Joshua - Klitshko äänestys

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin

Joshua - Klitshko äänestys

Äänestys päättyi 11.07.2017 15:59

Joshua tyrmäyksellä
18
32%
Joshua pisteillä
11
20%
Draw
0
Ei ääniä
Klitshko tyrmäyksellä
15
27%
Klitshko pisteillä
6
11%
Peruuntuu
5
9%
Jeesus
1
2%
 
Ääniä yhteensä: 56
Diagonaali
Club Fighter
Viestit: 194
Liittynyt: 03.11.2011 22:15

30.04.2017 23:46

Huikea ottelu. Uskomatonta nähdä, miten 40+ ukko joka painaa 110 kiloa voi liikkua noin kepeästi kehässä. Ja painaa hirvittäviä vasen-oikea yhdistelmiä ja vasempia koukkuja askeleesta eteenpäin nuorempaa ja voimakkaampaa vastustajaa kohti.

Olipahan järkyttävän kova napakymppi oikea Wladimirilta kuudennessä erässä. Jos olis osunut muutaman sentin alemmas, ottelu olis ollut taputeltu siihen yhteen lyöntiin.

Nuori leijona näytti sisunsa vastaamalla haasteeseen. Ja onnistui työntäämään upperin napakymppiin.

Lisää tällasia hetkiä on hyvä nyrkkeilyfanin odottaa lähitulevaisuudessa. Ainakin Joshua-Wilder ottelussa näin etukäteen on potentiaalia vaikka mihin.
0 x
STim
Club Fighter
Viestit: 58
Liittynyt: 06.06.2012 20:32

01.05.2017 00:28

Anselmi on kyllä pääosin oikeassa kirjolituksissaan. Onhan sielä isoa provosointia mutta kuitenkin se tärkein eli lyöntitekniikka mitä hän painottaa. Ei kaikki ole ole ihan yhtä huonoja kuin Anselmi antaa ymmärtää. Suomessa on varauksella yksi mies joka pystyy lyömään "oikein" Robbe, jolloin miehet kaatuu. Sen jälkeen kukaan ei pysty tyrmäämään. Okei 1 otettava takaisin, arvostan Niklaksen otteita. Miten saamme Anselmin valmentamaan jonkun juniorin kuntoon vai vai onko kyseeessä kuitenkin vaan foorumi trolli?
0 x
Avatar
Anselmi84
Prospect
Prospect
Viestit: 1127
Liittynyt: 07.01.2012 16:07

01.05.2017 10:17

STim kirjoitti:Anselmi on kyllä pääosin oikeassa kirjolituksissaan. Onhan sielä isoa provosointia mutta kuitenkin se tärkein eli lyöntitekniikka mitä hän painottaa. Ei kaikki ole ole ihan yhtä huonoja kuin Anselmi antaa ymmärtää. Suomessa on varauksella yksi mies joka pystyy lyömään "oikein" Robbe, jolloin miehet kaatuu. Sen jälkeen kukaan ei pysty tyrmäämään. Okei 1 otettava takaisin, arvostan Niklaksen otteita. Miten saamme Anselmin valmentamaan jonkun juniorin kuntoon vai vai onko kyseeessä kuitenkin vaan foorumi trolli?
Voi myös pohtia hetken sitä, että kun katsoo esim noita jenkeistä tulleita huippuja niin lopulta miten pienet piirit sielläkin on ollut noin niinkun valmennuksen puolella. Bernard Hopkins puhui tästä jokin aika takaperin ja sanoi, että on olemassa valmentajia ja "opettajia" opettajat on niitä ketkä tekee mestareita. Pointtina oli siis se, että kyllä tommosta perus hippaa opettaa lähes kuka vaan, mutta tollasta "shakkia" ei pysty opettamaan ellei ole näkemystä. Näitä "opettajia" ei ole enään tullut vanhojen tilalle. Ei se sattumaa ollut, että Klitschko alkoi hallitsemaan raskasta siirryttyään Kronks gymin legendan oppeihin joka oli Emanuel Stewart...

