Helenius vs Chisora II

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
wotzobeck
Brawler
Viestit: 779
Liittynyt: 05.05.2014 22:06

02.05.2017 17:21

Huvittavia aina nuo Iltasanomien kommentoijat. Kommentoivat tyyliin että Helenius on ihan ***** jos ei voita MM-vyötä.

Tajuaakohan ne oikeasti, että maailmassa on ehkä maksimissaan 5 ukkoa jotka noista vöistä realistisesti kilpailee...Mielestäni Heleniukselle riittäisi että pääsisi edes MM-kehään. Tällöin voisi sanoa että hänelle asetetut tavoitteet näin fanin näkökulmasta on täytetty.
0 x
anakonda
Brawler
Viestit: 565
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

02.05.2017 22:53

Kallehelenius911 kirjoitti:Saksan reissun jäljiltä piti voimistaa ja eheyttää niin rikkinäiset luut ja lihakset sekä korvien väli.
Sen jälkeen kuin paikat kestivät tuli kestävyystreenit kuvioon nyt keskittyminen nyrkkeilyyn.
Duhaupas ottelu näytti kaikki olevan kunnossa mutta keuhkot eivät olleetkaan, nyt on.
Mitä tarkoitat? Duhaupas tappion jälkeen team Heleniuksesta todettiin useamman henkilön voimin, että kunto ei pettänyt. Nyt myönnät että keuhkot petti ( ja samaan aikaan Roope kertoo että kuntoa on pyritty nostamaan lisäämällä kuntopuolen harjoittelua). Viittaatko aiemmassa postauksessasi linkin kera, että Roopella on todettu urheilijan rasitusastma, ja se olisi syy kunnon pettämiseen duhaupas matsissa ja sitä kautta tappioon. .. jos vika astmassa, miksi nyt pitänyt kuitenki lisätä kuntopuolen treeniä.. ja aiemmin Roopella oli omien sanojensa mukaan motivaatio ongelmia ennen duhaupas matsia..
0 x
volgzangief
Club Fighter
Viestit: 124
Liittynyt: 07.04.2016 20:23

02.05.2017 23:20

anakonda kirjoitti:Mitä tarkoitat? Duhaupas tappion jälkeen team Heleniuksesta todettiin useamman henkilön voimin, että kunto ei pettänyt. Nyt myönnät että keuhkot petti ( ja samaan aikaan Roope kertoo että kuntoa on pyritty nostamaan lisäämällä kuntopuolen harjoittelua). Viittaatko aiemmassa postauksessasi linkin kera, että Roopella on todettu urheilijan rasitusastma, ja se olisi syy kunnon pettämiseen duhaupas matsissa ja sitä kautta tappioon. .. jos vika astmassa, miksi nyt pitänyt kuitenki lisätä kuntopuolen treeniä.. ja aiemmin Roopella oli omien sanojensa mukaan motivaatio ongelmia ennen duhaupas matsia..
Eikös tuon tappion syynä ollutkaan se että Duhaupas, tuo viekas kettu, laskelmoi päässään että kovemmat hanskat aiheuttavat enemmän vahinkoa kuin pehmeät :lol:

https://i.imgflip.com/12lisj.jpg
0 x
PajaVasara
New Kid on the Block
Viestit: 34
Liittynyt: 07.02.2017 10:44

02.05.2017 23:49

Tappio oli useamman pieleen menneen asian yhteisvaikutus. Se, ettei sitä osattu heti analysoida oikein Team Heleniuksen puolelta ei tietenkään ole mikään vahvan ammattitaidon/ itsetuntemuksen osoitus. Nyt näen asian kuitenkin positiivisen kautta, sillä aivan selvästi jotain on nyt tajuttu. Valmistautumisaika riittänee Chisoran tasoista nyrkkeilijää vastaan, jos tehdään oikeita asioita. Toivon mukaan voimme matsin jälkeen sanoa 'jättebra'!
0 x
TrashTalk
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 18.12.2016 01:31

03.05.2017 00:44

Hienoa että täällä on nykyään tämmöinen positiivisuutta huokuva meininki! Ilon kautta areenalle!

