Helenius vs. Whyte

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
jone
Contender
Contender
Viestit: 2692
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

29.10.2017 10:00

jos joku on tosiaan ostanut tämän surkean illan (Katie Taylor ottelu oli hyvä)niin oma asiansa mutta kyseinen ilta näkyi skysportin linkistä ilmaiseksi todella laadukkaana lukuun ottamatta muutamaan jumitusta mutta Rogerin ottelussa sitä ei huomannut kun ottelu oli muutenkin hidas tempoista löntystelyä :lol:
0 x
sofokles
Brawler
Viestit: 833
Liittynyt: 28.06.2008 22:59

29.10.2017 10:10

Tomsterr kirjoitti:
sofokles kirjoitti:Ottelu on käyty ja tulos on rehellisesti myöntäen, juuri se mitä oli odotettavissa. Heleniuksen mahdollisuus voittoon olisi ollut tehokkaassa ja toimivassa puolustus nyrkkeilyssä. Sellaista en ole hänen kohdallaan oikeastaan koskaan nähnyt, ei siis niissä hyvissäkään otteluissa. Tämä tuki vain sitä ennakkoasetemaa, että Helenius oli mahdottoman tehtävän edessä eilen ja siihen nähden vältti turhat riskit ja käytännössä teki vain sen minkä voi.

Toinen erikoinen näytelmä käytiin fanien keskuudessa. Ennen ottelua alkoi esiintyä, ennakolta siis aika varmasta tappiosta huolimatta, kommentteja siihen suuntaan, että tässä olisikin oikeasti mahdollisuus voittoon. Fanit ovat yleensä kohdelleet Heleniusta kaikkea muuta kuin silkkihansikkain. Mikä sai fanit muuttamaan mielensä ennen ottelua? Yksi tekijä lienee ollut vedonlyönnin suuret kertoimet, jotka lupasivat Heleniuksen tyrmäyksestä hyvän voiton. Äkillisessä oman edun tavoittelussaan katosi sitten todellisuus ja lähtökohdat tähän otteluun ja osa faneista alkoi kääntyä mahdollisen voiton kannalle. Ottelu alettiinkin nähdä mahdollisuutena sekä Heleniuksen, että omaan äkilliseen voittoon. Raha muutti yleisen mielipiteen äkillisesti Helenius myönteiseksi. Tässä kävi pikemminkin niin, että faneja ei huijannut kukaan vaan he oikeastaan äkillisen voiton sokaisemana huijasivat itse itseään vedonlyöntitoimiston ja PPV palvelun tarjoajan hyödyksi. Katsojille myytiin samalla tavalla suureen hintaan ottelua kuin esim. Mayweather vs Mcgregor ottelussa kävi. Kuvio oli sama. Ennakolta täysin läpihuuto ottelu myydään tasaisena molempien mahdollisuutena.

Ottelun tulos on odotetun mukainen eikä Heleniuksen ura ole mitenkään pilalla. Mikäli intoa on voi aivan hyvin jatkaa uraa.
Se on nyrkkeilyn suola Sofokles se, että altavastaaja voi yllättää.. Itse en koe mitään vedätystä tässä tapahtuneen PPV / vedonlyöntien suhteen. Päinvastoin. Robertin kertoimet olivat juuri niin "huonot" kuin pitikin. Se, jos pistää muutaman euron Robertin voiton puolesta ja häviää sen, tuskin ketään oikeasti harmittaa. Mahdollisuus tämä oli Heleniukselle. Oli. Ei ole enää. Ura jatkukoon ei siinä mitään, Saa kai silläkin leipää pöytään mutta raskas tie tuommoinenkin tie ilman oikeaa päämäärää on.

