Anthony Joshua vs Andy Ruiz jr. II

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 368
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

08.12.2019 13:35

wotzobeck kirjoitti:
08.12.2019 13:20


Se iso matsi olisi tosiaankin Joshua Wilderia vastaan, jossa kipinät varmasti lentäisivät ja nykytiedon perusteella ehdottomasti laittaisin Wilderin ennakkosuosikkina matsiin. Tämä matsi ei tule tapahtumaan kuin vain siinä tapauksessa että Ruiz voittaa ensin vyöt ja ottelee sitten Wilderia vastaan jolle häviäisi ja Joshua tulisi pakollisena vastustajana vastaan myöhemmin.

Katsokaa vaan, ei Hearn laita Joshuaa Wilderia vastaan. Sitä vastoin kuulemme jos jonkinlaista tekosyytä ja selitystä miksi matsi ei voi toteutua.
Olettaen että Wilder edes voittaa Furyn. Oikeastaan silloin ekan Wilder-Furyn ennakkoveikkailuissa oli mahdollisuutena, että se matsi olisi just samanlainen kuin tämä Joshuan ja Ruizin uusinta.

Voisiko Wilder-Fury 2 sitten olla sellainen? Omasta mielestäni Fury otti ekassa matsissa koko ajan riskejä, jotka sitten kostautuivat. Toisella kertaa voisi olla mahdollisuus, että mitään ei tapahdu, mutta Fury kuitenkin voittaa pisteillä. Siinä matsissa Fury liikkui taaksepäin kuin raiteilla ja suoraan eteenpäin Wilder on kyllä nopea. Sivuliike onkin sitten paljon heikompaa.
0 x
bullbear83
Journeyman
Viestit: 294
Liittynyt: 29.10.2017 23:52

08.12.2019 18:01

Marttinen kirjoittaa loistavasti:

"Raskaassa sarjassa on ainakin kaksi miestä, joita vastaan nykyinen, pelokas Joshua ei pärjää: ovelaa Tyson Furya vastaan Joshualla ei riitä taito, ja kovaiskuista Deontay Wilderia vastaan pettää pää."
0 x
sofokles
Brawler
Viestit: 854
Liittynyt: 28.06.2008 22:59

08.12.2019 18:23

En kyllä tämän voiton perusteella rankkaa Joshuaa kovin korkealle. Hän voitti aikalailla vaivoin huonosti harjoitelleen Ruizin. Jos vastassa olisi ollut (jossitellaan nyt vähän) vaikkapa Wilder tai Fury niin kuinka olisi käynyt? Ei Joshua tietenkään huono ole. Nämä Ruiz matsit ovat kuitenkin paljastaneet sen, että hänen lähiottelu taidot ovat harjoituksen tarpeessa. Eilen nähtiin paria suoraa heittelevä ja päälle joskus sivukoukkua tarjoava Joshua. Ei niillä tuhnuilla tee mitään Wilderin kanssa. Wilder kävelee siitä läpi. Olisin vakuutteneempi hänen iskuistaan, jos Ruiz olisi eilen edes kerran kunnolla pysähtynyt Joshuan iskuihin.
Täälläkin mainitut möröt ovat tehneet jotain Joshuan kehässä olemiselle. Hän ei ole sama Joshua enää kuin oli ennen Ruiz ykköstä.
Taktisesti kypsä esitys Joshualta? Se on hänen meriittinsä eiliseltä. Huonosti harjoitellut Ruiz käveli aseettomana Joshuan perässä kaksitoista erää. Onko Joshua oikeasti tämän sarjan paras nyrkkeilijä ja oikein kolmen liiton mestaruuden edestä? Tuskin.
0 x
anakonda
Brawler
Viestit: 626
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

08.12.2019 20:11

JOKUMUU kirjoitti:
08.12.2019 12:30
Aika moni tuntuu unohtamaan mistä osista nyrkkeily koostuu. Harvoin tossuja liimataan tai naulataan ottelun alussa kanveesiin mikä tarkoittaa, että on sallittua liikuttaa jalkojaan. Myös pituusetua voi hyödyntää ja taitoeroa, ei tarvitse vastata täsmälleen samoilla lyönneillä kuin vastustaja.