(Täytyy todella toivoa että Helenius voittaa, loppuu meininki muuten kokonaan.)
0 x
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

03.05.2017 08:04

PajaVasara kirjoitti:Tappio oli useamman pieleen menneen asian yhteisvaikutus. Se, ettei sitä osattu heti analysoida oikein Team Heleniuksen puolelta ei tietenkään ole mikään vahvan ammattitaidon/ itsetuntemuksen osoitus. Nyt näen asian kuitenkin positiivisen kautta, sillä aivan selvästi jotain on nyt tajuttu. Valmistautumisaika riittänee Chisoran tasoista nyrkkeilijää vastaan, jos tehdään oikeita asioita. Toivon mukaan voimme matsin jälkeen sanoa 'jättebra'!
Allekirjoitan tämän,
0 x
anakonda
Brawler
Viestit: 565
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

03.05.2017 09:22

No miten ne keuhkot petti? a) loppuiko kunto, b) todettiin astma c) oli jokin tauti päällä d) en osaa sanoa /ei tiedetä tarkkaan, mutta jotain häikkää oli
0 x
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

03.05.2017 12:19

anakonda kirjoitti:No miten ne keuhkot petti? a) loppuiko kunto, b) todettiin astma c) oli jokin tauti päällä d) en osaa sanoa /ei tiedetä tarkkaan, mutta jotain häikkää oli
6 viimeistä ottelua rasitusastma, nyt 4viikkoa lääkitys. Eli b.
0 x
TrashTalk
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 18.12.2016 01:31

03.05.2017 14:12

Eli perus suomi doping. Muualla roinataan kunnolla, täällä vedetään rasitusastma- kortti hihasta :)

Ei se mitään, kaikki keinot sallittuja, ilon kautta voittoon!
0 x
Avatar
Ruoska
Club Fighter
Viestit: 164
Liittynyt: 10.02.2013 11:11

03.05.2017 15:46

Eikö tämä astma sitten vaikuta harjoituksissa, vain otteluissa? Muutenhan tässä saa sellaisen kuvan että sielä on nyt tosissaan pystytty treenaamaan vasta neljä viikkoa? :roll:

Toivottavasti tässä ei käy duhauppasit, että vastustaja on liian kova kuntoon verrattuna. Ajatuksenahan voiman lisääminen pohjalle kunnon kustannuksella oli hyvä, mutta silloin ei olisi kannattanut ottaa kovapäistä ja kovakuntoista ottelijaa vastaan matsia kun on voimakuuri päällä.

No, samapa tuo, kivojen foorumikommenttien kautta voittoon!
0 x
Let´s Go Champ!!!
Avatar
Anselmi84
Prospect
Prospect
Viestit: 1127
Liittynyt: 07.01.2012 16:07

03.05.2017 16:22

Apoelilla hyvä postaus tuolla aikaisemmin!

Lähinnä nyt kiinnostaa tietää, että miten asiat on muutettu viimeottelusta ja miten näin lyhyt aika riittää siihen, että niitä muutoksia oikeesti näkyy? Mun mielestä toi Sauerlandin haukkuminen ei ole valmentajaltakaan kovin eteenpäin vievää käytöstä nimittäin kyllähän siellä tehtiin paljon asioita oikein, korjaa toki jos oon väärässä, mutta Robert laitettiin siellä ihan back to basicks juttuihin ja kuntoa lähettiin rakentamaan käytännössä ihan nollasta?

Täällä joskus pyöri linkkejä siitä kun Roobertti vannoi uuden valmentajansa kanssa voimaharjoittelun nimeen ja siinä tehtiin maastavetoa yms. hömppäliikkeitä ja sanoin jo silloin, että toi homma menee vituiksi. Niin mitä näistä asioista nyt on sitten opittu ja mitä muutettu? Aika oleellista on, että mimmonen persoona tämä uus valmentaja on. Meinaan vaan, että jos on tälläinen tyypillinen suomalainen joka siis tietää kaikesta jo kaiken ja on kaikessa paras ja apua ei tarvita eikä kysytä niin väittäisin, että tuolla tietotaidolla mitä nyt pystyy rivienvälistä lukemaan on melko haastava projekti edessä. En oikeen nyt ymmärrä sitä, että jos tuollaiseen projektiin lähtee mukaan niin miks helvetissä sitä tietotaitoa ei lähdetä hakemaan kirjallisuudesta ja erilajien valmentajilta jotta tämmöset piiputtamiset ja nämä vääränlaisen voimaharjoittelun tuomat sivuvaikutukset oltais voitu estää?


