Kaikkea ajankohtaista nyrkkeilystä

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

15.07.2015 17:08

TaKa kirjoitti:Huonoja uutisia:
http://ringtv.craveonline.com/news/3942 ... rom-boxing
Carl Froch lopettaa. Harmi, olis ollu kiva nähdä jäähyväissota GGG:tä tai Chavezia jr. vastaan.

Hyviä uutisia:
http://ringtv.craveonline.com/news/3942 ... l-imminent
Ilmeisesti Rigondeaux - Lomachenko matsi on hyvin lähellä toteutumista. Tästä ei mitään iskusotaa kannata odottaa mutta kaksi todella taitavaa taitonyrkkeilijää ottaa keskenään, ainakin omissa silmissä 50-50 matsi.

Froch yksi kovimmista jätkistä kuka on ikinä kehään astunut,annan kyllä 10/10 respektin tuolle miehelle ja uralle. Long live the Cobra!!

Rigo vs Loma,mielenkiintoinen matsi todellakin,mutta kyllä Lomachenkon on tuotava pöytään agressiivisuutta ja jonkinlaista brawl-henkeä,hän ei puhtaan taidollisesti pysty Rigondeauta haastamaan. Ei kukaan pysty.
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
Kalle Helenius
Brawler
Viestit: 946
Liittynyt: 27.02.2015 21:50

16.07.2015 07:30

Tomi Silvennoinen kesken peruskuntokautta kutsuttiin sparramaan Pavel Semionov joka valmistautuu titteliotteluun.
kolmen päivän 24erää kovaa sparria yhteensä ja fiilis huipulla, nyt jatkuu mäkijuoksut ja 27.7 viikon kutsuleirille Otepäähän Tomin ja Dayron Lesterin kanssa.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=565350EF
0 x
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

16.07.2015 18:38

Nyt täytyy hieman avautua! :D Minua nimittäin tympii. Tympii se, että Koivula tehtailee jotain kärsimys/sankari dokumentteja ja promoaa niitä vielä ilmeisen ylpeänä. Minua risoo Ikeassa vessanpytyllä istuva Räsänen. Minua risoo sosiaaliseen mediaan ladatut sankarimusiikin ryydittämät treenivideot (Seppälä). Näitä esimerkkejä piisaa. Syväluotaavia haastatteluja naistenlehdissä, selfieitä, nyrkkeilijäpariskuntia ja muuta scheissea riittää. Edellä mainituista nyrkkeilijöistä kukaan ei ole saanut urallaan vielä mitään sanottavaa aikaiseksi. Tuntuu siltä, että tämän hetken nyrkkeilijöille olennaisempaa on ammattinyrkkeilijän status, kuin se mitä saa aikaiseksi kehässä. Lopettakaa ne pelleilyt ja tehkää joku jotain!
0 x
sofokles
Brawler
Viestit: 854
Liittynyt: 28.06.2008 22:59

16.07.2015 22:49

Urheilijoiden esillä oleminen on erilaista kuin ennen. Tänä päivänä esillä olo ei tarkoita sitä, että on saavuttanut jotain. On ihan mahdollista olla kuntonyrkkeilijä, huudella netissä mitä huvittaa ja ladata itsestään video vaikka joka päivä. Nykypäivän esillä olo ei tarkoita menestymistä, se on vain huutelua, esillä olemista, näkymistä. Ennen oli enimmäkseen niin, että esillä olevat urheilijat olivat myös jonkinlaisia tekijöitä alallaan. Tämä on muuttunut.
Vaikka lässyn lässyä on tullut paljon enemmän kuin ennen, laji on silti yhtä hieno kuin ennenkin. Menestys ammattinyrkkeilyssä on edelleen harvojen saavutettavissa. Todellliset tekijät ja osaajat erottuvat saavutuksillaan, eivät videoilla tai päivityksillä.
0 x
TaKa
Journeyman
Viestit: 456
Liittynyt: 24.01.2012 11:23

17.07.2015 09:54

Satchmo, et ole yksin.

