Kaikkea sitä kuulee...

Foorumi missä keskustellaan kukista yms. nyrkkeilyyn liittymättömistä asioista
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6444
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

29.04.2018 23:24

Mosku kirjoitti:
13.03.2018 14:20
Näin tuossa just hyvää kaveriani.Hän kerto tarinan mikä oli aika outo mielestäni mutta meitä on joka junaan...Kaveri kävi puolisonsa kans viime la kylässä puolisonsa kaverin luona.Molemmat otti kyläreissulla 2 olutta jotka talossa asuva nainen tarjosi vierailleen.Koko reissu meni mukavissa merkeissä.Eilen kaverin vaimolle tuli viesti tältä naiselta kenen luona olivat kylässä:Maksupyyntö neljästä oluesta tilinumerolla...
Jossain elokuvassa Uuno Turhapuro laskutti jotain neitokaista tarjoamistaan olusista ja niiden viileänä jääkaapissa pitämiseen kuluneesta sähköstä.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
marko66
New Kid on the Block
Viestit: 2
Liittynyt: 21.01.2019 13:43

21.01.2019 13:45

japahirvi kirjoitti:
11.10.2018 09:39
Leifhackman kirjoitti:
29.04.2018 23:24
Mosku kirjoitti:
13.03.2018 14:20
Näin tuossa just hyvää kaveriani.Hän kerto tarinan mikä oli aika outo mielestäni mutta meitä on joka junaan...Kaveri kävi puolisonsa kans viime la kylässä puolisonsa kaverin luona. Hae lainaa helposti netistä. Molemmat otti kyläreissulla 2 olutta jotka talossa asuva nainen tarjosi vierailleen.Koko reissu meni mukavissa merkeissä.Eilen kaverin vaimolle tuli viesti tältä naiselta kenen luona olivat kylässä:Maksupyyntö neljästä oluesta tilinumerolla...
Jossain elokuvassa Uuno Turhapuro laskutti jotain neitokaista tarjoamistaan olusista ja niiden viileänä jääkaapissa pitämiseen kuluneesta sähköstä.
Meitä on moneen junaan... Mutta tämä tilanne kuulostaa lähinnä huvittavalta :D
Juu tuossa olisi kavereille selitettävää =)
0 x
marko66
New Kid on the Block
Viestit: 2
Liittynyt: 21.01.2019 13:43

29.01.2019 13:28

santerikonna kirjoitti:
16.08.2018 13:41
jahee kirjoitti:
21.10.2015 12:58
pOKE kirjoitti:Ja taas alkoi perisuomalainen itku ja hammasrautojen kiristely tämänkin illan osalta.

Viimmeksi itkeä vollotettiin kuinka Gesgisen liiketoimintakielto ja Galle-Papan manakerointi ei voi johtaa muuhun kuin Roopertin uran tuhoutumiseen ja kaiken muuttumiseen gagaksi.

Silloin soitin huolestuneena Väyrysen Pavelle ja sehän kertoi kuinka käy, ja niinhän se meni.
Elävänä ja Kovaa Oy se vaan järjestelee yhtä Suomen suurimmista nyrkkeilymatseista evö ja itseään kylähulluksi tituleeraava PromMan ja ManakeriMiäs Kalle se tossa järjestelee EM-matsit ja sparringit maailman parhaiden raskaan sarjan jätkien kanssa. Kaikki män just eikä melekein, niikö Pave sano.

No minäpä soitin sille taas. Näin se vastasi

"Väyrysellä, Tsaari , eiku Paavo, puhelimessa"

"Jaa, että saksalaiset eivät ymmärrä bisneksen päälle. No, se on hyvin pitkälti niiden asia, tärkeintä Suomen kansantalouden ja suomalaisen urheilun kannalta on tässä asiassa se, että ensinnäkin teidän tulee muistaa äänestää minua presidentiksi ja toisekseen, että suomalainen urheilija saa urheilutilaisuuksia ja palkkaa työstään. Tilaisuuksien rahallisen voiton tavoite ei ole yhtä tärkeää, ellei tilaisuutta järjestetä Pohjantähtiopistollani"

"Vai että naisurheilijan ja maailmanmestarin varaan ei tilaisuuksia voi tuhoon menemättä järjestää. Tällaisen väitteen esittäjällä ei joko vielä häpykarvat kasva tai sitten jopo on lopullisesti ruostunut.On lapsellista tai vanhanaikaista mieltää asioita sukupuolen kautta. Minä äärimmäisen modernina miehenä kannatan naisurheilua, otinhan Tertunkin vaalimukin kuvaankin. Naisurheilulla on merkittävä kaupallinen arvo, joka näkyy esimerkiksi siinä, että Wahlströmillä on suurempi sponsori (ja libido, kröhm) kuin muilla suomalaisilla ammattinyrkkeilijöillä. "

"Ennen oli laivat puuta ja P3 suurta ja Lammi pientä, nyt ovat puhelinliittymät rautaa ja foorumin keskustelijoiden päät puuta.
Näinhän se on, kuten laulussa sanotaan. Viihdealalla elämme, vielä toistaiseksi, hetkessä muuttuvassa huomiotaloudessa. Kun pääsen Suomen Putiniksi, loppuu tällainen mediapeli ja viihde tarkoittaa taas Alkion runojen lausuntaa ja lainaa jokaiselle.
Joka tapauksessa vielä tänä päivänä esiintyjä voi tänään olla Keravan torilla ilmaiskonsertissa parin satasen palkalla rääkyvä telttahousu-räppäri, mutta huomenna, jonkun ihmeellisen real-tv -ohjelman tuottaman massapsykoosin tuotoksena, Stadionin täyttävä miljonääri. Nyrkkeilyllä Poskeksi ei muututa sitä soittamalla vaan siihen lyömällä niin kovaa että kaikki kaatuu. Mediatähdeksi sytytään suunnitelmallisen sattumanvaraisesti"

"Uusia amineita, eli urheilutähtiä, ei synny tekemättä. Tekijöiltä vaaditaan osaamista ja osaaminen puolestaan edellyttää lähinnä uskoa ja peräänantamattomuutta omaan tekemiseensä ja sen kehittämiseen, uusia osaajia syntyy aina.
Mitä enemmän millä tahansa alalla on tekijöitä, sitä kovempi kilpailu alalla on, joka taas puolestaan ruokkii tarvetta osaamisen kehittämiseen.
Kilpailu on siis hyvästä. Ainoa missä monopoli olisi hyvästä olisi presidentin vaalit, jossa olisin ainoana ehdokkaana.
Kaikki tietävin terveisin Pave"
Tyypillinen narkkariwerkkari kirjoitus.
Fakta ja fiktio sekoitetaan, ja minkäänlaista argumentoitia ei kirjoituksesta vahingossakaan löydy.
Kukkafoorumi on näitä varten.
Niimpä. Jos faktat on tuolla tasolla kannattaa varmaan jättää kommentoimatta kokonaan.
Jep samaa mieltä!
0 x
Mosku
Contender
Contender
Viestit: 4965
Liittynyt: 30.09.2004 08:31

28.02.2021 14:26

Pe-iltana Kuusamon Rukalla poliisi puhallutti tasan 60 kelkkailijaa.JOKIKINEN PUHALSI NOLLALUKEMAT!!!
0 x
MOSKU
Vastaa Viestiin