Robert Heleniuksen seuraava vastustaja

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
jallis+
Club Fighter
Viestit: 102
Liittynyt: 24.07.2016 12:51

29.09.2019 18:13

Flat Foot kirjoitti:
29.09.2019 09:48
pniemela kirjoitti:
28.09.2019 22:00
jallis+ kirjoitti:
28.09.2019 21:04
nyt vain hanskat naulaan, oma nyrkkeilykoulu maarianhaminaan ja sandran viekkuun köllimään vapailla.
Ääni tälle.

Missään nimessä Robben ei kannata lähteä matkamiehenä säkiksi nouseville kyvyille kun paremman tilin voi tehdä turvallisesti Ahvenanamaalla jumppauttamalla omalla salilla lihavia rantahurreja.
Ei Ahvenanmaalla ole minkäänlaista kulttuuria kamppailu lajeihin, joutuu itsekseen olemaan jos salin perustaa.
Varmasti löytyisi tekemistä muualtakin kun nyrkkeilyn parista.

tarkoitin kuntonyrkkeilyklubia. kyllä siellä olisi anderssoneja, svenssoneita ja karlssoneja ihan tarpeeksi vähä säkkiä lyömään. voihan robbe mennä myös vaikka arkenin pokeksi.
0 x
jallis+
Club Fighter
Viestit: 102
Liittynyt: 24.07.2016 12:51

29.09.2019 18:17

Marcello Salas kirjoitti:
29.09.2019 11:38
jallis+ kirjoitti:
28.09.2019 21:04
Marcello Salas kirjoitti:
27.09.2019 13:55
bergerac kirjoitti:
06.09.2019 23:12
Robbe on vetäny Juuhanin opeilla nyt palttia rallaa 5v, ehkä se Turku olis jo koitettu jos olisi kiinnostusta..
Varmaan näin on, viisi vuotta vedetty Juuhanin opein. Toki täytyy muistaa, että Karl on myös takapiruna. On osatu esittää asiat "verhotusti", että tässä kaikki mitä tarvitset, myyn salini ja rupean täyspäiviäisesti vetämään sua maailmanmestariksi. On saatu luottamus rakennettua. Jos olen käsittänyt oikein, niin Robben on vaikea luottaa ihmisiin ja sitten luottamus tulee, niin se on sitten 100 %.
Mietin vaan edelleen, että minne helvetitiin Robben takimmainen suora on saat hukattua, kun lähtee niin pakotetusti., tai jos lähtee ollenkaan., väkipakolla treenattu, räjähtävyys hukattu ja iskujen ajoitukset, lähtee niinkun hidastetussa filmissä.
Kunto ei kestä 12 erää, onhan siellä ollut vastoinköymisiä, tämä pitkittynyt keuhkoklamydia. reilun vuoden. Kun sitten saatiin selvillle, mikä vaivaa, niin sitten aloitettiin kova harjoittelu liian aikaisin ja palautumisaikaa ei ollut riittävästi. Minulle on tullut semmoine kutina, että nämä treenit ovat sillisalaattia, on soutua, juoksua, uintia, voimanhankintaa etc. Puuttuisi vaan rullasuksihiihto. Aikaisemmissa viesteissä mainitsin, että Robbesta yritettiin tehdä nyrkkeilevää crosfit tyyppiä ja sekaan heitetettiin Juuhanin kokemuksia vapaaotteluvalmennuksesta ja heidän treeniohjelmistaan. . Nyrkkeilyharjoittelu on kärsinyt inflaation Robben harjoittelussa,, ei enää lähde "selkäytimestä" jutut.

