Edison Miranda vs Arthur Abraham 1-2

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Marcello Salas
Journeyman
Viestit: 489
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

23.04.2020 14:44

Tulikuumat kohtaamiset. Ekassa matsissa 2006 Abraham otteli leuka murtuneena erät 4-12, kaivoi voiton. Neloserässä Mirandan lyömä uppercut leukaan mursi leuan ja pääpusku tod.näk. lisäsi vamman laatua, oli epäselvä tilanne, jota sitten selviteltiin "torikokouksella".
Viidennen erän pääpuskusta tulleet kahden pisteen vähennys sekä pistevähennykset "liian alas" lyädyistä lyönneistä seitsemännessä erässä kahden pisteen vähennys ja kahdeksannessa tullut yhden pisteen vähennys tulivat kalliiksi haastajalle Mirandalle. Matsin jälkeen Abrahamin leuka kursittiin kokoon ja asennettiin titaania leukaan. Aika kovaluontoinen tämä "King Arthur" oli teki pitkän ja menestyksekkään uran ammattikehissä. Keskisarjan kovalyöntisimpiä ottelijoita. Amatöörikehissäkin tuli menestystä, otteli amatöörinä 90 matsia, joista 81 voitollista.

Kakkoskohtaaminen 2008 oli sitten selvä, Abraham veti katolleen Mirandan 3 kertaa neljännessä erässä.
https://boxrec.com/media/index.php/Arth ... t_meeting)
Abrahamin lista on kovaa tekoa:
https://boxrec.com/en/proboxer/208432

Mirandan listakaan ei ole huono. Mahdollisuudet olivat MM-titteliin, mutta ei käyttänyt tarjottua tilaisuutta hyväkseen 2006.
https://boxrec.com/en/proboxer/37138

Miranda yritti haastaa Kelly Pavlikin vuonna 2007, turpaanlyöntikilpailun vei slloin huippukuntoinen "liehuva oljenkorsi" Pavlik, ilmeisesti silloin ei vielä ollut alkoholiongelma niin paha vielä, 2008 rupesi näkymään, tuli nöyryyttävä UD-tappio ikämies Hopskisille.


Supersix-turnauksessa 2009 huippukuntoinen Abraham oli vedossa Tayloria vastaan.


2010 Carl "kobra" Froch koulutti Abrahamia super-six turneessa. Merkille pantavaa oli, että huippumatsi käytin Helsingissä. Ennen matsia Froch matki lehdistölle Abraham tyyliä kädet täyssuojauksessä korvissa pyöri ympäri huonetta ympäri kuin robotti. Voisi sanoa , että Froch outboxasi ja tylsytti Abrahamin.
0 x
Vastaa Viestiin