Helenius vs Orlov

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
anakonda
Brawler
Viestit: 577
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

18.06.2017 11:24

wotzobeck kirjoitti:Heleniuksen heikkoudet ovat tällä hetkellä mielestäni suojaus, oikean suoran puute (miksi ei lyö tätä iskua joka oli ennen yksi vahvuuksista?) ja jabin epävarmuus.

Nuo kun saisi kuntoon, niin kehäilme paranisi heti askeleen verran.
Suojaus on täysin hanurista, ja leuka on joka kerta kauempana rintaa kuin aiemmin, siihen kyllä osuu kaikki duhaupasin tasoiset kaverit enemmin tai myöhemmin.

Tuo lyhyehkö oikea on puuttunut olkapääleikkauksen jälkeen, oikeat lähtee nykyään paljon kauempaa runkoa ja laajemmalla kaarella.

Kyllä Roopen heikkouksiin edelleen kuuluu myös kuntopuoli, ei Marttisen kommentti täysin pieleen mennyt minusta näiltä osin.

Tuo Orlovin vaparikyynär oli kyllä jollakin tapaa myös Roopen otteiden vedenjakaja, alku oli kuitenkin kohtuullinen, vaikka näytti mukana olevan ehkä ylimielisyyttäkin liian helpoksi odotetusta vastustajasta (ei edes yrittänyt ottaa taka askelia ja löi jalat tönkkönä)?, mutta kyynärpään ja silmäkulmaan tulleen patin jälkeen homma ei kyllä yhtään ollut sitä miltä pitäisi näyttää, Orlovi käveli pitkien käsiensä ja koiruuksien kera aivan liian helposti läpi useamman kerran.

Orlov vs. Lewison ois kyllä hyvä matsi, pikkuläski vs isosika täynnä nyrkkeilyllisiä hienouksia :wink:
0 x
Murikka
Journeyman
Viestit: 356
Liittynyt: 26.06.2016 13:07

18.06.2017 11:27

Kallehelenius911 kirjoitti:Vasemmalla koukulla Peter nukahti.

Joo vasuri peitteli uneen mutta kyllä se suora pelasi silloin tosi jämäkästi. Peter kuitenkin varmaan vaarallisin Robben vastuksista ikinä. Juuri oli ottanu kovan matsin klitskoa vastaan edellisenä matsina ja silti konttasi. Mutta miten se oikea? Onko siinä joku ongelma vai pelkkää säästelyä kaiken varalta?
0 x
Heretic
Club Fighter
Viestit: 133
Liittynyt: 06.12.2011 02:18

18.06.2017 13:11

En tiedä mitä matsia muut katsoi mutta omat fiilikset on aika paljon postiivisemmat kun monella muulla.

Musta tuo näytti siltä että Robben suunnitelma oli pitää oma pää puhtaana antaa vastustajan väsyttää itsensä ja nopeuttaa väsymistä kovilla vartalo pommeilla.

Ei tommosen goljatin kanssa kannata lähtee mihinkää ristiinlyönti kisaan.

Taktiikka toimi ja voitto tuli vastustajan sikailuista huolimatta. Ei tainnu robbe ottaa yhtään puhdasta osumaa koko matsissa.

Musta Robbe näytti muutenkin hyvältä... Paino alkaa oleen siellä missä pitäisikin ja itse en ainakaan kauheeta väsymistä nähnyt vaikka joutuikin painimaan tommosen sumon kanssa :lol:

Mielestäni duhaupas matsi kusi pääosin kunnon loppumiseen. Ja tietty siihen että yritettiin viimeseen asti saada kivipäinen vaastustaja väkisin hakattua pihalle. Semmonen uusinta versio Wladin ja Purrittyn matsita.
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6148
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

18.06.2017 15:59

anakonda kirjoitti:
Leifhackman kirjoitti:
TrashTalk kirjoitti:
anakonda kirjoitti:
Leifhackman kirjoitti:Nyt oli Heleniuksella oikein lottovoittajan tuuri, ettei joutunut Lewisonia vastaan, Chisorasta puhumattakaan.
Jaa, Lewison ois sitten varmaan vetänyt Roopea pataan, niinkö..

