Off-topic jatkoa Lodi-keskustelusta...

Foorumi missä keskustellaan kukista yms. nyrkkeilyyn liittymättömistä asioista
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6221
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

30.04.2018 00:00

Gago The Best kirjoitti:
29.04.2018 12:50
Leifhackman kirjoitti:
27.04.2018 15:30
Vielä itse asiaan: Itseasiassa, kun riittävän moni uskoo/alkaa pitämään jotain epävirallista virallisena, niin silloin sitä aletaan pitämään virallisena, vaikkei se oikeasti ole mitenkään virallinen. Tältä pohjalta ajatellen, jos noita liittoja pidetään virallisina, niin eri painoluokissa on aina parhaimmillaan neljä virallista maailmanmestaria, ja se silver-maailmanmestari vielä siihen päälle jos.
Hehe, ja tässä tahattomasti annoit malliesimerkin siitä mistä puhuin. :D

Olet foorumin kiinnostavimpia kirjoittajia omanlaisten näkökulmiesi takia, ja siinä mielessä olemme vähän samaa maata.
Kiitos! Jotenkin tuo lämmittää sydäntä, vaikken ole ihan varma, tarkoititko sitä lainkaan niin.
Olisihan täällä hemmetin tylsää, jos vaikka ikääntyneet nyrkkeilyvalmentajat vain toistelisivat samoja fraaseja toisiaan mielistellen, ei siinä. Mutta kuten Anakonda tuossa totesi, välillä sulla on suuria ongelmia sisäistää esim. nyrkkeilyn perus lainalaisuuksia.
Jos oikein ymmärrän mihin viittaat, niin kyllä minä tiedän miksi asiat on niin. Minusta se ei vaan ole hyvä ja minusta ei pitäisi vaan ajelehtia virran mukana joka asiassa vaan vängätä vastaan. Tosin tiedän senkin, ettei mikään miksikään jollain foorumilla vänkäämisellä muutu. En tiedä sitten häiritseekö joitain ihmisiä ensisijaisesti se, että joku vänkää vastaan vai se, että kun se vänkääminen ei asiaa kuitenkaan tule ainakaan heti muttamaan, niin ei pitäisi vängtä ollenkaan.

Ehkä ontuva esimerkki, mutta ajatelkaas missä oltaisiin tällä hetkelä vaikkapa sähköautojen ja muiden sähköllä toimivien kulkupelien kehityksen kanssa, jos asiaa olisi tosissaan ruvettu riittävällä laajuudella vänkäämään esim. 60-tai 70-luvulla. Mutta silloin vaan kaikki tiesivät sen tosiasian epäilemättä polttonesteitä tuottavien ja myyvien yhtiöiden myötävaikutuksella, että autot kulkevat bensalla tai dieselillä ja akut ovat suhteessa ihan liian painavia. Jotkut silloin ennen vänkäsivät, että joku muukin aine kuin lyijy olisi soveltunut moottorien venttiilin varsien voitelemiseen bensiinin seassa.
Ja kyllä tosiasia on ihan asiallisesti sanottuna se, että ihmiskunnan keskuudessa aina moni asia perustuu juurikin siihen, että miten suurin osa ajattelee asioiden olevan, tai on päättänyt. Tähänhän esim. demokratia perustuu, se uskotko enemmistön olevan "oikeassa" on jo täysin toinen tarina.
Niinhän se on, hyvässä ja pahassa. Demokratiaan kuuluu kuitenkin myös asioista diskuteeraaminen ja täysi vapaus olla asioista myös eri mieltä ja jopa yrittää saada muutkin olemaan eri mieltä.
Tässä ei mitään ihmeellistä ole, ja osa aikuiseksi kasvamista on se, että ymmärtää tämän realiteettina, ja kykenee tarvittaessa sitä myös kritisoimaan (missä olet kyllä toisinaan varsin hyvä).
Niin. miten kukakin sitten aikuiseksi kasvamisen määrittelee, ja pitääkö sellaista siinä mielessä lainkaan tarpeellisena.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -