Helenius vs. Whyte

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Lasileuka
Brawler
Viestit: 705
Liittynyt: 14.11.2013 15:37

29.10.2017 12:04

petri kirjoitti:Peruskunto pitäis ammattiurheilijalla olla koko ajan parempi kuin eilen oli vaikka olis päivän valmistautumisaika. Robert puhu, että nyt pitää alkaa kuntoa parantaa. treeni ei näköjään kiinnosta paitsi mave penkki ja kyykky :D
Samaa mieltä - aivan järkyttävässä rapakunnossa.

Jotku kehtaa valittaa vielä jostain valmistautumisajasta... :D eihän sillä muuta oo ollutkaan kesän jälkeen ku valmistatumisaikaa Hel.vet.tti soikoon! Mut toki jos tuon ajan on käyttäny limaisten lahnojen narrailuun ahvenanmaalla, niin asia ymmärretty :twisted:

HW:ssa ei oikeesti taida olla kuin kourallinen urheilijoita (joita siis alemmat painoluokat täynnä) loput ihan rapakalja "week-end-warrior" lässyttäjiä.
0 x
MattiJaTeppo
New Kid on the Block
Viestit: 16
Liittynyt: 12.08.2017 12:09

29.10.2017 12:16

Ainoa röyhkeys mitä Robbelta löytyi oli tulla tuossa kunnossa kehään näin isossa illassa. Hieman oli myötähäpeän tunnekin kun seurasi flegmaattista pakittelua. Kaikki selittelyt lyhyestä valmistautumisajasta ym. ovat tietenkin bullshitiä. Takam osoitti millä kunnolla ja asenteella huipulla otetaan vastaan mahdollisuudet lyhyelläkin varoitusajalla kun sellainen tarjotaan. Heleniuksen peruskuntopohja on järkyttävällä tasolla ”huippu-urheilijaksi”. No, tämän esityksen jälkeen tarjouksia isoihin iltoihin tuskin enää tulee eikä pidäkään tulla. Suomalaisille kusetus puheiden ja tekojen välillä oli jo paljastunut ja nyt viimeistään se paljastui ulkomaillekin.

Jyrkistä sanoista huolimatta toivotan Robbelle menestystä jatkoon mitä ikinä tekeekään. Jännittävistä hetkistä ollaan saatu nauttia myös uran varrella, kiitos niistä! Harmi, että potentiaalia ei päästy täysin ulosmittaamaan.
0 x
Avatar
Iskukone
Contender
Contender
Viestit: 3145
Liittynyt: 16.04.2008 17:55

29.10.2017 12:24

"Tarvitsin rahat". Näitä rahakkaita ottelutarjouksia voisi poikia lisääkin jos oltaisiin paremmassa kunnossa ja pystyttäisiin oikeasti taistelemaan voitostakin.
0 x
nojatuolikatsoja
Club Fighter
Viestit: 113
Liittynyt: 29.06.2014 23:14

29.10.2017 12:31

Nyrkkeilyottelua ei voi voittaa, jos ei lyö!
Eilinen ei ollut ottelu vaan sparritreeni. En arvosta peruuttelua.

Eva Wahlströmin otteluissa näkee, että kaikki on aina pelissä ja täydestä sydämestä. Robertin eilisessä ei ollut tahtoa, soturia eikä minkäänlaista yritystä.
0 x
Apoel
Club Fighter
Viestit: 146
Liittynyt: 18.09.2015 09:31

29.10.2017 12:38

Tomsterr kirjoitti:Tiimi, joka suunnittelee vuoden 6 viimeiselle kuukaudelle kahta matsia, EI voi pistää huono kuntoa selitykseksi mihinkään JOS haluaa olla uskottava. Nämä on nyt niin naurettavia selityksiä tässä vaiheessa.
Nimenomaan. "Nyt pitää alkaa kehittämään sitä kuntoa", sanoo Robbe IL:n haastattelussa. :D Miten olisi ollut vaikka vuosi sitten, tai kaksi? Robben peruskunto on niin susipaska, ettei ole tosikaan. Jaksaa tasan kaksi erää otella kilpailukykyistä vihua vastaan, joka lyö oikeasti takaisinkin. Heleniuksen esitykset kehässä ja niitä seuraavat selitykset ovat vuodesta 2011 saakka olleet niin läpeensä naurettavaa skeidaa, ettei mitään rajaa. Huvittavinta on se, että edelleen riittää faneja jotka nuo selitykset nielee, ja ovat edelleen valmiita maksamaan 30e/laaki noiden räpellyksien katsomisesta, uskoen ja toivoen josko Robbe tällä kertaa sitten vihdoin lunastaisi odotukset.