Pitäs vaan saada jotenkin palautettua takaisin Robben takaköden suora, lähtee niin pakotetusti ja on vain "tussahdus"., kun takakäden syämähammas tulisi takaisin, niin itseluottamus nousisi.
Harjoitteluun on tungettu liikaa ohjelmaa ja jotenkin tuntuu, että on tehty liikaa ja palautumisen kustannuksella´ja tämä maksoi viimeistään hinnan, kun ruvettiin kiristämään ruuvia liian aikaisin keuhkoklamydia diagnoosin jälkeen, Robbe oli varmasti aivan helvetin väsynyt vielä pitkään diagnoosin saamisen jälkeen.
Keuhkoklamydiaa tai mykoplasmaa on vaikea diagnosoida, viittaan tuohon Tuomas Rytkönen keissiin, joten on niitä virheitä tehty muidenkin huippuurheilijoiden osalta.

Otto Wallinia vastaan olisi tullut tukkapöllyä, Wallinin takakäsi kunnossa, Heleniuksen takakäsi on tussahdus. Vasuria vastaan jos oikeakätisenä takakäsi ei ole kondiksessa, niin ihan turha lähteä "yksikätisenä"´heilumaan .Otto olisi kipannut Robben katolleen.
Angelo Dundeen treenivideoita katselemaan :wink:


Robbehan päätökset tekee, haluaako jatkaa Juuhanin kanssa vai jonkun muun? Joka tapauksessa ammattimiehet maksaa paljon euroja, tarvitaan mututuntumalla + 100 000 euron panostus rahallisesti Robben "uuteen" uraan.

mun käsitys on se, että saksasta lähdön jälkeen robben harjoittelumäärät laskivat huomattavasti, ja ammattimaisuus harjoittelusta hävisi. yksinkertaisella punttitreenillä tehtiin äijästä aikaisempaa jäykempi. puutarhatonttu ei ole nyrkkeilyvalmentaja. robben nyrkkeily muuttui yksinkertaiseksi ja hitaaksi..

onhan varmasti paljon ollut terveyshuolia, mutta esim. keuhkoklamydian tai mykoplasman saa selville muutamalla testillä nopeasti. on vaikea uskoa, ettei huippu-urheilijalla olisi asiantuntevaa lääkärisuhdetta.

ja rakennettiinhan robben uraa sauerlandissa taitavasti. matchmaking oli tehokasta. oteltiin alaspäin tulevia mestareita vastaan, ja nostettiin niin omaa rekordia nopsasti ylös. sitten kun alkoikin tulla oikeasti kovia vastustajia, sattui robbea leukaan.

nyt vain hanskat naulaan, oma nyrkkeilykoulu maarianhaminaan ja sandran viekkuun köllimään vapailla.
Olen aikaisemminkin linkittänyt tämän tänne. Huippuurheilijoilla ei välttämättä ole sitä asiantuntevaa lääkärisuhdetta, juostaan "arvauskeskuslääkäreillä", pari vuotta kärvistellään ja sitten mennään vastan huippulääkärin pakeille, On varmaan sitten myös syynä oma "kovapäisyys", yritetään treenata väkisinkin, vaikka olo vaan huonontuu Luotetaan terveyskeskuslääkäreihin tai sairaalan lääkäreihin, ei "osata" vaatia huippuosaamista tai hakeutua itse huippu-urheilulääkärin vastaanotolle. "ulkopuoliset" puuttuu tilanteeseen.
"Yksi kaveri tampereelta", kuuli Rytkösen oireista ja seuraavana päivänä oltiinkin "huippu-urheilulääkärin" vastaanotolla.
https://www.is.fi/muutlajit/art-2000005999500.html

