Haapoja-Masternak EM-ottelu 15.12.

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6190
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

16.12.2012 14:29

Gyokuro kirjoitti:
Leifhackman kirjoitti: Meni ihan ennakoidusti.
No ehkä sittenkin näin, vaikka jossain vaiheessa kirjoitinkin, että Juholla olisi oikeaaikaisella reagoinnilla mahikset vaikka voittoon. Masternak oli hyvä.
Minusta Haapojalla oli kyllä reagointeja. Mutta pelkästä reagoinnista ei ole vaan hyötyä, jos sitten niitä suorituksia (lyöntejä) ei saa lähtemään reaktiosta riittävällä räväkkyydellä, että ne voisivat osua ja niillä olisi vielä jotain vaikutustakin. Minusta tämä on kiinni nimenomaan kropan ja jalkojen lihasten kunnosta. Jonkun väistön tai torjunnan jälkeen vähän takakenoisesta asennosta pitäisi kimmahtaa kohti vastustajaa kuin vieteri ukko ja vielä saada lyönti siihen liikkeen jatkoksi. Myös ne väistöt ja torjunnat vaativat lihaskuntoa. Lähtökohtaisesti lyhyemmällä ottelijalla on pidempään nähden tasapainoetu ja sen voisi kääntää mun mielestäni eduksi tuolla edellä mainitsemallani tavalla. Tosin se tasapainoetukin voidaan menettää esim. ylipainon takia, jolloin on enemmän tasapainopisteen ulkopuolella kannateltavaa ja liikuteltavaa massaa (massojen hitaus).
Leifhackman kirjoitti: Koko- ja fysiikkaero ratkaisi homman ja kovempi kuntokin näytti Masterinakilla olevan. Mitään ihmeitä ei esittänyt, noinhan se menee kun kaveri on pienempi ja tulee pystyssä kohti.
Kokoeroa oli, fysiikasta ja kunnosta on vaikea sanoa, koska siihen fyysiseen suorituskykyyn vaikuttaa niin moni asia. Ennemminkin voisi sanoa niin, että näytti siltä, että Masternak uskoi itseensä enemmän ja oli otteluun henkisesti valmiimpi.
Tolla fysiikkaerolla ei mikään itsevarmuus ja usko riitä, kun vastustajan ei tartte kun naputella ihan peruslyöntejä ja ottaa askel taakse kun toinen alkaa rynniä. Helppoa oli Masternakin itseensä uskoakin ja olla henkisesti vahvoilla, kun kilpakuppani ns. jää jo lähtötelineistä metritolkulla. Suomeksi sanottuna, jos Masternak otteli niinkin eilen otteli, niin ainut tapa voittaa olisi ollut saada jokuu onnenkantamoinen perille ja kaveri kerralla nurin tai niin pahasti sekaisin että olisi voinut myllyttää kunnes kaatuu tai tuomari tulee ja pistää poikki.
Leifhackman kirjoitti: Hussein näytti yrittävän selittää, että kropassa pitäis olla liikettä, mutta jos ei ole lihaskuntoa siihen niin milläs sen teet? Muta tuolla kokoerolla pitäisi olla tuon tason kaveria vastaan hurja lihaskunto jaloissa ja keskikropassa että voisi mennä kunnon heilurina kuin vieteriukko. Muutaman kerran Haapoja osui kohtalaisesti, mutta musta osuivat päähän, ehkä leuan kärkeen osuessaan olisivat saattaneet hetkauttaa.
Itse asiassa Juhon väistöt ja blokit toimivat koko ottelun ajan aika hyvin. Muutaman kerran Masternak pääsi ne kiertämään ja sai toki silloin pahankin näköisiä osumia sisään, mutta onneksi Juho kesti ne. Mielestäni näiden miesten välille nousikin ratkaisevaksi tekijäksi se, että Juho ei onnistunut liittämään jalkatyötä väistöihinsä, sillä silmä ja kyky reagoida olisi sen mahdollistanut. Nyt väistöt vedettiin paikoillaan, eikä ulottuvuus riittänyt hakemaan niiden kautta osumaa. Mutta näinhän se monesti menee kun on vain riittävän kova ukko vastassa ja eilen Masternak oli sitä.
Toimivat hyvin??? Miksi Haapoja sitten hävisi? Miksi Haapojan otti kaikki ne iskut? Jalkatyön puutteen pistäisin samaan kategoriaan kuin muidenkin lähiotteluvaatimusten. Jos lihaskuntoa ei kropan painoon nähden ole, sitä kropan ja jalkojen käyttöön perustuvaa ottelutyyliä voi edes harjoitella. Tarkoitan sitä, että tuollaista vastustajaa vastaan jalkojen ja kropan lihaskunnon pitäisi olla sitä luokkaa, että otteleminen näyttäisi suunnilleen Safikovilta tai Tysonia. Väistöstä tai suojaukseen tulleen lyönnin jälkeen pitäisi kropalla/jaloilla pystyä singahtamaan vastustajaa kohti ja lyömään painavasti. Tähän liittyen voisi vähän "harmitella" sitä, että Haapojalla on taustaa nyrkkeilyyn nähden "väärässä pohojalaasesta lajista". Painisaleilla hankittu kropan ja jalkojen lihaskunto auttaisi ihan ratkaisevasti. Minun mielestäni esim. Safikovin painitaustan näkee kropan toiminnasta. Ja nimenomaan jaloilla ja kropallaan tehdyn duunin takia Safikov pystyy niin hyvin pidempiäänkin vastaan ottelemaan. Vaikka se kyllä näyttää monesti enemmän leikiltä kuin työltä.

