Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
the_boy
Brawler
Viestit: 674
Liittynyt: 21.05.2005 15:24

06.09.2017 14:26

aapo kirjoitti:
Jabittaja kirjoitti:Enpä usko että Conoria nähdään enää kehissä.. Herra kun on useamman kuin kerran sanonut lopettavansa MMA touhutkin ajoissa sen takia ettei pidä kovinkaan viisaana ottaa osumia päähän.
Nyt kun loppuelämäksi on rahatkin hankittu niin saa nähdä näkyykö enää MMA puolellakaan.

Noihin Conorin iskunkovuus juttuihin sen verran että MMA on täysin eri peli. On hieman eri asia lyödä vastustajia nyrkillä päähän jotka eivät ole siihen "tottuneita". Henkilökohtaisesti jo kauan ennen tätä ottelua kyseenalaistin Conorin lyöntien kovuutta. Näemmä olin oikeassa :wink:
No ei kait se tottumisesta ole kiinni, ne nyt on vaan mma-töppöset sellaset kepposeen ohuet luiskat että on vähän niinku paljaalla nyrkillä lättäisi menemään.
Lisäksi Mayweatheriin nyt oikeastaan kukaan ole lujaa osunut.
Kyllä shane mosley ja marcos maidana aika kovaa osuivat
https://www.youtube.com/watch?v=xA7O1krogGQ mosleyn osuma, jonka jälkeen may roikkuu ja suojautuu koko loppu erän.
https://www.youtube.com/watch?v=_MaY09p-qWI tossa maidanan osuma ajassa n. 30sek. erä loppuu siinä just osuman jälkeen, ja floyd pääsee hengähtämään.
https://www.youtube.com/watch?v=9ofeqQ_ljCk ja tossa nyt muutama matsi missä floydiin on kovaa osuttu.
0 x
Raha on lähinnä köyhien ongelma.
jakkeli
Club Fighter
Viestit: 158
Liittynyt: 18.08.2017 09:16

06.09.2017 20:12

Leifhackman kirjoitti:Onko sulla esimerkkejä näistä tapauksista? Onko susta esim. Denis Shafikov epäonnistunut painissa jota aikanaan harrasti, ja esim. Amin Asikainen ja Saku Koivu jalkapallossa, kun ovat fudista junnuna potkineet? Eikö se ole aika monella urheilijalla aika tavallista, että ennen sen oman lajin löytymistä kokeilee muitakin lajeja? Musta se ei tarkoita sitä, että olisi epäonnistunut ko. lajissa. Mitä se epäonnistuminen sitten tarkoittaakin. Jonkun mielestä kaikki jotka eivät ole maailmanmestareita tai olympiavoittajia, ovat epäonnistuneet. Kai sellainenkin asia on olemassa, että jollekin joku laji sopii paremmin kuin joku toinen.
Noi sun esimerkithän on ihan suttua. Denis varmaan huomasi että on parempi nyrkkeilyssä kuin painissa (molemmat arvostettuja lajeja) ja valitsi toisen. Samoin Amin ja Saku. Nyt puhutaan vapaa-ottelusta, joka pitkistä "perinteistään" huolimatta on kehittynyt muissa kamppailulajeissa menestymättömien raunoille. Älä lefa sekoita totta ja tarua kuten sulla on ollut tällä palstalla tapana. Katos kun kilpailua on vähemmän niin vähemmänkin lahjakkaat voi menestyä, toisin kuin suuremmissa lajeissa.
0 x
Avatar
Rurik
Journeyman
Viestit: 443
Liittynyt: 22.01.2013 15:43

07.09.2017 17:52

Propsit Conorille yrityksestä, ei siinä mitään. Lahjoja miehellä kyllä on, ne vain on jalostettu muualle kuin nyrkkeilyyn. Ja menihän se ennakoitua paremmin, vaikka miehen erävoittoja ja osumia täysillä hehkuttavat osuvatkin vähän ohi maalin.

Yllättävän monen olen nimittäin kuullut laittavat tuloksen jopa yksinomaan McGregorin sippaamisen piikkiin ja painottaneen kymppierään selviämistä ja osumia "historian parasta" vastaan. Ei liene yllätys, että nämä näkemykset tuppaavat olemaan yleisiä juuri muualla kuin nyrkkeily-yleisön keskuudessa.

Money May osoitti tasoeron aina kiristäessään ruuvia ja pilkkoi Conorin systemaattisesti palasiksi, vaikka oli nelikymppinen, ollut 2 vuotta eläkkeellä, ei useamman lähteen mukaan ollut treenannut aivan tosissaan ja otteli vieläpä itselleen epätavallisella tyylillä. Mayweather ei selvästi pitänyt McGregoria PacManin, Moselyn tai monen muun kaltaisena uhkana, eivätkä McGregorin iskut sitten mitään vaikuttaneetkaan. Niinpä May katseli kolmisen erää ja alkoi tallustella lähelle selkeästi isompaa kaveria vastaan. Siitä homma alkoi kääntyä. Mukautuminen, väsytys, vartaloiskut ja ylivoimaiset taitotaso, kokemus ja strateginen osaaminen ratkaisivat matsin. Siinäpä se.

Ottelu oli kyllä näennäisen tasainen, ottelupari ei. Uskon että myös mediassa sparrien tiimoilta ollut Malignaggi voittaisi McGregorin 12-eräisessä suht selvällä marginaalilla, vaikka onkin vanha, lopettanut, pieni ja iskuvoimaton.
0 x
Mosku
Contender
Contender
Viestit: 4859
Liittynyt: 30.09.2004 08:31

22.09.2017 16:46

Katoin ton matsin eka krt itse illan jälkeen uudestaan. .Conor on huippujätkä ihan nyrkkeilijänäkin kaikin osin PAITSI ETTÄ VOI JEESUS TUOTA LYÖMISTÄ..Tuo ei ole lyömistä vaan raapimista,kynsimistä tms.
0 x
MOSKU
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3371
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

08.12.2017 23:20

Nyt Money kertoo totuuden Mcgregor matsista, tosin tuo nyt oli selvä asia jo kaikille muille paitsi vaparimiehille.
http://www.suomiurheilu.com/2017/12/flo ... e-totuuden.
0 x
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3371
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

09.12.2017 21:04

Thinker kirjoitti:
jahee kirjoitti:Nyt Money kertoo totuuden Mcgregor matsista, tosin tuo nyt oli selvä asia jo kaikille muille paitsi vaparimiehille.
http://www.suomiurheilu.com/2017/12/flo ... e-totuuden.
jahee kirjoitti:Käsikirjoitettua paskaa. Seuraavaksi julkistetaan pistekortit joissa Conor oli johdossa ja ruvetaan puhumaan uusinnasta.
Käsikirjoitettua paskaa vai sopuottelu, jossa May kannatteli irkkua?
Sama asia,
Jos TBE olisi otellut tosissaan.
niin ottelu olisi päättynyt 1. erässä.
0 x
Vastaa Viestiin