Vaikka pitäisi mennä heti huippulääkärin vastaanotolle, niin moni ei sitä tee ja välttämättä "huippulääkärit" ei takaa oikeata diagnoosia, että semmoinen saadaan. Takavuosina noita suunnistajia kupsahteli metsään ja kestävyyslajien urheilijoita piinasi todenteolla. Diagnosointi ei ole ns. selvää pässinlihaa, että niitä muutamalla testilä saa helposti ja nopeasti. Mykoplasman ja keuhkoklamydian diagonointi ei ole niin helppoa, kuin luulisi. Kuivalaisen Pasi takavuosina oli puoli vuotta sivussa kalpan maalilta, kun pitkittynyt keuhkokuume, mykoplasma pingo-pango-pongo meni sydämeen, vakava sydänlihastulehdus. Pitkittyneet keuhkokuumeet, mykoplasmat yms. ovat lopettaneet monen urheilijan uran, eivät ole pystyneet tulemaan takaisin enää huippu-urheiluun ja sitten joillakin on ollut lopullinen, tie on vienyt hautaan.

https://www.kestavyysurheilu.fi/9-muut- ... ssin-lihaa.

Ammattinyrkkeily on niin kovaa leikkiä, jos ei ole keuhkot kondiksessa, huutaa hoosiannaa ja sitten vielä vastustaja takoo päähän ja vartaloon, niin kovaa peliä Bostonissa, Spenserin ja Hawkin mittelöä 80-luvulta , Spenser: for hire :)Kyllä siellä ahvenanamaalla on treenattu muutakin kuin yksinkertaista punttitreeniä, haastattelujen perusteella 11 kertaa viikossa. Soutua, juoksua, uintia, voimanhankintaa etc.. Robben treeniohjelma on ollut "sillisalaattia" niin kuin asian ilmaisin. Treeni ei ole semmoista, jolla raskaansarjan ammattinyrkkeilijää treenataan. Tässä tulee esille Juuhanin kokemattomuus nyrkkeilyvalmentajana ja myöskin "fysiikkavalmentajana" ja Robbella 100 % "sokea luotto" Juuhanin osaamiseen. Nyrkkeilyvalmennus on kokenut inflaation, Juuhanin target mitts/pistehanskaläpsyttettelyt, laadukkaan sparrin puute, varjonyrkkeilyharjoitteet yms., liikkuminen kehässä, taktiset jutut etc. Fysiikkavalmennukseen perusasiat kuntoon. Sauerlandin aikainen "robottimaisuus" takaisin, jolla saadaan perusasiat fysiikkavalmennuksessa kuntoon. Takakäsi on saatavana takaisin lyöntikuntoon. On tässä maailmassa tapahtunut ihmeellisempiä asioita. Vinny Pazienzan paluu huipulle auto-onnettomuuden jälkeen ja pitkän kuntoutuksen.
http://ammattinyrkkeily.net/nyrkkeily.p ... 0poimittua

Kuitenkin Robbe on vetänyt Whyteä vastaan keuhkoklamydian kourissa, vaikka keuhkot huutaa hoosiannaa, joten luovuttaja Robbe ei ole.

Varmaan myös vaikuttaa Robben "huonot kokemukset" selkääntaputtelijoista ja puukottajista, niinkuin eräässä haastiksessa asian ilmaisi. Juuhani on saanut Robben 100 % luottamuksen ja eikä tästä valmennussuhteesta lähdetä, vaan tyydytään siihen mitä on tarjolla. Ja onhan tämä Juuhani halvempi vaihtoehto kuin huippuvalmentaja, joten rahalliset asiatkin määrää tahdin, mihin on varaa. Heleniuksen tiimissä ollaan silmät ns. sikkurallaan, ei myönnetä omia virheitä treenaukseen suhteen, ollaan ns. "kovapäisiä. Jos omat virheet myönnetään ja ruvetaan katsomaan ulkopuolelta apuja uuteen tulemiseen, tai laittaako kintaat naulaan, jos motivaatio ei enää riitä ja menee sinne "ammavalintavalintapsykologille", mitä tekee uran jälkeen.