Illan pääottelu muistutti kovasti Lennoxin ja Tuan matsia. Kovaiskuisena ja kovapäisenä tunnettu samoalainen otti heti alussa pari kunnon koppia ja yritys loppui siihen. Verkkokalvoihin piirtyi miehen heittämä jabi joka jäi puolitoista metriä lyhyeksi. Myös Lewisiä kritisoitiin siitä, ettei hän pyrkinyt lopettamaan ottelua jolloin mies totesi olevansa "boxin pugilisti", mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.

Kyllä pienemmän miehen tehtävä on ottaa vastustaja kiinni ja pyrkiä iholle. Nyt Ruiz pyöri kehän keskellä hanskat pystyssä kuin se muuan marja siellä tunnetussa paikassa. Joshuan pari takakäden kauhaisua vei mieheltä täysin luonnon pois. Ottelu oli tylsä kuin pihanurmen kasvun seuraaminen, mutta myös taktiikan riemuvoitto. Ja voitto raskaalle sarjalle ja koko nyrkkeilylle.

Samalla taktisella osaamisella Joshua kypsentää Wilderin helposti, kuin kalkkunan kiitospäivänä. Onhan Wilderillä se takakäsi, muttei Joshuakaan ole pelkkä neppailija. Pisteillä Wilder ei pärjää kenellekään huippumiehelle. Fury on kovempi pala, mutta miehen lyöntiä ei tarvitse paljon väistellä. Eikä miehen esitys mellansvensonia vastaan vakuuttanut alkuunkaan.
"voitto raskaalle sarjalle ja nyrkkeilylle" tään koko kirjoituksen täytyy olla trolli. Voitto korkeintaan hetkellisesti Joshualle ja Hearnille rahallisesti, ehkä myös jollekin olympia tyylin ihailu hippastelun ystäville, mutta ei HW:lle, ammattinyrkkeilylle tai faneille. Ei ole ihme tällaisten matsien jälkeen, että nyrkkeilyn suosio vain laskee ja esim vapaaottelu ajaa edelle. Raskaasta sarjasta muistetaan kautta aikain vain ukot, joilla on kyky tyrmätä, uskallus otella, ja myös kaatua saappaat jalassa ja munat haarojen välissä, tuommoisia chickeneitä kuten Joshua ei kukaan oikeasti osaa arvostaa. Ruiz on vaikea tyyliltään, mutta ei todellisuudessa top 6 HW.

Ei kiitos kolmatta kierrosta enää tommosta chicken vs läski hippa p.skaa, ketään ei kiinnosta.
1 x
Flat Foot
Brawler
Viestit: 734
Liittynyt: 02.02.2016 09:04

08.12.2019 22:34

Pulev melko varmasti seuraava, sen jälkeen luultavasti Hunter jos nostaa vähääkään asemiaan rankingissa. Fury ja Wilder tuskin toteutuu, Hearn tarjonnee jotain diiliä taas suhteessa 10/90 Aj hyväksi ja sitten alkaa tämä kuuluisa " me tarjottiin diiliä" mutina.
AJ on ihan kelpo nyrkkeilijä mutta luulen että moni on huomannut heikkoudet, itse asiassa Parker oli hyvin perillä Joshuan tyylistä mutta tuomari ei antanut Parkerin otella haluamallaan tavalla.
Whyte on mielenkiintoinen tapaus se ottelu olisi hieno nähdä mutta Hearn yrittänee välttää että AJ ja Whyte ottaisivat uusinnan. Whyte huutelee myös kovasti mutta kingkongia sekä Milleriä vastaan ei itse lähtenyt.
Raskaassa sarjassa on mielenkiintoinen tilanne josta hyötyy myös Wallinin ja sekä Heleniuksen rankigin omaavat nyrkkeilijät, katsotaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan . Itsellä vielä vahva luulo että Wilder vs Fury 2 ei tule tapahtumaan keväällä.
0 x
kjh13
New Kid on the Block
Viestit: 2
Liittynyt: 09.12.2019 00:43

09.12.2019 00:53

sofokles kirjoitti:
08.12.2019 18:23
Onko Joshua oikeasti tämän sarjan paras nyrkkeilijä ja oikein kolmen liiton mestaruuden edestä? Tuskin.
Furyn vyöt, ei olis AJ mestari ilman ensin mainitun yläkerran ongelmia.
0 x
vmmh202
New Kid on the Block
Viestit: 10
Liittynyt: 26.09.2019 11:12

09.12.2019 09:14

Nyrkkeillä voi niin kovin monella tapaa ja mielestäni nyrkkeily ei ole
turpaanvetokilpailu siten että mennään kehän keskelle ja vedetään
olan takaa ja katotaan kuka on vimotteeks pystyssä