Ite kattelen paljon noita hbo:n iltoja ja kun esim Roy Jones Jr on asiantuntijana niin täytyy sanoa, että kun kuuntelee mimmosiin asioihin hän kiinnittää huomiota ja mimmosia näkemyksiä antaa pitkin otteluita niin voi todeta, että ei täällä Suomessa ole oikeesti ainuttakaan valmentajaa kuka ymmärtäisi tuollaisista asioista yhtään mitään. Enkä väitä, että itse ymmärtäisin sen paremmin. Toki nyrkkeily on siitä hauska laji, että osaamatta mitään ihmeempiä pelaluita ja kikkoja voi silti menestyä hyvin.

Mitä tulee tuohon valmentamiseen niin ainakin mä saisin juniorin näyttämään urheilijalta ja lyömään oikein mikä on Suomessa melko harvinaista. Mitään Lomachenko/Crawford tyylistä boxaajaa ei tällä tietotaidolla tehdä, mutta se korvattaisiin pajavasaralla ja luonteella..

Mikäli löytyisi joku sopivan genetiikan omaava ja luonteeltaan sopiva nuori ukko niin mä voisin mielelläni todistaa arvon boxing.fi asiantuntijatiimille miten tehdään lyöntikone joka tappaa kehässä ja puutarhassa.

Laitetaan vähän listaa vielä tähän mimmoisia ominaisuuksia löytyy Anselmin nyrkkeilyakateamian käyneeltä kaverilta.

Vauhditonpituus vähintään 3.20m
viisloikka 16-17metriä
korkeushyppy vähintään 180cm
60m 7sekunttia (ihan okoo nyrkkeilijälle) Tärkeämpää vielä painottaa 20-30metrin nopeutta.
Rinnalleveto 140kiloa raakana (oletetaan, että kyseessä noin 85-95kiloinen kaveri, mikäli raskaassa niin kilot lisääntyy)

Asioita jotka ei olisi niinkuin esim Joshualla. Selkää ei pumpata vääränlaisilla "bodausliikkeillä" jolloinka latsit rajoittaa olkapään liikkuvuutta eikä lyönteihin saada täyttä liikerataa vaan lyöminen jää tuollaiseksi työntämiseksi. Hyvä liikkuvuus olkapäissä on yks tärkeimpiä asioita lyömisessä. Hyvät koukut perustuu pitkälti tuohon "snapping shoulder" tekniikkaan.
(ajatelkaapa miten kovaa joshua voisi lyödä jos joku osaisi valmentaa eikä laittaisi tekemään jotain helvetin pystypunneruksia ja askelkyykkyjä käsipainoilla ja liikkuvuuteen panostettaisiin ja koko kropalla lyömiseen?)

Voimaharjoittelu tehdään lajinomaiseksi ja osviittaa voi katsoa vaikka Werner Gunthorin harjoittelusta toki pientä hienosäätöä tehdään kun laji on eri, mutta samat lainalaisuudet pätee kun voimaa ja räjähtävyyttä rakennetaan.

Kestävyys tehdään 100-600m juoksuvedoilla (ja kyllä näilläkin voi rakentaa jo pelkästään peruskuntoakin mikäli tehot on oikein laskettu) Toki lenkinkin voisi silloin tällöin juosta riippuen genetiikasta, mutta missään nimessä ei joka aamu mitään 10kilsan lenkkejä jolloinka hitaatsolut aktivoituu liikaa ja syö nopeuden. (paitsi jos tulee joku länsiafrikkalainen jolla solut on luokkaa 90% nopeita niin noilla lenkeillä ei mitään hirveetä vahinkoa tehdä (tässä myös syy siihen miksi vanhat mestarit on juossu paljon ja silti pystynyt olemaan teräviä ja nopeita se luontainen nopeus ei niin helposti sieltä katoa. Täytyy ymmärtää genetiikkaa, mutta mitään härmäläistä ei voi harjoittaa samalla tavalla kun afroamerikkalaista sprintterin soluja omaavaa heppua. Ei sillä etteikö näitä rakettejakin voisi harjoittaa fiksummin ja jättää tuollaiset pöhkölenkit juoksematta, mutta heille siitä ei ole yhtä paljon haittaa. Myös laktaattipitoisuuksia seurataan pitkin harjoituskautta eihän muuten voi tietää missä mennään? Kuinka moni täällä tietää, että on säännöllisesti mittailtu laktaatteja harjoituskaudella? JOKUMUU? anaalikonda? Onko teidän valmenettavien kortisoli/testosteronisuhde mitattu kuukauden välein jotta tiedetään miten urheilija palautuu harjoituksista ja pystytään säätämään rasitus/lepo oikeaan suhteeseen?