"Nuoren" Heleniuksen mietteitä. On ollut aikaisemminkin esillä.
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/01/1 ... ainajainen

vähän luulen, että et ole perillä, miten terveydenhoidossa pystytään todentamaan sekä mykoplasma että keuhkoklamydia. vastaus on: nopeasti ja osuvasti. luulen myös, että robben leirissä ratsasteltiin monta vuotta erilaisilla tekosyillä, joista osa oli terveydellisiä. tuntuu, että se keuhkoklamydia oli noin 3 vuotta. se on jo maailmanmestaruusainesta.
0 x
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 678
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

29.09.2019 19:17

https://www.terveyskirjasto.fi/terveysk ... i=dlk01181
http://www.vshp.fi/medserv/klkemi/fi/ohjekirja/4955.htm

Diagnosointi ei ole niin helppoa, kuin annat ymmärtää, ketä kuunnellaan ja ketä ei. Veritestien yms. ja vasta-aineiden määritysten jälkeen kannattaa pyytää vielä uloshengityksen mittaaminen, riittääkö puhti keuhkoissa. Jatkossa tästä liirum laarumista on varmaan hyötyä, ettei tarvitse kenenkään kärvistellä kehäneliön sisäpuolella tai metässä, radalla juoksemassa, ihmetellä kun ei kulje ja haluaa vaan nukkua. :P
0 x
Marcello Salaatti.
jallis+
Club Fighter
Viestit: 102
Liittynyt: 24.07.2016 12:51

29.09.2019 22:03

Marcello Salas kirjoitti:
29.09.2019 19:17
https://www.terveyskirjasto.fi/terveysk ... i=dlk01181
http://www.vshp.fi/medserv/klkemi/fi/ohjekirja/4955.htm

Diagnosointi ei ole niin helppoa, kuin annat ymmärtää, ketä kuunnellaan ja ketä ei. Veritestien yms. ja vasta-aineiden määritysten jälkeen kannattaa pyytää vielä uloshengityksen mittaaminen, riittääkö puhti keuhkoissa. Jatkossa tästä liirum laarumista on varmaan hyötyä, ettei tarvitse kenenkään kärvistellä kehäneliön sisäpuolella tai metässä, radalla juoksemassa, ihmetellä kun ei kulje ja haluaa vaan nukkua. :P
itse harrastan kestävyyslajia. kaks vuotta sitten loppukesästä alkoi sitkeä yskä ja sen jälkeen välillä armoton väsymys. kuume nousi joskus hieman rasituksen jälkeen. tk-lääkäri arvioi ensimmäisellä käynnillä mykoplasmaksi. kahden verikokeen jälkeen tuli siitä varmuus ja kuukauden lepo harrastuksesta. ja kyllä huippu-urheilijalla pitää olla myös huippulääkäri, muuten hommat ovat puuhasteluja.
0 x
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 678
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

02.10.2019 10:17

jallis+ kirjoitti:
29.09.2019 22:03
Marcello Salas kirjoitti:
29.09.2019 19:17
https://www.terveyskirjasto.fi/terveysk ... i=dlk01181
http://www.vshp.fi/medserv/klkemi/fi/ohjekirja/4955.htm

Diagnosointi ei ole niin helppoa, kuin annat ymmärtää, ketä kuunnellaan ja ketä ei. Veritestien yms. ja vasta-aineiden määritysten jälkeen kannattaa pyytää vielä uloshengityksen mittaaminen, riittääkö puhti keuhkoissa. Jatkossa tästä liirum laarumista on varmaan hyötyä, ettei tarvitse kenenkään kärvistellä kehäneliön sisäpuolella tai metässä, radalla juoksemassa, ihmetellä kun ei kulje ja haluaa vaan nukkua. :P
itse harrastan kestävyyslajia. kaks vuotta sitten loppukesästä alkoi sitkeä yskä ja sen jälkeen välillä armoton väsymys. kuume nousi joskus hieman rasituksen jälkeen. tk-lääkäri arvioi ensimmäisellä käynnillä mykoplasmaksi. kahden verikokeen jälkeen tuli siitä varmuus ja kuukauden lepo harrastuksesta. ja kyllä huippu-urheilijalla pitää olla myös huippulääkäri, muuten hommat ovat puuhasteluja.
https://www.tuomasrytkonen.fi/atleettis ... ain-muuta/

