Blue Corner Sport ja Spring Break Vantaa 13.5.

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
pertsa
New Kid on the Block
Viestit: 5
Liittynyt: 14.01.2006 18:05

10.05.2017 13:55

BLUE CORNER SPORT SPRING BREAK VANTAA-TAPAHTUMAN YHTEISTYÖKUMPPANINA
Blue Corner Sport on mukana Spring Break Vantaa-tapahtumassa yhteistyökumppanina, illan ammattinyrkkeilyottelut käydään myös laadukkailla Blue Corner Sportin hanskoilla.
Tuomme myös tapahtumaan esittely/myyntipöydän, joten tervetuloa itse tutustumaan tuotteisiimme ja tekemään ostoksia vain tapahtumassa olevilla edullisilla tarjouksilla tuotteistamme. Esittelypisteeltämme mahdollisuus hankkia myös Juho "TNT" Tolppolan fanituotteita.
Blue Corner Sport on kotimainen, luotettava yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo n 20 vuoden ajan.
Yritys tuo maahan ja myy kamppailuvarusteita omalla, 40 vuoden kokemuksella kamppailulajeista ja haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta laatua.
Esim hanskat, pääsuojat, pistarit yms on tehty aidosta vahvasta nahasta käsityönä Thaimaassa, joten ne kestävät kovaakin käyttöä.
Blue Corner Sportin varusteilla on valmennettu ja treenattu lukuisia mestaruuksia niin amatööreissä, kuin ammattilaisissakin.
Varusteet ovat olleet käytössä aiemminkin mm potkunyrkkeilyn ja Muaythain=thainyrkkeilyn SM-kilpailuissa, sekä kansainvälisissä ottelutapahtumissa, kuten myös vapaaottelutapahtumissa ja nyrkkeilyn useissa ammattilaisilloissa (kuten EBU:n EM-titteliottelussa Tatli-Patera, sekä Muaythain WMC:n ammattilaisten mestaruusotteluissa jne.
Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!
http://www.bluecornersport.com
https://www.facebook.com/Blue-Corner-Sp ... 927324050/

Kuva


Kuva
Vastaa Viestiin