11.8.2018 Olavinlinna

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Lasileuka
Brawler
Viestit: 705
Liittynyt: 14.11.2013 15:37

12.08.2018 09:32

Voldye kirjoitti:
11.08.2018 23:49
Tästä nyt kenenkään on turha purnata. Me nähtiin edeltävässä ottelussa esimerkki ryöstöstä, nyt ei ole siitä kyse. Todella tasainen ottelu, jossa kumpikaan ei selvästi saanut toisesta otetta.
Voisko tähän bokrinkii tuoda vaikkapa taitoluistelusta tutun pistelaskumenetelmän - tekninen/taiteellinen pisteytys - eli niitä taiteellisia pointseja sais se, jonka oma naama säilyy ehjämpänä :idea:
Viimeksi muokannut Lasileuka, 12.08.2018 09:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
0 x
Jabittaja
Club Fighter
Viestit: 83
Liittynyt: 18.08.2017 08:42

12.08.2018 09:33

Vaikka ei tulisi Kallen valmennukseen nii ottakaa nyt ***** joku kunnon fysiikka valmentaja mukaan valmennukseen!!!

Suomessa löytyy kyllä osaamista kunnon kohottamiseen.
Kunto on se helpoin asia nyrkkeilyssä ja silti se kusee eniten Robben paketissa.
0 x
Iron
Club Fighter
Viestit: 154
Liittynyt: 25.02.2005 18:40

12.08.2018 10:20

Lasileuka kirjoitti:
12.08.2018 09:21
pOKE kirjoitti:
11.08.2018 21:36
Ite luulisin että kyseessä budjetti-juttu, sinänsä luulisin että ihan sama onko 6 vai 8, koska Helenius tyrmää ensierissä
Sehän meinas pyörtyä hapenpuutteeseen jo kolmosessa :twisted:
Varmaan keuhkoklamydia jälleen palannut :D
0 x
Iron
Club Fighter
Viestit: 154
Liittynyt: 25.02.2005 18:40

12.08.2018 10:23

Iron kirjoitti:
12.08.2018 10:20
Lasileuka kirjoitti:
12.08.2018 09:21
pOKE kirjoitti:
11.08.2018 21:36
Ite luulisin että kyseessä budjetti-juttu, sinänsä luulisin että ihan sama onko 6 vai 8, koska Helenius tyrmää ensierissä
Sehän meinas pyörtyä hapenpuutteeseen jo kolmosessa :twisted:
Varmaan keuhkoklamydia jälleen palannut :D
Robbe otteli samalla tyylillä kuin mitä näyttää sparrailevan harjoitusvastustajien kanssa. Yksittäisiä lyöntejä ja jokaisen lyönnin jälkeen käsi tippuu alas vyötärön korkeudelle. Siihen nähden nykytyyli ei kovin iso yllätys. Räjähtävyys ja terävyys kadonnut kokonaan. Sellainen olet kuin harjoittelet.
0 x
jawaz
Club Fighter
Viestit: 112
Liittynyt: 07.01.2016 12:37

12.08.2018 10:55

Kyllähän asia on sillai et Heleniukselle Sauerlandin hyvin tarkasti järjestetyt laskeva ja jo uraansa lopettelevia aikanaan kovia jätkiä vastaan antoi tseluottamusta yhdessä kovan treenin kanssa.Mutta se oli kyllä harhaa niiden kovien ukkoja suhteen.Reenit oli liian kovia eli halus helpomille päiville,mutta itseluottamus jäi kunnes katkerasti todella kovan kaverin isku vei kanveesille.Loput tiedämmekin meni luonto arkuus ja pakoonjuoksu tuli tilalle ei ole nyrkkeilyssä hyvä asia Nyt sitten väistämättä ollaan itse siinä tilanteessa missä oli ne voitetut Levin Liankovis ynnä muut.aikanaan.Matseja tulee sillä nuoret nousukkaat tarvii ponnahduslautoja mutta onko se järkevää loppu elämää ajatellen sen hän itse päättää (ei hymiöitä)
0 x
JOKUMUU
Club Fighter
Viestit: 150
Liittynyt: 27.02.2015 22:14

12.08.2018 12:21

Oli vaikea uskoa, että kehässä oli sama mies jota aikanaan oikeasti pidettiin uhkana Wladimirille. Olo oli niin epäuskoinen, että aloin epäillä omia mielikuvaani siitä mitä Robbe oli joskus ollut. Oli pakko katsoa taas kerran Liakhovich ottelu.... ja osasihan mies silloin joskus. Se Helenius joka pyyhki Siarheillä kanveesia olisi kahdeksan raaán erän jälkeenkin lyönyt helposti eilisen Robben haamun ulos kehästä.