Sulla kävi hyvin, että mykoplasma diagnosoitiin ajoissa. Ohessa Tuomas Rytkösen analysointia, supermiehestä kurjuuden kuninkaaksi.
Huippumiehillä pitäisi olla huippulääkäri, olet siinä täysin oikeassa, jos julkinen terveydenhuolto ei auta pitäisi tajuta mennä ajoissa huippulääkärille. Suomessa luotetaan julkiseen terveydenhuoltoon ja sen toimivuuteen.
Tässä tapauksessa teki sen virheen, että luotti terveyskeskuslääkäriin ja julkiseen terveydenhuoltoon, terveyskeskuslääkäri viittasi "kintaalla" Rytkösen esittämään duodecim artikkeliin ja mahdolliseen mykoplasmaan, "sulla on päässä vikaa".
Tehtiinhän sairaalassa lukuisia pois-sulkututkimuksia, ei vaan tullut kenellekään mieleen mykoplasma ja alipalautumistila yms.
Rytkönen toteaa olevansa "liikuntabiologi", ei "lääkäri tai patofysologi".
"Ja ote Rytkösen analysoinnista":

"Sen on saanut huomata tässä matkan varrella lukiessa ja suomalaisen terveydenhuollon viidakossa seikkaillessa. Monet infektiolääkärit eivät usko pitkittyneisiin mykoplasmoihin tai mykoplasman vakaviin jälkiseuraamuksiin ja ainakin Jyväskylässä ymmärtääkseni infektiolääkäri määrittää koko Keskussairaalan virallisen linjan. Niinpä minultakaan ei edes testattu mykoplasmaa".

Iso osa Suomessakin olevista ns. "huippu-urheilijoista" ja pitkän linjan "kuntoilijoista" luottaa kuitenkin julkisen terveydenhuoltoon, joten näitä "puuhastelijoita" Suomessa riittää. Heleniuksen tiimi teki virheen, kun ei hakeutunut ajoissa huippulääkärin vastaanotolle ja tästä maksettiin kovaa hintaa.
Jos tästä Rytkösen analysoinnista on jotain hyötyä, niin varmasti kaikille käy selväksi, jos oireet ei hellitä, terveyskeskuslääkärit tai sairaalan lääkärit etc. eivät löydä syytä oireisiin tai ei testata mykoplasmaa, niin paalua pöytään ja hakeudu huippu-urheilulääkärin vastaanotolle. Terveyskeskuslääkärit, sairaalan lääkärit ovat ihmisiä ja erehdyksiä voi sattua, vääriä diagnooseja, yksilön kannalta tulee sitten melkoisia virhearviointeja, jotka johtaa pitkään sairastelukierteeseen ja toimintakyvyn menettämiseen.

Tämän ylen toimittajan oma analysointi on ollut aikaisemmin palstalla esillä lääkärien "eroista". Juoksu lääkäreillä ei auttanut, kipua 24 tuntia vuorokaudessa, kuitenkin apu löytyi, ettei tarvinnut turvautua amputaatioon, kyselyä suomalaisilta huippu-urheiljoilta, ketä suosittelevat, enemmistöäänin hakeutui Oravan vastaanotolle ja laadusta kannatti maksaa, oikea diagnoosi , putsausoperaatioiden yms. moninaisten vaiheiden jälkeen, saatiin leivottua vielä täyden päivänvalon kestävä kinttu.
https://yle.fi/urheilu/3-9838928
0 x
Marcello Salaatti.
bergerac
Journeyman
Viestit: 230
Liittynyt: 05.10.2016 12:59

02.10.2019 23:39

Instagram kertoo että Robbe on palannut salille... :evil:
0 x
nekkaaja
New Kid on the Block
Viestit: 32
Liittynyt: 25.05.2018 16:39