Treenaaminen on tiedettä missä pitää ymmärtää fysiologia ravinto ja lepo ja osata rakentaa yksillöllinen ohjelma eikä tehdä mitään perus härmäboxing treenejä et jätkät nyt juostaa ja lyödää varjoa ku tällei ne tekee muuallakin ja leikitään jotain helvetin asiantuntijaa ruskiksen kisoissa missä valmentaja lyö enemmän matsin aikana kun ottelija.


PS. Arvon asiantuntijat vaikka mä tässä Joshuan tekemistä kritisoinkin niin mainittaakoon kuitenkin, että mä sanoin jo 2-3vuotta sitten tällä foorumilla, että Joshua tulee olemaan mestari ja silloin täällä riitti epäilijöitä VAIKKAKIN olympiakulta oli vääryys, koska Anthony hävisi lontoossa ekan ottelun kuubalaiselle, mutta kotikehä ja isot sopimukset takataskussa siivitti voittoon. Olen myös muutamia kertoja tällä foorumilla sanonut, että Joshua tulee pääsemään pitkälle pelkästään fyysisillä ominaisuuksilla ja silloin kovasti täällä viellä väitettiin vastaan. Uteliaat voi lähteä selaamaan mun viestejä läpitte niin sieltä niitä löytyy vuosien takaa. Kyllä sillon naurettiin Anselmille kun sanoin, että näen letkuista, lihaspaineista ja lihasten muodosta jo sen, että kaverista tulee mestari, MUTTA SILLOINKIN jo sanoin, että leuka ei kestä ja nyrkkeilytaito ei vakuuta.

Arvostaisin jos ylläpito ei poistaisi vastaustani, koska täällä pari puskastahuutelijaa kyseenalaistaa tietämystäni niin mielestäni on oikeudenmukaista saada esittää omat argumentit jolloinka jää lukijan päätettäväksi kenellä on faktat hallussa.
Viimeksi muokannut Anselmi84, 01.05.2017 22:28. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
0 x
Porttikiellon syy: Rasistiset termit nyrkkeilyfoorumilla
anakonda
Brawler
Viestit: 636
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

01.05.2017 11:06

Minkälaisia hormoonikuureja syöttäisit nuorille valmennettavillesi? ja kertoisit niiden "terveyseduista". tästä asiasta voidaan myös tarvittaessa nostaa esiin vanhoja viestiketjuja....

en antais kenenkään poikaa sun valmennettavaksesi, juttujesi ja egosi perusteella hajoittaisit nuoren varsin nopeasti tuhannen pillun päreeksi niin henkisesti kuin fyysisesti.