Täällä on monella suulla todettu miten mies puuskuttaa jo kahden erän jälkeen mutta kunnon lisäksi on hävinnyt kaikki muukin. Lyönnit lähtivät kuin hidastetussa filmissä, niistä puuttui kokonaan vanha räväkkyys ja iskuvoima, tekniikka oli vain varjo entisestään ja saman pesuveden mukana on mennyt myös periksiantamaton halu voittaa otteluja. Voiko joku Robben taustatiimistä kertoa edes yhden asian jossa on menty eteenpäin Sauerlandin ajoista? - Ai niin, penkistä nousee enemmän, mutta mitä vihun tekemistä sillä on nyrkkeilyn kanssa?
0 x
We seldom get together and meet each other on those poor borders the luckless lands of the north
sofokles
Brawler
Viestit: 854
Liittynyt: 28.06.2008 22:59

12.08.2018 12:26

Illan pääottelu oli jännittävä ja hyvä kamppailu, vaikkei ehkä maailmanluokkaa tasoltaan ollut. Hyvä ottelu. Helenius edelleen arvoitus..... Höyhensarjan Jose ehkä tyrkyllä eu-matsiin, muutoin ei 8 erän matsi oikein selity? Metz aika omanlaisensa ja tarvii lisää kovia otteluja. Ukunta ehkä kehittymässä, jos motivaatiota riittää. Aika odotettu iltama näin jälkikäteen arvioituna. Ihan hyvin suomalaista ammattinyrkkeilyä kuvaava tapahtuma.
0 x
Lepa1
Club Fighter
Viestit: 191
Liittynyt: 06.03.2016 12:41

12.08.2018 12:38

Kallehelenius911 kirjoitti:
12.08.2018 08:20
Ottelut oteltu ja tuomiot annettu, täällä haukutaan ja leikitään asiantuntijoita vaikka mitään Ei itse uskalla tehdä.
:cry: :cry: :cry:
Ja itkut jatkuu....
0

Kyllähän tuo vähä itkettää ku roben nyrkkeily on tommosella tasolla.
Tää on nyrkkeilyfoorumi jossa puhutaan nyrkkeilystä..Tottakai fanit keskustelee ottelujen jälkeen. Käy lukee somea siel on
porukka on ihan yhtä pettyneitä.
Ainoo ketä ei itketä on "jätte bra" ahvenanmaalta joka on loistava valmentaja.
0 x
nahka-keke
New Kid on the Block
Viestit: 1
Liittynyt: 12.08.2018 10:41

12.08.2018 12:54

Täytyipä rekisteröityä tänne kertomaan oma mielipide Olavinlinnan nyrkkeilyillasta ja vähän myös koko nyrkkeilystä yleisesti ottaen. Mielestäni eilistä nyrkkeilyiltaa voi hyvin verrata Amerikassa suosittuun show-painiin. Melkein ainoa ero on, että eilen oli vain lyönnit sallittuja ja niillä kuitenkin yritettiin tosissaan osua. Kaikki muu siinä ympärillä on vaan showta ja teatteria. Ottelijat itse ovat vain välillisesti siinä mukana.