Eli Joshua nyrkkeili juuri niin kuin pitikin vai odottiko joku että suunnitelma oli joku muu?
Ja en ole Joshua-fani…liian brändätty tuote minun makuuni

Enempikin voisi sormella osoittaa Ruizia kun ei mennyt alvariinsa iholle
ja painostanut kuin Smokin Joe
Mutta ei kyennyt kun vattanympärys täynnä laardia
0 x
pniemela
Club Fighter
Viestit: 154
Liittynyt: 23.09.2016 04:47

09.12.2019 11:00

Joshuaa haukuttaessa kannattaa hetkeksi pysähtyä muistelmaan myös entisten suruuksieen heikkoja hetkiä, kuten vaikkapa W Klitchko. Ensin tyrmäystappio golffailevalle Sanderssille ja heti perään Lamon Brewsterille. Ei kukaan tuolloin uskonut että W kykenee enää huipulla mihinkään, mutta niin vain teki yli 10 vuoden menstyksekkään uran.

Väitän että Joshuallakin on mahdollisuus nousta tästä alhosta.
0 x
Avatar
King Kostya
Brawler
Viestit: 916
Liittynyt: 02.06.2009 14:42

09.12.2019 13:43

pniemela kirjoitti:
09.12.2019 11:00
Joshuaa haukuttaessa kannattaa hetkeksi pysähtyä muistelmaan myös entisten suruuksieen heikkoja hetkiä, kuten vaikkapa W Klitchko. Ensin tyrmäystappio golffailevalle Sanderssille ja heti perään Lamon Brewsterille. Ei kukaan tuolloin uskonut että W kykenee enää huipulla mihinkään, mutta niin vain teki yli 10 vuoden menstyksekkään uran.

Väitän että Joshuallakin on mahdollisuus nousta tästä alhosta.
On varmasti mahdollisuus. Klitschko oli kuitenkin jo samassa vaiheessa uraansa parempi nyrkkeilijä kuin Joshua. Toki esimerkiksi kirkkauteen nousun alkuvaiheessa (Peter I) oli suuria ongelmia. Kritiikki oli tuolloin vielä murskaavaa. Lisäksi ottelut Brockia ja Ibragimovia vastaan mestaruustaipaleen alkupuolella nostivat "suuria kysymysmerkkejä" ja otsikoita kuten "mestaruusnyhjäys". Joshua ei kuitenkaan pääse samaan asemaan kuin Wladimir Klitschko kukistamatta muita mestareita. Se, onko Joshua suuremmat kannot kaskessa kuin Klitschkolla, on hyvä kysymys.

Wladimirin valtakaudella muut mestarit olivat Valujev, Chagajev, Maskajev, Peter, Ibragimov, Haye, Povetkin ja tietenkin isoveli Vitali. Mielestäni tilanne on se, että Joshuan nousu kiistattomaksi mestariksi on kivisempi mutta onnistuessaan myös kovempi suoritus. Wilder ja Fury ovat kovempia luita kuin edellä mainitut sankarit. Klitschko myös tuhosi haamunsa (Brewster) vakuuttavammin mutta huomion arvoista on se, että otteluiden välillä oli aikaa yli kolme vuotta. Brewster tietysti ei ollut aivan samassa tikissä enää mutta myös Ruiz Jr. oli jälkikäteen tarkastellen paljon surkeampi nyrkkeilijä kuin kesäkuussa. Harmi, sillä kaikki edellytykset voittoon olivat ilmassa.

Joshua tarvitsee profiilinsa nostamiseen ilman muuta vakuuttavampia voittoja sekä voiton Wilder-Fury ottelun voittajasta.
0 x
And I have seen the healing hand of God
Reaching out and mending broken hearts
Taste and see the fullness of His peace
And hold on to what's being held out
The healing hand of God
ulledulle
Club Fighter
Viestit: 118
Liittynyt: 12.02.2019 15:55

09.12.2019 14:20

King Kostya kirjoitti:
09.12.2019 13:43
Joshua tarvitsee profiilinsa nostamiseen ilman muuta vakuuttavampia voittoja sekä voiton Wilder-Fury ottelun voittajasta.
Harmi vaan, että edellämainittuja vastaan saadaan odottaa matsia pitkään. Ei tule tapahtumaan ainakaan ensi vuoden puolella. Seuraavaksi lienee vuorossa Pulev, vaikka se ottelu ei kiinnosta ketään. Sen jälkeen mahdollisesti Usyk ja vasta sitten voitaneen puhua jostain muusta, eli menee vähintään 2021 alkuvuodelle tuo huippumatsi. Parastahan olisi, jos joko IBF tai WBO-vyö riistettäisiin Joshualta, kun ei kohtaa pakollista haastajaansa ja se päätyisi jotakin kautta Wilderin haltuun. Paine vöiden yhdistämiseen kasvaisi tuolloin joka suunnalta.
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6403
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

09.12.2019 15:36

Eikös Joshua ja Ruoz jo käytännössä sopineet, että se on 1-1 ja vaatii ratkaisevan?

Taas panee miettimään etymologiaa tuo matsi. Sanasta "mestari" tulee kyllä muita mielikuvia nyrkkeilyyn liittyen tommonen "Hippa, ET SAA KIINNI MANDARIINI ÄITIN TISSILIIIVIII! LÄLLÄLLÄÄÄ".

Jos Fury tuo kehään sen, mitä Wallinia vastaan, en epäile hetkeäkään etteikö Joshua voittaisi. Tai Whyte. Tai Chisora. Tai vaikka se Kazakstanin kaveri mikä oli esiotteluissa.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
TrashTalk
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 18.12.2016 01:31

09.12.2019 15:59

Ääh... Fury voittaa toki. Se on tässä samassa leikissä parempi kuin AJ. Fury voi myös voittaa Wilderin, siihen ei AJ:lla ole mitään saumaa.

Mutta jotta täällä kaikki olisi tyytyväisiä niin taistelijat pitäisi valaa betoniin keskelle kehää lähietäisyydelle ja se joka viimisenä hengittää voittaa... Tai sitten tuodaan takaisin vanhat hyvät ajat ja rajoittamattomat erä määrät! Kummallakin tavalla joku tippuu jossain vaiheessa ;)
0 x
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 705
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

09.12.2019 18:33

TrashTalk kirjoitti:
09.12.2019 15:59
Ääh... Fury voittaa toki. Se on tässä samassa leikissä parempi kuin AJ. Fury voi myös voittaa Wilderin, siihen ei AJ:lla ole mitään saumaa.

Mutta jotta täällä kaikki olisi tyytyväisiä niin taistelijat pitäisi valaa betoniin keskelle kehää lähietäisyydelle ja se joka viimisenä hengittää voittaa... Tai sitten tuodaan takaisin vanhat hyvät ajat ja rajoittamattomat erä määrät! Kummallakin tavalla joku tippuu jossain vaiheessa ;)
Jos Pyry on samanlaisessa kunnossa kuin mitä Wallnia vastaan, niin Joshua voittaa, jos Pyry on samanlaisessa kunnossa kuin Wilderiä vastaan, niin Pyry vie.. päivän kunto ratkaisee.
Wilder on taas pelottavan kovassa lyönnissä, joten Joshuaa vastaan olisi ennakkosuosikki ja todennäköisesti Wilder vie tyrmäyksellä.

Wilder vs Pyry 2 olisi 60 % Wilder ja 40 % Pyry .
0 x
Marcello Salaatti.
JOKUMUU
Club Fighter
Viestit: 150
Liittynyt: 27.02.2015 22:14

09.12.2019 20:09

Kirjoittaja King Kostya » 09.12.2019 13:43
Brewster tietysti ei ollut aivan samassa tikissä enää mutta myös Ruiz Jr. oli jälkikäteen tarkastellen paljon surkeampi nyrkkeilijä kuin kesäkuussa. Harmi, sillä kaikki edellytykset voittoon olivat ilmassa.
Joshua hävisi eka matsin ylimielisyyttään ja tyhmyyttään. Nyrkkeilevää Joshuaa vastaan Ruizilla ei ole mitään palaa, ei pienintäkään mahdollisuutta. Ruiz itse myönsi Joshuan olleen selvästi parempi. Tyson otti perusteellisen selkäsaunan Lennoksilta ja myönsi, että Lewis on aivan liian suurikokoinen. Tysonin fanit tyrmäsivät idolinsa mielipiteen "olet ylivoimainen kunhan saat pään liikkeen takaisin". Kostyan mielipiteessä haistan samaa joskin käänteisenä.

