19.10.19 Lohjan salikisat

Nyrkkeilyilpailuihin ilmoittautumisia ja kilpailujen tuloksia.

Valvoja: WEBMASTER

Lobc
New Kid on the Block
Viestit: 6
Liittynyt: 07.08.2018 10:10
Paikkakunta: Lohja

12.08.2019 17:57

KILPAILUKUTSU

Salikilpailut Lohjalla 19.10.2019

Lohjan Boxing Club ja Lohjan Nyrkkeily Kerho järjestää salikilpailut lauantaina 19.10. Kilpailupaikkana toimii Sporttikeskus Tennari ja osoite on Rantapuisto 45, Lohja.

Aikataulu:
Punnitus ja lääkärintarkastus 10.00 (kaikkien ottelijoiden oltava paikalla)
Punnituksen yhteydessä tarkastetaan kilpailulisenssi sekä toimitsijalisenssi.
Kilpailut 12.00 alkaen

Osallistumismaksut (maksetaan paikan päällä):
Nyrkkeilijät 10€ ja niille seuroille joilla on tuomari mukana 5€/ottelija
Valmentajat ja tuomarit 0€

Otteluparien sopiminen:
Kilpailuihin pyritään järjestämään noin 20 ottelua ja ne sovitaan hyvissä ajoin etukäteen.
Ilmoittautumiset seuran valmentajan yhteystietojen ja nyrkkeilijöiden ottelumäärien kera 11.10. mennessä joko tänne Boxing.Fi:n kilpafoorumille tai järjestävän tahon Sami Korpiselle lohjanboxingclub@gmail.com / 050 3366096. Nyrkkeilijöiden muiden kamppailulajien ottelumäärät on luonnollisesti myös ilmoitettava.

Valmentajat voivat myös sopia ottelupareja etukäteen ja ilmoittaa ne kilpailujen järjestäjälle. Älkää kuitenkaan sopiko epätasaisia ottelupareja etukäteen, vaan ilmoittakaa mielummin molemmat nyrkkeilijät mukaan ja katsotaan tilanne sitten ilmoittautumisajan päätyttyä maanantaina 14.10.

Järjestävien seurojen nyrkkeilijät ovat etusijalla ottelupareja tehdessä, eli jos esimerksi A-pojissa on kolme aloittelevaa nyrkkeilijää, joista yksi on järjestävän seuran nyrkkeilijä, niin järjestävän seuran nyrkkeilijälle järjestetään ottelu.

Ottelulista pyritään saada julkaistua viimeistään maanantaina 14.10. Ylituomari hyväksyy otteluparit lopullisesti punnituksen jälkeen.

* Huom! Punnitus ja ottelut ovat lähellä toisiaan, joten painot kannattaa sopia yhtä painoluokkaa ylemmäksi kuin normaalisti, jotta kaikki voivat syödä aamiaisen ja lounaan ennen punnitusta.

Kilpailupaikalla on myös buffet, joten kannattaa varata pikkurahaa mukaan!
0 x