03.10.2019 14:13

Tämä foorumi on tainnut "kuolla" kun Heleniuksen Kallelle tuli banni...
1 x
Jaakkomies
Club Fighter
Viestit: 64
Liittynyt: 17.02.2019 16:29

29.10.2019 11:20

Onkohan Robbesta tulossa milloin uutisia? Hanskat naulaan vai ilman treeniä ottamaan selkään?
0 x
PajaVasara
New Kid on the Block
Viestit: 34
Liittynyt: 07.02.2017 10:44

29.10.2019 11:43

Jaakkomies kirjoitti:
29.10.2019 11:20
Onkohan Robbesta tulossa milloin uutisia? Hanskat naulaan vai ilman treeniä ottamaan selkään?
Lenkillä käy ja treeni maistuu Affenmaalla hiki virtaa ...
1 x
henkireika
New Kid on the Block
Viestit: 40
Liittynyt: 01.04.2016 15:04

08.11.2019 20:07

PajaVasara kirjoitti:
29.10.2019 11:43
Jaakkomies kirjoitti:
29.10.2019 11:20
Onkohan Robbesta tulossa milloin uutisia? Hanskat naulaan vai ilman treeniä ottamaan selkään?
Lenkillä käy ja treeni maistuu Affenmaalla hiki virtaa ...
Hei nostetaas tätä hiukan.
Mite ois lappu luukulle ja saunamaahisen kanssa Marienhamn SportsClubben tuottamaan sutjakkaita saariruotsalaisia?

:mrgreen: ...eiku....
0 x
Avatar
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6386
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

08.11.2019 20:18

PajaVasara kirjoitti:
29.10.2019 11:43
Jaakkomies kirjoitti:
29.10.2019 11:20
Onkohan Robbesta tulossa milloin uutisia? Hanskat naulaan vai ilman treeniä ottamaan selkään?
Lenkillä käy ja treeni maistuu Affenmaalla hiki virtaa ...
Ensinnäkään en usko, että Oolannissa on ensimmäistäkään saunaa ja jos olisikin, ei niissä hiki tulisi.
0 x
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
anakonda
Brawler
Viestit: 625
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

09.11.2019 22:34

Leifhackman kirjoitti:
08.11.2019 20:18
PajaVasara kirjoitti:
29.10.2019 11:43
Jaakkomies kirjoitti:
29.10.2019 11:20
Onkohan Robbesta tulossa milloin uutisia? Hanskat naulaan vai ilman treeniä ottamaan selkään?
Lenkillä käy ja treeni maistuu Affenmaalla hiki virtaa ...
Ensinnäkään en usko, että Oolannissa on ensimmäistäkään saunaa ja jos olisikin, ei niissä hiki tulisi.
mutta siinä vastarannalla on kuitenkin kaikki muumit Naantalissa kotona...
0 x
Satanic Semishkur
New Kid on the Block
Viestit: 2
Liittynyt: 10.11.2019 20:21

10.11.2019 20:30

Mun mielestä moni on ikäänkuin unohtanut sen tosiasian, että Helenius-Washington oli varsin viihdyttävä ja riittävän hyvätasoinen kahden ison miehen välinen jännittävä sota. Heleniukseen suhtaudutaan yhä kuin pyhään lehmään, jonka tekemisiä arvioidaan joidenkin MM-puheiden perusteella. Eiköhän kaikki jo tajua sen, ettei Helgestä maailmanmestaria tule. Mutta hyviä matseja hän voi silti tarjota, eikä suinkaan ollut vailla mahdollisuuksia Washingtonia vastaan.

Heleniuksella on täydet mahdollisuudet vielä Euroopanmestariksi, ja sitä kautta tienaamaan mahdollisimman isoon otteluun. Dimitrenko/Washington/Wallin-tason iskijöitä vastaan hän pystyy yhä tarjoamaan kovia kansainvälisiä ja tiukkoja taistoja. Jos ei taskussa ole mitään erikoisia tutkintopapereita, on varmaan parempi harjoittaa sitä minkä osaa. Ei yhtä tyrmäystappiota pelätä missään muualla kuin suomessa.