Onko kyseinen ex urheilija mahdollisesti tuttu?

http://www.mtv.fi/sport/yleisurheilu/uu ... es/5246696
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6444
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

01.05.2017 12:45

Anselmi84 kirjoitti:
Mitch Green (kova ukko varsinkin kun otteli piripäissään eikä pudonnut millään) ...
Justiin eilen katoin Mike Tysonin "Undisputed Truth" hölötysshown ja siinä Mike kertoi, että oli tapellut Greenin kanssa jossain vaatekaupassa, ja että koska Green oli vetänyt jotain, ei meinannut jäädä lattiaan millään. Ja sitten lopulta oli jollain kiertopotkulla saanut ukon kanveesiin, niin kun Mike ehti autoonsa, niin Green oli taas jo räkyttämässä hänen peräänsä kadulla.
Tässä muuten hyvä esimerkki siitä miten niiden pistareiden kanssa oikeesti pitäisi touhuta: https://www.youtube.com/watch?v=K2bEeeveqxY kattokaa kohasta 4.30 -> ja katsokaa sen jälkeen Mike Tyson vs Buster Mathis Jr matsi ja katsokaa näettekö jotain yhtäläisyyttä? Asiasta kukkaruukkuun niin tollasia pieniä yksityiskohtia kuten toi miten nätisti Tyson niinsanotusti leikkasikehän pienellä loikalla ja miten taitavasti lähiottelussa aina vaihtoi oikean kyljen eteen jotta pystyi rouhimaan oikean käden upparilla ja koukulla oikea kätistä vastustajaa vastaan lähellä.
Kyllä. Tysonin kropan ja mitat omaavalle raskaan kaverille varmaan ehdottoman tärkeää takoa selkärankaan tuota otsa kaverin leuassa nuhjaamista ja käsien välissä touhuamista. Varmaankaan sinäkään Anselmi et kuitenkaan yrittäisi tolkuttaa niin paljoa tuollaista lähiottelutapaa Joshuan/Wilderin/Klitschkon kropassa olevalle? Tysonin kohdalla se on perusteltua, koska käytännössä kaikki vastustajat ovat itseä isompia, ja oma kroppa/kädet sopii tuohon läheltä koukkujen lyömiseen. Samalla lailla, isolle ja pitkäkätiselle roikaleelle on järkevää saada tolkutettua tälle sopiva taktiikka lähitilanteisiin, esim. sitominen ja päälleröhnötys.

Sitten kun vastustaja on erilainen kuin vastustajat yleensä on, niin otteleminenkaan ei niin kovin hyvältä näytä. Esim. tuossa Mathis-ottelussakaan minusta Tysonin tekeminen ei ollut juuri sen kummemman näköistä kun Mathisinkaan. Minun nähdäkseni Mathisilla alkoi hiukan kunto piiputtaa ja voima ja terävyys kärsiä siinä lähitouhussa ja Tyson pääsi päsmäröimään paremmin ja sai kovan lyönnin osumaan. Musta samoin Klitskhkon ja Joshuan matsissa ei kumpikaan mitenkään selvästi päsmäröinyt muuten, paitsi Joshua oli aktiivisempi. Siinäkin homma loppuseltaan ratkesi koviin osumiin, ei siihen kummalla oli jotenkin parempi taktiikka/tekniika tai nyrkkeilyosaaminen tai urheiljakunto yleensä.

Minusta on vaan parempi, ettei jotain yhtä kuningasta ole raskaassa sarjassa, ja parmepi olisi jos näin olisi muissakin sarjoissa. Isompaa kuninkaan valtaistuinta varjellaan ja puolustetaan aina tarkemmin, mikä keskimäärin näkyy tarkempana vastustajien valikoimisena ja tylsempinä matseina. Parempi, että puolenkymmentä ukkoa tappelee siitä ykköspallista jatkuvasti tasaisemmin. Kun se sitten kuitenkin on helposti noistakin hommista kiinni, että kenen takakäden suora sitten osuu vastustajan leukaan.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
wotzobeck
Brawler
Viestit: 790
Liittynyt: 05.05.2014 22:06

01.05.2017 14:27

Katsoin vielä uusintana. Huomioni:

Joshuan leuka on hyvä vaikka kävi maissa. Kesti kuitenkin hyvin Vladin pommit ja nousi voittoon.
Klitschko oli hyvässä kunnossa ja otteli rohkeasti.
Joshua kaasutti itsensä loppuun siinä yhdessä kohdassa, mutta toisaalta toipui siitä myös yllättävän nopeasti.

