Pokeri ja nettipokeri

Foorumi missä keskustellaan kukista yms. nyrkkeilyyn liittymättömistä asioista
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6221
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

08.07.2020 18:16

Onko Boxingi-voorumilla pokerin tai nettipokerin harrastajia? Itte olen pelaillut tässä nyt jokusen viikon ihan pikkuhiluilla. Aika tuntuu kuluvan niinkin.

Jos porukkaa on, niin olisiko innostusta järjestää tai osallistua voorumin nettipokeriturnaukseen? Tarkemmin n ole asiaan vielä tutustunut, mutta Veikkauksen palvelussa käsittääkseni voipi järjestää yksityisenturnauksen, jos en väärin muista 8 pelaajan pöydissä. Käsittääkseni ilmoittautuminenkin tapahtuu Veikkauksen sivuston kautta, ja jos Veilkkaus.fi-tunnukset on olemassa ja veikkaustilillä pelimerkkien oston verran rahaa, veikkauksen palvelu hoitaa käytännönjärjestelypuolen ja pyörittää perit. Kun turnauksen pitäisi netissä, ei tulisi venymiä puseron rinnuksiin puhumattakaan vakavammista lieve-ilmiöistä. Myöskään ei jäisi voittajalta rahat saamatta. Voisimpa katsoa yleisön pyynnöstä huolimatta asiaa tarkemmin, ja palata yksityiskohtaisempien tietojen kanssa.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6221
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

09.07.2020 14:13

Noooooo niiiin!

Juttelin eilen Veikkauksen asiaspalvelu-chatissa, ja kyllä yksityiset pokeripelit pystyisi järkkäämään. Asiasat pitää tehdä chatissa tai sähköpostitse pyyntö, missä pyydetään pokeripöytää, ilmoitetaan sille nimi, sekä esim. toivomus että mikä on "buy in" pöytään tullessa jos kysymys on turnauksesta. Voisimme esim. perustaa "NyrkkeilyPokeri" -nimisen pöydän, ja sopia minkälainen summa on buy in (osallistumismaksu). Vähimillään se voi mielestäni olla 1€. Sillä maksulla saa sitten esim. 5000 tai 10 000 pelimerkkiä, ja jokainen alkaa sillä pinkalla pelaamaan. Blindit alkavat muistaakseni 10/20 pelimerkistä, ja tasaisin väliajoin nousevat. Yhdelle henkilölle voidaan avata vain yksi pöytä, missä voi olla 8 pelaajaa. Eli, jos halukkaita korttihaita olisi yli 8 kpl, niin useamman henkilön pitäisi avata pöytä aina kun 8 hlöä tulee täyteen. Sitähän voisi ensin pelata alkukähinät useammassa eri pöydässä, ja sitten finaaliin pääsisi 8 parasta, vaikkapa pykälää isommalla rahasummalla. Sitä en muistanut kysyä, voiko sen sopia että kuinka moni pöydästä saa "palkintorahoja", vai meneekö yksityisturnauksissa kaikki aina voittajalle. Veikkaus ottaa max. 3,03% palkkiota, ja turnausten ollessa kyseessä se otetaan osallistumismaksusta.

Eli: Jos homma kiinnostaa, niin milloinkas otettaisiin turnéet? Jos systeemi ei ole jollekulle tuttu, niin Veikkaus.fi-sivulla voi käydä tekemässä itselleen tunnarit, ja käydä kokeilmassa vaikka veikkauksen ilmaisia turnauksia mitä on joka päivä: klo 12:45, 16:45, 18:45, 20:45 ja 22:45. Siellä ainakin voi tutustua käyttöliittymään, mitä mistäkin nappulasta tapahtuu. Pokeitaidot sitten jokaisella joko on tai ei ole hankittu, hyvän tuurin hankkimiseen en oikein usko, mutta jos jollain jotain taikasanoja tai -kaluja on, niin ei niidenkään käyttö mitenkään kiellettyä ole.

Eilisen jälkeen parikymmentä ihmistä tuo aiemman sepustukseni oli lukenut, mutta sitähän ei voi tietää kertooko se kiinnostuksesta vai paheksunnasta.

