Helenius-Garmendia 28.2.

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
VERIHUORMA BOXING
Champion
Champion
Viestit: 5965
Liittynyt: 19.12.2006 14:10
Paikkakunta: Hyperborea

12.03.2009 08:19

Olisiko Robert muuten voitu diskatakin tuosta,kun näytti viimeinen isku lähtevän vasta silloin,kun saksalaisella oli polvi jo hetken ollut maassa?
Seuraatko ammattinyrkkeilyä? Joka kolmannessa tai neljännessä tyrmäyksessä käy noin. Iskusarja jää kesken, kun kaveri putoaa ja reaktiosta se jatkuu. Tuomarit tietänevät tämän.
No hyvä voitto Heleniukselle kuitenkin,henkisesti ainakin kun keskeytys tuli.
Uskomaton matsi... näytti siltä kuin Garmendia kiertelisi Eurooppaa tekemässä vastaavia esityksiä ja hakemassa rahat pois. Mutta pääasiahan on, että Helenius sai hyvältä paperilla näyttävän voiton.
0 x
Masa ja Arvo Kivelä ovat nyt kavereita.
Avatar
Iskukone
Contender
Contender
Viestit: 3145
Liittynyt: 16.04.2008 17:55

12.03.2009 16:19

Garmendia luovutti suosiolla, sai sen verran kovia tällejä jo heti alusta alkaen Robertin rukkasesta. Robertilla tekemisen meininki. Hyvännäköistä ottelemista. Tsemppiä Robbelle jatkoonkin!
Saas nähdä onnistuuko Sauerlandin kaavailema kovempi matsi toukokuuksi. Vastassa voi olla jo ainakin Euroopan listamiehiä.
0 x
Avatar
Leevi_P
Prospect
Prospect
Viestit: 2330
Liittynyt: 09.08.2008 00:28

12.03.2009 16:36

Iskukone kirjoitti:Vastassa voi olla jo ainakin Euroopan listamiehiä.
Paskat, 6-0-0 (2KO) listalla jo euroopan listamiehiä vastaan?? Kokemusta ei ole läheskään tarpeeksi...
0 x
Avatar
Iskukone
Contender
Contender
Viestit: 3145
Liittynyt: 16.04.2008 17:55

12.03.2009 16:52

No ei Haapojan listakaan vielä mikään kovin runsas ollut kun mies kohtasi Euroopanlistalla sijalla 14 olleen Bakhtovin.
0 x
Sami
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 18.10.2008 17:25

12.03.2009 19:33

Mielestäni Robertin ottelemisesta uupuu jotenkin täysin ottelemisen ilo. Tai mitenköhän sen ilmaisisi; joka tapauksessa aika epäviihdyttävää katsottavaa. Mielenkiintoista nähdä miten käy ja millainen on Robben ottelutyyli kun vastassa elävävastus joka hyökkää ja lyö takaisin.
0 x
Tomi83
Club Fighter
Viestit: 139
Liittynyt: 26.04.2005 10:46
Paikkakunta: Joensuu

12.03.2009 20:31

On se kummaa, kun täällä jaksetaan haukkua yhtä sun toista, niin isä kuin poika Heleniusta, Steel Ringiä, yms tahoja ja haukkujina on yleensä yksi ja sama pieni porukka. Olisi oikeasti kiva tietää, mitä kätkeytyy sellaisen angstin taakse ja mitä tyydytystä nämä henkilöt siitä saavat.

Totuushan kuitenkin on, että ne ovat kärkkäimpiä haukkujia, jotka eivät ole koskaan itse mitään tehneet tai yrittäneet, tai jos ovat jopa yrittäneet, ovat siinä raskaasti epäonnistuneet. No niin, nyt taas muutama kirjoittaja alkaa kertomaan, etteivät hauku, vaan antavat perusteltua kritiikkiä...ja katin kontin. Äiti on tehnyt ilkeästi ja on naulannut sen ainoan lelun lattiaan kiinni, niin nyt on hyvä purkaa pahaa oloaan internetin ihmeellisessä maailmassa :D

Hei haloo! Mitä järkeä?!? Ottakaa hyvät teinit ja vähän vanhemmatkin salikamppeet matkaan ja hypätkää sinne kehäneliöön pistämään suominyrkkeily uuteen uskoon, kun tuntuu taas olevan niin ammattitaitoista ja iskupätevää porukkaa foorumipullollaan. Ja jos se luonto pettää jo ensimmäisestä nenään osuneesta iskusta (tai viimeistään toisesta), niin ainahan voi jatkaa maailman valloitusta valmentajana. Kyllähän näillä kirjoittajien näytöillä äkkiä leivotaan muutama maailmanmestari ja olympiavoittaja vaikka homeisesta jauhosäkistä. p*rkele, kyllä me foorumistit ollaan sitten pätevää porukkaa, eix jeah?

