Helenius - Mentsikäinen?

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
pOKE
Prospect
Prospect
Viestit: 1698
Liittynyt: 28.10.2010 22:12

27.05.2018 19:15

Tässähän olisi kelpo matsi Olavinlinnaan.

Helenius varmaan voittaisi, mutta kyllä Mentsikäinen silti olisi parempi vastus iltaan kuin dösäkuski -nevöhöörd ulkomaalaiset.

Mentsikäinen on sisukas jätkä ja ainakin mun silmissä kohotti osakkeitaan tässä Jan Pall Sigmursson -vaimikäseoli -matsissa.
0 x
49% Motherfucker, 51% Son of a Bitch
nekkaaja
New Kid on the Block
Viestit: 24
Liittynyt: 25.05.2018 16:39

27.05.2018 19:36

No onhan Helenius niin eri kaliiberin mies verrattuna Kentsuun... Naurettavaa edes ajatella tuollaista paria
0 x
Avatar
Rurik
Journeyman
Viestit: 439
Liittynyt: 22.01.2013 15:43

27.05.2018 20:21

Jos muuten Mentsikainen olisi Kristinssonin hoitanut, niin ei tämä välttämättä olisi aivan tuhoon tuomittu match up noin niinkuin tapahtumana ollut. Robben markkina-arvo on Suomessa alempana kuin koskaan ja jos vielä halutaan saada kansa maksamaan pääsylipuista, niin potentiaalista yleisöä oltaisiin ainakin jossain määrin voitu saada heräteltyä kotimaisten kohtaamisella. Matsit tuntuvat herättävän automaattisesti enemmän kiinnostusta tällä tavoin maantieteellisesti rajattuina, verrattuna tyypilliseen vastaavan tasoeron sisältävään ottelupariin. Tarkoitan nyt sitä, että ennemmin Helenius - Mentsikainen kuin Helenius vs joku Mentsikaisen tasoinen Euroopasta. Vähän kuin toteutumatta jääneen Helenius - Rosbergin malliin. Tuosta olisi vielä ollut revittävissä vähän lisähypeä sillä että Kolli on Robben pitkäaikainen sparrikaveri. Tietenkin ymmärrän täysin sen että Robbe tähyilee ennemmin Wallinin suuntaan ja pyrkii ennemmin Pohjolan kuin Suomen ykköstilan saavuttamaan/sitä vahvistamaan. Sanon vain että yksi polku lehtereiden täyttämiseen voisi kulkea kotimaan kautta. Valitettavasti Heleniukselle ei vain ole uskottavia haastajia ja tämäkin viesti menee ketjun aloituksen mukana harakoille.

OT: Toivottavasti Wallin saadaan samaan kehään. Jos ei saada, niin Granat voisi lähteä sopuhinnalla Ahvenanmaalle. Helenius - Granat ei sinällään varmaan herätä kummempaa kiimaa täällä kenessäkään, mutta olisi siinä sentään loukkaantumisesta toipuneelle Robbelle loppujen lopuksi ihan hyvä lähtöpiste viimeiseen nousuyritykseen Suomi - Ruotsi -aspekteineen kaikkineen. Granat levyksi ja statement Wallinin suuntaan.
2 x
Vastaa Viestiin