Heavyweights - Keskustelua ottelijoista ja rankingeista

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
petjaoze
Club Fighter
Viestit: 198
Liittynyt: 26.03.2011 23:43

27.12.2012 15:17

Mietin tämmöstä äijää kun Kimbo Slice (Kevin Ferguson) ja sitä että kuinka pitkälle rahkeet ammattinyrkkeilyssä riittää. Aikoinaan alotti katutappeluista ja eteni siitä MMA:han. Vuoden 2011 aikana teki debyytin nyrkkeilyssä ja nyt lista on 6-0-0.

Raakaa voimaa on kuitenkin todella paljon ja kokemusta kamppailulajeista. Noista otteluita mitä oon kattonut on kuitenkin jäänyt mieleen lähinnä se että suojaus voi olla ongelma. Ekojen matsien aikana sitä ei kyllä ole päässyt edes harjottelemaan tositilanteessa koska kukaan ei ole päässyt lyömään lähelle. Näyttää melkein että vastustajan puntit tutisee jo heti alussa.

Tähdenlento vai uusi haastaja raskaaseensarjaan? Ikää 38 ja itse epäilen tuota ensimmäistä vaihtoehtoa.
0 x
“Inside of a ring or out, ain't nothing wrong with going down. It's staying down that's wrong.”
TaKa
Journeyman
Viestit: 456
Liittynyt: 24.01.2012 11:23

27.12.2012 15:55

Mitä nähny jotain otteluita Sliceltä aikoja sitten (tais olla niitä katutappelu ja MMA matseja) niin en usko että ehtii nyrkkeilyssä mitään saavuttaa. Ikä lähinnä tulee vastaan ennen kuin ehtii isoihin otteluihin. Mitä tulee suojaukseen, jos lähdetään kiireellä kohti nimimiehiä, niin olettaisin että omassa päässä kolisee aika kovaa.
Slice ilmeisesti pärjää sillä, että vastustaja säikähtää kaverin voimaa, ja ei uskalla/pysty lyömään vastaan. Jossain vaiheessa kuitenkin tulee joku, joka on tottunut että lyödään kovaa, ja pystyy silti nyrkkeilemään. Silloin Kimbon omassa päässä rupeaa hölskymään ja kovaa.
0 x
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2733
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

17.01.2013 15:06

Wladimirille etsitään vastustajaa huhtikuulle. Oisko liian hurja ajatus, että robbe lähtis kokeileen taitojaan Wladia vastaan, kun nyt siihen olis mahdollisuus?
http://www.boxingnews24.com/2013/01/wla ... n-germany/
0 x
Gaston
Club Fighter
Viestit: 134
Liittynyt: 28.10.2011 17:40

17.01.2013 17:26

On kyllä uskomatonta ettei Povetkin edelleenkään ota tuota matsia. Mitä se meinaa loppu-uransa tehdä, uusinta Rahmania vastaan? Lopettaisi jos ei hommat nappaa. Povetkinin tilanne kyllä kuvaa koko raskaansarajan tilannetta, synkkää on.

Robbea nyt ei tietenkään vielä laiteta Wladia vastaan. Vastahan sillä on paluu kesken, ja kaksi edellistä matsia olleet heikkoja esityksiä. Ei sitä Wladi matsia tietenkään loputtomiin kannata odotella, kun paikat voi hajoilla myöhemminkin, mutta antaa miehen nyt teroitella virettään rauhassa. Seuraava matsi kertoo kyllä jo paljon siitä, mihin suuntaan Robben ura tulee menemään, ja mitä voi jatkolta odottaa.
0 x
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

17.01.2013 17:50

Nyt olisi kyllä niin makia paikka Heleniuksella lähtä ottaan Klitschkoa vastaan! Pari heikompaa esitystä alla, eli ei ole sellaista helvetinmoista hypetystä päällä, vaan pääsisi ilman paineita altavastaajana kehään. Tappiokaan ei haittaisi yhtään mitään. Esimerkiksi Wach otti wladimiriltä 12 erää turpaan eikä hänen osakkeet siitä mihinkään laskenut. Steroidikäry onkin sitten eri asia. :)
0 x
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

17.01.2013 17:55

Povetkinin housuun paskominen oli ihan odotettavissa. Oddsit oli 98% puolesta ja 2% vastaan.
Kukaan näistä nousevista ottelijoista ei ota sitä step-upia koska kokeneemmat ovat joko saaneet turpaansa tai pakoilevat paskat housuissa lopun uraansa. Nousevat prospectit sitten taputtelevat näitä kokeneempia vastaan matseja ja menevät urallaan eteenpäin.
Wladin takan on valtava tyhjä aukko jossa käy kääntymässä erilaista suunsoittajaa ja virallista haastajaa jotka yksi toisensa perään putoavat tuohon harmaaseen massaan.
Wladin kohdanneista Hayellä on parhaimmat mahdollisuudet haastaa, jos pää kestää eikä tekosyitä haeta kummin kaiman varpaista. Toki mahdollisuudet ovat aika pienet.
Sitten näitä elämää pakoilevia : etunenässä Povetkin, Boytsov, Solis jotka eivät samaan kehään uskalla.
Kirjoittamattomista korteista Pulev, Fury, Price, Helenius, Glazkov (no aika kokematon kuitenkin), Jennings, Wilder en odota vastusta Wladille seuraavaan kolmeen matsiin. Pulevilla vissiin sauma jos Adamekin kohtaa ja pakolliseen puolustukseen Wlad lähtee.

Eli seuraavaan Wladin isoon matsiin menee joko aikaa tai Haye lähtee hippasille. Muut kaverit kisailevat muista paikoista kaukana Wladin perässä.
0 x
Avatar
Helldinho
Brawler
Viestit: 547
Liittynyt: 02.08.2010 07:26

18.01.2013 15:29

Jos Wallu aikoo kohdata jonkun jo huhtikuussa niin vaihtoehdot ovat todellakin vähissä. Pulev ei ehdi otteluun koska ensin pitää hoidella Adamek. (Koska he muuten kohtaavat näin alustavasti?) Huhtikuu tulee liian aikaisin myös Hayelle jonka kanssa pelkkiin neuvotteluihin ja suunsoittoihin voi mennä pari vuotta. Yksi mielenkiintoinen haaste voisi olla Arreola mutta hänelläkin on ottelu maaliskuussa.

Fury olisi ylivoimaisesti paras haastaja mutta voi olla ettei titteliottelu Wallua vastaan kiinnosta vielä tässä vaiheessa uraa ja hypetykseenkään ei jää tarpeeksi aikaa tällaiseen megaotteluun.
0 x
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3281
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

18.01.2013 20:44

Helldinho kirjoitti: Fury olisi ylivoimaisesti paras haastaja mutta voi olla ettei titteliottelu Wallua vastaan kiinnosta vielä tässä vaiheessa uraa ja hypetykseenkään ei jää tarpeeksi aikaa tällaiseen megaotteluun.
Fury yrittää tällä hetkellä kaikin keinoin Wladia vastaan.

Odotin jo tänään ison pyörän liikahdusta hw:ssä, mutta menee näköjään maanantaille. WBA on avainasemassa, sen pitäisi nyt ottaa Wladin titteli pois ja julistaa se avoimeksi. Povetkin on itseoikeutetusti toinen ottelija. Jos noin ei käy niin K2 tekee nyrkkeilyssä tällä hetkellä mitä haluaa.

Sauerland tuntuu olevan sekaisin tällä hetkellä, he ilmeisesti laskivat voittavansa tarjouskilpailun Povetkin-Wlad ottelussa ja silloin isopyörä olisi liikahtanut. Nyt näyttää ettei Wladia haittaa yhtään vaikka joutuisi luopumaan yhdestä tittelistä, tuntuu ettei Sauerland ole tähän osannut varautua ja nyt pakka on täysin auki heidän kaikkien hw kavereiden kanssa. Povetkin,Pulev,Helenius, kenenkään seuraavasta matsista ei mitään tietoa.
0 x
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

18.01.2013 22:24

Olisihan se mahtava jos Helenius nousisi yllättäen huhtikuussa kehään wladimirin kanssa! Selkeänä underdogina lähtisi, mutta olisi sentään, jumaliste, tyrmäysmahdollisuus, toisin kuin monella muulla rätillä mitä siellä on nyt viime aikoina pyörinyt. Se olisi kertalaakista Suomen urheiluhistorian suurin teko se. :shock:
0 x
Avatar
Helldinho
Brawler
Viestit: 547
Liittynyt: 02.08.2010 07:26

18.01.2013 23:14

jahee kirjoitti:Fury yrittää tällä hetkellä kaikin keinoin Wladia vastaan.
Jos Fury haluaa Wallun kanssa samaan kehään niin se kyllä onnistuu mutta en usko että kiertolaismyllyttäjä haluaa sitä vielä. Wladimir tarvitsee uskottavia haastajia ja Fury on yksi harvoista. Lisäksi Wladimirin intresseissä on huippuprospectien kohtaaminen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa jolloin heistä saa helpomman paistin. Wallu haastoi Furyn ensimmäistä kertaa jo 1,5 vuotta sitten.
0 x
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