Kun ollaan tehty niistä parista homeisesta jauhosäkistä kunnon NYRKKEILIJÖITÄ, johdatetaan ne ammattilaisiksi ja piestään niin Helenius, Rosberg, Elovaara ja Haapoja, ja kun vauhtiin on päästy, niin vielä vaikka Roddy Benjaminssonkin ja ehkä vielä Wlad ja Vitali Klitskokin...kaikki yhtä aikaa yhdellä kädellä, vaikka molemmat kädet olisi selän taakse sidottuina. P*rkele, kyllä tuo onnistuu, ollaan me niin pätevää porukkaa. On se kumma, jossei meidän tasosella valmennuksella nyrkkeilijä tuota pysty tyekemään. :roll:

Nyt kun ollaan pistetty Suomen nyrkkeily kuosiin, siirrytään talouselämän palvelukseen. Poistetaan globaali lama, työttömyys ja hommataan antelias nainen kaikille puutteen alaisille ja miksei muillekin. P*rkele, että me ollaan päteviä.

Sitten voidaan taas hypätä siihen tuttuun kulmakapakkaan ja sen hikiseen ja tahmaiseen nettikoneeseen ja mennä kertomaan kaikille foorumeille, kuinka me se tehtiin, p*rkele, että me tehtiin se hyvin.
:roll:
:roll:
:roll:
sitten me herättiin ja hoksattiin, että oltiin edelleen lähtöpisteessä, elämän ainoana huvina niiden haukkuminen, jotka tosissaan tekevät töitä saavuttaakseen jotain.

Täältä tähän :roll:
0 x
Avatar
Yeshh
Brawler
Viestit: 834
Liittynyt: 27.11.2008 19:14
Paikkakunta: Espoo

12.03.2009 22:42

On naurettavaa kuinka aina silloin tällöin asiallisen ja mielenkiintoisen keskustelun keskeyttää, joku jota ottaa pattiin, kun hänen suosikkejaan kristisoidaan. Viimeisimmät viestit tässä ketjussa ovat olleet mielestäni täysin asiallisia ja mielenkiintoisia kannanottoja, jotka nyt sattuvat olemaan eriäviä toisten mielipiteiden kanssa. Kovin olisi harvassa kävijät, jos kaikki olisivat aina samaa mieltä ja nyökkäilisivät suuntaan ja toiseen.

En myöskään pidä tavasta, jolla oma tyytymättömyys esitetään. Valitetaan, että ihmiset haukkuvat ja pilkkaavat ikävästi mm. nyt tässä tapauksessa raskaan sarjan karjujamme ja sen jälkeen erittäin asiallisesti haukutaan "väärän mielipiteen" esittäjät kateelliksi lapsiksi, joilla on pahat vanhemmat, uhmaikä jne. Huomattavasti uskottavampaa olisi esittää hyviä perusteltuja vasta argumentteja. Mielestäni lapsellisin tapa vastata arvosteluun on vetää esiin esim. juuri tämän jo lähes legendaariseksi tullut "kateus-kortti"

Foorumilla tietääkseni on sallittua kritisoida ja arvostella nyrkkeilijöitämme. Sen sijaan edellä mainittu foorumilaisten arvostelu ja halventaminen kulkee hyvänmaun rajojen väärällä puolella. Kaikille on parempi kun keskustelu pidetään nyrkkeilijöissä ja jos heidän arvostelu häritsee niin vastaataan arvosteluun puolustamalla nyrkkeilijää ei hyökkäämällä arvostelijan kimppuun. Epäasiallisista viesteistä voi ilmoittaa ylläpidolle. Eikö?

(tämä viesti ei ollut henkilökohtainen hyökkäys ketään tiettyä henkilöä kohtaan, vaan lähinnä mielipide foorumilla niin kovin yleiseksi tulleeseen ilmiöön)
0 x
Rickyyy
MikkoM
Prospect
Prospect
Viestit: 1661
Liittynyt: 04.10.2004 11:49
Paikkakunta: Leiden

12.03.2009 23:29

Yeshh puhuu nyt täyttä asiaa.
0 x
Twitter.com/MikkoMarttinen
Avatar
VERIHUORMA BOXING
Champion
Champion
Viestit: 5965
Liittynyt: 19.12.2006 14:10
Paikkakunta: Hyperborea

13.03.2009 08:02

Yhdyn Yeshhin kirjoitukseen.