Altavastaajan nousu voittoon on todellakin nyrkkeilyn suola. Niitä näkee toisinaan ja tämä ajatus tunnetaan varmasti niin otteluiden järjestäjien puolella kuin myös otteluiden ympärillä pyörivien rahanteko koneiden kohdalla.
Sanon myös oman mielipiteeni vastauksena, että olen itse kyllä tyytyväinen siihen, etten maksanut kolmekymppiä tästä millekkään PPV palvelulle, enkä lyönyt senttiäkään vetoa Heleniuksen puolesta.
0 x
BitchSlap
Journeyman
Viestit: 373
Liittynyt: 20.09.2014 10:32

29.10.2017 10:42

https://www.youtube.com/watch?v=3m5oba1p5dE
Ei tätä pysty katsomaan. Miten voidaan hieno urheilija pilata näin onnistuneesti?!
Pohjolan Painajainen.. Ei jeesus!
Loistava ura olisi pitänyt lopettaa heti kun Sauerlandin kanssa meni sukset ristiin. Tämä on ollut pelkkää alamäkeä ja nyt oli pohjakosketus.
Tappio Whytelle kunnollisen esityksen jälkeen ei olisi haitannut mitään, mutta tämä oli täydellinen riman alitus.
Hanskat naulaan ja heti! Omaa uraa ei pidä raiskata enempää!!
0 x
Tän foorumin taso on vajonnut ihan v*tun pohjiin Bitchfuckingslappeineen ja muine asiantuntijoineen
Avatar
petri
Journeyman
Viestit: 245
Liittynyt: 05.12.2011 19:24

29.10.2017 10:53

Peruskunto pitäis ammattiurheilijalla olla koko ajan parempi kuin eilen oli vaikka olis päivän valmistautumisaika. Robert puhu, että nyt pitää alkaa kuntoa parantaa. treeni ei näköjään kiinnosta paitsi mave penkki ja kyykky :D
0 x
Mappe
New Kid on the Block
Viestit: 20
Liittynyt: 21.11.2016 11:10

29.10.2017 11:12

Käytännössä ilman minkäänlaista valmistautumisaikaa ja selviytyminen 12-erää maailman huipun tuntumassa olevaa nyrkkeilijää vastaan voidaan pitää lopulta hyvänä suorituksena. kolme ekaa erää oli tasaisia ja kakkos erän saattoi jopa hyvin laittaa Robbelle. Siitä eteenpäin alkoi kunto loppua ja selviytymistaisto. Silti Robbe pystyi vielä yhdeksän erää roikkumaan ottelussa vaikka oli silmin nähden aivan puhki. Maailman kärki ei ole enää Robben tavoitettavissa mutta esim. Euroopan mestaruus kyllä on. Aerobista treeniä rutkasti lisää, niin kyllä Robbella vielä on mahdollisuus tehdä hyviä otteluita. Ei taideta suomalaisia ihan heti nähdä vastaavan kokoisissa tapahtumissa nyrkkeilemässä, joten Robben laiskan puoleisesta esityksestä huolimatta hattu nousee päästä!!! :)
0 x
aapo
Journeyman
Viestit: 215
Liittynyt: 07.10.2010 13:38

29.10.2017 11:14

Mä uskon että toi piiputtaminen on Robbelle tietyllä tavalla myös sellainen luontainen juttu. Tarkoitan tällä että raskas on varmasti täynnä jebbuja jotka on raakasti ylipainoisia eikä lenkki maistu mutta silti jaksaa suht köykäsesti läimiä sen 12 erää menemään. Että sellaset geenit.
Robbelta se todellakin vaatii totaalitreeniä että jaksaa sen 12.
0 x
bergerac
Journeyman
Viestit: 218
Liittynyt: 05.10.2016 12:59

29.10.2017 11:18

Siis kertokaa mulle mikä on Robben selittelykaavan puuttuva palanen?! Duhaupas- tappion jälkeen myönnetään lopulta, että kunto petti 3:ssa. Paino tällöin 115kg. Sitten käytiin laittamaan staminaa kuntoon. Pari säkkiä vastaan, jonka jälkeen treeniä Chisoraa varten. Chisora vaihtui lopulta Orloviksi. Paino 108kg. Tämän jälkeen huudellaan, ettei pidetä pitkiä ottelutaukoja enää - > loppuvuodeksi ainakin kaksi matsia.