19.01.2013 00:15

satchmo kirjoitti:Olisihan se mahtava jos Helenius nousisi yllättäen huhtikuussa kehään wladimirin kanssa! Selkeänä underdogina lähtisi, mutta olisi sentään, jumaliste, tyrmäysmahdollisuus, toisin kuin monella muulla rätillä mitä siellä on nyt viime aikoina pyörinyt. Se olisi kertalaakista Suomen urheiluhistorian suurin teko se. :shock:
Mitä mahtavaa siinä on jos todennäköisyys selkäsaunalle on 98%?
Onko se MM-matsiin pääsy joku hieno suoritus jos peilaat sitä tämän hetkiseen sekavaan tilanteeseen HW:ssa?
Heleniuksen viimeaikaiset näytöt ei MM-matsiin oikeuta, eikä odotettavissa ole todellakaan tasaväkinen matsi.
Kertalaakista urheiluhistoria suurin teko? Siis ansiottomasti MM-kehään pääsy? No jos sä tahdot niin.

Mites jahee toi politiikka menee siellä venäläisillä sivuilla?
Onko Wlad-Pove-matsin suuri epätodennäköisyys Wladin vai Poven puolelta kumpuilevaa? Ainakaan Povea ei voi miksikään yli-innokkaaksi haastajaksi kutsua, vellihousuksi korkeintaan. Eli kanittaako Wladin vai Poven suunnasta? Wlad vissiin ilmoitti että 1kk-2kk myöhemmn kelpais.
K2 on tietenkin sanansa sanottavana milloin MM-matsi olisi, koska ilman Wladia mitään MM-matsia ei ole.
Povetkin itseoikeutettu toinen ottelija? No jos cruiserin (Huck) ja kulahtaneen Rahmanin voitto siihen oikeuttaa niin sitten, mielestäni ei riitä. Se että Povella on regulaattori ei kerro mitään.

Sunderland hakemaan nyt tuota WBA-vyötä itselleen ja laittaa Pulevin ja Poven vastakkain ja siitä sitten puolustellaan säkkejä vastaan niin taas on meillä uusi MM. Hip hurraa. Ja Robbelle WBA- Internazionale lerpukka lanteille. Ja kas Sunderland saa kaipaamiaan tittelimatseja :lol:
Toki ainoa maksaja on Sunderland ja tulot tulee TV-soppareista ja aina häviäjänä on oman tallin kaveri ja vetonaulana , niin kukas se sitten olisi? Gene Pukall?
Eli ei hirveän montaa plussaa tuossa listassa ole miinuksien määrä vain kasvaa kun todellinen MM on ihan jossain muualla kuin Sunderlandin illoissa ottelemassa.

WBA antaa Wladille sen pari kk anteeksi ja Pove jänistää. Fury Wladia vastaan ja taas saa Sunderland kierreltyä Wladia ja pyöritellä EBU-EU-vyö matsejaan.
0 x
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3281
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

19.01.2013 00:30

JanneR kirjoitti: Mites jahee toi politiikka menee siellä venäläisillä sivuilla?
Onko Wlad-Pove-matsin suuri epätodennäköisyys Wladin vai Poven puolelta kumpuilevaa? Ainakaan Povea ei voi miksikään yli-innokkaaksi haastajaksi kutsua, vellihousuksi korkeintaan. Eli kanittaako Wladin vai Poven suunnasta? Wlad vissiin ilmoitti että 1kk-2kk myöhemmn kelpais.
K2 on tietenkin sanansa sanottavana milloin MM-matsi olisi, koska ilman Wladia mitään MM-matsia ei ole.
Povetkin itseoikeutettu toinen ottelija? No jos cruiserin (Huck) ja kulahtaneen Rahmanin voitto siihen oikeuttaa niin sitten, mielestäni ei riitä. Se että Povella on regulaattori ei kerro mitään.

Sunderland hakemaan nyt tuota WBA-vyötä itselleen ja laittaa Pulevin ja Poven vastakkain ja siitä sitten puolustellaan säkkejä vastaan niin taas on meillä uusi MM. Hip hurraa. Ja Robbelle WBA- Internazionale lerpukka lanteille. Ja kas Sunderland saa kaipaamiaan tittelimatseja :lol:
Toki ainoa maksaja on Sunderland ja tulot tulee TV-soppareista ja aina häviäjänä on oman tallin kaveri ja vetonaulana , niin kukas se sitten olisi? Gene Pukall?
Eli ei hirveän montaa plussaa tuossa listassa ole miinuksien määrä vain kasvaa kun todellinen MM on ihan jossain muualla kuin Sunderlandin illoissa ottelemassa.