Kolmen ensimmäisen ammattilaisottelun kulku meni samalla kaavalla. Etsitään joku kokenut ammattihäviäjä vastaan, jotta meidän oma poika pääsisi kokemusta hankkimaan. Sitten selostaja kehuu meidän omaa poikaa ja kertoo miten aseeton ja väsynyt vastustaja alkaa jo toisessa erässä olemaan. Taidot ja kunto kun ei meinaa riittää meidän huippuunsa hiottua ammattilaista vastaan.. Todellisuudessa ottelut oli aika tasaisia, kummallakaan ei ole mitään erityistä hätää ollut. Ja suomalainen voi otella rauhassa kunhan ei tule tyrmätyksi, pistevoitto on varma. Tätä varmaan valmentajat erätauolla takoo suojatilleen takaraivoon. Urakehitystä, urakehitystä.. Ukuntan ei tarvinnut edes otella loppuun asti, tuomari laittoi ottelun jo hyvissä ajoin ilman aihetta poikki. Olihan ukunta mielestäni parempi, mutta olisi sille voinut antaa ihan oikeankin voiton. Epäreilua molempia ottelijoita kohtaan.

Sitten jos "ilkeää" arvioida ottelupareja hieman lisää. Vastakkain on yleensä kotimainen ammattilainen ja ulkomainen ostettu häviäjä. Kotimainen treenaa tavoitteellisesti uraa rakentaen. On valmentajat fysiikalle, henkiselle puolelle, ottelusilmälle. Sponsorirahaakin tulee kuitenkin sen verran, ettei asumisen ja ruoan hankkimisen takia tarvitse ainakaan anustaan alkaa myydä. On mietitty, että elimistö saa tarpeeksi lepoa, vitamiinia ja kaiken maailman roteiineja. Lääkäripalvelutkin on Suomessa vähintään hyvää keskitasoa, joidenkin mielestä jopa huippuluokkaa. Otteluihin valmistaudutaan hyvin ja pitkäjänteisesti. Vastustaja taas ajaa pakettiautolla Espanjasta Suomeen, mikäli ei ole muutamaan päivään käynyt ketään vastaan häviämässä. Mikäli edellisviikolla oli ollut ottelemassa, saattaa päästä helpommalla ja ajaa vaan esim. Saksasta Suomeen. Viimeiset viikot se on nukkunut siellä pakettiauton takakontissa ja syönyt matkan varrella Shellin purilaisia. Tulevasta vastustajasta sillä ei ole hajuakaan ja otteluun se tulee yön yli ajon jäljiltä samoilla silmillä. Ottelu menee rutiinilla ja olisi voinut tulla voittokin, mutta se ei ollut jutun pääasia. Otteluita ei saisi, jos ne voittaisi. Ei kukaan palkkaisi ketään voittamaan omaa suojattiaan. Ottelun jälkeen meidän poikaa kehutaan. Hoiti homman ammattimaisesti ja fiksusti. Ja seuraavassa matsissa on sitten vielä kovempi vastustaja (ottelu toteutetaan samalla kaavalla). Meidän poika alkaa hörppiä palautusjuomaa ja menee lepäämään huolellisen nestetankkauksen jälkeen. Aamulla sitten ohjatut palauttavat venyttelyt + muu lihashuolto. Seuraavana päivänä analysoidaan ottelua videolta samalla kun fysioterapeutti hieroo kipeitä lihasjumeja auki. Ulkomailta ostettu ammattihäviäjä taas laittaa ottelun jälkeen saadun muutaman satasen ottelupalkkion takataskuunsa, kampaa tukan taakse, hyppää auton rattiin ja ajelee Espanjaan kotiinsa hymyssä suin pesulle.. Nyt on taas varaa ostaa lapsille ruokaa muutamaksi päiväksi!