Treeniä painetaan Facebookin mukaan. Ottelu Whyteä vastaan hyväksytään 2 viikon varoitusajalla. Heitetään managerille, että nyt ollaan kunnossa. Paino 113kg. Myönnetään, että Whyteä vastaan kunto loppui toisessa erässä. Mitä affenanmaalla on tehty?! Ammattiurheilija hyytyy pahemmin kuin Timo Soini kehässä. Eihän nyt jumalavita.. Nyt sitten kuntoa kasvattamaan?? Wtf.
0 x
aapo
Journeyman
Viestit: 215
Liittynyt: 07.10.2010 13:38

29.10.2017 11:22

Mappe kirjoitti:Käytännössä ilman minkäänlaista valmistautumisaikaa
No jos kesällä puhuttiin kahdesta matsista syksylle niin varmasti valmistautumisen luulisi olleen sen mukaista.

Muuten samaa mieltä että Robbe saa ehkä turhankin paljon paskaa niskaansa.
0 x
Mappe
New Kid on the Block
Viestit: 20
Liittynyt: 21.11.2016 11:10

29.10.2017 11:44

aapo kirjoitti:
Mappe kirjoitti:Käytännössä ilman minkäänlaista valmistautumisaikaa
No jos kesällä puhuttiin kahdesta matsista syksylle niin varmasti valmistautumisen luulisi olleen sen mukaista.

Muuten samaa mieltä että Robbe saa ehkä turhankin paljon paskaa niskaansa.
Ilmaisin asian hieman puutteellisesti! Tarkoitin, että Robbe ei käytännössä saanut minkäänlaista valmistautumisaikaa tämän tasoista vastustajaa vastaan. Kyllä sillä varmasti pieni vaikutus on valmistautumiseen jos valmistautuu kohtaamaan Latvialainen bussikuskin tai Whyten tasoisen huppuiskiän :)
0 x
Mappe
New Kid on the Block
Viestit: 20
Liittynyt: 21.11.2016 11:10

29.10.2017 11:44

Mappe kirjoitti:
aapo kirjoitti:
Mappe kirjoitti:Käytännössä ilman minkäänlaista valmistautumisaikaa
No jos kesällä puhuttiin kahdesta matsista syksylle niin varmasti valmistautumisen luulisi olleen sen mukaista.

Muuten samaa mieltä että Robbe saa ehkä turhankin paljon paskaa niskaansa.
Ilmaisin asian hieman puutteellisesti! Tarkoitin, että Robbe ei käytännössä saanut minkäänlaista valmistautumisaikaa tämän tasoista vastustajaa vastaan. Kyllä sillä varmasti pieni vaikutus on valmistautumiseen jos valmistautuu kohtaamaan Latvialaisen bussikuskin tai Whyten tasoisen huppuiskiän :)
0 x
Avatar
petri
Journeyman
Viestit: 245
Liittynyt: 05.12.2011 19:24

29.10.2017 11:51

Kyllä siellä varmaan treenataan ahvenanmalla esim luokkaa kuus hyppyä boxin päälle,lyödään kymmenen kertaa lekalla rengasta punnerretaan kymmenen kertaa ja tauot tietysti välissä jne .Hyviä treenejä kuulantyöntäjälle
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6071
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

29.10.2017 11:55

Mun mielestä Helenius oli parempi kuin odotin ja Whyte oli huonompi kuin odotin. Tästä voitaisiin kai johtaa, että Chisorakin on huonompi kuin minkä kuvan Whyte-ottelusta on saanut.

Joku tuolla sanoi, että ei aio enää ostaa PPV-lähetyksiä Heleniuksen matseihin. Musta vähän tuntuu, ettei sellainen olisi edes mahdollistakaan. Kuka hullu Heleniuksen ottaisi PPV-iltaan ottelemaan?

Kyllähän Helenius munasi itsensä totaalisesti koko maailman nyrkkeily-yleisön edessä. Vitsii puhua että voittaa tyrmäyksellä ja että "I'm ready". Jos puheet ja myyty tavara poikkeaa toisistaan noin paljon, niin missä muussa tahansa busineksessä homma täyttäisi petoksen tunnusmerkit. Aika pettyneen ja hillityn v*ttuuntuneen oloinen Eddie Hearnkin oli kun Heleniuksesta oli puhetta.