Kirjoittaja anakonda » 08.12.2019 20:11
"voitto raskaalle sarjalle ja nyrkkeilylle" tään koko kirjoituksen täytyy olla trolli. Voitto korkeintaan hetkellisesti Joshualle ja Hearnille rahallisesti, ehkä myös jollekin olympia tyylin ihailu hippastelun ystäville, mutta ei HW:lle, ammattinyrkkeilylle tai faneille. "
Ei ollut tarkoitettu trolliksi vaan provosoimaan. Täysin yksiulotteisen ja törkeän ylipainoisen Ruizin voitto olisi ollut katastrofaalinen imago tappio koko nyrkkeilylle ja jos joku niin tuo voitto olisi vienyt uskottavuuden koko nyrkkeilyltä ja ohjannut ison joukon faneja seuraamaan häkkitappelua tai vaikka kanssantansseja. Se Chicken oli Ruiz ei Joshua. Kannattaa katsoa youtubista muutaman muun "pikkumiehen" otteita kuten vaikkapa Marcianon, Frazierin tai Tysonin ja verrata niitä Ruizin osoittamaan rohkeuteen.

"Marttinen kirjoittaa loistavasti:
Raskaassa sarjassa on ainakin kaksi miestä, joita vastaan nykyinen, pelokas Joshua ei pärjää: ovelaa Tyson Furya vastaan Joshualla ei riitä taito, ja kovaiskuista Deontay Wilderia vastaan pettää pää."
Pelokas, vai teknisesti ja taktisesti taitava? Mielestäni huomattavasti enemmän tuota jälkimmäistä. Wilder on ollut häviöllä useissa otteluissa ennen kuin on saanut pomminsa perille. Hän ei ole kohdannut ketään joka löisi lähellekään niin lujaa kuin Joshua. Nukkumatti voi vierailla Wilderinkin luona. Fury on kovempi pala, mutta hänen lyöntejään Joshua tuskin pelkää.
0 x
We seldom get together and meet each other on those poor borders the luckless lands of the north
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6403
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

09.12.2019 21:27

JOKUMUU kirjoitti: ...ja tyhmyyttään. Nyrkkeilevää Joshuaa vastaan Ruizilla ei ole mitään palaa, ei pienintäkään mahdollisuutta.
Milloinkahan vaan sellanen Joosua nähdään Ruizia vastassa? Kyllä tässä on lajin itseensä katsomisen paikka, kun karkuun loikkimalla ja hippastelemalla voitetaan nyrkkeilyn maailmanmestaruus.

Ruiz itse myönsi Joshuan olleen selvästi parempi. [/queote]

Olihan se tuossa hippastelussa parempi.

Tyson otti perusteellisen selkäsaunan Lennoksilta ja myönsi, että Lewis on aivan liian suurikokoinen. Tysonin fanit tyrmäsivät idolinsa mielipiteen "olet ylivoimainen kunhan saat pään liikkeen takaisin". Kostyan mielipiteessä haistan samaa joskin käänteisenä.
Täysin yksiulotteisen ja törkeän ylipainoisen Ruizin voitto olisi ollut katastrofaalinen imago tappio koko nyrkkeilylle ja jos joku niin tuo voitto olisi vienyt uskottavuuden koko nyrkkeilyltä ja ohjannut ison joukon faneja seuraamaan häkkitappelua tai vaikka kanssantansseja.
Eikö se oo vielä pahempaa kun tommonen karpaasi ei uskalla tommosen pulleron kanssa nyrkkeillä vaan loikkii karkuun niinkuin pupu joka hänellä oli housussaan?
Kannattaa katsoa youtubista muutaman muun "pikkumiehen" otteita kuten vaikkapa Marcianon, Frazierin tai Tysonin ja verrata niitä Ruizin osoittamaan rohkeuteen.
Niillä ei ole merkitystä kun kehässä oli Pullero-Ruiz ja Pelkuri-Joosua.
Joshua ei pärjää: ovelaa Tyson Furya vastaan Joshualla ei riitä taito, ja kovaiskuista Deontay Wilderia vastaan pettää pää."
Torhanaikaisya spekulointia, mutta jotainhan Marttisen on henkensä pitimiksi kirjoitettava. Sen näkee sitten kun ukot on kehässä.
Pelokas, vai teknisesti ja taktisesti taitava? Mielestäni huomattavasti enemmän tuota jälkimmäistä.
Pelokas ihan selkeesti ensisijaisesti pelokas takaperin loikkija.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Vastaa Viestiin