Viittisköhän Roopertista edes kirjoittaa? Kyllä viitsii! Syynä on se, että mielestäni Robert yrittää tosissaan, eikä se itse ole sopupelijupakassa mukana. Robert on sopupelinyrkkeilyn uhri. Se on vaan niin itkettävän naurettavaa kun kotikehän mies voittaa pisteillä vaikka olisi miten paljon huonompi. Surullisinta on se, että jopa Meronen on mukana tuollaisessa koko nyrkkeilyä pilaavassa asiassa. Jotenkin tähän pitäisi uskaltaa jonkun puuttua. Kellään ei vaan ole pokkaa ottaa asiaa esille (paitsi tietenkin nimimerkin takaa netissä, kuten minulla). Mikä ihme siinä on, että isot ihmiset ei uskalla sanoa sitä minkä kaikki näkevät? Selostajakin alkaa jo hyvissä ajoin ennen ottelun puolta väliä valmistelemaan epäoikeuttettu kotivoittoa selittelemällä miten pistetuomareiden näkemystä ei voi tietää.. Ne kun ovat AMMATTILAISIA. Voi surkeuden surkeus! Voi kun olisi ollut pari erää lisää Robertin matsissa, niin noutaja olisi tullut ja Robert tajunnut pistää hanskat naulaan (kukaan sen kavereista ei jostain syystä välitä kertoa, että olisi jo sen aika). Vastustaja ei olisi Robertilta tajua pois saanut, ei se osannut kovaa lyödä. Tajun olisi vienyt peruskunnon loppuminen.. Tämän tosiasian tietenkin taustajoukot tiesi ja sopi ottelusta vain kuusieräisen. Laita Robbe hanskat naulaan! Sä olet kova äijä ja huipputasosi on löytynyt ja sen kummun jälkeen alkoi alamäki. Älä mene pohjalle asti! Asikainenkin ymmärsi lopettaa, sekin oli perkeleen kova ottelija! Paino sanalla oli! 99,9% ottelijoista ei ole koskaan ollutkaan!

Tarkoitukseni tämän vuodatuksen kohteeksi ei ole ottelijat. Tiedän niiden tekevän perkuleesti töitä ja uhraavansa melkein kaiken menestyksen eteen. Ehkä juuri siksi on vaan niin surkeaa, että tämä show vaan jatkaa pyörimistään. Suomen maassa silti tälläinenkin leikki vetää tulevaisuudessa iltoihin porukkaa, sen puoleen ei tarvi muutosia tehdä. Kunhan kaljaa saa, niin firmojen tj:t ostaa toisilleen lippuja tarpeeksi. Tälläinen leikki olisi itse lajia arvostavan mielestä ok, jos se olisi vielä lapsen kengissä. Sitä se ei kuitenkaan ole, tämä on pelkkää pa*@aa.

Tatlin matsi oli hyvä. Mielestäni siinäkin häviäjä voitti, mutta ehkä se mestari pitäisi silti vähän selkeämmin voittaa, että vyö annettaisiin.

Tiivistetään nyt vielä Suominyrkkeilyn ilta:
-palkataan omille ottelijoille huonot vastustajat, joita kielletään voittamasta.
-tuomarit/pisteenlaskija/järjestäjät ovat sopineet kaiken jo etukäteen. (nykyään ei tarvitse joka illasta sopia erikseen, käytäntö tulee jo selkärangasta)
-nyrkkeilystä kiinnostumattomat ihmiset ryyppäävät ympärillä, koska pomo antoi liput.

Edittiä.. Laitetaas nyt vielä muitakin huomioita, kun tuli aloitettua, olkoon vaikka käänteisesti kehitys ideoita:
-Selostus oli surkeaa, tosin pääasiassa se jäi taustamelun alle, eikä kuulunut ollenkaan. Jutut oli tasoa "nyrkkeily on sellainen laji, että voittajaa ei päätetä ensimmäisessä erässä, jos ei tule tyrmäystä"
- Asikaisen joka toinen sana on "totanoinniin"
-Maammelaulu oli huonosti laulettu. Luultavasti johtui huonosta äänentoistosta, eikä laulajan heikkolahjaisuudesta.. Huono se kuitenkin oli.

Huononnusehdotuksia iltaan voi keksiä vain pari. Pyytäkää ottelijoiden sisään kuuluttajaksi Juha Mieto ja Reetu-Frederic voi hoitaa haastattelut ja kommentoinnit. Tarkemmin ajateltuna jälkimmäinen vaihtoehto onkin parannusehdotus..