Mutta niin kuin Sofokleskin totesi, nykyään kaikki tekee samaa, eli latailee turhanpäiväsiä videoita ja kuvia someen 8 kertaa päivässä.
Ymmärrän kyllä urheilijoitakin, näkyvyys on tärkeää ja sponsorit tykkää. Lueskelin jonkun firman sponsorointihakemusta joskus, ja siinä täytyi erikseen mainita seuraajien määrä facebookissa, instagramissa ja twitterissä.

Kannattaa määrän sijasta keskittyä laatuun, vähän käy sääliksi kun jotkut urheilijat latailevat huonolla kameralla kuvattuja suttuisia videoita muka promoamistarkoituksessa. Jos haluaa pystyä somessa edustamaan, niin ei se 90-luvulla ostettu videokamera ole paras vaihtoehto kuvausvälineeksi. Haastatteluissa olisi ihan kiva jos kysymykset ja vastaukset kuuluisi niin että niistä saa selvää. Kännykällä kuvattu video ilman mikrofonia samalla kun joku lyö pistareita taustalla on aika huono yhdistelmä.

Itseä kiinnostaa treenipätkät ja tavalliset asiat urheilijan arjesta (esim. ruokavalio). Tylsät ylikaupalliset promokuvat eivät tarjoa mitään "behind the scenes" matskua.
0 x
Avatar
pOKE
Prospect
Prospect
Viestit: 1652
Liittynyt: 28.10.2010 22:12

17.07.2015 16:13

Toista se oli putkiratioitten aikaan.

Nykyään lehistäkin saa lukea vain kuinka Bull Mentula käy Kreikassa ja ihmettelee kuinka feta muuttaa kakan väriä ja siitä että Matti Nykänen menee kaheksannen kerran naimisiin ja laulaa Tsingis Khania pleipäkkinä vessapaperia nahkahousujen etumuksen täytteenä.

Eduskuntaankin valitaan tanssijoita, hiihtäjiä ja musiikkiohjelmien juontajia. Siinä sitä on helppoa miettiä millä luistovoiteella budjettivajeen voittaisi ja vastattaisiinko Ukrainan kriisiin chat chat chaan -askelin. Virkanimityksiin riittää tieto EuroChart100 -listan kärkikymmeniköstä ja kutosen keskiarvo peruskoulusta koulutukseksi.

Maailma on pilalla.
0 x
49% Motherfucker, 51% Son of a Bitch
sava
New Kid on the Block
Viestit: 46
Liittynyt: 12.06.2015 11:26

17.07.2015 19:20

Mitä-vittua? kysyis eräs *****-juristi. Minulle on esim. ihan täysin yks hailee mitä räsänen oikein vilauttelee pakaralihastaan. Koivulan tarina on moniuloitteinen ja synkkä, mutta minusta hän on kuitenkin elämässä voittaja. Anselmihan sen silloin sanoi, että paras olisi nyt vain alkaa keskittyä muuhun elämään. Kehitellä joku ura, esim. näyttelijänä... tai politiikkona, Jussihan on hyvä suustaan.
Ylipäätään se, että näistä asoista puhutaan tai vaivaudutaan jopa kirjoittamaan pistää miettimään keskustelun sisältäjiä uudesta näkökulmasta.
0 x
sava
New Kid on the Block
Viestit: 46
Liittynyt: 12.06.2015 11:26

