Nyrkkeilyn aloittaminen 36 v iässä?

Olympiatyylin nyrkkeilyyn, eli amatöörinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Diabolik
New Kid on the Block
Viestit: 1
Liittynyt: 09.07.2016 12:40

09.07.2016 12:54

Itselläni olisi mielessä nyrkkeilyn aloittaminen - paikkakuntana siis Pori. Käsittääkseni täältä löytyy 2 nyrkkeilyseuraa, Porin Pyrintö ja Porin NMKYn nyrkkeilyjaosto. Mietyttää kuitenkin se, että kun ikää nyt sattuu olemaan jo 36 niin mahtaakohan tämä tuottaa hankaluuksia, lieneekö vanhemmalla iällä alottaneita mukana juuri ollenkaan vai onko tilanne enemmänkin se että treenaajat koostuu lähinnä nuorista kilpailijoista ja vanhemmista kilpalijoista tai ex-kiplailijoista... Jos jollain täällä on kokemusta em. seuroissa harastamisesta niin kiinnostaisi kuulla kommentteja. Potkunyrkkeily ja thainyrkkeily taustaa (harrastuksena, en ole kilpaillut) löytyy varmaan joku hmm parisen vuotta joten lyöntitekniikka nyt on siedettävästi valmiiksi halussa, mutta sehän ei ole tietty sama asia kuin nyrkkeilyn osaaminen.

Lisättäköön loppun vielä, että kilpaura ei juurikaan kiinnosta (eikä nyrlleilyssä varmaan kovin realistinen tavoite tässä iässä) mutta treenata haluisin nimenomaan "oikeaa" nyrkkeilyä, mukaanlukien sparraus yms... Eli pelkkä kuntonyrkkeily ei juurikaan kiinnosta.
0 x
aivomuusi
Club Fighter
Viestit: 51
Liittynyt: 21.12.2015 21:36

02.08.2016 14:50

Itse aloitin nyrkkeilyn 31v lähes olemattomalla kunnolla. Taustaa oli kans jostain lajeista junnuvuosilta, joten siitä oli toki jotain apuja.
Porin nyrkkeilyseuroista en tiedä mitään, mutta eiköhän ne ihan kelpo seuroja ole.
Ei se ikä varsinaisesti ole este, mutta mulla ainakin oli paljon loukkaantumisia ja muita urheilusta johtuvia vaivoja lähes taukoamatta.
Nivelet ja selkä oli pahimmat kiusaajat.
Ei muutaku hakeudut salille jos hiukankin siltä tuntuu.
Sun sijassa tekisin niin et kävisin tutustumassa molempiin saleihin kertamaksuperiaatteella joitain kertoja ja sit miettisin et liittyiskö selkeesti toiseen.
0 x
Vastaa Viestiin