Mua ottaa rankasti pattiin tälläinen epärehellisyys. Olisi jännä tietää miten kävisi, jos joku isohkon rahasumman Robertin vastustajan puolesta lyönyt tekisi rikosilmoituksen petoksesta ottelun järjestäjiä vastaan. Rikoshan tämä kuitenkin oli epärehellisyyden lisäksi..
Viimeksi muokannut nahka-keke, 12.08.2018 15:41. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
3 x
JOKUMUU
Club Fighter
Viestit: 150
Liittynyt: 27.02.2015 22:14

12.08.2018 13:21

Illan pääottelu oli hyvä ja jännittävä. Mielestäni Tatli voitti niukasti tai ainakaan sitä ei voi sanoa ryöstöksi. Turhaan Kalle on mollannut vastustajien tasoa, noissakin oli suomalaisilla tekemistä koko rahan edestä ja Robbe tosiasiallisesti hävisi ottelunsa vaikkei ehkä yhtä selvästi kuin edellistä.

Vaikka Tatli voitti niin jotenkin tuli tunne, että jotain uutta tulisi löytää jos tavoitteena on maailman ehdoton huipputaso. Treeneissä näytetään panostetun enemmän bodarimaisen vartalon luontiin ja yksittäisiin voimaiskuihin nopeuden ja herkkyyden kustannuksella. Jostain pitäisi löytää juonikkuutta sillä nykyinen tekeminen on liian suoraviivaista junnaamista. Sisua miehellä kuitenkin on vaikka jälkimmäisen Pateramatsin agressiivisuutta jäinkin kaipaamaan.

ISTV:n arvosanaksi voisi antaa 6+ ja se plussa tulee ilmaisesta lähetyksestä. Selostusta oli vaikea kuulla ja kommentaatoriksi raahatun Aminin kommenteista ei saanut mitään selvää paitsi parin viimeisen erän aikana. Melkoinen pohjanoteeraus tämäkin. Kannattaa joko pysyä pois tai tehdä sitten asiat kunnolla.
0 x
We seldom get together and meet each other on those poor borders the luckless lands of the north
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

12.08.2018 18:47

Markus Lammi
@LammiMarkus
Eilisen nyrkkeilyillan jälkipuintia: pitää muistaa, ettei Helenius ole syyllinen tuomaripisteisiin. Sen sijaan ottelun jälkeinen haastattelu onkin eri asia. Itse sain 56-58 Bykhatsoun voitoksi (1.&http://6.er ä Robbelle).Mitä sanoo manageri @markus_sundman? #nyrkkeily

Kansakoulun opettaja kirjoittaa syvällä Nyrkkelyn tuntemuksensa pohjalta..hahaha
0 x
Jabittaja
Club Fighter
Viestit: 83
Liittynyt: 18.08.2017 08:42

12.08.2018 19:01

Kansakoulun opettaja puhuu ilman verisiteen pakottamia robert laseja.. Aika harvassa on kehut olleet eilisestä suorituksesta. Miksiköhän?
Suomalainen kateuskaan ei anna tähän vastausta. Tatlia kuitenkin kehutaan.
0 x
jawaz
Club Fighter
Viestit: 112
Liittynyt: 07.01.2016 12:37

12.08.2018 19:02

Yhdyn täysin noihin viimeisiin kirjoituksiin Lisäksi sääliksi käy Rooperttia lopettaa tai menis kokeilee vielä Mäen Pekan valmennuksessa se sentään tietää jotain valmennuksesta ,että juostaan 800m inttervalleja peruskunto kaudella😂😂😂😂
0 x
jawaz
Club Fighter
Viestit: 112
Liittynyt: 07.01.2016 12:37

12.08.2018 19:03

Yhdyn täysin noihin viimeisiin kirjoituksiin Lisäksi sääliksi käy Rooperttia lopettaa tai menis kokeilee vielä Mäen Pekan valmennuksessa se sentään tietää jotain valmennuksesta ,että juostaanko 800m inttervalleja peruskunto kaudella😂😂😂😂
0 x
jakkeli
Club Fighter
Viestit: 158
Liittynyt: 18.08.2017 09:16

12.08.2018 19:19

Kyllä on surullista tuo Robertin tekeminen. Kaveri on hävinnyt aivan pystyyn pari viimeistä otteluaan sarjaa alemmalle ammatti-hävijäjälle. Ei oikein voi edes ihmetellä sitä, että ihmiset alkavat saada tarpeekseen lajista nimeltä nyrkkeily kun tuomarointi on näin härskiä :shock:
0 x
Vastaa Viestiin