minusta kait näytti siltä että Robbe oli puolivaloilla mukana, ja varmisti sen, ettei tee enää sitä virhettä, että vetää kaverin ulos liian aikaisin, ettei tuu sanomista umpisurkeasta vastustajasta Basilen tyyliin.
Näin.
Kyllä. Musta nytkin oli puuskutusta havaittavissa ja mutenkaan liikkuminen ei ollut terävää ja hallittua niinkuin Sauerlandin aikoihin, vaan sellaista koikkelehtimista.
Kato Lefa ihan oikeasti noita Lewisonin aiempia matseja vielä pariin kertaan, läski on läski ja hidas on hidas...
Läski se on, ei käy kiistäminen. Musta kuitenkin Lewisonin aiempien näyttöjen ja Heleniuksen eilisen touhun pohjalta minulla on se vakaa käsitys, että Lewison olisi saanut työnnettyä/puskettua/liikutettua Heleniuksen puujalat pois tasapainosta, ja siinä yhteydessä päässyt lyömään kohtalokkaat lyönnit. Ei ne lyönnit noissa aiemissa matseissa nyt mitenkään erityisen hitailta näyttäneet. Ihan räväkän näköisesti ne näyttävät lähtevän ja kroppaakin on takana. Orlovkin pääsi Heleniusta työntelemään ja heiluttelemaan, ja jos osaisi lyödä ja omaisi minkäänlaista nopeutta, olisi Heleniukselle voinut käydä huonosti. Eihän Heleniuksella edes ollut jabia!

Erityisesti Heleniuksen puolesta hirvitti, kun hän löi suoria vartaloon pää ja leuka pystyssä. Musta Helenius lisäksi edelleen seisoo jotenkin omituisessa asennossa: jalat normaalisti toinen edessä, mutta hartialinja on suorassa, molemmat olkapäät melkeimpä yhtä lähellä vastustajaa. Siitä on kyllä hankala liikkua.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

18.06.2017 16:25

Näitä muutama kirjoitus kun lukee niin pistää huvittuneena ajattelemaan 7 vuotiasta joka haluaa päteä kavereitten silmissä. :lol:

Robert mestari eu, ebu 2x sekä erilaisia vöitä muillekin jakaa.
Enemmän kuin kenelläkään Suomalaisella on ollut tai tulee olemaan
pitkiin aikoihin. :)

Kuulostatte pahemmilta kuin nalkuttava muija.
Jos edes jotain uutta tulisi mutta kun olen kuullut ja lukenut
Näitä samoja vellihousujen kirjoituksia siitä asti kun aloitimme
Robertin kanssa nyrkkeilyn parissa.
Olen miettinyt viime aikoina miten pahaa oloa kannatte
mukananne kuten Marttinen ja pitää jotenkin purkaa sen
ja onhan Robert siihen hyvä kohde.
Vetäkää välillä happea.
0 x
jone
Contender
Contender
Viestit: 2701
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

18.06.2017 17:11

Kyllähän oli taas mahtava näytös Rogerilta :lol: :lol: ei muuta kuin lisää vaan nuita vöitä lanteille :wink: kyllä tuommoisen pelottavan kokoisen vastustajan ympäri vähänkin liikkettä osaava nyrkkeilijä vetäisi rinkiä,Roger vaan pakitteli ja vähän väliä itki tuomarille,olis vetäny ton goljatin levyksi niinei tarvitsisi kokoajan itkeä :cry:
0 x
Avatar
Rurik
Journeyman
Viestit: 436
Liittynyt: 22.01.2013 15:43

18.06.2017 17:45

Eihän tuo esityksenä mikään huippu ollut, mutta mielestäni Robbe myös säästeli. Jätti monen useaa kertaa jatkot piippuun lyötyään Orlovin vaarattomaksi.
0 x
anakonda
Brawler
Viestit: 577
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

18.06.2017 18:48

Rurik kirjoitti:Eihän tuo esityksenä mikään huippu ollut, mutta mielestäni Robbe myös säästeli. Jätti monen useaa kertaa jatkot piippuun lyötyään Orlovin vaarattomaksi.
täysin samaa mieltä, juuri tätä tarkoitin kun käytin huonoa ilmaisua puolivaloilla ottelemisesta. Mutta kyllä Robbella oli selkeästi myös tarkoituksena otella pitkästä aikaa useampi erä, se oli sovittu etukäteen.