Olis kiinnostaa nyt tietää, että jos en nyt ole väärin ymmärtänyt niin tuohon duhaupass matsiin Robertin kestävyysharjoittelu tehtiin uimisella? Kuitenkin tosiasia on, että tuolla peruskestävyydellä vasta luodaan pohjaa muulle harjoittelulle ja onko noi alueet edes niinku miten hyvin hallussa, että onko herra Lindström mitannu maksimisykkeet ja laktaatit jotta pystyy edes rakentamaan toimivan harjoitusohjelman? Yleensähän se ainakin suomessa menee niin, että joo kato juokset ne lenkit vaa nii kyllä se sillä on selvä? Otan tästä lainauksen raamatustani "Kestävyyskunnon perusta Hyvällä peruskestävyyden tasolla luodaan pohja kaikelle muulle tekemiselle. Peruskestävyysharjoittelulla pyritään ennen kaikkea pysyvien rakenteellisten muutosten aikaansaamiseen elimistössä, kuten sydämen koon ja tehon kasvuun sekä lihasten hiusverisuonien määrän lisäämiseen."

seuraava kysymys onkin, että nytten kun kerran ollaan palattu juoksun pariin niin onko myös harjoiteltu ns. vauhtikestävyyttä mikä tarkoittaa luonnollisesti korkeammilla sykkeillä harjoittelua? Tästähän alkaakin jo olemaan hyötyä sitten itse ottelussa jotta ei kävisi niin, että se pelkkä päkiällä oleminen lyö sykkeet yli 90% maximista ja 3, erän jälkeen on hiilarit palanu loppuun ja ollaan niin hapoilla, että penkiltä ei päästä ylös ilman avustajaa.? Sitten on vielä maximisykkeellä harjoittelu mitä kuuluisi myös tehdä mutta harvoin olen ainakaan täällä suomessa törmännyt nyrkkeilypiireissä tämmöiseen paitsi sillätavalla, että se tapahtuu niinkun puolivahingossa, koska ottelijat on niin helvetin huonossa kunnossa, että pelkät askelkyykyt omalla painolla vetää sykkeet maximiin ja hapottaa alle 20sekunnin.. Eli mikäli Kalle voisi vähän valottaa, että mitä konkreettista muutosta nyt on tapahtunut muutakun ventoline piipun hommaaminen, koska on aika riskaapelia mun mielestä nyt laskea sen kortin varaan, että väsymys on ollut pelkän astman syytä, koska kun paskat rysähtää housuun seuraavassa matsissa niin se on myöhästä enää alkaa niitä asioita siinä kohtaa tekemään.

Miten sitten on tuo voimaharjoittelu toteutettu? Onko siihen saatu mitään tolkkua vai tehtiinkö klassisesti niinkun suomessa on tapana, että PUNTIT ei kuulu nyrkkeilyyn ja koko voimaharjoittelu teilattiin, koska se oli epäamattimaisesti toteutettu?

Sitten itse lyömiseen niin nuo tekniikkavirheet mitkä oli nähtävissä jo edellisen ottelun pressissä sekä itse ottelussa niin onko niihin puututtu? Joko Robert lyö kropalla vai vieläkö suorat ja koukut on pelkkää käden ojentamista? Mielenkiintoista olis nähdä nyt jotain tekemistä missä päästään näkemään onko näihin saatu muutosta?