Robben matseja ei todellakaan tarvitse katsoa, kun niiden kulun voi joka kerta ennustaa etukäteen. Pari ensimmäistä erää Robbe on freshi ja näennäisen vaarallinen. Vastustajan ollessa tasoa puliukko, saa Robbe kipattua sen nopeasti ja voidaan taas lässyttää kovasta tyrmäysvoimasta. Jos vastustaja taas on vähänkään sisukas nyrkkeilijä, on Robbella äkkä keuhkot suussa, ja kehässä nähdään henkeään haukkova, huojuva honkkeli. Sitten kuullaan tutut selitykset: Käsi/olkapää kipeä, flunssa iski juuri pahaan aikaan, astma, vastustajan tyrmäyshanskat, lyhyt varoaika jne.

Naurettavaa on myös se, että aikaisemmin käsiongelmat laitettiin ison ja pahan Sauerlandin syyksi, ikään kuin Sauerland ei olisi Robben hyväksi tehnyt mitään muuta kuin saanut paikat paskaksi pakottamalla treenaamaan rikkinäisenä. Tosiasia on se, että on nimenomaan Sauerlandin piiskaamisen ansiota, että Robbe kävi parhaimmillaan silltä tasolla, että pystyi sentään tyrmäämään laskusuunnassa olleen Samuel Peterin tasoisen nyrkkeilijän. Nykyinen Robbe on hyvin kaukana sen aikaisesta tasosta, eivätkä paikatkaan taida sen paremmin kestää kovia otteluita.

Mutta hei, kyllähän se Robbe ensi kerralla on ihan eri mies, eiks je? Kunhan saa olkapään kuntoon, hyvää sparria ja treenaa vähän sitä kondistakin ja hommaa tuliterän astmapiipun, niin hyvä tulee ja aitaa kaatuu. Onhan se jo tyrmännyt useita entisiä maailmanmestareita, ja Chisorankin hakkasi yhdellä kädellä. Että kyllähän se on vain ajan kysymys kun näemme sen todellisen potentiaalin, jonka valmentajanero Lindström hänestä kaivaa esiin. On kertakaikkinen onnenpotku, että tuo Affenanmaalainen vapaaottelusensei otti Heleniuksen siipiensä
suojaan ison ja pahan Sauerlandin kynsistä, joka lähes tuhosi hänen uransa, vai miten se nyt menikään..
Viimeksi muokannut Apoel, 29.10.2017 12:54. Yhteensä muokattu 13 kertaa.
0 x
Apoel
Club Fighter
Viestit: 146
Liittynyt: 18.09.2015 09:31

29.10.2017 12:39

Tupla
0 x
peugeot807
Club Fighter
Viestit: 191
Liittynyt: 29.11.2009 20:56

29.10.2017 13:06

Robert Helenius ei kestä kovia iskuja, masentuu ja menettää uskonsa voittoon. Jatkanee uraansa rahan takia. Monta mukavaa hetkeä hän on kuitenkin tarjonnut suomalaisille. Siitä pitää olla kiitollinen.

Ammattinyrkkeily Suomessa kokee näinä aikoina vastoinkäymisiä toisensa jälkeen. Haapoja lopettaa tappion jälkeen, Helenius ei vastaa odotuksia ja Caramelito Promotions pani pillit pussiin. Ainoa valonpilkahdus tulee Pohjanmaalta: Vonkale Koskimies on aloittanut tv-selostajan uran, joka omien sanojensa mukaan on oleva menestys. Uskoo ken tahtoo.
0 x
TrashTalk
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 18.12.2016 01:31

29.10.2017 13:09

Joo-o. Ennen matsia oli kivasti jännitystä illassa, siitä kiitos Robbelle, sen takia näitä katsoo.