Tuolla tasolla pärjätäksen cruiserissa musta Haapojan olisi pystyttävä muuttamaan ottelutapaansa aivan ratkaisevasti, mikä minun mielestäni vaatisi jalkojen ja kropan käytön saamista ihan eri galaxeille. Toinen vaihtoehto pärjätä tuolla tasolla olisi tehdä se kahta sarjaa alempana. Saman kokoisia ja saman ulottuvuuden kavereita vastaan voi sentään otella paremmin kroppa pystyssä ja suojauksissa, eikä kokoeron kompensoimiseksi tarvitse tehdä vastustajaan nähden ylimääräistä "ruumiillista työtä".

Vähän vaikea on jotenkin uskoa noihin boxrecin pituuslukemiin. Johan tuossa Boxing.fi:n alkusivullakin pituuseroa näyttäisi olevan joku viitisen senttiä. Kehässä Masternak jokatapauksessa näytti todella paljon Haapojaa isommalta.

Kaikenkaikkiaan musta Haapoja teki tuossa matsissa mitä eilen oli tehtävissä. Koppeja tuli turhan paljon, mutta ei se niin pahalta näyttänyt kuin joskus näyttää.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Kim
Club Fighter
Viestit: 134
Liittynyt: 18.12.2006 17:42
Paikkakunta: Rovaniemi

16.12.2012 17:52

Aukomatta päätä kenellekkään tai Jeesustelematta... - Toivottovasti en enää näe otsikoita näistä nyrkkeilyihmisistä, jotka hehkuttavat, kun matsia edeltävänä iltana ottelija syö kebappia! Minun käsityksen mukaan huippu-urheilijan ruokavaliossa "tankataan" ennen vuoden tärkeintä matsia muuta sapuskaa huiviin.
0 x
timpporex65
Journeyman
Viestit: 265
Liittynyt: 17.10.2012 08:12

16.12.2012 18:20

Kim kirjoitti:Aukomatta päätä kenellekkään tai Jeesustelematta... - Toivottovasti en enää näe otsikoita näistä nyrkkeilyihmisistä, jotka hehkuttavat, kun matsia edeltävänä iltana ottelija syö kebappia! Minun käsityksen mukaan huippu-urheilijan ruokavaliossa "tankataan" ennen vuoden tärkeintä matsia muuta sapuskaa huiviin.
Hehkuttavat kebabin syöntiä? :oops:
0 x
Avatar
marciano
Club Fighter
Viestit: 88
Liittynyt: 17.12.2005 11:44
Paikkakunta: Helsinki