20.07.2015 16:29

Detroit Cobra kirjoitti:
sava kirjoitti:Golovkinin ura takkuilee.
No jaa... jos on maailman suurimmalla ammattinyrkkeilybudjetilla operoivan tv-yhtiön kakkos- tai kolmosnimi, niin en nyt välttämättä sanoisi, että "ura takkuilee". GGG joutuu nyt vain odottamaan, että saadaan Canelo-Cotto alta pois. Kyllä se matsi tuon voittajaa vastaan sitten järjestyy. Suurempi ongelma GGG:n kannalta tällä hetkellä lienee skenen todellinen poteroituminen Haymon ja anti-Haymon blokkeihin Pohjois-Amerikassa.
Mitä mieltä olet onko mahdollista, että Haymon-poterossa, jossa maksetaan siitä ettei nyrkkeilijä sparraa tietyn vastustajan kanssa, maksetaan välilllä häviämisestäkin? Veikkaan että se on hyvinkin yleistä, että tietyt tyypit saavat ottelusta kaksi shekkiä, niin kuin Chavez-junior. Jokumuulle tiedoksi, että nyrkkeilyssä maksu häviämisestä on hyvinkin yleistä. Siitä vain ei uutisoida niin paljon kuin Amirkhanin maahanmuuttajataustaisuudesta. Raivohärässäkin on useampi kohtaus siitä, miten Jake ei halua hävitä rahasta, mutta tekee sen lopulta nauraen. Eli sitä tapahtuu koko ajan. Niin silloin Rocky Marcianon aikaan kuten tänä päivänäkin. Parhaat esimerkit viime ajoilta ovat mielestäni Khan-Judah ja Mayweather-Ortiz, on muitakin - räikeämpiakin, joista olen kirjoittanut (viesti poistettiin), en muista vain nimiä; Hoya-Sturm. Toisaalta (niille jotka herkuttelevat salaliittotoerioiden naurettavuudella) eikö journeymankin ole maksettu häviäjä? Journeymanisuus siis on tunnustettua ja tietyllä tavalla jopa arvostettua hommaa, mutta se, että isoissa otteluissa on sama käytäntö mahdollista, on täysin epärealistista, koska et voi yksinkertaisesti käsittää sitä. Nyt avaan pikku salaisuuden: jokaisen joka luulee ymmärtävänsä nyrkkeilyä tämä nyrkkeilyn nyanssi on instrumentti analysoida lajia.
0 x
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

20.07.2015 20:47

sava kirjoitti: Mitä mieltä olet onko mahdollista, että Haymon-poterossa, jossa maksetaan siitä ettei nyrkkeilijä sparraa tietyn vastustajan kanssa, maksetaan välilllä häviämisestäkin?
Jos Haymonin satojen miljoonien dollareiden bisnesmalliin kuuluisi tappiosta maksaminen, niin kaiken järjen mukaan sitä kannattaisi käyttää silloin, kun ns. A-Side-nyrkkeilijän tappio tulisi bisneksen kannalta kaikkein kalleimmaksi. Salaliittoteoreetikkojen harmiksi Haymon sitten ilmeisesti vain unohti maksaa Andrzej Fonfaralle (vs. JCC Jr.) ja Shawn Porterille (vs. Adrien Broner), kun nämä törkimykset menivät ottelunsa voittamaan.
sava kirjoitti:Raivohärässäkin on useampi kohtaus siitä, miten Jake ei halua hävitä rahasta, mutta tekee sen lopulta nauraen. Eli sitä tapahtuu koko ajan.
Mafian 40- ja 50-luvuilla järjestelemät ottelutulokset ovat ihan yleisesti tiedossa. LaMotta hävisi Billy Foxille päästäkseen haastamaan Marcel Cerdanin keskisarjan mestaruudesta ja jopa Willie Pepin rekordista löytyy vastaavanlainen häpeätahra (vaikkei Pep itse sitä koskaan myöntänytkään). Jos joku haluaa vetää tästä johtopäätöksen, että sitä on pakko tapahtua yhä tänäkin päivänä, niin mikäs siinä. Jokainen saa uskoa ihan mihin haluaa.
0 x
you don't know what you don't know
Avatar
Taxman
Journeyman
Viestit: 304
Liittynyt: 10.12.2012 09:41

20.07.2015 21:03

sofokles kirjoitti:Urheilijoiden esillä oleminen on erilaista kuin ennen ..... Menestys ammattinyrkkeilyssä on edelleen harvojen saavutettavissa. Todellliset tekijät ja osaajat erottuvat saavutuksillaan, eivät videoilla tai päivityksillä.
Mitä pitäis ajatellan Robert Heleniuksen Twitter tilistä, jonka puppugeneraattori on suoltanut joka päivä samaa uutista sitten kesäkuun alun. Ei mitään kontrollia ..... ainakin "some taitojen" perusteella olis tätä vasten tiedossa vielä mainetekoja?
0 x
It's better to give than to receive. (S. R. Leonard)
sava
New Kid on the Block
Viestit: 46
Liittynyt: 12.06.2015 11:26