Pettymyshän tämä eitys oli. Kunnon suhteen kusetuksen maku suussa. Tottakai tuli laitettua betsit, en missään vaiheessa uskonut että Robbe jaksaa 6 erää pidemmälle, mutta eipä se jaksanut edes lähelle sitä. Odotin että sen aikaa kun on virtaa niin TAISTELLAAN ja oikeasti YRITETÄÄN voittaa tyrmäämällä.

Sen sijaan näin matsin missä ei ollut mitään muuta yritystä kuin pysyä pystyssä. Ennen ottelua tuli kommentteja joissa todettiin että "kaikki on tehty niin hyvin kuin on pystytty ja valmiita ollaan". Eilen nähtiin mihin se riittää. Takam näytti hyvin miten taistellaan, mies hävisi kaikki erät mutta matsi oli silti aivan erilailla viihdyttävä kuin edeltävä. Takam tulee saamaan lisää rahakkaita matseja. Tämmöinen näytön paikka ja millainen esitys, usko Heleniuksen taustajoukkoihin ja tekemisiin on nyt kyllä vähissä. Ja se tässä eniten korpeaa että Whyte olisi rohkealla yrityksellä ja jaksamisella ollut mun mielestä kuitenkin lyötävissä. Ymmärrän täysin että "I need the money" ja kehään vaan. Mutta jos olisi halunnut sitä rahaa nyrkkeilemällä joskus lisääkin, niin esityksen olisi pitänyt olla jotain ihan muuta, silläkin riskillä että taju lähtee. Seuraavat ottelupalkiot on tyyliin Siwan kassa. Chisora matsi ei myynyt Suomessa ja tämän jälkeen ei myy enää mikään.

Kädestä en tiedä mitään mutta se myönnetään että kunto loppui ja että nyt ruvetaan treenaamaan? Tämähän on aivan uskomattoman kuuloista tuubaa. Duhaupas matsin jälkeen on pakko olla heilläkin tiedossa että kuntopuoli on huono. Tässä on ollut vuosia aikaa ja kuntopuoli on yhä yhtä ***** huono kuin silloin, ja nyrkkeily muutenkin huonompaa....

Aikaa on ollut ja nyt on pakko todeta että tällä valmennuksella kummoisempia tuloksia ei ole tulossa. Tällä valmennuksella en lähde itse katsomaan enää yhtään Heleniuksen matsia Suomessa. Joskus oli huhua että Fury oli pyytänyt Heleniusta talliin, miksi vitussa ei menty? Rivien välistä luettavissa että Robbe haluaa mieluummin olla lähellä perhettä ja viettää aika heidän kanssaan. Tämä on kunnioitettava päätös, arvostan. Samaan aikaan kun vedetään perhelounaalla lihapullia muussilla ja leikitään takapihalla lapsien kanssa ei kuitenkaan voi puhua MM otteluista. Se ei toimi näin, se vaatii uhrauksia. Uhrauksia perheeltä ja uhrauksia itseltään. Säälimätöntä itsensä ruoskimista treeneissa ja lenkillä. Ulkomailla ja perheestä erillään oloa. Robbe ei halua tätä tehdä, ja tässä luultavasti yksi syy miksi terävin kärki jää saavuttamatta.
Viimeksi muokannut TrashTalk, 29.10.2017 13:13. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
0 x
TrashTalk
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 18.12.2016 01:31

29.10.2017 13:09

tupla

Dillian ei muuten näyttänyt olevan ottelun jälkeen kiinnostunut kättelemään Heleniusta, odottiko hänkin enemmän yritystä?
Viimeksi muokannut TrashTalk, 29.10.2017 13:30. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
0 x
TrashTalk
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 18.12.2016 01:31

29.10.2017 13:11

Tehdään triplapostauksesta nollaa hyödyllisempi ja todetaan vielä yksi asia.

Se mikä tässä tekemisessä myös korpeaa on se että tiimin ulosanti meille maksajille on vittuilua. Ulos antia ei ole, tai se on jotain kevyttä läppää. Spekulointi on runsasta koska mitään ei oikeasti kerrota. Ympäripyöreitä "hyvin menee" ja sitten tulos on tämä. Olisi ollut kiinnostavamaa seurata kun tekemisten raportointi olisi jotain muuta kuin joku video Faceen. Ja ennen matsia kertoa jotain muuta kuin että "oikealla täräytetään". Matsissa kuitenkin aina totuus paljastuu.