WBA antaa Wladille sen pari kk anteeksi ja Pove jänistää. Fury Wladia vastaan ja taas saa Sunderland kierreltyä Wladia ja pyöritellä EBU-EU-vyö matsejaan.
Olet homman muuten hyvin hiffannut paitsi itse olen siinä käsityksessä, että Pove olisi valmis Wlad matsiin, ongelmana on juurikin tuo raha/Sauerland. Pove sen takia itseoikeutettu, että on siinä asemassa.
Sauerlandin pakka on sekaisin tällä hetkellä, katsotaan mikä on WBA:n kanta tähän asiaan.
0 x
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

19.01.2013 03:19

JanneR kirjoitti:
satchmo kirjoitti:Olisihan se mahtava jos Helenius nousisi yllättäen huhtikuussa kehään wladimirin kanssa! Selkeänä underdogina lähtisi, mutta olisi sentään, jumaliste, tyrmäysmahdollisuus, toisin kuin monella muulla rätillä mitä siellä on nyt viime aikoina pyörinyt. Se olisi kertalaakista Suomen urheiluhistorian suurin teko se. :shock:
Mitä mahtavaa siinä on jos todennäköisyys selkäsaunalle on 98%?
Onko se MM-matsiin pääsy joku hieno suoritus jos peilaat sitä tämän hetkiseen sekavaan tilanteeseen HW:ssa?
Heleniuksen viimeaikaiset näytöt ei MM-matsiin oikeuta, eikä odotettavissa ole todellakaan tasaväkinen matsi.
Kertalaakista urheiluhistoria suurin teko? Siis ansiottomasti MM-kehään pääsy? No jos sä tahdot niin.

Kirjoitin epäselvästi. Tarkoitin, että Wladimirin tyrmääminen olisi kaikkien aikojen urheiluteko!
0 x
JanneR
Prospect
Prospect
Viestit: 1699
Liittynyt: 26.10.2008 15:22

19.01.2013 10:20

Ok satchmo, ajattelin että jo pääsy MM-matsiin olisi se suurin teko. Ansioilla jos pääsee niin sitten, vielä ei ole kannuksia hankittu (tai olihan niitä, mutta viimeaikaiset näytöt ei vakuuta).

jahee
Kyselin juurikin tuota Poven halukkuutta. Jos Pove ei olisi se jarruttava tekijä niin tokihan Pove olisi toinen ottelija vapautuvasta vyöstä vaikka edelliset matsit eivät todellakaan vakuuta. Halvalla menee vyö jakoon jos WBA niin päättää.
Eli Sunderland ei nettoa riittävästi Wlad-matsista niin homma on jäissä? Vai Wladin matsinsiirtoyrityksen takia?
0 x
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3281
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

19.01.2013 12:55

JanneR kirjoitti: jahee
Kyselin juurikin tuota Poven halukkuutta. Jos Pove ei olisi se jarruttava tekijä niin tokihan Pove olisi toinen ottelija vapautuvasta vyöstä vaikka edelliset matsit eivät todellakaan vakuuta. Halvalla menee vyö jakoon jos WBA niin päättää.
Eli Sunderland ei nettoa riittävästi Wlad-matsista niin homma on jäissä? Vai Wladin matsinsiirtoyrityksen takia?
http://www.allboxing.ru/archives/2013-01-18_22_43.html

Illan tv oikeudet ovat mielestäni asia miksi matsia ei saada aikaan. Aluksi Sauerland yritti ehdottaa K2:lle jonkin sortin yhteistyötä eli molempien tallien tv yhteistyökumppanit olisivat illan näyttäneet. Tämä ei K2:sta kiinnostanut, sen jälkeen Sauerland lähti yrittämään illan järjestämistä tarjousten mukaan ja sai tähän WBA:n mukaan, tässä ongelmaksi muodostui aikataulu joka siis päättyi 17.1. K2 ei jättänyt tarjousta.

Tuon linkin mukaan Sauerland on nyt valmis joustamaan aikataulusta, kunhan matsi saadaan aikaan. Sinänsä hauskaa, että tuossa Sauerlandin edustaja minusta sanoo mitä WBA tulee ensiviikolla päättämään. Eli WBA "saattaa" ilmoittaa uudet päivämäärät otteluun. Sääntöjen mukaan Wladin pitäisi menettää vyönsä, koska päivämäärät jo kerran oli.
Kaikki asianomaiset tietävät WBA:n MM-tittelin olevan uskottava vain jos Wlad siinä ottelee, tämähän tarkoittaa, että K2:lla on loppupelissä valttikortit käsissään.

Povetkinilla ei ole mitään syytä tai hyötyä tässä tilanteessa enää väistellä Wladia.
Tuntuu vain ettei matsia veljeksiä vastaan saada aikaan ellei heidän vaatimuksiinsa suostuta täysin.
0 x
Vastaa Viestiin