16.12.2012 20:31

Itse asiassa ihan hyvä juttu, siinä taidettiin hakea juuri sitä, että taktiikkakin oli ehkä toisenlainen
alussa...Mutta valmentajan ja nyrkkeilijän yhteistyön melko täydellistä onnistumistahan vaaditaan tuollaisissa paikoissa. Syyllisten etsiminen jälkeenpäin taitaa olla aika turhaa, kunnon analyysi tappion syistä on taas aivan eri asia.
0 x
Diagonaali
Club Fighter
Viestit: 194
Liittynyt: 03.11.2011 22:15

16.12.2012 20:59

Haapoja oli ihan pikkupojan näköinen ja oloinen Polakkia vastaan. Ei sitä taktikoinneilla ottelun kulkua muuteta, jos vastustaja on noin paljon taitavampi, nopeampi, vahvempi ja vielä ****** paljon isompi ja paremmassa kunnossa.

Ihan miehekkäästi turpaan otettu ja samalla tuli konkreettisesti mitattua, mihin potentiaali häijyllä riittää. Ei muuta kuin siviiliä kohti - tuollaisen turpaanoton jälkeen on ihan turha jatkaa itsensä hakkauttamista.
0 x
Avatar
Ankardo
Brawler
Viestit: 577
Liittynyt: 12.12.2012 22:07

16.12.2012 22:54

Hatunostot molemmille bugilisteille!

Täytyy sanoa, ette melkolaila suvereenia toimintaa Masternakilta eilinen oli. Taitaa miehellä riittää rahkeita vieä pitkälle. Ihan mielenkiinolla odotan miehen tulevia tempauksia. Täytyy sanoa vielä, että ärsyttävän avonainen tyyli hänellä. Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Mikäs siinä kun silmä ja takaväistö pelaa.....

Ei voi kyllä lasisesta leuasta Juhoa syyttää, sen verran koveja koppeja eiliseen iltapuhteeseen mahtui mukaan. Jotenkin jäi vaikutelma, että Juho syttyi vasta viime erissä kunnolla ja etenkin alkuerät menivät liiankin varovasti ja vältellen. Sai vähän tuntuman, että mielummin oltaisiin oltu jossain muualla.

Noh, ei ole koskaan häpeä hävitä paremmalleen ja kiitokset Juholle täysistä eristä ja rauhaisaa Joulun aikaa perheen parissa.

Ps. Illan parasta antia oli melkein gerberin häviö Brittiveteraanille, ei ollut aivan Sauerlandin laskema lopputulos :wink: Täytyy kyllä myöntää, että nousi sydän kurkkuun kun ensimmäinen saksalaisdumari antoi 95-95.
0 x
Avatar
Bud Spencer
New Kid on the Block
Viestit: 10
Liittynyt: 14.12.2012 22:10

16.12.2012 23:21

Juho on tainnut katsoa nyt korttinsa nyrkkeilyssä, Euroopan kirkkaimpaan kärkeen ei ihan ollut asiaa, tasoero parhaimpien kanssa on tullut selväksi. Sitä ei kiritä enää umpeen, vaikka tekisi mitä. EU-titteli on mennyt, EM-titteliä ei saatu, what next? Riittääkö motivaatio jatkamiseen? Ikää on 32v. Sydämeltään mies on kuitenkin taistelija ja iän puolesta olisi vielä mahdollisuudet johonkin. Mutta mihin?
Entä onko Suomesta nousemassa Juholle varteenotettavia haastajia, sellaisia joilla olisi mahdollisuutta napsia Juhon päänahka ja saada omille listasijoituksilleen noususuhdannetta?
Eemeli Katajisto, Janne Forsman..? Why not!?
Jos miettii Juhoa Petron valmennuksessa ja Juhoa Husseinin valmennuksessa, niin onko miehen otteisiin tullut näkyvää muutosta parempaan suuntaan? :shock:
0 x
peugeot807
Club Fighter
Viestit: 191
Liittynyt: 29.11.2009 20:56