Oikealla täräytettiin, maksajia.
Viimeksi muokannut TrashTalk, 29.10.2017 13:22. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
0 x
MattiJaTeppo
New Kid on the Block
Viestit: 16
Liittynyt: 12.08.2017 12:09

29.10.2017 13:16

Mites tämä Whyte-Helenius niinkuin vertautui urheilullisesta näkökulmasta taannoiseen May-Conor matsiin. Nythän oli kaksi saman lajin huippua vastakkain mm-illassa? Oliko vähemmän kusetuksen makua hommassa ja urheilullinen tasokin kunnossa?
0 x
Avatar
pOKE
Prospect
Prospect
Viestit: 1762
Liittynyt: 28.10.2010 22:12

29.10.2017 13:39

Leifhackman kirjoitti:Mun mielestä Helenius oli parempi kuin odotin ja Whyte oli huonompi kuin odotin. .
Samaa mieltä. Whyte on, ja oli, ja tulee olemaan, yksinkertainen junttura, joka ei kykene muuttamaan tyyliään ja ottelutapaansa, eikä myöskään osaa lukea vastustajan otteita.

Helenius tunnusteli ja katseli britin otteita ekan erän ja tokassa puhkoi sen puolustuksen melko vaivattomasti.

Mutta, mutta ... kun kunto on huonompi kuin 70 -vuotiaalla kihtisellä mummolla, niin sitten loppu meni todella surullisessa survival modessa. Ja jos fighting spirit ollut hiukkastaan Muumi -mammaa vihaisempi, niin yllätyshän tuossa olisi nähty. Helenius oli selvästi taidoiltaan parempi. Mutta matseja ei voi voittaa jos ei lyö.

Surullinen suoritus surulliselta äijältä. Se oli päällimmäinen fiilis. Jossain erätauolla, kun avustajat antoi neuvoja sivuilta ja takaa, niin Helenius tuijotti lasittunein katsein hallin kattoon. Tuli vahvasti mieleen Taren matsi Cookia vastaan. No mas, ei enää. Ei kiinnosta.
0 x
49% Motherfucker, 51% Son of a Bitch
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3355
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

29.10.2017 14:07

Mentaalipuoli petti yhtä pahasti kuin fyysinen puoli.

Kiitokset Robbelle menneistä vuosista, on aika lopettaa, sydän ei ole enää menossa mukana.
0 x
Zalupa
New Kid on the Block
Viestit: 21
Liittynyt: 28.10.2017 15:31

29.10.2017 14:09

jahee kirjoitti:
pniemela kirjoitti:Whyten leirissä on täytynyt olla etukäteen tietoa Robben ongelmista (kenties käsi ollut jo pidempään rikki)
Hyvin todennäköisesti.

Samaten Paf on tiennyt ettei Robbe voi voittaa, muuten ei heidän kertoimensa Robben voitolle olisi ollut suurempi kuin muilla. Aivan varmasti Heleniuksen voittoa on pelattu suurilla summilla nimenomaan Paffilla jolla on valtavasti Suomalaisia asiakkaita. Kuitenkaan nämä eivät vaikuttaneet Paffin kertoimiin mitenkään.

Tämä on kova väite, mutta väitän Paffin ja Heleniuksen putsanneen tässä Suomalaiset.
Mutta tämähän on, SALALIITTO! 8) :twisted:
0 x
Avatar
wotzobeck
Brawler
Viestit: 786
Liittynyt: 05.05.2014 22:06

29.10.2017 14:37

Ilmeisesti Robben kondiksessa on tällä hetkellä vikana se, että kroppa menee hapoille liian nopeasti, eikä sen jälkeen kunnolla palaudu ottelun aikana.

Eikö Suomesta löydy esim. kestävyystalvilajien puolelta jotain henkilöä joka voisi laatia Robbelle aerobisen-puolen harjoitusohjelman?
0 x
Vastaa Viestiin