Puhuit muuten siitä, että Robert oli fyysisesti niin rikki tuon saksan reissun jälkeen niin nyt kun on kerran parannusta tullut niin mä haluaisin nähdä ainakin parannusta seuraavassa matsissa siinä, että Robertin torso ei ole kun rautakanki. Lantion yläselän ja olkapäiden liikkuvuus oli luokkaa nolla niin kun kerran valmentaja tituuleeraa itseänsä voima/keho spesialistiksi niin onko tuohon liikkuvuuteen ja keskivartalon lihaksistoon ja parempaan koordinaatioon panostettu mitenkä?

Eräs seikka myös askarruttaa kun olen jokusia matseja katsonut niin mikä mahtaa olla Ruubertin syliväli? Vaikka ukko pitkä onkin niin näyttää, että kädet ei varsinaisesti ole suhteessa muuhun pituuteen tai sitten se johtuu siitä, että lyönnit jää vajaiksi eikä ojennu loppuun asti ja Robert lyö puolmetriä lähempää kun mistä pystyisi lyömään.

Ps. Vinkkejä valmennukselle, että esim Dietrich Harren kirjoittama kirja "DDR:n valmennusoppi" pitää paljon hyvää faktaa sisällä mistä voisi vähän ammentaa tietoa tuohon voimaharjoittelun toteuttamiseen ja kyseessä on puhtaasti valmennusoppi ei kemikaalit joten siihen kannattaa tutustua ellei sitten valmentaja ole jo kaikkitietävä niinku ne tahtoo monesti olla.

Kiitos vastauksesta etukäteen mikäli sellaisen jaksat raaputtaa!
0 x
Porttikiellon syy: Rasistiset termit nyrkkeilyfoorumilla
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

03.05.2017 16:37

Maastojuoksua 11.8km 49min taukoa 20min. Säkkiä 9x3min 30s tauolla +3 erää varjoa. :roll:
0 x
Lasileuka
Brawler
Viestit: 705
Liittynyt: 14.11.2013 15:37

03.05.2017 18:57

Ruoska kirjoitti:Eikö tämä astma sitten vaikuta harjoituksissa, vain otteluissa? Muutenhan tässä saa sellaisen kuvan että sielä on nyt tosissaan pystytty treenaamaan vasta neljä viikkoa? :roll:

Toivottavasti tässä ei käy duhauppasit, että vastustaja on liian kova kuntoon verrattuna. Ajatuksenahan voiman lisääminen pohjalle kunnon kustannuksella oli hyvä, mutta silloin ei olisi kannattanut ottaa kovapäistä ja kovakuntoista ottelijaa vastaan matsia kun on voimakuuri päällä.

No, samapa tuo, kivojen foorumikommenttien kautta voittoon!
Toivottavasti astma ei kuitenkaan johda sairaskyvyttömyyselääkeelle - jollei tietty ole sitten vakuutukset kondiksessa :lol:
Toisaalta eikös toi "rasitusastma" ole aika normi sairaus työkseen urheilevilla - tiettyjä suoritukykyä parantavia lääkkeitä saa ainakin vedellä, tai siis on pakko vetää ihan lääkärin määräyksestä!
0 x
purttaus
Journeyman
Viestit: 275
Liittynyt: 19.12.2012 13:19

03.05.2017 20:37

Salbutamoolia :)
Nyt oli niin hyviä kyssäreitä Anskulta, että olisipa hienoa kuulla vastauksia.
Onko nyt oikeasti askelmerkit kohdillaan, miten fysiikkaa kehitetään? Vai onko siten miltä näyttää, että Duhaupakselta lähdettiin lyömään uuden penkkiykkösen voimin päätä irti ensimmäisten puolenkymmenen hunkautuksen aikana, ja nyt juostaan mutulla pk-lenkkiä notta perse repeää.
Nimittäin se 2600 kuupperi pitkäkoipisella ammattinyrkkeilijällä on kyllä aivan surkea tulos. Veikkaan että Katajiston Jannekin olisi primessään lyllertänyt positiivisen kautta sen verta.
0 x
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

03.05.2017 21:27

Askelmerkit tuntuu täällä monen nimimerkin takaa olevan hyvinkin kohdillaan. :lol: :lol: :lol:
0 x
Vastaa Viestiin