Ja tomi83:lle sanon vaan, että tykkään TOSISSAAN JA KUNNOLLA tehdystä ammattinyrkkeilystä. Jos sitä sinulle edustavat Steel Ring ja BBU, niin taidat kuulua niihin joiden asiantuntemus on sillä tasolla että BBU:n titteliottelut puret nielemättä. Se on kiva sinulle, mutta itse tykkään olla asioista ihan ajan tasalla ja perillä, joten en millään voi sulattaa asiaa, joka tuntuu täydeltä farssilta. Minusta näyttää, että on kyse siitä, että titteleitä tehdään väkisin, kun ei niitä muuten voiteta. Silloin on turha puhua mestaruuden arvosta.

Tietääkseni en koskaan ole kritisoinut esim. Myllylän nyrkkeilyä, vaan tapaa, jolla miehet taustajoukot toimivat, kun esim. TBA-ottelua markkinoitiin uran isoimpana haasteena, ja peliin kaivettiin "baltian mestaruus" jonka voi räätälöidä haluamalleen ottelijalle, ja kutsua sopivan voitettavan journeyn haastamaan. Täytyykö todella olla katkera kritisoidakseen tällaisia "titteliotteluita" ? Vai riittääkö, että on vähän asiantuntemusta, ja tietää suurinpiirtein itämeren alueen parhaimmat nyrkkeilijät jossain painoluokassa?

Tässä siis nyt selittelen, ihan omia foorumilla esittämiäni sivalluksia. Mielestäni olen ollut vain nyrkkeilyn asialla, en purkamassa mitään aggressioitani. Uskoisin, että kaikki joille sana "titteliottelu" merkitsee jotain muuta kuin kaveria heiluttelemassa vyötä ilmassa, ovat samaa mieltä. Sen sijaan kritisoidut tahot ovat pyrkineet mahdollisimman pitkälle kuittaamaan nämä kritiikit "teinien huuteluna". Se on tietysti heille kannattavaa, koska he tietävät itsekin että siellä on pointti, osuva sellainen. Itse uskon että fiksut ihmiset tekevät omat johtopäätöksensä ja näkevät kyllä luun lihasta. BBU:n titteliottelut keräävät jatkossakin katsojia ja tietyn määrän huomiota, koska ne ovat nyrkkeilyotteluita, suurin osa varmaan ihan hyviä vääntöjä. Mutta itämeren alueen parhaiden nyrkkeilijöiden kohtaamisia ne eivät ole. Eivät, vaikka puhutaan vain niistä, jotka eivät ottele nyt tai koskaan EM- tai MM-titteleistä.
Huomattavasti uskottavampaa olisi esittää hyviä perusteltuja vasta argumentteja.
Tuohon kykenee noin 3-4 nimimerkkiä tällä foorumilla.
0 x
Masa ja Arvo Kivelä ovat nyt kavereita.
Timotii
Club Fighter
Viestit: 166
Liittynyt: 26.09.2008 09:31

13.03.2009 09:30

VERIHUORMA BOXING kirjoitti:...mutta itse tykkään olla asioista ihan ajan tasalla ja perillä, joten en millään voi sulattaa asiaa, joka tuntuu täydeltä farssilta. Minusta näyttää, että on kyse siitä, että titteleitä tehdään väkisin, kun ei niitä muuten voiteta. Silloin on turha puhua mestaruuden arvosta.

BBU:n titteliottelut keräävät jatkossakin katsojia ja tietyn määrän huomiota, koska ne ovat nyrkkeilyotteluita, suurin osa varmaan ihan hyviä vääntöjä. Mutta itämeren alueen parhaiden nyrkkeilijöiden kohtaamisia ne eivät ole. Eivät, vaikka puhutaan vain niistä, jotka eivät ottele nyt tai koskaan EM- tai MM-titteleistä.
Huomattavasti uskottavampaa olisi esittää hyviä perusteltuja vasta argumentteja.
Tuohon kykenee noin 3-4 nimimerkkiä tällä foorumilla.
Huhhuh, mitä tekstiä jälleen. Olisi kiva kuulla hiukan perusteluitasi, mikä on oikeasti lajikokemuksesi. Vai onko vain kyseessä oma luulosi, että olet perillä pelkästään eri artikkeleita lukemalla, vai oletko itse oikein todellisuudessa mukana nyrkkeilyn tekemisessä?

Miten BBU liittyy Helenius-Garmendia ketjuun?
0 x
Avatar
VERIHUORMA BOXING
Champion
Champion
Viestit: 5965
Liittynyt: 19.12.2006 14:10
Paikkakunta: Hyperborea

13.03.2009 10:13

Eihän koko keskustelun uusi suunta liittynyt siihen.

Ja tästä BBU-hommasta nyt on partaveitsenterävästi jo keskusteltu.

Kuten sanoin, viittasin vain aiempiin juttuihin.