Mahdollista on avata myös yksityinen käteispöytä, missä vaan pelataan rahasta. Siihen tarvitsee vain ilmoittaa, minkä suuruiset bilndit on käytössä. Siitä veikkaus ilmoituksensa mukaan ottaa jokaisesta potista 1 sentin jokaista 33 senttiä kohden. Sitä asiakaspalveluhenkilö ei osannut sanoa, meneekö alle 33 sentin poteista mitään, vai lasketaanko pienempiä potteja jotenkin yhteen, vai meneekö niistäkin aina se sentti. Itse käteispöydässä jos esim. potissa on ollut vain 20 senttiä ja olen sen kierroksen voittanut, niin kyllä se 20 senttiä on tullut minun stäkkiini ihan lyhentämättömänä.

Sekä turnauspöytään että käteispöytään pääsee salasanalla. Turnauspöytä käsittääkseni häviää turnauksen jälkeen ja käteispöytä häviää automaattisesti, jos siellä ei viikkoon ole ollut pelejä.

NIin joo, sitten pitäisi vielä sopia mitä peliä pelataan: Texas Hold'emiä, Sököä vai Omahaa? Minulla ei ole aiempaa kokemusta kuin No Limit Holdeista.

Jos sellaiseen on halua, niin minun puolestani voitaisiin sopia niinkin, että voitot lahjoitetaan johonkin hyväntekeväisyyteen, mutta yhtä hyvin voidaan minun puolestani pitää rahat peliporukassakin.

Jos on innostusta, niin pitäisi miettiä tuota buy in -summaa ja milloin pelit voisi järjestää niin että halukkaat pääsevät mukaan. Siinä tietenkin auttaisi, jos olisi useampia pöytiä missä pelit voisivat olla eri aikaan.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6221
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

10.07.2020 14:14

Hackmannin akan poika osallistui viime ehtoona Freeroll-nettipokeriturnaukseen, johon oli ilmottautunut 109 pelaajaa. Kuten niin monesti, kylmä harkinta ja hermo petti ja tuli lähdettyä "Jätkä bluffaa!" -nokitteluihin mukaan ja se oli menoa. Mikä siinä on, ettei ittelle saa taottua päähän, ettei parilla tai kahdella parilla lähdetä IKINÄ isoihin nokitteluihin, ja että aina pitää kattoa mitä muita käsiä toisella on mahdollista olla. Kun ittellä on omasta mielestä hyvä käsi, niin meikäläinen jää etenkin tommosissa jännemmissä paikoissa vaan numeroita tuijottamaan sitä ja hämärtyy ajatus siitä mitä muualla mahdollisesti tapahtuu. Yleensä käy niin, että ittellä on joku iso 2 paria tai kolmoset, ja silmät sokeutuu siltä että siinä on myös suoran tai värin veto pöydässä. Sentään vasta noin loppuvaihessa tuli kompastuminen, finaalipöydässä olin jossain vaiheessa reilussa johdossakin vielä siinäkin vaiheessa kun oli 3 pelaajaa jäljellä. Omalla hullulla tavallaan hauskaa hommaa :)

Tuo on meikäläisen paras suoritus tähän mennessä.

Kuva
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6221
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

11.07.2020 20:08

Ihan ei menny yhtä hyvin kuin eilen. Taas yks typerä "puusilmäisyys" kun oli reilut 10 pelaajaa 118:sta jäljellä. Jännäsin ittelleni kolmosia ja sitten kun ne tuli niin intoa täynnä kun ilmapallo lisää nokkiin, ja jäi pöydästä se suoran veto huomaamatta ja sinne meni yli puolet pelimerkeistä. Jospas sitä joskus oppisi.

Kuva
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6221
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

14.07.2020 02:50

Kuva
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
JeanKulmala
New Kid on the Block
Viestit: 11
Liittynyt: 10.09.2020 11:17

30.09.2020 10:19

Minulla on muutaman vuoden kokemus pokerista, baccaratista, blackjackista ja ruletista, jotka ovat suosikkipelejäni. Alussa veljeni on aloittanut ja kannustanut minua myös oppimaan. Itse asiassa se oli odotettua helpompaa, koska luin monia suosittuja blogeja hyvillä arvosteluilla, kuten https://www.kasinonetti.net/ jotka tekivät prosessista nopeamman. Vain 1-2 kuukautta paransin taitojani ja opin kaikki tarvittavat tekniikat. Jos on enemmän harrastajia kuin minä, jaan mielelläni ideoita ja kokemuksia. Tiedän, että aina on jotain uutta, koska tämä ala kehittyy dynaamisesti.
0 x
Vastaa Viestiin