17.12.2012 08:33

Haapojan ja Mäen kommentit ovat vakuuttaneet Juhon jatkavan uraansa. Tällä tavoin halutaan häivyttää mielestä paha tappio, ja onhan Mäen osalta kysymys myös lypsylehmästä.
Haapoja tekisi viisaasti keskittyessään perhe-elämään ja ehkä muutamaan kotimaiseen vastukseen jatkossa.
0 x
Avatar
Bud Spencer
New Kid on the Block
Viestit: 10
Liittynyt: 14.12.2012 22:10

17.12.2012 09:28

Ehkä Juholle lähdetään hakemaan nyt enää uran päätepistettä, otetaan pari helpohkoa voittoa, sellaisia suht tiukkoja matseja, joista jää parempi mieli urasta, kuin EM-ottelun jäljiltä. Toki Juho voisi mittauttaa nyt myös Suomen tasoa, antaa Janne Forsmanille ja Eemeli Katajistolle mahdollisuudet haastaa. Tehdä sillä tavalla vielä palvelusta eteenpäin pyrkiville nyrkkeilijöille. Eemeli ainakin voisi olla paha vastustaja Juholle, Eemelin tyylissä on paljon samaa kuin Masternakilla.
0 x
qwerty123
Club Fighter
Viestit: 57
Liittynyt: 21.03.2011 14:14

17.12.2012 12:50

Bud Spencer kirjoitti:Ehkä Juholle lähdetään hakemaan nyt enää uran päätepistettä, otetaan pari helpohkoa voittoa, sellaisia suht tiukkoja matseja, joista jää parempi mieli urasta, kuin EM-ottelun jäljiltä. Toki Juho voisi mittauttaa nyt myös Suomen tasoa, antaa Janne Forsmanille ja Eemeli Katajistolle mahdollisuudet haastaa. Tehdä sillä tavalla vielä palvelusta eteenpäin pyrkiville nyrkkeilijöille. Eemeli ainakin voisi olla paha vastustaja Juholle, Eemelin tyylissä on paljon samaa kuin Masternakilla.
Tässä on ideaa. Eikös se Forsmanilla ole SM-vyö? Tästähän vois järkätä tämmösen turneen ison maailman malliin. Turneessa Haapoja, Forsman ja Katajisto ottais mittaa toisistaan ja voittajalle vyö. Tai si Haapoja vs Katajisto olis ns eliminaattori josta voittaja Forsmania vastaan. Mä ainakin uskon, että nämä matsit kiinnostais ihan kansaakin.

Kuitenkin varmaan Juhon kohdalla mennään niin, että joko mies hakee uudestaan EU vyön ja puolustaa sitä 1-2 kertaa, jotta saa vähän kassaa ja lopettaa sitten mestarina. Tai sitten mies oikeasti pudottaa tuon 9kg ja lähtee sarjaa alempana 2-3 vuoden rynnistykseen kohti EM vyötä. Tähän uskon itse enemmän.
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6190
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

17.12.2012 13:02

Musta Haapoja voi jatkaa uraansa ihan hyvin pystyssä päin, jos siltä vaan tuntuu että se viimenen ottelu on vielä jossain edessäpäin. Ei tuossakaan matsissa sinänsä mitää häpeämistä ole, vaikka tuli varsin yksiselitteinen tappio: noista asetelmista nähden oli melkein kuin voitto mennä loppuun asti ja kuitenkin lyödä joka erässä ja loppuerissäkin saada muutama hyvä osuma.

Minä näen kuitenkin, että sellaiseen ottelutavan muutokseen Haapojan on vaikea päästä, millä cruiserissa pärjättäisiin. Vaatisi hurjan fyysisen muutoksen. Ei muuta kun tossua toisen eteen ja kohti Super Middlen painoja, niin alkaa vastustajillakin kädet pääsääntöisesti lyhenemään, vaikka varmaan jotain hujoppeja sielläkin on.