Yksi kehityskohde olisi ns. survival instinct - mun mielestä molemmissa tyrmäystappioissa homma ratkesi siihen, että kun vastustajat Duhaupas ja Washington osuivat kovilla iskuilla, Helenius näytti osuman vaikutuksen, muttei ymmärtänyt yhtään muuttaa ottelemistaan siinä tilanteessa, vaan lähti edelleen vaihtamaan iskuja ja pelaamaan upporikasta ja rutiköyhää. Tuossa tilanteessa esim. Pekka Mäki tai Uli Wegner olisi jo karjuneet, että SIDO ***** *****, SIDO!!!!! Heleniuksen valmentaja ei tajua mitään nyrkkeilystä...
0 x
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 678
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

11.11.2019 10:53

Satanic Semishkur kirjoitti:
10.11.2019 20:30
Mun mielestä moni on ikäänkuin unohtanut sen tosiasian, että Helenius-Washington oli varsin viihdyttävä ja riittävän hyvätasoinen kahden ison miehen välinen jännittävä sota. Heleniukseen suhtaudutaan yhä kuin pyhään lehmään, jonka tekemisiä arvioidaan joidenkin MM-puheiden perusteella. Eiköhän kaikki jo tajua sen, ettei Helgestä maailmanmestaria tule. Mutta hyviä matseja hän voi silti tarjota, eikä suinkaan ollut vailla mahdollisuuksia Washingtonia vastaan.

Heleniuksella on täydet mahdollisuudet vielä Euroopanmestariksi, ja sitä kautta tienaamaan mahdollisimman isoon otteluun. Dimitrenko/Washington/Wallin-tason iskijöitä vastaan hän pystyy yhä tarjoamaan kovia kansainvälisiä ja tiukkoja taistoja. Jos ei taskussa ole mitään erikoisia tutkintopapereita, on varmaan parempi harjoittaa sitä minkä osaa. Ei yhtä tyrmäystappiota pelätä missään muualla kuin suomessa.

Yksi kehityskohde olisi ns. survival instinct - mun mielestä molemmissa tyrmäystappioissa homma ratkesi siihen, että kun vastustajat Duhaupas ja Washington osuivat kovilla iskuilla, Helenius näytti osuman vaikutuksen, muttei ymmärtänyt yhtään muuttaa ottelemistaan siinä tilanteessa, vaan lähti edelleen vaihtamaan iskuja ja pelaamaan upporikasta ja rutiköyhää. Tuossa tilanteessa esim. Pekka Mäki tai Uli Wegner olisi jo karjuneet, että SIDO ***** *****, SIDO!!!!! Heleniuksen valmentaja ei tajua mitään nyrkkeilystä...
[/quote

W: klitskon taktiikkana oli käyttää sitomista, halaamista vastustajan rytmin rikkomisena ja jos nasahtaa oman kaaliin, niin haetaan lepoaikaa sitomalla ja halaamalla. "Sääntöjen rajamailla" mentiin halaamisesssa, kuten Povetkinia vastaan. Kun tähän annettiin mahdollisuus, niin sitä hyödynnettiin. Tätä "survival instinct" toimintoa saisi iskostettua yhtenä Robben taktiikan osa-alueeseen, ei nyrkkeilyn pidä olla aina kaunista, pientä sikaa vastustajatkin pelaa.
0 x
Marcello Salaatti.
Avatar
raksa
Contender
Contender
Viestit: 2736
Liittynyt: 24.03.2006 22:56

25.11.2019 16:08

Robertilla jo kaks matsia varattuna.

https://www.paf.com/betting/news/?id=ro ... xnknu1-rkU
0 x
Vastaa Viestiin