Suomalaisselostajista toinen kysyi ottelun lopussa tosissaan että lähteekön Klitschko nyt EM-vyön perään..Ei saakutta :lol: Siinähän olisikin tavoitettava ennen eläkkeelle siirtymistä.

Hyvä ottelu, täytti kaikki odotukset. Toivottavasti Joshua - Wilder toteutuu mahdollisimman pian. Furykin kelpaa jos vielä kuntoutuu kehään asti.
0 x
Avatar
Anselmi84
Prospect
Prospect
Viestit: 1127
Liittynyt: 07.01.2012 16:07

01.05.2017 15:25

anakonda kirjoitti:Minkälaisia hormoonikuureja syöttäisit nuorille valmennettavillesi? ja kertoisit niiden "terveyseduista". tästä asiasta voidaan myös tarvittaessa nostaa esiin vanhoja viestiketjuja....

en antais kenenkään poikaa sun valmennettavaksesi, juttujesi ja egosi perusteella hajoittaisit nuoren varsin nopeasti tuhannen pillun päreeksi niin henkisesti kuin fyysisesti.

Onko kyseinen ex urheilija mahdollisesti tuttu?

http://www.mtv.fi/sport/yleisurheilu/uu ... es/5246696
En mä juniorille mitään syöttäisi kun ei ne kuulu vielä siihen vaiheeseen. Nuorena rakennetaan pohja mikä mahdollistaa sen, että aikuisena pystytään harjoittelemaan kovaa ja saavutetaan koko potentiaali (mikäli pohjaa ei tehdä kunnolla niinkun nyt suomessa monessa lajissa näin ei tehdä on lopputuloksena aikuisiän ylirasitustilat yms)

Mitä tulee tuohon loppuun ajamisella niin se kertoo vaan tietämättömyydestä. Kuten aikaisemmin sanoin niin pitää ymmärtää fysiologiaa jotta voidaan valmentaa. Sekin seikka mainittakoon, että kun on itsensä joskus painanut puhki pöhköilemällä niin sittenhän mä olisin samanlainen kun perus ruskiksen pro boxing coach joka ei ymmärrä omia virheitä ja jatkaa niiden tuputtamista vielä valmenettavilleen!

Mitä tulee tapaus Vakkuriin niin kaverihan oli helvetin lahjakas mitä myös kuvastaa se, että ukko kävi vanhoilla päivillä vielä vetämässä 10.50 ajan puhtailla joten siitä voitte laskea, että paljonko ne noin ajallisesti on hyödyttänyt ne "STEROIDIT" Ikävä kyllä Suomessa ei ole ammattimaista koneistoa joka pystyisi viemään näitä lahjakkaita urheilijoita seuraavalle tasolle. Pointtina vaan se, että ilman lahjoja on ihan sama mitä ittees työnnät niin ei se meno siitä juuri muuksi muutu. Mikäli on potentiaalia niin tottakai siitä saa vuosien varrella hyötyä kun pystyy harjoittelemaan enemmän paremman palautumisen johdosta yms :) Jokainen urheilija silti joutuu tekemään paljon töitä ja sellainen hormonien demonisointi ja urheilijan vähättely niiden vuoksi osottaa tietämättömyyttä urheilua ja ylipäätään harjoittelua kohtaan.
0 x
Porttikiellon syy: Rasistiset termit nyrkkeilyfoorumilla
Avatar
Anselmi84
Prospect
Prospect
Viestit: 1127
Liittynyt: 07.01.2012 16:07

01.05.2017 15:38

Leifhackman kirjoitti:
Anselmi84 kirjoitti:
Mitch Green (kova ukko varsinkin kun otteli piripäissään eikä pudonnut millään) ...
Justiin eilen katoin Mike Tysonin "Undisputed Truth" hölötysshown ja siinä Mike kertoi, että oli tapellut Greenin kanssa jossain vaatekaupassa, ja että koska Green oli vetänyt jotain, ei meinannut jäädä lattiaan millään. Ja sitten lopulta oli jollain kiertopotkulla saanut ukon kanveesiin, niin kun Mike ehti autoonsa, niin Green oli taas jo räkyttämässä hänen peräänsä kadulla.
Tässä muuten hyvä esimerkki siitä miten niiden pistareiden kanssa oikeesti pitäisi touhuta: https://www.youtube.com/watch?v=K2bEeeveqxY kattokaa kohasta 4.30 -> ja katsokaa sen jälkeen Mike Tyson vs Buster Mathis Jr matsi ja katsokaa näettekö jotain yhtäläisyyttä? Asiasta kukkaruukkuun niin tollasia pieniä yksityiskohtia kuten toi miten nätisti Tyson niinsanotusti leikkasikehän pienellä loikalla ja miten taitavasti lähiottelussa aina vaihtoi oikean kyljen eteen jotta pystyi rouhimaan oikean käden upparilla ja koukulla oikea kätistä vastustajaa vastaan lähellä.
Kyllä. Tysonin kropan ja mitat omaavalle raskaan kaverille varmaan ehdottoman tärkeää takoa selkärankaan tuota otsa kaverin leuassa nuhjaamista ja käsien välissä touhuamista. Varmaankaan sinäkään Anselmi et kuitenkaan yrittäisi tolkuttaa niin paljoa tuollaista lähiottelutapaa Joshuan/Wilderin/Klitschkon kropassa olevalle? Tysonin kohdalla se on perusteltua, koska käytännössä kaikki vastustajat ovat itseä isompia, ja oma kroppa/kädet sopii tuohon läheltä koukkujen lyömiseen. Samalla lailla, isolle ja pitkäkätiselle roikaleelle on järkevää saada tolkutettua tälle sopiva taktiikka lähitilanteisiin, esim. sitominen ja päälleröhnötys.
Tuon videon tarkoitus oli vaan avata sitä, että niitä pistareita voidaan lyödä ihan ajatuksen kanssa ja niitä asioita voidaan siirtää otteluihin niinkun tuossa esimerkissä tapahtui. Se kombinaatio millä Mathis lähti pihalle oli täsmälleen sama mitä oltiin pistareihin harjoiteltu. Yleensä kun kattoo miten nykyään monet pistareita pitää ja lyö niin se on vaan lyömistä vailla päämäärää. Läpsitään jotain etukäsiä ja takakäsiä ilman mitään sen suurempaa tarkoitusta.

Mitä tulee mittoihin niin tottakai jokaiselle kehittyy oma tyyli ja jokaisella on omat vahvuudet ja heikkoudet ei siitä ollutkaan kyse. Pointtina olikin se, että Klitschko ei osaa lyödä lähellä MITÄÄN eikä osaa edes suojata itseään. Kato miten siinä kävi kun epätoivosesti yrittää vaan päästä kiinni lähellä? Joshua vetää upparin leukaan ja game over ja tämänkin olen Klitschkon matseista aikasemmin maininnut täällä, että siinä vaiheessa kun joku lyö lähellä niin Klitshkon leikki loppuu.

Pointti olikin siinä, että kyllä nämä mainitsemani pitkät kaverit on osannut otella myös lähellä vaikka se ei välttämättä olisikaan mukavuusalueella. Lennox, Holyfield, Bowe yms tai kevyemmistä sarjoista esim Thomas Hearns joka oli kaikkia 3 päätä pidempi oli silti lähellä hyvä ja löi teräviä kombinaatiota. Kysymys kuuluukin, että miksei niitä opeteltu ollenkaan? Luulisi sen verran osaavan edes, että pystyy suojaamaan lähellä ja heittämään edes uppareita? Kuinka monta hyvää upparia olette nähneet Klitschkolta? Todellinen mestari yeah right.