20.07.2015 21:16

Detroit Cobra kirjoitti: Jos Haymonin satojen miljoonien dollareiden bisnesmalliin kuuluisi tappiosta maksaminen, niin kaiken järjen mukaan sitä kannattaisi käyttää silloin, kun ns. A-Side-nyrkkeilijän tappio tulisi bisneksen kannalta kaikkein kalleimmaksi. Salaliittoteoreetikkojen harmiksi Haymon sitten ilmeisesti vain unohti maksaa Andrzej Fonfaralle (vs. JCC Jr.) ja Shawn Porterille (vs. Adrien Broner), kun nämä törkimykset menivät ottelunsa voittamaan.
Mitä jos Haymon tienasi enemmän kyseisten herrojen tappiolla?
Mafian 40- ja 50-luvuilla järjestelemät ottelutulokset ovat ihan yleisesti tiedossa. LaMotta hävisi Billy Foxille päästäkseen haastamaan Marcel Cerdanin keskisarjan mestaruudesta ja jopa Willie Pepin rekordista löytyy vastaavanlainen häpeätahra (vaikkei Pep itse sitä koskaan myöntänytkään). Jos joku haluaa vetää tästä johtopäätöksen, että sitä on pakko tapahtua yhä tänäkin päivänä, niin mikäs siinä. Jokainen saa uskoa ihan mihin haluaa.
Kyllä, maailmassa on pluralismi... Enkä väitä, että olisin nyrkkeilytotuuden viimeinen instanssi. Sikäli olet oikeassa, että mitään ei voi todistaa. Kuitenkin minä näin kuinka Cortez tahallaan katsoi toiseen suuntaan kun Floyd oli vetämässä sucker punchilla Ortizia pihalle. Ihan kuin se kaikki olisi ollut suunniteltua. Mites alakoukku, jolla Khan muka löi Judahin ulos? Siinä ei yksinkertaisesti voinut olla niin paljon voimaa, että efekti olisi samalainen kuin Hopkins-Hoyassa. Entä Golovkin-Rubio -tymäys? Oliko vakuuttava? Heeei... ja paras esimerkki on varmaankin Pac-Bradley I, HBO:n kommentaattorit puheineen siitä kumpi on voitolla, ja sitten ihmetellään kuinka ihmeessä se hävisi.
Nyrkkeilyssä ei ole kyse uskomisesta, eikä lyömisestä. Siinä on kyse siitä että se joka maksaa, tilaa musiikin. Tällä hetkellä oopperaa johtaa putipuhdas pulmunen Al Haymon, joka ei ole elämässään koskaan toiminut väärin... Hänelle, nyrkkeilymaailman johtajalle ei ole koskaan tullut mieleen se, että sitä maailmaa, jota hän johtaa, voi ma-ni-pu-loi-da.
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6186
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

20.07.2015 21:42

Mitä sitten?

Jos käyttää huomattavan osan ajastaan urheilun reenaamiseen ja kilpaileekin välillä rahapalkkiota vastaan, niin voihan sitä silti laittaa nettiin saman tyylistä ja tasoista videota kuin muutkin ihmiset. Ei se nyrkkeiljästäkään sen huonompaa nyrkkeiljää tee, jos videoita nettiin latailee. Eikä nyrkkeiljöillä ole sen vakavampaa miellyttämisvelvoitetta nyrkkeilyä seuraaviin tai muihinkaan ihmisiin nähden sen suhteen mitä yksityishenkilöinä tekevät.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
JOKUMUU
Club Fighter
Viestit: 149
Liittynyt: 27.02.2015 22:14

20.07.2015 22:02

Minun näkemykseni on, että Sinulla Sava keulii nyt mopo ja todella pahasti!! Ja mielipiteeni on vähintään yhtä pätevä kuin sinun näkemäsi "varmat" todisteet.

