkä hänen historiansa kovin sparrivastustaja. HBO ja AC/DC ovat jo tarjonneet sarjojensa titteliotteluita sparrin perusteella. Vastassa ottelussa on George Foreman look-a-like.

Heleniuksen leiri on visusti pitänyt Robertin aidon voiman piilossa, odottavat että pääset historialliseen three way-matsiin jossa vastakkaisin asettuvat Robert Helenius sekä tag team Wilder & Joshua. Team W&J ei tiedäkään millaisen löylytyksen saavat - harva on nähnyt Robertia sen jälkeen kun hän lausuu maagiset sanat "kautta Perunalastulinnan, MINULLA ON VOIMAA!".
0 x
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

31.05.2016 19:52

Hyvää tuossa haastattelussa oli se, että tarkoituksena on alkaa treenata aerobista puolta. Huonoa se, että selvästikään Helenius ei ole katsellut matsia jälkeenpäin tai sitten muuten vaan kieltää todellisuuden. Häviö ei johtunut mistään hälläväliä-asenteesta tai yhdestä iskusta. Häviö johtui siitä, että Robbe oli pahasti pieksetty ja väsynyt tyrmäyksen tullessa. Vaikeaa näyttää olevan tosiasioiden tunnustaminen.
0 x
Iron
Club Fighter
Viestit: 154
Liittynyt: 25.02.2005 18:40

31.05.2016 20:12

satchmo kirjoitti:Hyvää tuossa haastattelussa oli se, että tarkoituksena on alkaa treenata aerobista puolta. Huonoa se, että selvästikään Helenius ei ole katsellut matsia jälkeenpäin tai sitten muuten vaan kieltää todellisuuden. Häviö ei johtunut mistään hälläväliä-asenteesta tai yhdestä iskusta. Häviö johtui siitä, että Robbe oli pahasti pieksetty ja väsynyt tyrmäyksen tullessa. Vaikeaa näyttää olevan tosiasioiden tunnustaminen.
Itseäni ihmetyttää se, että Robert on harjoitellut ammattilaistallissa, minkä johdosta pitäisi kutakuinkin olla selvää miten pitää kunnostaan huolta siten, ettei se ainakaan lopu kesken ottelun. No nyt sitten Robert on näköjään itsekin tajunnut sen, mikä on ollut selvää kaikille niille, jotka Robertin viime ottelun näkivät, kunto ei ole hyvä ja sitä pitäisi kehittää. Lindström on varmaan mukava valmentaja, kun sen sanomisesta puuttuu auktoriteetti ja Robert saa rauhassa mussuttaa makkaraa kotonaan Ahvenanmaalla.
0 x
Avatar
Bubblegum
Journeyman
Viestit: 485
Liittynyt: 30.01.2016 19:46
Paikkakunta: London, England

31.05.2016 20:34

Päteekö sana "amatöörit treenaa" nyrkkeilyssäkin?
Tuskinpa. Fury varmaan postaa ulos kaikki ne videot joissa ei vedä täysillä ja joissa ei myöskään treeni/sparri kaveritkaan vedä täysillä.
Sitten siinä välissä hikoillaan ja paukutetaan kuntoa.
Fury pelleili ihan samalla tavalla viimeksikin. Löysiä treenipromo videoita tuli julki, mutta kehässä mies kuitenkin yllätti Wladin housut kintuissa.
Eiköhän siellä tiedetä miten tätä peliä pelataan.
Hän on 100% tikissä kun ilta Manchesterissa koittaa heinäkuun 9 pvä.
Se ilta sitten vasta näyttää onko Fury tosiaan noiden vöiden arvoinen.
Roopen kannattaisi kysyä Furylta, että mitä dopingia aikoo vetää Klitschko matsissa ja sitten samoilla kamoilla itsekkin uraa eteenpäin.
No vitsit vitsinä. Viisastelu täällä on helppoa.
0 x
Make progress, not excuses.
Avatar
Anselmi84
Prospect
Prospect
Viestit: 1127
Liittynyt: 07.01.2012 16:07

31.05.2016 21:22

Tyson Fury ei ole eläessään ollut tikissä eikä tule olemaan, mutta nyrkkeilyssä voi pärjätä ilmankin. :D
0 x
Porttikiellon syy: Rasistiset termit nyrkkeilyfoorumilla
Iron
Club Fighter
Viestit: 154
Liittynyt: 25.02.2005 18:40

31.05.2016 21:53

Anselmi84 kirjoitti:Tyson Fury ei ole eläessään ollut tikissä eikä tule olemaan, mutta nyrkkeilyssä voi pärjätä ilmankin. :D
Voi, jos osaa ottaa suht rennosti matsit ilman turhaa jännittämistä. Jännittäminen syö voimia. Hyvässä kunnossa pitää kuitenkin olla.
0 x
Vastaa Viestiin