Kallen elinikäinen banni

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

anakonda
Brawler
Viestit: 636
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

22.06.2019 14:01

Anal the Barbarian kirjoitti:
22.06.2019 13:23
En ymmärrä mistä johtuu tämän nykyisen web masterin rankka agressiivinen linja, siitä asti kun foorum uudistettiin kesällä 2012,on ilmapiiri ollut kuin pyhäkoulussa ja taustalla hirvittävä kauna ja katkeruus heleniuksen perhettä sekä team narc wearia kohtaan.

Klovnien kalifi, sepittäjien suurmoguli, suominyrkkeilyn ainoa oikea jokeri, VERIHUORMA BOXING, ei pure enää. Vhbn oikea nimi paljastettiin täällä foorumilla ja hänet ajettiin maanpakoon housut kintuissa, kesken kaiken. Aikanaan kun tällaista tehtiin niin webmaster forström puuttui asiaan, nykyään niin saa tehdä kunhan tekee sen heleniuksia tai team narc wearia vastustaen.

Nyrkkeilyssä on ***** oikeat ja väärät suomessa aivan kuten lätkässäkin! Lätkässä me on Summanen ja Tamminen, nyrkkeilyssä VHB ja Pappa Helenius. Kaiken sorron keskellä syvimmän hinnan maksavat itse nyrkkeilijämme, koska voin sanoa että narc wearin valtakaudella ei läpeensä arjalainen Koivula olisi mustalle miehelle hävinnyt. SIEG HEIL!
No tämän kirjoittajista ei jää kenellekään epäselvää, mitkä persoonat siellä työntyy esiin... vhb, gago the best, tummeli ja mitä muita niitä nyt olikaan saman henkilön persoonissa.

Eihän Kalle tälle foorumille oikeasti mitään antanut, ja fakta tieto Robben seuraavista käänteistä oli haista kakka Itämeressä tasoa, mutta miehen fanaattisuutta ja sekoilu settiä oli kyllä välillä ihan viihdyttävää seurata, mutta minkäs teet jos koira ei pääse irti karvoistaan. Jos tämä foorumi kuolee Kallen puuttumiseen, se joutaa kuollakin, itse epäilen, että täällä on aika hiljaista vasta siinä vaiheessa kun toinen Helenius lopettaa uransa, Kalle on poikaansa verrattuna merkityksetön hihhuli.
0 x
bullbear83
Journeyman
Viestit: 294
Liittynyt: 29.10.2017 23:52

22.06.2019 18:45

sofokles kirjoitti:
21.06.2019 22:03

Eikös muuten VHB nimimerkki bannattu myös lopulta iäksi? Siinä oli vähän samanlaista kuviota. Tietoa oli, mutta tarinaa tuli vähän omintakeiseen tyyliin. Muistan kyllä joskus nauraneeni ääneen hänenkin heitoilleen..

"
Heti kun mainitsit VHB:n niin hän tuli takaisin...
0 x
Vastaa Viestiin