Lajin säännöllinen objektiivinen seuraaminen riittää jo siihen, että jotkut pilipaliliitot voi ampua alas, ilman että niiden puolesta on kellään esittää kunnollista argumenttia. Tämä on jo todistettu täällä foorumilla.
0 x
Masa ja Arvo Kivelä ovat nyt kavereita.
Mark Johnson
Journeyman
Viestit: 211
Liittynyt: 13.03.2009 15:50

13.03.2009 19:19

Wirtanen kirjoitti:Meni yllättävän kevyennäkösesti polvelle tuo Garmendia.Ymmärrän yleisön reaktion.Olisiko Robert muuten voitu diskatakin tuosta,kun näytti viimeinen isku lähtevän vasta silloin,kun saksalaisella oli polvi jo hetken ollut maassa?No hyvä voitto Heleniukselle kuitenkin,henkisesti ainakin kun keskeytys tuli.
Eiköhän tuo Robert Helenius ole sen verran fiksu mies, että ymmärtää Garmendian luovuttaneen ihan suosiolla ja videolta katsottuna näkee, että varmasto oli Sauerlandin toimesta jopa polvistumisesta maksettu.

Ja mikäli kuvia sekä aikaa katsoo niin se 5 kiloa painoa lisää ei ole kyllä lihasta.

Paljon pitää tapahtua mikäli haaveilee tulevaisuudessa saavuttaa jotain, mutta aikaahan on ja tie näyttää Robert Heleniuksen osalta hyvältä. Sais kyllä kipata tollaisia säkkejä hieman useimmin.

:!:
0 x
MikkoM
Prospect
Prospect
Viestit: 1661
Liittynyt: 04.10.2004 11:49
Paikkakunta: Leiden

13.03.2009 20:14

Jarmoh kirjoitti:Yeshh puhuu nyt ihan muuta kuin asiaa.

Mun mielestä tää on toisaalta naurettavaa, että sahataan omaa oksaa. Muistan joskus lukeneeni Moskun kommentin jossa hän mainitsi suomalaisten asenteista omiinsa, eli ei ole uskoa eikä tukea.

Miksi kritisoidaan niin kovin omia ? En sano, että pitää taputella mutta en myöskään sitä ymmärrä, että potkitaan vielä maassa olevaa. Eihän tossa yhtälössä ole mitään järkeä, meidän pitäisi kannustaa ja tukea omia, hävisi tai ei.
Mitä tarkoita omilla? Siis onko tämä forum Robert Heleniuksen forum? Porvoon Nyrkkeilyseuran forum? Sauerlandin forum?

Eiköhän jokainen nyrkkeilyfani saa aivan vapaasti päättää keitä kannustaa ja keitä laskee "omikseen". Se että on sattunut syntymään samassa maassa kuin joku nyrkkeilijä, ei tarkoita että on velvollisuus häntä kannustaa. Paitsi että suurin osa tänne foorumille kirjoittavista on syntynyt eri maassa kuin Robert Helenius...
0 x
Twitter.com/MikkoMarttinen
MikkoM
Prospect
Prospect
Viestit: 1661
Liittynyt: 04.10.2004 11:49
Paikkakunta: Leiden

13.03.2009 21:51

Jääkiekon MM-kisoissa minulle on aivan yksi ja sama kuka siellä voittaa.

Jos kerran velvollisuutta ei sinun mukaasi ole, niin miksi suomalaisten nyrkkeilijöiden otteisiin ei saisi suhtautua yhtä kriittisesti kuin kenenkä tahansa muun nyrkkeilijän?

Robert Heleniukselle toivon menestystä, koska tunnen hänet henkilökohtaisesti ja pidän häntä mukavana tyyppinä. Siihen ei vaikuta pätkääkään, onko hän suomalainen, ruotsalainen tai vaikka iranilainen. Se, että toivon Robertille menestystä, ei kuitenkaan vaikuta siihen miten arvioin hänen ottelujaan.
0 x
Twitter.com/MikkoMarttinen
Mosku
Contender
Contender
Viestit: 4642
Liittynyt: 30.09.2004 08:31

13.03.2009 22:22

Just just juu... Toi nyt on taas tota multi-universaalia ajattelua seppele otsalla ,olympiahenki ohimoita kutittaen..., mut ok ei siinä mitään,onneksi et oo Britti fudisfani jonka sydän sykkii Ranskan fudisjengille.. Muitakin tuon tapaisia esimerkkejä löytää tellukselta joka paikasta,usko pois...Ole siis tyytyväinen että synnyit Suomalaiseksi tuolla "rajattomalla" ajattelutavalla.Sulle on kyllä Suomalaisena oleminen Suomessa tärkeämpää kuin ymmärrätkään,kuolemanvakavaa...Mutta silti olet universaali...DON"T GET THAT...
0 x
MOSKU
Vastaa Viestiin