Laitetaan taas loppuun linkki missä näkyy, että pitkäkin mies pystyy lyömään lähellä! Se on vaan taidosta kiinni ei muuta!

https://www.youtube.com/watch?v=uR_rzYy5XmA tuosta kun katsoo esimerkiksi 2.30 kohdalta mitä tapahtuu lähiottelussa :) Toki näitä esimerkkejä on muissakin Hearnsin matseissa esim Ray Leonardia vastaan ja tuo matsi Haglerin kanssa vaikka päättyikin Hearnsin tappioon on yksi parhaita eriä ikinä nyrkkeilyssä.

Onhan se nyt ihan idioottimaista touhua, että koska olen pitkä niin en harjoittele ollenkaan lähiottelua? Asia nyt on vaan niin, että hyvä nyrkkeilijä osaa otella lähellä oli sitten metrin tai 3 metriä pitkä. Tuollainen yksipuolinen ja mielikuvitukseton suorien tökkiminen ei minusta tee kenestäkään mitään hall of fame jätkää ellei takakäsi ole sellainen, että pää lähtee kirjaimellisesti irti.
Viimeksi muokannut Anselmi84, 01.05.2017 22:25. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
0 x
Porttikiellon syy: Rasistiset termit nyrkkeilyfoorumilla
BitchSlap
Journeyman
Viestit: 374
Liittynyt: 20.09.2014 10:32

01.05.2017 17:08

Joojoo, mee Anselmi muualle länkyttämään ja pätemään. Ketään ei kiinnosta.
0 x
Tän foorumin taso on vajonnut ihan v*tun pohjiin Bitchfuckingslappeineen ja muine asiantuntijoineen
Avatar
Anselmi84
Prospect
Prospect
Viestit: 1127
Liittynyt: 07.01.2012 16:07

01.05.2017 17:39

BitchSlap kirjoitti:Joojoo, mee Anselmi muualle länkyttämään ja pätemään. Ketään ei kiinnosta.
Alkoiko nänneistä taas maitoa valumaan..?? Onneks sun kolmen rivin postaukset on pääsääntösesti niin faktapitoisia, että niitä on helvetin kiinnostava lukea!
0 x
Porttikiellon syy: Rasistiset termit nyrkkeilyfoorumilla
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6444
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

01.05.2017 17:48

Juu, kyllä Anselmi aivan oikeassa on, että tilanteessa kuin tilanteessa pitää olla etukäteen harjoiteltu mitä milloinkin tehdään. Jos ei lyödä itse, niin miten elimioidaan vastustajan tekeminen. Milloin ketäkin vastustajaa lyödään ja milloin tehdään jotain muuta.

Aasinsiltana, katsoin Tysonin ja Douglasin matsia uudemman kerran ja siinä musta Douglas alkuottelussa neutralisoi Tysonia sillä, että joko löi omalta etäisyydeltä tai pysyi ulottumattomissa hyvällä Tysonin lukemisella ja jalkatyöllä. Myöhemmin alkoi haastamaan Tysonia myös lähellä, kun tältä oli paras terä pois. Periaatteessa siinäkin oli kyllä "kumpi sattuu osumaan"- ja "kumman leuka minkäkin verran kestää" -aineksia.

Muuten olen sitä mieltä, että Hauskaa Wappua!
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
Anselmi84
Prospect
Prospect
Viestit: 1127
Liittynyt: 07.01.2012 16:07

01.05.2017 18:07

Leifhackman kirjoitti:Juu, kyllä Anselmi aivan oikeassa on, että tilanteessa kuin tilanteessa pitää olla etukäteen harjoiteltu mitä milloinkin tehdään. Jos ei lyödä itse, niin miten elimioidaan vastustajan tekeminen. Milloin ketäkin vastustajaa lyödään ja milloin tehdään jotain muuta.

