NYRKKEILYFOORUMIN OHJEET/SÄÄNNÖT

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
WEBMASTER
Master of the universe
Viestit: 219
Liittynyt: 01.01.2004 21:45
Viesti:

29.07.2009 18:59

Hyvät Boxing.Fi:n foorumilaiset!

Suomalaisessa nyrkkeilyfoorumissa tulee keskustella nyrkkeilyyn liittyvistä asioista ainakin suhteellisen asiallisesti. Huumori on nyrkkeilyfoorumissakin toki sallittua, mutta sen tulee olla vain osana asiallista keskustelua. Myös kirjoittajien väliset asiaan liittymättömät ”kinastelut” tulee tehdä Kukkafoorumin puolella tai yksityisviestein.

Foorumiviestien pitäisi ensisijaisesti aina liittyä aiheeseen ja tuoda siihen uutta.

Pyrkikää käyttämään järkeänne nyrkkeilyfoorumille kirjoittelussa. Jos ylläpito katsoo, ettei näin ole tapahtunut, niin ylläpidolla on oikeus poistaa mikä tahansa foorumille kirjoitettu viesti ja myös rangaista kirjoittajaa väliaikaisella tai pysyvällä erottamisella. Jos huomaatte, että ylläpito poistaa kirjoittamianne viestejä, niin välttäkää jatkossa samankaltaisten viestien kirjoittamista nyrkkeilyfoorumille.

Uskomme, että valtaosa nyrkkeilyfoorumin nykyisistä kirjoittajista tietää mikä on väärin ja mikä oikein. Käyttäkää siis järkeä kirjoituksissanne. On asioita joiden kieltämistä ei tarvitse säännöissä ei tarvitse erikseen mainita, vaan kaikki ymmärtävät varmasti etteivät tietynkaltaiset viestit ole hyväksyttäviä. Esimerkiksi kaikki takuuvarmasti ymmärtävät, että tappouhkausviestien lähettäminen foorumilla ei ole hyväksyttävää. Ylläpidolla on oikeus päättää mitkä viestit ovat foorumilla hyväksyttäviä ja mitkä eivät.

Nimimerkillä kirjoittaminen omaa henkilöllisyyttään paljastamatta on sallittua, eikä nimimerkkien henkilöitä saa ilman heidän suostumustaan paljastaa. Boxing.Fi:n ylläpidolla on oikeus poistaa selkeästi mainostustarkoituksessa kirjoitetut viestit.

Moni nyrkkeilyn ystävä katsoo matsit jälkikäteen lataamalla matsit netistä ja moni haluaa katsoa ne tietämättä tulosta. Tulosten kertominen otsikossa tai se, että matsin kulku kerrotaan jossain ketjussa minkä otsikko ei liity kyseisiin otteluihin voi estää matsien jälkikatsomisen tulosta tietämättä. Spoilaaminen on kiellettyä!

Nyrkkeilyfoorumin keskustelut tulee pyrkiä pitämään mahdollisimman selkeinä, eli viestiketjuissa tulee keskustella otsikon mukaisista asioista. Esimerkiksi BBU:sta tulee keskustella omassa viestiketjussaan ja välttää siitä keskustelemista viestiketjuissa joiden otsikossa ei mainita BBU:ta. Uusia viestiketjuja perustettaessa otsikon tulee kertoa mahdollisimman tarkasti mistä asioista kyseisessä viestiketjussa on tarkoitus keskustella. Boxing.Fi:n ylläpidolla on oikeus muokata otsikoita ja jakaa viestiketjuja, jos katsoo sen tarpeelliseksi. Samankaltaisten viestiketjujen perustamista tulee välttää.

Nyrkkeilyfoorumin sääntöjen motoksi julistan: ”Järjenkäyttö on sallittua”.

LISÄYS: Jatkossa toisten käyttäjien (ja omienkin?) viestien haukkuminen ilman minkäänlaista asiaperustelua siitä mikä viestissä oli "väärin" on kiellettyä nyrkkeilyfoorumin puolella.

LISÄYS: Usean nimimerkin käyttäminen foorumilla. Monella eri käyttäjällä on lukuisia eri nimimerkkejä, joilla sitten pilataan koko ketju spämmäämällä. Usean nimimerkin käyttö ei ole kiellettyä (suoranaisesti ei saa viitata toiseen käyttäjään tms.), mutta liialliseen viestiketjujen spämmäämisen tullaan puuttumaan (palautteen määrä kyseisestä asiasta on ollut suurta) tarvittavin toimin.

Terveisin,
WEBMASTER
0 x
Avatar
WEBMASTER
Master of the universe
Viestit: 219
Liittynyt: 01.01.2004 21:45
Viesti:

03.05.2012 12:17

Moikka!

Toivomus: ennenkuin perustatte uusia ketjuja, voisitteko käyttää foorumin hakutoimintoa selvittääksenne, että onko kyseisestä aiheesta jo olemassa oleva topic.


Kiittäen,

WEBMASTER
0 x
Avatar
WEBMASTER
Master of the universe
Viestit: 219
Liittynyt: 01.01.2004 21:45
Viesti:

15.05.2014 19:02

Tervehdys,
Mainonta on kiellettyä Boxing.fi-foorumilla. Olemme kiinostuneita tekemään mainosyhteistyötä nyrkkeilytoimijoiden sekä erilaisten sidosryhmien kanssa kuten ennenkin ja toivommekin siltä osin yhteydenottoja osoitteeseen boxingfinland[a]gmail.com.

Keskustelu nyrkkeilyilloista ja -otteluista jatkuu toki samaan tapaan kuin aikaisemmikin, mutta kaikki pelkästään mainontatarkoituksissa lähetetyt viestit poistetaan ja ko. viestin lähettäjää asiasta huomautetaan.

Ylläpito pidättää oikeuden arvioida mikä on mainontaa ja mikä ei.

Ystävällisin terveisin,
YLLÄPITO
0 x
Vastaa Viestiin