Mietippä paljonko Money on tienannut rahaa ja miten tarkka hän on maineestaan. Olisiko hän siis todella lahjonut tuomarin katsomaan sivuun kun ei olisi muutoin pärjännyt Ortizille?

Yleensä otteluiden järjestäminen on alempien sarjatasojen riesa niin jalkapallossa kuin nyrkkeilyssäkin. En itse muista yhtään (todistettua) lahjontatapausta eurooppalaisen jalkapallon huippumaiden ylimmältä sarjatasolta tai nyrkkeilyn MM-kamppailuista viimeisen 20 vuoden ajalta. Näissä tapahtumissa on kyseessä niin suuret rahat, ettei lahjonnan paljastumisesta seuraavia menetyksiä pysty mitenkään korvaamaan satunnaisella vedonlyöntivoitolla.

Salaliittoteoreetikot elävät täydellisessä maailmassa. Sinne ei kuulu inhimilliset virheet, tai huono valmistautuminen tai sairaudet. Puhumattakaan siitä, että tulos johtuisi ottelutyylien sopimisesta toisiinsa. Kaiken selittää jokaisen tapahtuman takana oleva SUURI SALALIITTO. Tutkimusten mukaan (Tiede lehti) nämä samat ihmiset uskovat sekä siihen, että Diana murhattiin ja, että hän teki itsemurhan. Eihän prinsessa voi kuolla kännisen kuskin kyydissä, sehän on silkka mahdottomuus.

Haudankaivaja (heh,heh) Kari Peitsamo todisteli, ettei ihminen ole 60-luvun tekniikalla voinut koskaan käydä kuussa. Minulle paras todistus kuussa käynnistä on se, ettei yksikään kymmenistä tuhansista tiedemiehistä ole yhtynyt näiden foliohattumiesten houreisiin. Ai niin, unohdin aivan, että he kaikki ovat osa suurta salaliittoa!

Kaikki salaliitot paljastuvat aikanaan niin CIA:n yritykset murhata Castro kuin monet muutkin. Uskon nyrkkeilyn puhtauteen tässä suhteessa huipputasolla kunnes toisin todistetaan. TIEDÄN myös sen ettei salaliittoteoriitikkojen päätä kykene kukaan tai mikään kääntämään - paitsi uudella vielä hullummalla teorialla.
0 x
We seldom get together and meet each other on those poor borders the luckless lands of the north
sofokles
Brawler
Viestit: 854
Liittynyt: 28.06.2008 22:59

20.07.2015 22:07

Leifhackman:
Some juttuhan on markkinointia. Ei se minulta ole pois jos joku haluaa istua pytyllä ja toinen huutelee päivittäin maailmanmestaruuden perään. Siitä vaan. Eikä kukaan ole muuten väittänyt, että se tekee kenestäkään huonoa nyrkkeilijää jos tykkää latailla itsestään videoita tai kuvia. Juttuhan on siinä, että esillä olemisella ei nykyään ole (välttämättä) mitään tekemistä realimaailmassa menestymisen kanssa, vaikkapa urheilussa. Puheet on puheita, oli ne sitten netin videoissa tai baari-iltojen sikarihämyissä.
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6186
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

20.07.2015 22:10

sofokles kirjoitti:Leifhackman:
Some juttuhan on markkinointia. Ei se minulta ole pois jos joku haluaa istua pytyllä ja toinen huutelee päivittäin maailmanmestaruuden perään. Siitä vaan. Eikä kukaan ole muuten väittänyt, että se tekee kenestäkään huonoa nyrkkeilijää jos tykkää latailla itsestään videoita tai kuvia. Juttuhan on siinä, että esillä olemisella ei nykyään ole (välttämättä) mitään tekemistä realimaailmassa menestymisen kanssa, vaikkapa urheilussa. Puheet on puheita, oli ne sitten netin videoissa tai baari-iltojen sikarihämyissä.
Täsmälleen juuri näin!
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Vastaa Viestiin