Aasinsiltana, katsoin Tysonin ja Douglasin matsia uudemman kerran ja siinä musta Douglas alkuottelussa neutralisoi Tysonia sillä, että joko löi omalta etäisyydeltä tai pysyi ulottumattomissa hyvällä Tysonin lukemisella ja jalkatyöllä. Myöhemmin alkoi haastamaan Tysonia myös lähellä, kun tältä oli paras terä pois. Periaatteessa siinäkin oli kyllä "kumpi sattuu osumaan"- ja "kumman leuka minkäkin verran kestää" -aineksia.

Muuten olen sitä mieltä, että Hauskaa Wappua!
Tais Tysoni ite kertoa siitä aasian reissusta, että siellä vedettiin vaan kamaa ja huorattiin eikä siihenkään jaksanut harjoitella, mutta olihan siinä matsissa muutenkin sattumia kuten se 15sekunnin luvunlasku ja mikäli en ihan väärin muista niin Douglasilta oli kuollut hiljattain joku läheinen sen matsin alla ja sen voiton jälkeen kaveri tais ottaa sen 30kiloa massaa eikä saanut enää mitää aikaseks, että eiköhän se ollut hänelle once in a lifetime juttu. Surkeassa kunnossa oli Tyson kuitenkin siinä matsissa ihan noin niinku fyysisestikkin näytti löysältä.
0 x
Porttikiellon syy: Rasistiset termit nyrkkeilyfoorumilla
BitchSlap
Journeyman
Viestit: 374
Liittynyt: 20.09.2014 10:32

01.05.2017 19:20

Miksi et Anselmi valmenna ketään kun tiedät selkeesti boksaamisesta enemmän kuin Klitschko, Joshua ja niiden valmentajat yhteensä (ainakin omasta mielestäsi :lol: ).
Kuinka paljon nyrkkeily onkaan menettänyt kun keskität voimavarasi vain internetissä messutessa kaikkine tietämyksinesi. Pystyisit selkesäti tekemään Robert Heleniuksesta ei vain yhden vaan kaikkien liittojen mestarin kahdessa kuukaudessa.
Mitä hukkausta :lol: :lol:
0 x
Tän foorumin taso on vajonnut ihan v*tun pohjiin Bitchfuckingslappeineen ja muine asiantuntijoineen
Avatar
Butkus
Knockout Artist
Viestit: 1712
Liittynyt: 02.11.2009 23:00
Paikkakunta: Hämpton

01.05.2017 20:01

Pitkästä aikaa jotain mielenkiintoista luettavaa eikä pelkkiä junttien arvailua siitä monennessa erässä joku nobody suomalainen 1-2 mies lyö jonkun taksikuskin lattiaan. Anselmille +1
0 x
"And just like that,Shane Mosley has ANNIHILATED Antonio Margarito"
anakonda
Brawler
Viestit: 636
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

01.05.2017 20:24

Vakkuri oli varmasti lahjakas, mutta tuskin olisi koskaan juossut 100m aikaan 10,5, jos ei olisi sitä ennen käyttänyt useamman vuoden aineita. Meinaatko anaalihelmi, että pystyt helmitaulullasi laskemaan steroidien hyödyn suoraan steroidien käytön aikaisen huippuajan ja pari vuotta käytön lopettamisen jälkeen juostun ajan välisenä erotuksena. Nyt johtavalla asiantuntijalla taas keulii.. pidäppä nyt akkatunkan sarvista kiinni kunnolla. Tiettyjen steroidien käytön hyödyt näkyvät loppuiän ihmisen fysiikassa, etenkin jos edelleen jatkaa riittävissä määrin ylläpitävää fyysistä treenaamista, ja varsinkin jos käyttää edelleen, mutta maltillisesti "luonnollista ihmisen elimistön maksimi tuottoa vastaavaa määrää.. Vakkurilla esim. oli pahoja masennus ja psyyke ongelmia omien sanojensa mukaan, liekö pystynyt edes pään ja kropan puolesta lopettamaan käytön kuin seinään käryn jällkeen. Voi olla että ei edes lääkäri ole suositellut suoraa lopettamista.
0 x
Vastaa Viestiin