Musta vähän yllättäen ja turhaan C.J. itseään ruoski. Kyllähän tuon on pitänyt olla aika selvää, mikä tulee olemaan homman nimi Masternakkia vastaan lähdettäessä. Teoriassa Haapojan kokoinen tarvitsisi aggressiivisen eteenpäinmenevän taktiikan, mutta pitäisi olla enemmän telinevoimistelijan ominaisuuksia kuin mitä Haapojalla lauantaina oli tuoda kehään
Karl Helenius kirjoitti:Mikäli minulta kysytään, tuskin niin käy, niin sanoisin että valmentajan luotu taktiikka oli
ihan perseestä. :x
.

Sikäli samaa mieltä ettei tuollaisella taktiikalla noin paljon isompaa vastustajaa vastaan voi pärjätä, muttei lauantaina mikään muu kuin tuuriosuma olisi voittajaa toiseksi muuttanut, vaikka olisi mitenpäin ollut siellä kehässä. Pahemmin olisi vaan tullut selkään, jos olisi alkuerissä ryskännyt tankin tyhjäksi.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Gyokuro
Brawler
Viestit: 764
Liittynyt: 13.10.2004 22:10

18.12.2012 09:49

Leifhackman kirjoitti: Minusta Haapojalla oli kyllä reagointeja. Mutta pelkästä reagoinnista ei ole vaan hyötyä, jos sitten niitä suorituksia (lyöntejä) ei saa lähtemään reaktiosta riittävällä räväkkyydellä, että ne voisivat osua ja niillä olisi vielä jotain vaikutustakin. Minusta tämä on kiinni nimenomaan kropan ja jalkojen lihasten kunnosta. Jonkun väistön tai torjunnan jälkeen vähän takakenoisesta asennosta pitäisi kimmahtaa kohti vastustajaa kuin vieteri ukko ja vielä saada lyönti siihen liikkeen jatkoksi. Myös ne väistöt ja torjunnat vaativat lihaskuntoa. Lähtökohtaisesti lyhyemmällä ottelijalla on pidempään nähden tasapainoetu ja sen voisi kääntää mun mielestäni eduksi tuolla edellä mainitsemallani tavalla. Tosin se tasapainoetukin voidaan menettää esim. ylipainon takia, jolloin on enemmän tasapainopisteen ulkopuolella kannateltavaa ja liikuteltavaa massaa (massojen hitaus).
Oli toki reagointeja, mutta niistä puuuttui jalat. Koska Masternak oli niin paljon ulottuvampi, niin paikallaan tehtyjen väistöjen ja blokkien jälkeen Haapojalta loppui ulottuvuus osumien saamiseksi. Räväkkyyttä hänen harvakseltaan vetämistä kontrauksista ei puuttunut. Ainoastaan ulottuvuus.

Juhon kokoisen kaverin ei kannata pidempää vastaan viljellä takaväistöjä, vaan hänen pitäisi nimenomaan ottaa askeleita kulmiin vastustajaa kohden, jotta pääsisi omalle iskuetäisyydelleen. Nyt näin ei ollut.
Leifhackman kirjoitti: Tolla fysiikkaerolla ei mikään itsevarmuus ja usko riitä, kun vastustajan ei tartte kun naputella ihan peruslyöntejä ja ottaa askel taakse kun toinen alkaa rynniä. Helppoa oli Masternakin itseensä uskoakin ja olla henkisesti vahvoilla, kun kilpakuppani ns. jää jo lähtötelineistä metritolkulla. Suomeksi sanottuna, jos Masternak otteli niinkin eilen otteli, niin ainut tapa voittaa olisi ollut saada jokuu onnenkantamoinen perille ja kaveri kerralla nurin tai niin pahasti sekaisin että olisi voinut myllyttää kunnes kaatuu tai tuomari tulee ja pistää poikki.
Suuriakin fysiikkaeroja on aikojen saatossa kompensoitu ajoituksella ja liikkeellä. Esim. Tyson oli lähes aina vastustajaansa lyhyempi ja kaatoi isoja ukkoja kuin heinää.

