Suomalaista nyrkkeilykenttää käsittelevä kirja julki 2021

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
Zachary
Journeyman
Viestit: 231
Liittynyt: 02.08.2008 13:48

01.12.2020 13:19

Seuraa tiedotusluontoinen ilmoitus: syksyllä 2021 julkaistaan uusi kotimaista nyrkkeilykenttää läpiluotaava kirja. Toimittajana Ringside Studiosta tuttu Saku Schildt ja kuvitus on Sami Lommin & Jussi Talvitien käsialaa.

Sama hieman pidemmin:

"UUSI NYRKKEILYKIRJA 'TUHANNEN JA YHDEN ISKUN TARINAT' JULKI SYKSYLLÄ 2021!

Mikä nyrkkeilyn kaltaisessa armottomassa urheilulajissa viehättää niin paljon, että monet ovat valmiita omistamaan sille koko elämänsä? Mikä ajaa nyrkkeilijän harjoitussalille päivästä ja vuodesta toiseen? Mitä nyrkkeilijä ajattelee kehäköysien sisään päästyään, mitä tappion tai voiton hetkellä?

Docendo-kustantamo julkaisee syksyllä 2021 toimittaja Saku Schildtin sekä Photolies-studion kuvaajien Sami Lommin ja Jussi Talvitien kirjan 'Tuhannen ja yhden iskun tarinat', joka esittelee nyrkkeilijöiden mielenmaisemaa. Kirjassa haastatellaan kaikenlaisia nyrkkeilyn parissa toimivia hahmoja junioreista ammattilaisiin, valmentajista tuomareihin ja aloittelijoista mestareihin. Haastattelut tarjoavat kymmeniä näkökulmia siihen, mitä nyrkkeily kehätyöläisiltä vaatii ja mitä se vastavuoroisesti antaa.

Sami Lommi ja Jussi Talvitie ovat toimineet jo vuosikymmenen ajan suomalaisten nyrkkeilijöiden hovikuvaajina. Kaksikon valokuvat näyttävät lähietäisyydeltä urheilijoiden arkea kehässä ja kehän ulkopuolella – niin riemun kuin epätoivonkin hetkiä.

Kirjan yli 20 haastateltavan joukossa on sekä koko Suomen tuntemia tähtiä että tavallisia harrastajia, vanhoja kettuja ja nousevia kykyjä, miehiä ja naisia. Haastateltavat paljastetaan pikkuhiljaa julkaisun lähestyessä, joten pidä silmällä tätä sivua! Tervetuloa kyytiin!"

Ja edellä mainittu "tämä sivu" viittaa siis Facebook-sivuun, joka löytyy täältä: https://www.facebook.com/nyrkkeilykirja/
0 x
Avatar
Zachary
Journeyman
Viestit: 231
Liittynyt: 02.08.2008 13:48

10.04.2021 12:42

Homma etenee! Lisätietoa kirjasta kustantajan sivulla eli täällä näin. Kansikuvakin on julki:

Kuva

Pistä kirjan Facebook-kanava seurantaan, mikäli aihe kiinnostaa, siellä kerrotaan projektin etenemisestä. Osoitehan on www.facebook.com/nyrkkeilykirja.
0 x
Vastaa Viestiin