Musta Heleniuksen kannattaisi palata amatöörikehiin. Hölköttelisi itsensä 3 erän kuntoon ja virittäisi kylkilyöntinsä ihan uusiin mittasuhteisiin ja ei kun kohti olympiaisoja. Poikkeuslupahakemus ensi kuun Tammeriin ja kevättalvella GeeBeehen ja sitä kautta lehtiotsikoihin.

Tuosta on täysin turha edes kenenkään puhua, miksi Whyte-ottelu meni niinkuin meni. Siitä on jauhettu jo kuukausikaupalla ja jos vähänkään tajuaa mistä nyrkkeilyssä on kysymys, näkee jo ylälehtereillekin mikä on homman nimi. Yksi asia mitä en voi käsittää, on esim. Pekka Mäen etukäteen antamat kommentit Heleniuksen saumoista tässä matsissa. Ammattivalmentajasta pitäisi kuitenkin olla kysymys.

Jarno Rosberg olisi hyvä matchuppi Heleniukselle seuraavaksi. Tulisi varmaan tiukka vääntö. Haapojakin varmaan voittaisi Heleniuksen päivän kunnollaan.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
aapo
Journeyman
Viestit: 215
Liittynyt: 07.10.2010 13:38

29.10.2017 11:59

Tota lekarengaslyönnin viehätystä en ole muuten ikuna ymmärtänyt. Minusta ihan helvetin typerää ja turhaa hommaa. Muutenkin kaikki pallojen heittelyt sun muut on ihan turhaa hifistelyä. Jos nyrkkeilykuntoa halutaan treenata niin pitäisi keskittyä siihen lajinomaisimpaan eli säkkiin ja varjoon. Siihen lenkit päälle.
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6071
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

29.10.2017 11:59

bergerac kirjoitti:Siis kertokaa mulle mikä on Robben selittelykaavan puuttuva palanen?! Duhaupas- tappion jälkeen myönnetään lopulta, että kunto petti 3:ssa. Paino tällöin 115kg. Sitten käytiin laittamaan staminaa kuntoon. Pari säkkiä vastaan, jonka jälkeen treeniä Chisoraa varten. Chisora vaihtui lopulta Orloviksi. Paino 108kg. Tämän jälkeen huudellaan, ettei pidetä pitkiä ottelutaukoja enää - > loppuvuodeksi ainakin kaksi matsia.

Treeniä painetaan Facebookin mukaan. Ottelu Whyteä vastaan hyväksytään 2 viikon varoitusajalla. Heitetään managerille, että nyt ollaan kunnossa. Paino 113kg. Myönnetään, että Whyteä vastaan kunto loppui toisessa erässä. Mitä affenanmaalla on tehty?! Ammattiurheilija hyytyy pahemmin kuin Timo Soini kehässä. Eihän nyt jumalavita.. Nyt sitten kuntoa kasvattamaan?? Wtf.
Valehteli kaikille päin näköä. Ei Helenius kuitenkaan mitenkään päästään sekaisin olevalta ihmiseltä vaikuta. Ymmärtää normaalit asiat ja varmasti tietää, että on ollut täysin rapakunnossa.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6071
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

29.10.2017 12:01

aapo kirjoitti:Tota lekarengaslyönnin viehätystä en ole muuten ikuna ymmärtänyt. Minusta ihan helvetin typerää ja turhaa hommaa. Muutenkin kaikki pallojen heittelyt sun muut on ihan turhaa hifistelyä. Jos nyrkkeilykuntoa halutaan treenata niin pitäisi keskittyä siihen lajinomaisimpaan eli säkkiin ja varjoon. Siihen lenkit päälle.
Mikä tahansa treeni, missä syke nousee, olisi vienyt Heleniusta nyrkkeilijänä eteenpäin. Mattojen tamppaus, lumityöt, matonpesu, halkojen hakkaaminen, ojan kaivuu... ihan mikä tahansa!
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Vastaa Viestiin