Mutta kyllä Orlov noilla koiruuksilla myös aivan liian helposti sai Roopen pakettia ja päätä sekaisin ja turhautumaan, ehkä näiltä osin tuli taas hyvää lisäoppia seuraaviin matseihin, etenkin vieraskehässä tuomari sallii aika usein kotikehän suosikille enemmänkin tällaista.
Viimeksi muokannut anakonda, 18.06.2017 19:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
0 x
Voimalaitos
Club Fighter
Viestit: 55
Liittynyt: 31.10.2010 11:22
Viesti:

18.06.2017 18:51

Maltillinen ja riskitön esitys Robbelta. Eipä omiin tullut juuri muuta kuin noita Orlovin sääntöjen vastaisia tekniikoita.

Marttisen kirjoittelu on kyllä huvittavaa negatiivisen lähestymistapansa kera. Otetaan nyt yksi kommentti tarkasteluun. "Jos joku muu suomalaisurheilija löisi Jevgeni Orlovin tasoisen atleetin, tulosta ei edes mainittaisi." Aloin tuossa miettimään, että kuka muu suomalainen kuin Robbe voittaisi Orlovin nyrkkeilyottelussa. Taitaa olla niin, että ei kukaan.

Toinen asia mikä tuli mieleen, niin kyllä tommosen ison karhun kanssa vääntäminen on raskasta, vaikka tempo ei olisikaan kova, eikä mun silmään mitään sen ihmeempää väsymistä Robben olemuksesta näkynyt.
0 x
nonboxing
New Kid on the Block
Viestit: 6
Liittynyt: 26.05.2017 15:57

18.06.2017 18:59

Kyllä näyttää Kalle kirjoitukset siltä, että sun ihon alle päästään koko ajan näillä anonyymien sivalluksilla. Kyllä poikasi saavutukset on ihan ok, mutta yritä nyt vaan vastaanottaa kritiikki mikä täällä annetaan, tai pysy poissa. Toisaalta, tietysti saat avautua täällä niinkuin muutkin, mutta kyllä toi sun epätoivo poikasi vääjäämätöntä uran loppumista kohtaan on jo niin nähty. Tietysti, voit itse olla niin epävarma itsestäsi, että hyökkäät jatakuvasti muita vastaan, mutta tee se edes tyylillä. Tuo muistuttaa, jos ei nyt 7-vuotiaan, mutta alakouluikäisen käytöstä kuitenkin.

Tämän tekstin varmaan lainaat seuraavaan viestiisi, tietysti aika monen hymiön kera mitä vaan osaat laittaa, mutta sehän tyylisi on aina ollutkin. Hyvin harvoin kirjoituksissasi mitään arvoa on, kunhan haaveilet niistä asioista jotka ovat jo menneet poikasi osalta vääriin toimintatapoihin. No, nyrkkeilyuran osuessa todelliseen menestykseen kaiken täytyy olla ammattimaista ja tarkoituksenmukaista, ei sellaista puuhastelua mitä touhu on viime vuosina ollut. Ja kyllä asiaansa täytyy luottaa, mutta ei niin sokeasti ja lapsellisesti mitä sinä olet viime vuosina poikasi kanssa tehnyt.

Joten jatkakaa samaan malliin vielä muutama vuosi, toivottavasti saatte Robbelle jäämään jotain eläkepäiviäkin varten, siihen kyllä tarvitaan aika paljon onnea. Eli ihan hyvää työtä olette uralla tehnyt, mutta se nyt ei oikeasti ole riittänyt ihan huipulle.

Itse matsista...pikkuisen kovempi matsi niin Robbe olisi ollut aika kusessa, se on fakta. (ja tähän ei lapsellisia hymiöitä, jätetään ne Kallelle.)
0 x
anakonda
Brawler
Viestit: 577
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

18.06.2017 19:06

Leifhackman kirjoitti:
anakonda kirjoitti:
Leifhackman kirjoitti:
TrashTalk kirjoitti:
anakonda kirjoitti:
Leifhackman kirjoitti:Nyt oli Heleniuksella oikein lottovoittajan tuuri, ettei joutunut Lewisonia vastaan, Chisorasta puhumattakaan.
Jaa, Lewison ois sitten varmaan vetänyt Roopea pataan, niinkö..

minusta kait näytti siltä että Robbe oli puolivaloilla mukana, ja varmisti sen, ettei tee enää sitä virhettä, että vetää kaverin ulos liian aikaisin, ettei tuu sanomista umpisurkeasta vastustajasta Basilen tyyliin.
Näin.
Kyllä. Musta nytkin oli puuskutusta havaittavissa ja mutenkaan liikkuminen ei ollut terävää ja hallittua niinkuin Sauerlandin aikoihin, vaan sellaista koikkelehtimista.
Kato Lefa ihan oikeasti noita Lewisonin aiempia matseja vielä pariin kertaan, läski on läski ja hidas on hidas...
Läski se on, ei käy kiistäminen. Musta kuitenkin Lewisonin aiempien näyttöjen ja Heleniuksen eilisen touhun pohjalta minulla on se vakaa käsitys, että Lewison olisi saanut työnnettyä/puskettua/liikutettua Heleniuksen puujalat pois tasapainosta, ja siinä yhteydessä päässyt lyömään kohtalokkaat lyönnit. Ei ne lyönnit noissa aiemissa matseissa nyt mitenkään erityisen hitailta näyttäneet. Ihan räväkän näköisesti ne näyttävät lähtevän ja kroppaakin on takana. Orlovkin pääsi Heleniusta työntelemään ja heiluttelemaan, ja jos osaisi lyödä ja omaisi minkäänlaista nopeutta, olisi Heleniukselle voinut käydä huonosti. Eihän Heleniuksella edes ollut jabia!

Erityisesti Heleniuksen puolesta hirvitti, kun hän löi suoria vartaloon pää ja leuka pystyssä. Musta Helenius lisäksi edelleen seisoo jotenkin omituisessa asennossa: jalat normaalisti toinen edessä, mutta hartialinja on suorassa, molemmat olkapäät melkeimpä yhtä lähellä vastustajaa. Siitä on kyllä hankala liikkua.
Jep, ehkä näin, tai sitten ei, mutta Orlov on kuitenkin about 20cm korkeampi, paljon ulottuvampi ja n. 30kg painavampi kuin Lewison.. lähelle kun pääsee, kyllä noin iso kaveri pystyy horjuttamaan ketä vaan, Lewison ei ehkä pysty.., mutta toisaalta joo, Roopen oma vika että päästi Orlovin touhuamaan.
Tuo leuka pystyssä, ylävartalo jäykkänä ja jalat lähes vierekkäin on kyllä karmeeta katottavaa
0 x
Kallehelenius911
Brawler
Viestit: 926
Liittynyt: 17.04.2017 19:04

18.06.2017 19:29

Suomessa Yksi ja ainoa maailmanluokan nyrkkeilijä;

Robert The Nordic Nightmare Helenius. :D
0 x
JOKUMUU
Club Fighter
Viestit: 149
Liittynyt: 27.02.2015 22:14

18.06.2017 19:48

Ensiksi sanoisin Kallelle, ettei näitä juttuja ole kenenkään pakko lukea. Aika moni meistä yrittää kertoa parhaan kykynsä mukaan oman näkemyksensä ja nyrkkeilyssä jos missä on pitkälti maku kysymys miten ottelun näkee. Pari dissaajaa toki aina löytyy joiden tarkoitusperiä ja mielenliikkeistä voi vain arvailla...

Katsoin ottelun kolmeen kertaan ja vertailun vuoksi myös Orlovin matsin Pulevia vastaa ja joka katselukerran jälkeen Robben otteet näyttivät entistä paremmilta.

Robben ulkoista habitusta on moni kiitelty ja olen siinä samoilla linjoilla. Nyt on oikea ote löytynyt ja vihdoinkin Roope myös näyttää huippu-urheilijalta.

Tönkköjaloista olen taas kovasti eri mieltä. Minusta liike oli nyt tarkoituksenmukaista sivuttaisliikkeineen ja ilman sitä ylireagointia joka oli tyypillistä edellisissä otteluissa. Selän rautakankikin oli jos ei nyt kokonaan poistunut niin ainakin huomattavasti ohentunut. Jotakin kai kertoo se, ettei Orlov saanut yhtä ainutta puhdasta osumaa, vain jonkun sikailu-kyynärpään jotka nekin jäivät tehottomiksi. Näyttää siltä, että suurimmat rähmät ottelusilmästä on vihdoin saatu putsattua.

Pulev ei saanut Orlovia vastaan ensimmäisessä neljässä erässä oikeastaan mitään aikaiseksi ja sai lopulta diskausvoiton. Robbe vahingoitti miestä joka erässä ja väitänkin, että Heleniuksen vartalolyönnit ovat Joshuan ohella parasta mitä raskaasta sarjasta tällä hetkellä löytyy.

Totta kai parannettavaakin on. Vaikka Robbe oli ylivoimaisen nopea Orlovia vastaan niin ei hän kuitenkaan kuulu kaikkein nopeimpien joukkoon ja siksi olisi mielellään nytkin nähnyt tiiviimpää suojausta jotta se iskostuisi selkäytimeen. Aivan turhaan hän myös jäi pari kertaa nuhjaamaan kehäköysiin tilanteissa joista olisi selvinnyt kiertämisellä ja parilla vastaiskuilla. Helenius näytti huomattavasti parempikuntoiselta kuin Duhaupasia vastaan mutta jabin käyttö jäi parin ensimmäisen erän jälkeen taas turhan harvatahtiseksi.

Kaiken kaikkiaan ottelu antoi paljon enemmän plussaa kuin toi uusia kysymysmerkkejä.
0 x
We seldom get together and meet each other on those poor borders the luckless lands of the north
Valtias
New Kid on the Block
Viestit: 19
Liittynyt: 04.02.2016 22:14

18.06.2017 19:58

Maailmanluokan nyrkkeilijöitä... Robert boxrec 24. 1 tappio uralla Duhaupass joka 16. Periaatteessa Helenius paperilla kiinnostava isompaan otteluun. Mutta miksi valittaisiin? Ehkäpä Duhaupass uusinta nostaisi itselyotramusta jos onnistuisi. Herra Kalle Helenius; Eva Wahlström mm.on maailmanluokan nyrkkeilijä.
0 x
TrashTalk
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 18.12.2016 01:31

18.06.2017 20:10

nonboxing kirjoitti:...Hyvin harvoin kirjoituksissasi mitään arvoa on...
Ja tämän kirjoituksen arvo oli? :lol: :lol: :lol:

Kylmä totuus taitaa olla se että vaikka Robbe joskus onnistuisi voittamaan Wilderin niin kyllä sitä täällä pidettäisiin onnenkantamoisena, tuomari pelinä tai Wilderin räikeänä virheenä ja Roopea voisi haukkua surutta siitäkin matsista.

Eikä tarvi kauempaa kaivaa verrokkia Robelle kuin ihan Eva Wahlström? Kyllä tää ajojahti ja tarve haukkua on kova. Onko muuten Robbe vetänyt YHTÄÄN sellaista matsia jossa täällä ei parhaitentietäjät löytäisi jossiteltavaa ja tylyttämisen aihetta?

Toivotaan että Robbe paskasta huolimatta jaksaa, pitäisikö kuitenkin ruveta boxaamaan toisen kansallisuuden alla, ehkä siellä arvostettaisiin tekemistä enemmän. Ja jos Robbe tästä vielä nousee niin ei tarvi niin kauheasti suomea eikä faneja kiitellä. Ite en juuri kiittelisi, luultavasti haistattaisin :x
Viimeksi muokannut TrashTalk, 18.06.2017 20:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
0 x
Vastaa Viestiin