Masternakin voittoon ei olisi tarvittu onnenkantamoista, jos niissä regoinneissa olisi ollut ne jalat mukana. Silloin Juho oli päässyt lähelle. ( Toki tämä on helpompaa sanoa kuin tehdä, mutta teoriassa näin. ) Nyt kun näin ei ollut, niin se onnenkantamoinen oli ainoa mahdollisuus voittoon.
Leifhackman kirjoitti: Toimivat hyvin??? Miksi Haapoja sitten hävisi? Miksi Haapojan otti kaikki ne iskut? Jalkatyön puutteen pistäisin samaan kategoriaan kuin muidenkin lähiotteluvaatimusten. Jos lihaskuntoa ei kropan painoon nähden ole, sitä kropan ja jalkojen käyttöön perustuvaa ottelutyyliä voi edes harjoitella. Tarkoitan sitä, että tuollaista vastustajaa vastaan jalkojen ja kropan lihaskunnon pitäisi olla sitä luokkaa, että otteleminen näyttäisi suunnilleen Safikovilta tai Tysonia. Väistöstä tai suojaukseen tulleen lyönnin jälkeen pitäisi kropalla/jaloilla pystyä singahtamaan vastustajaa kohti ja lyömään painavasti. Tähän liittyen voisi vähän "harmitella" sitä, että Haapojalla on taustaa nyrkkeilyyn nähden "väärässä pohojalaasesta lajista". Painisaleilla hankittu kropan ja jalkojen lihaskunto auttaisi ihan ratkaisevasti. Minun mielestäni esim. Safikovin painitaustan näkee kropan toiminnasta. Ja nimenomaan jaloilla ja kropallaan tehdyn duunin takia Safikov pystyy niin hyvin pidempiäänkin vastaan ottelemaan. Vaikka se kyllä näyttää monesti enemmän leikiltä kuin työltä.
Haapoja hävisi koska ei saanut itse lyötyä juurikaan osumia ja se johtui nimenomaan siitä, että ei onnistunut liikkumaan omalle etäisyydelleen. Pelkillä blokeilla ja väistöillä on vaikea voittaa, varsinkin, jos vastustaja saa iskettyä muutaman näyttävän osuman per erä. Omaan päähän otettuja osumia ei ollut lukumäärältään kuitenkaan niin paljon, etteikö voitosta oltaisi taisteltu, jos vain niitä osumia olisi saanut myös vastustaja.

Sehän on selvää, että jaloissa pitäisi olla voimaa liikuttaa kehoa ja en epäile hetkeäkään sitä, etteikö Juholla sitä olisi. Vaikuttaisi siltä, että Masternakin ulottuvuus ja liike tulivat yllätyksenä, eikä sellaista kaveria vastaan oltu harjoiteltu. Ja kun Masternak huomasi, että Juho ei saa jalkojaan liikkelle, niin hänen oli helppo kerätä itsaria ja hoitaa homma kotiin.

Leifhackman kirjoitti: Tuolla tasolla pärjätäksen cruiserissa musta Haapojan olisi pystyttävä muuttamaan ottelutapaansa aivan ratkaisevasti, mikä minun mielestäni vaatisi jalkojen ja kropan käytön saamista ihan eri galaxeille. Toinen vaihtoehto pärjätä tuolla tasolla olisi tehdä se kahta sarjaa alempana. Saman kokoisia ja saman ulottuvuuden kavereita vastaan voi sentään otella paremmin kroppa pystyssä ja suojauksissa, eikä kokoeron kompensoimiseksi tarvitse tehdä vastustajaan nähden ylimääräistä "ruumiillista työtä".
Haapojalla on hyvä silmä, joten hänellä on kaikki edellytykset korjata ongelma. Se, että pystyy lähtemään lyöntejä vastaan, vaatii vain oikea-aikaista ajoitusta. Se ei vaadi välttämättä mitään hillitöntä gasellimaista askellusta, vaan ihan simppelit askelparit etuviistoon kropan väistöön yhdistettyn. Eli ei nyt kuitenkaan mistään eri galaxista puhuta.

Nyt kannattaa muistaa se, että mitä kevyempään sarjaan mennään, sitä kevyempi on kavereiden askellus ja Juhon otteleminen ei perustu kovinkaan vahvasti jalkatyöhön, joten painoluokan vaihtamista pienempään kannattaa harkita tarkkaan. Lyhyt vahva kaveri lähiottelussa on monesti vaikeampi vastustaja, kuin oman kokoinen. Siine lähelle vain pitäisi sen lyhyemmän enisn päästä.
Leifhackman kirjoitti: Vähän vaikea on jotenkin uskoa noihin boxrecin pituuslukemiin. Johan tuossa Boxing.fi:n alkusivullakin pituuseroa näyttäisi olevan joku viitisen senttiä. Kehässä Masternak jokatapauksessa näytti todella paljon Haapojaa isommalta.

Kaikenkaikkiaan musta Haapoja teki tuossa matsissa mitä eilen oli tehtävissä. Koppeja tuli turhan paljon, mutta ei se niin pahalta näyttänyt kuin joskus näyttää.
On vanha sanonta; Niin ottelet kuin treenaat. Tähän saakka se on Juhon kohdalla toiminut. Nyt selkeästi kuitenkaan ei, eli harjoittelun suhteen on tehtävä muutoksia, jotta seuraava taso voidaan saavuttaa. Vaikka Masternak oli ottelussa selkeästi parempi, niin mielestäni Juhon otteissa oli kuitenkin paljon hyvääkin, jotka pienillä muutoksilla saadaan fiksattua.
0 x
Never interrupt your enemy when he is making a mistake. - Napoleon Bonaparte -
JSL
Club Fighter
Viestit: 139
Liittynyt: 06.01.2009 22:50

18.12.2012 09:58

Just luin eilisen Ilta-Sanomien jutun Haapojan matsista. Taktiikkana oli liikkua alta pois/väistellä 4 erää.. Herää kysymys, miksi ihmeessä tuon tason kaveria vastaan??
Sehän on suorastaan hölmöyttä. Ja kun matsia katsoi niin jostain syystä Haapoja ei juurikaan lyö enää suoria, eikä tee enää yhtään U-väistöjä.
0 x
Avatar
Iskukone
Contender
Contender
Viestit: 3145
Liittynyt: 16.04.2008 17:55

18.12.2012 10:12

JSL kirjoitti:Just luin eilisen Ilta-Sanomien jutun Haapojan matsista. Taktiikkana oli liikkua alta pois/väistellä 4 erää.. Herää kysymys, miksi ihmeessä tuon tason kaveria vastaan??
Sehän on suorastaan hölmöyttä. Ja kun matsia katsoi niin jostain syystä Haapoja ei juurikaan lyö enää suoria, eikä tee enää yhtään U-väistöjä.
Kunnon Rocky Marcianon tyylinen ryskääminen ja tappelu olisi voinut olla jonkinlainen mahdollisuus. Yksittäisiä iskuja olisi pitänyt päästä jatkamaan, eikä jättää yritystä aina siihen yhteen hutkaisuun. Päälle kuin terrieri, kun turpaan tulee muutenkin. Nyt oteltiin just kuten Masternakille parhaiten sopii. Hänen tyyliä ei lähdetty rikkomaan oikeastaan yhtään. Sitomistakin olisi voinut yrittää, yrittää tehdä ottelusta kunnon kahnausta ja vaikeaa Masterille, lähietäisyydelle olisi pitänyt päästä koko ajan ja moukaroimaan molemmin käsin. Nyt EM-vyötä tarjottiin suorastaan hopeatarjottimella Masternakille, iloisin hyvän joulun-toivotuksin.
0 x
Mosku
Contender
Contender
Viestit: 4680
Liittynyt: 30.09.2004 08:31

18.12.2012 11:09

Juho teki teon mitä ite ennen ottelua epäilin,eli otteli kaikki erät.Vastustaja oli eri sarjaa ja taitava,voi olla kiistaton maailmalla mestarina noilla kyvyillä.Jos Juho olis koittanu voittaa matsin hyökäten,olis hän nyt pää patteja täynnä tyrmäystappion kokeneena.Painot 76-79kg ja mestaruus on silloin täysin realistinen tavoite.
0 x
MOSKU
Vastaa Viestiin